Митов: ГЕРБ няма намерение да търси подкрепа от отделни депутати на ПП

Формацията на Кирил Петков и Асен Василев говори с "клишета и пропагандни небивалици", "Български възход" се държи като системна партия

Обратно в новината

Коментари - Митов: ГЕРБ няма намерение да търси подкрепа от отделни депутати на ПП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти си за гей парада момче,а не за скъпо платен депутат.

Още се чудя и се мая, но всъщност в старата поговорка - "Девет баби, пък хилаво бебе" се крие отговора. Ами то при наличието на 30 партии, как да сме по-добре. Много разбирачи, много драскачи, много журналя, пък на народа майката му се разката ! ГЕРБ оставиха тежко наследство за днешните дни - анемично и фигуративно правосъдие, калпаво здравеопазване, мътни правила при бързите кредити - тъй като народа е беден, апатия у хората да гласуват, и така всички си пасуват и безразличието вече властва повсеместно, което е добре дошло за евроатлантическите формирования !!!

Новото крадливо управление се сформира от ГЕРБ, ДПС, БСП и Български Възход.

"Като гледам тиквата, все едно гледам ла_ното си. " И от паразитите му се пръкна тази партия.

Прав си Дани, нема да ходите!! Те сами ще дойдат при вас. Руди Гела ще ги организира и всички които мислят "демократично и политическ коректо, осъзнали се и преориентирали се депутати от ПП ( т.е отрепки ) ще се присъединят към вас и ще ви подкрепят " експертният" кабинет!!

Вариантите не са много! 1. Правителство на ПП и ДБ, чиято програма е подкрепена от ГЕРБ, без подкрепата на ДПС и без прякото участие на изявени политици във управлението. 2. Експертно правителство, равноотдалечено от всички партии, чиято програма е с почти всеобща подкрепа! 3. Нови избори, след които възможностите за влияние на партиите на промяната ще бъдат стеснени, поради намален общ брой депутати и още по-ограничени варианти след тях! След всеки избори предимствата на партиите на промяната се обезличават!

От ПП освен отстраняването на Гешев, поискали и отстраняване на корумпираните ръководители в държавната администрация!!! Да оставим на страна фактът, че политиците не могат да отстранят Гешев, ако не променят конституцията и Парламентът да избира главния прокурор. Но другото искане кърти мивки! Предполагам нямат предвид съдът да удостоверява, че за едно лице няма влязла в сила присъда за корупция, а се мисли за някакъв тип политическа индулгенция, примерно от ръководството на ПП да издават подобни свидетелства за некорумпираност! Още по неразбираемо за мен обаче е, дали смятат, че ако един ръководител от държавната администрация бъде отстранен с такъв мотив, липсата на такава индулгенция би издържала пред съда!

“Да оставим на страна фактът, че политиците не могат да отстранят Гешев, ако не променят конституцията и Парламентът да избира главния прокурор.” Всъщност това клише, дето го въртите толкова много като заклинание НЕ Е ВЯРНО! Могат! Има начин! И само ще добавя, че точно нака и ще стане!

Напротив, това е даденост и не е възможно да стане! Главният прокурор се избира от Висшия Съдебен Съвет! Политиците имат грешни представи, че като сменят членовете на ВСС с такива, избрани лично от тях, те ще изпълняват тяхната воля! Това е невъзможно, те си остават магистрати, при това със завишени отговорности! Единици, които смятат да прекратят дейността си в съдебната система и да влязат в политиката, биха се съгласили да изпълняват политически причини!

Тогава не се оплаквай,че живееш в държава,пропита от корупция.

И защо да не се оплаквам? Че изисквам от моите избраници да мислят? Професор Герджиков казва, че депутатите нон стоп си пишат двойки, като постоянно променят законите с конкретни примери като Изборния Кодекс, който е променян средно на всеки четири месеца! Не може каквото ти мине през акъла да го вкарваш в закон!

ГЕРБ-СДС са избрани от само 9% от имащите право на глас. Като се извади купения цигански вот, остават само назначените от тях "калинки", решени да не загубят държавната заплата и да продължат да търсят само далаверата.

ПП с колко са избрани?

