Коментари - Президентът Обама подкрепи Хилъри Клинтън на митинг | Днес.dir.bg

Президентът Обама подкрепи Хилъри Клинтън на митинг

Президентът на САЩ Барак Обама произнесе пламенна реч в подкрепа на Хилъри Клинтън, вероятен кандидат на Демократическата партия за Белия дом, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Президентът Обама подкрепи Хилъри Клинтън на митинг | Днес.dir.bg

Коментари

Когато преди години Barack Hussein Obama II се кандидатира за президент - клинтън му отстъпи и още се застъпи да бъде избран, но това стана едва след срещата на обама с една твърде влиятелна "филантропска" (в същност мизантропска) група, която е позната и с това, че дърпа конците на много политически кукли и се стреми към глобализъм, за да може глобално, но задкулисно да управлява света. Сега, по план график, обама връща "жеста" към клинтън. В същност има ли значение кого ще изберат "избирателите"? Дали обама за още един мандат или клинтън за още два?

Вгледайте се в снимките и ще видите - типичен пример за избирателите на Обама и сега - на Килъри. Зад Обама и Килъри се вижда част от събралата се тълпа. Изгледах доста снимки (не само тук) и ако изключим охраната, успях да преброя едва под 10 бели американци. Това е то.

Хилъри Клинтън САЩ Президент Планета Земя = Марс

ЛОШО! Кажи ми кой те хвали и кой те злепоставя, и ще ти кажа кой си Ти!

Криминално отявлените путинофили от типа на Перата да се подготвят, че след като Клинтън почне Русия, ние ви почваме вас.

Досущ като фашистка Германия на Хитлер и Фашингтон! Либерал-кръвопийците искате да преиграете мача ВСВ? Като почнете Третата! Ще е последната! За по-голямата част от населението на земята и най вече "Западната" му част! Така поне казват гадателите!

президентът на всички небелени в УСА няма ли да му спретнат импичкамънт?

Е как! Нали все пак фамилията бонго от векове прислугва на фамилията на килъри! Свобода и демокрация, ама в САЩ само членовете на няколко фамилии имат наследственото право да бъдат президенти или да упълномощят техен служител за това. Може и афроамериканец...

Ако американците върнат земите на индианците и анексираните 5 щата на Мексико, както и парите на афроамериканците за 300 г. робска експлоатация на дедите им, тогава Обама и Клинтън ще просят пред Ал.Невски.Е, ще им подарим по една шапка...

Ами руснаците върнат земите на народите които все още окупират, бомбардират и експлоатират ресурсите им и им платят компенсации за няколкостотин годишното ограбване и геноцид?Които продължават и днес?

САЩ вербуваха алкохолика Елцин, който направи т.н. Беловежки споразумения за разделяне на СССР. Без никакъв официален документ.Така чифутите разцепиха СССР. В РФ всяка нация е самоопределена в автономна република, област или окръг. Ако един щат на САЩ днес поиска самоопределение, той утре ще бъде направен на пепел от демократичните бомби на САЩ. Разликата е очевадна, не очевидна

алкохолика Елцин му е виновен на шизофреника Путин!Окупираните Народи от СССР пожелаха независимост и в голямата си част я получиха.Къде с по малко,къде с повече кръвопролития!Стандаръа на живот веднага литна!Литва,Латвия,Естония,ПолшаУнгария,Чехия и Словакия!В Румъния продължи да властва секуритатя,но румънците са патриоти и отлепиха също вече доста напред.У нас чак последните години Бойко се мъчи,но от кремълската агентура му слагат много пръчки в колелото.Както и на нас Българите!Краят на новия ссср2.0 обаче се вижда.Глупавия гном настъпи същата мотика съд скок и с двата крака!Хак му е!

Тази ако стане президент, то горко му на ТРЪМП-чо, ще трябва да мигрира в офшорки...

Ако хиХилъри стане президент, Моника Люински спешно трябва да се изнесе в чужбина ,по възможност в Китай или Русия.А също и някои други приятелки на Бил!

Лицемерието и позьорството в тия двамата прелива, прелива! Отврат!!!

ккава прилика в САЩ ,ЕС и БГ -само: пламенни речи с кухи фрази,бурни аплодисменти, и снимка пред строя,може и селфи с чаша шампанско и разбира се целувки уста в уста.Позната картинка надминала времената на КПСС.С други думи пълна безмомощност. Добре че вече нищо не зависи нито от САЩ нито от ЕС.