Точно затова за тях е толкова важно да пробутат връщането на хартиената бюлетина - и то като първа стъпка в новия парлавент!!! - и си обърнаха мнението на 180 градуса по въпроса! А това пък издаде и Корнелия Тинова доколко всъщност наистина е за реални промени в България и против статуквото и задкулисието! Дори си висля, че това с бюлетината е част от задкулисните договорки на Нинова и за да предложи пак тя мултака Нежди Рашидов за председател на Парламента, където той е абсолютна карикатура, тотално дезориентиран и зависим някой непрекъснато да му подсказва какво да направи!

Не е ли възможно един добър експерт да програмира машината така, че за партията Х общият резултат в разпечатката да е сборът + 3, а за партията У - сборът минус 3! Аз също бях за машините, но решението на германския конституционен съд е обосновано, гражданското общество не може да контролира изборния процес във всичките му фази, а само ограничен кръг върхови специалисти имат контрол над машините!

А за ПП? За ГЕРБ гласуваха малко избиратели, съгласен съм, но за другите още по-малко! Управлението амортизира, а ГЕРБ беше на власт 12 години! Не подценявай и факта, че негативното говорене се чува по-силно от позитивното! Противникът е корумпиран, крадец, записи с чекмеджета, пачки, кюлчета повече впечатляват, отколкото "Аз мога да се справя по-добре"!

НАрода иска да управляват ДПС, ГЕРП и Възраждане! За това гласувахата хората и това трябва да е!

Поредна небивалица. Възраждане са националистическа про-руска партия, къде ги вкава в управление с ГЕРБ и ДПС??? :)

Ами що тогава не управляват, бе тъпак! Да управляват, бе! А и тази популярна опорка, че народът така искал е омевидно простотия и лъжа! Значи който а гласувал за Мутрата или за Пеевски от кяр или доброзорлем искал точно с Копейкин да управляват, а мозък:)

В парламента в един отбор са ГЕРБ, ДПС, БСП, БВ, Възраждане. Обединение срещу ПП и ДБ по всички фронтове. Ръкопляскат си едни на други, държат се като шимпанзета, когато се изказва някой от ПП. На ГЕРБ им трябва смокинов лист зад, който да си крадат на спокойствие. Искат да разпределят порциите, но друг да носи отговорността.

ДБ ще се включи в разговорите с другите партии. Ако някой се самоизолира, това са само ПП, които апропо обърнаха гръб и се дистанцираха от естествения си партньор ДБ, и то още на изборите и непосредствено след тях. ПП се държат като сърдити деца. А иначе, ако някой реагира в НС кто шимпанзета, когато се изказват другите, това са именно ПП. Последният пример е абсурдното поведение на Кирил Петков (за което Йордан Цонев го постави на място). Не съм фен на никой от двамата, но е добър пример за поведение на шимпанзе.

Политическа шизофрения - ГЕРБДПС и Копейките свалят правителството с мандат на ПП. След няколко месеца неистово драпат да управляват със ПП и ДБ. ГЕРБДПС със Копейките имат 130 гласа. Защо не си направят правителство и не упдавляват? Не спират да плюят по ПП и ДБ, а в същото време искат подкрепата им... На всички е ясно, че коалиция и подкрепа за правителство с мандат на ГЕРБДПС означава бърза смърт за всеки политически субект. ГЕРБДПС неистово искат да удушат ПП и ДБ в корупционната си прегръдка.

Не подкрепа, а куролация! Про100то ви го каза още в началото.. Не се търси коалиция, а куролация - съвпадение на идеите.. Какво значение кма чийо е правителството, кои са кадрите ако има евроатлантическа куролация на идеите. Предполагам, че самите идеи около които ще се куролира правителството идват от козяк, но не съм сигурен.

Герб си имат две цели. 1. Запазване на заграбеного. 2. Нови кржби чрез калинки по места. Нищо лично нямат към пп и не биха ги пипнали, ако не им се бъркат икономически.

Ми той Митов са лъзга кът осмянка с кисело зеле

Бочко и ПП ГРОБ си го карат по старому.. Всите други сал и винаги са им виновни.. Те са пак в бело.. Само дето АРИЕЛа не мой с жлътото отзаде да се справи.. В медите сега за новата Ленин, пърдон - Гретка Тунберг се пише.. А те свойто пак си бутат.. https://www.telegraph.co.uk/news/2022/11/02/greta-thunberg-time-overthrow-wests-oppressive-racist-capitalist/ " Greta Thunberg: It's time to transform the West's oppressive and racist capitalist system." Дори с гугле превода: Грета Тунберг: Време е да трансформираме потисническата и расистка капиталистическа система на Запада

Газпром заповяда преврата и понеже ГЕРБ бяха още руски кавали а не евроатлантици се включиха най отговорно

Какво очаквате от такъв човек. Краткият отговор да ближе подметките на Борисов и в национален план да тънем в мизерия и нищета по борисовски.

Професия политик. Като гледам,как сме цъфнали и вързали.Този би следвало,следващата му работа да е в сметосъбирането.

"Депутатът от "Продължаваме промяната" Даниел Лорер не изрази увереност, че всички от парламентарната група на партията са против коалиция с ГЕРБ. Пред Би Ти Ви той подчерта, че в политическата сила има различни мнения по различни въпроси, но "цялостното мнение е, че коалиция с ГЕРБ не може да се формира". По думите му огромен процент от депутатите на "Продължаваме промяната" са на това мнение." /Дневник/

надежди :)))

Допреди ПП да ги отреже с 200, друго разправяха герберастите.

Миткееее, Миткее... Омитайте се - цялата бездарна ГРОБ-аро - ДПС-арска пастмина, заедно с всичките ви нови и по-стари притурки... Сссгаанннн мрръссснааа..!!!

ПП са секта . Кирил П и Асен в говорят като пастори на сектата , а всички останали повтарят в екстаз думите им - без дори да се замислят . ама така е , когата народа търси постоянно нови месии. очаквам и плоскоземците да изгреят с мераци да ни спасят

Взех та Кире взехта ристе ни е свидетел мустафа ще ни ожени

Ама сал си спомняме и как Болен ви, че го подменят с Янка Магистралната.. И дупетатите от УЖ "Ред, законност, справедливост." Пък после ДУДУКОВ и той ви - "Крадат ми парламентарната група." А и това от ДУПЕТАТИТЕ на ГРОБ го чухме - " "Не се съмнявайте в нас. Читави хора сме, не сме някакви хора, които да се продадем за малко пари." Това е заявил депутатът от Парламентарната група на ГЕРБ Георги Андонов на срещата на Парламентарната група на партията в четвъртък с лидера й Бойко Борисов." Битпазара в парламенто пак си е опнал сергийките..

Стават за нещо

янев се чуди защо е недоволството от него, ами заради похвалите на ГЕРБ, гласуваш за янев - получаваш ГЕРБ и в добавка ДПС

Пълзят пред чужди държави и съюзи,това показва,че нямат идеи как да решават проблемите на България и чакат някой друг да ни оправи.

Да се махате боклуци долни дето Украйна ви е по-мила от собствената ви държава. Курви продажни. Американски подлоги. Затрихте ни, мамка ви проста да еба.

Затова ще получат пълната подкрепа на ПП. Разделай и владей

"Когато хората са те изпратили в парламента, си длъжен да направиш всички усилия в посока на това да има правителство" Аха да добре! Г-н Митов знаете ли днес какво се навършва? Навършват се 36 дни от провеждането на парламентарните избри благодарение на които вие и другите сте в НС. Първо проведохте "разговори за политики" с партиите и чак сега отново ще провеждате същите тези разговори. Които няма да имат нищо общо с мандата. После заебахте всичко за "гласуването на бюджета", и после и това заебахте, за гласуване на промени по изборният кодекс преди отново да се върнете на бюджета. Та къде са тези усилия за правителство за които говорите?

""Продължаваме промяната" много искат да се ходи на нови предсрочни избори" Киро Рублата продължава да води пРезидентската партия... Така е зачената, така и ще продължи. С татко Петко, Жендов-Тенто, ОФ-то на Радев с медийната подкрепа на Моника. Снимката е точна.

Oпорките ви стават все по-тъпи.

Връщай мандата,че ми писна от вас.