Значи Президентът Обама, с президентския самолет, с бронираната лимузина, с Клинтън, я води на нейния митинг (и още колко са подир него). . . . . . . аууууу, ама това си е корупция, търговия с влияние, използване на държавни средства . . . . . . .а ние се пънем оти бате Бойко с фалкона разхожда "Бистришките тигри" . . . . . обаче да сте чули Обама да е казал нещо за Брекзит . . . . . . . .още не може да говори от шока . . . . .

"Колко много САЩ приличат на България(след 26 години либерална каубойска "демокрация") в днешно време,а се величаят че са "най-напредналата демокрация в света". А се оказва,че в САЩ,както и в България,колкото повече си лобирал(либерално узаконена форма на корупция и влияние с власт) или си споделял секретна информация за облагодетелстване на зет си и хендж фонда му с стотици милиони $,толкова е по голям шанса да те изберат за президент(аналогия:избора на бат Сали от Самоков за депутат в БГ е аналог на избора на Килъри за президент на САЩ)"

..следствие на подкрепата на Обама се очаква рейтингът на Хилъри да спадне с поне 10%...

Аз нали съм си малко глупава, та си помислих, че народа трябва да избира и подкрепя избора на президенти.

Отвратен съм! Жалки, ама много жалки махленски циркаджии. А каква великолепна представа имахме за американската демокрация преди 30 години! Сега с разочарование видяхме какво представляват в действителност, жалки същества на нивото на Ким Чен Ир!

Те не са толкова жалки,колкото опасни! А Килъри-то е "олицетворение на всичко пагубно ,което САЩ биха могли да създадат и експортират в света /в икономическия смисъл на понятието/"-Марин Льо Пен

Краставите магарета се надушват !!!

Клинтъница няма как да спечели изборите.

А дано!

А дали изборите определят кой е ''спечелил''?????Пълна заблуда докато броенето се върши от властващите протоколите се поправят БЕЗнаказано....Ако нещо зависеше от изборите щяха да ги забранят със закон:((((

Много жалко , ако тази неуравновесена личност стане президент.Няма нищо по-лошо от "обидена" и "комплексирана" жена. Ще си го върне на целия свят ...! А това няма да ни подмине и нас , което ще бъде много , много зле.

обама като действащ президент не трябва ли да е надпартиен, обединител на американския народ?! Ако е така, чий го дири на митинг, в подкрепа на килъри?!

Той показва на своите слугинажи от другите страни как да се държат по време на избори. Светът не е това, което беше! Принципите се промениха...

Тая изкукала лелка, която забрани на България да изгражда атомна централа в Белене. А местната прислуга в лицето на продажник-министъра Младенов лично е докладвал на 3то разряден чиновник, който да предаде на височайшата куковица, че марионетките в България слугуват на макс.

Вчера гледах част от участието на мургавия в това шоу, докато ми до скуча.Първо осъзнах, че тези двамата го играят модерните комунисти!Реториката беше насочена единствено в посока как Хилари ще "помогне" на всички обикновени работещи в Америка. Как само тя може да подаде ръка на измъчените от изнурителен труд ниско квалифицирани трудещи се. Как само тя е човека загрижен за народа!!!Другият отбор, каза президента, няма какво да предложи в тази посока. Така, толкова пополизма. Сега другото впечатление което ми направи е начина на водене на шоуто. Все едно гледах Джей Лено или Дейвид Летерман. Пълен цирк. Явно в съвременна Америка е връх е взел цинизма и двуличието, на холивудско ниво.

А не говориха ли и за това как " само тя може да помогне на света да се затрие"?

Държавите поддържащи санкциите срещу Русия за периода декември 2013 - юни 2015 са реализирали загуба от 60,2 милиарда долара. Данните са от френски изследователски център (CEPII).

Затова пък САЩ си увеличиха разходите за въоражаване, производството и продажбата на оръжия процъфтява.

Интересно, защо ли го правят и за какво се готвят американците, след като постоянно говорят , че са миролюбива нация? Не вярвам да е за защита!

Европейската икономическа мисъл е в разцвет. Печатницата на евра е подготвила няколко чувала. И познайте за какво! За българските цигани. За посещения на музеи и театри.

Дайте на една презастаряла лелка власт и й гледайте сеира.