Никаква коалиция с розовите шайки на Парапета ,Кокоран,Бойкиев ,Копейкин,Маямата,Славуца ,Хаджигея ,Бабукян и вся осталая протетсърска сволоч от метежа през 2020,само до стената и да гризнат сопата ! Трибунал и безследно изчезнали с камионетките /пошли на х..й/по закона за изтребеление на разбойниците от 1925г за ПППП,ДБ,БСП,Възраждане и ИТН !

Тъпанар

Даниел Митов за Бойко Борисов: Мутра, амортизиран бивш полицай! 15.04.2021 Вчера Бойко Борисов каза, че неговият избор за номинация за премиер на ГЕРБ е Даниел Митов. И понеже политическото номадство е често срещано в България и голяма част от политическите лица често забравят какво са казали за конкретната партия, в която в момента са попаднали (напр. Тома Биков и Деница Сачева), NEWS2 ви припомня няколко ключови изявления на Даниел Митов от позицията му на опонент на ГЕРБ и член на друга политическа сила: Даниел Митов за Бойко Борисов: „Това, че си казал няколко думи срещу Станишев, не те прави десен“ „Амортизиран бивш полицай“ „Една мутра“ „Какво най-добро можете да кажете за Бойко Борисов? – Полага респектиращи усилия да прочете книгата „Пиратът папа“, с което не пропуска да се хвали вече втора година. Какво най-лошо можете да кажете за Бойко Борисов? – Не е нужно да казвам нищо, просто трябва да го оставим той да говори.“ Даниел Митов за ПП ГЕРБ: „ГЕРБ не е дясна партия“ „Безразборна и аморфна група от хора, очакващи по някакъв начин да влязат във властта“ Даниел Митов за себе си: „Аз не съм милиционер и никога няма да бъда. Не съм мутра и никога няма да бъда.“ 2007 г. Бойко Борисов за Даниел Митов: „Дани Митов е моят избор за премиер“

А като имаше само хартиена бюлетина какъв избор имаше бе боклук такъв

На герберастите ще им повярвам чак когато Биков от ГЕРБ си изпълни обещанието да вкара Джипко Бибитков в затвора.

Д. Митов: "Борисов е ОПИТЕН човек в българската политика и ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ." Разбира се, когато излязат ЗАПИСИТЕ с ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА, Изпада в СТУПОР.

С празното си самочувствие и арогантност отблъскват

Лъжат отново Ще опитат да корумпират и напазарят всеки един. Властта и парите са най-важното за ОПГ-то

Казва го един от партията, пълна с политически "номади" като Биков, Гърневски, Сачева, той самият - "номад".

Да правите нищо.Издънихте се с даването на оръжие за Украйна,т е. Конфронтация с Русия.Това ваше решение показва,че главите ви са празни.

Честит 7.XI !

Този Митев е едно голямо райно! Поредното в ГЕПБ! Вчера го гледах по “Панорама”, дето я води онзи, “мекичкият” журналист, мисля че заглавието му е Бойко Василев, на когото явно някой трябва да му обясни как се води предаване, когато си поканил и някой ПРОСТАК като този Митев! Този се държа наистина много нагло и просташки, непрекъснато прекъсваше, присвои си полята той да задава въпросите и на практика той да води разговора. А онзи водещ се гърчеше! Това поведение е запазена малка за микрофоните на мафията и вутрите - като Борисов, Болен Сидеров, Борисов, Пеевски,…

Свидетели сме на най-некадърните политици в историята на България !

Уф и тия всичките жалки комици като зеленския наркоман. Ясно е мнозинството и управляващите герб, пп, дпс, дб, всички давоски курви на концесия. Стига циркове точно вие вкарахте България във война с Русия и то на финала , точно вие еничари еврейски отменихте ветото над македонските катунари и предадохте българската история, азбука език и традиции. Нали началниците са ви едни и същи биологичните отпадъци отвъд локвата. Жалки сте като политици, жалки сте и като комедианти, абе жалки сте...

Къдравата Сю отново говори безсмислици ! Янев беше пратен в НС за да спре предоставянето на оръжие на Украйна и се издъни и той ще последва СДС , НДСВ, ИТН и още много други партии !

Кой го ПРАТИ Янев в НС? Стоян Денчев - Академика, Н.Вълканов - мултака , или съветникът А.Маринов - Майстора? Или може би директно Румен Радев?