Тя ще направи набързо така, че да не останат такива, които да и гледат сеира!

те са от една престъпна група, навързани са като свински черва

А дали и Обонго, като Моника Люински, ще направи френска на Клинтън?:)

НОСИТЕЛЯ НА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР БАРАК ХЮСЕИН ОБАМА ДЕЛИ ПЪРВОТО МЯСТО СРЕД АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ ПО БРОЙ УБИТИ ГРАЖДАНИ В СВЕТА ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО МУ С ДЖОРДЖ НУШ СИН :))).

Клинтън е абсолютно безскрупулна, човек, лишен от съчувствие, готов да мине през планини от трупове, за да постигне целите на своите господари. Ако тя стане президент на САЩ, Бог да ние на помощ.

Само Мадлин Олбрайт беше по-зле психически от тая, но след случката с пурата на Били Килъри я надмина,струва ми се;-).

Wikileaks публикува писмо до Хилъри Клинтън, в което я информират за спирането на АЕЦ Белене. Бившият държавен секретар на САЩ и настоящ кандидат за президент Хилъри Клинтън е получила мейл от своя заместник Ричард Морнингстар. Текстът на изпратеното на 28.03.2012 г. писмо е със заглавие "България спира ядрения проект Белене", а текстът му гласи: Скъпа г-жо секретар, В момента съм в Атина като част от вихрено посещение в Брюксел, Рим, Атина и Анкара. Исках да Ви уведомя, че получих обаждане от българския външен министър Младенов преди известно време, който ме уведоми, че България току-що е обявила решението си да отмени ядрения проект Белене с Русия. Това беше важна тема на дискусиите при посещението Ви в София. Той каза, че Русия сътрудничи. България ще влезе във владение на един реактор, който е завършен, и ще го прехвърли в централата в Козлодуй. Уестингхаус разговарят с българите относно проект в Козлодуй, където да се използва руския реактор. Съобщението е изпратено и до един от съветниците на държавния секретар Джейк Съливан, който коментира: нелоша работа".

Обонго подкрепил Килъри Климакс...?!?!?... :::))) И к'во от т'ва, след като черния ще е последният президент на ФАЩ... :::))) Да...!!!

БАБА ВАНГА ПАК ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПРАВА: ... "ПОСЛЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ЩЕ Е НЕГЪР":)))

Извинявай, ама кога преди това Внга е била права за нещо?

Ами кого искате да подкрепи???Наглостта му както и на тия около него няма граници а това да пее на щерка си в белия дом когато уж ''празнуват'' независимостта си ЗАвисимите от парите и властта е върха на простотията

Коментари - Президентът Обама подкрепи Хилъри Клинтън на митинг | Днес.dir.bg

Президентът Обама подкрепи Хилъри Клинтън на митинг

Президентът на САЩ Барак Обама произнесе пламенна реч в подкрепа на Хилъри Клинтън, вероятен кандидат на Демократическата партия за Белия дом, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Президентът Обама подкрепи Хилъри Клинтън на митинг | Днес.dir.bg

Коментари

Когато преди години Barack Hussein Obama II се кандидатира за президент - клинтън му отстъпи и още се застъпи да бъде избран, но това стана едва след срещата на обама с една твърде влиятелна "филантропска" (в същност мизантропска) група, която е позната и с това, че дърпа конците на много политически кукли и се стреми към глобализъм, за да може глобално, но задкулисно да управлява света. Сега, по план график, обама връща "жеста" към клинтън. В същност има ли значение кого ще изберат "избирателите"? Дали обама за още един мандат или клинтън за още два?

Вгледайте се в снимките и ще видите - типичен пример за избирателите на Обама и сега - на Килъри. Зад Обама и Килъри се вижда част от събралата се тълпа. Изгледах доста снимки (не само тук) и ако изключим охраната, успях да преброя едва под 10 бели американци. Това е то.

Хилъри Клинтън САЩ Президент Планета Земя = Марс

ЛОШО! Кажи ми кой те хвали и кой те злепоставя, и ще ти кажа кой си Ти!

Криминално отявлените путинофили от типа на Перата да се подготвят, че след като Клинтън почне Русия, ние ви почваме вас.

Досущ като фашистка Германия на Хитлер и Фашингтон! Либерал-кръвопийците искате да преиграете мача ВСВ? Като почнете Третата! Ще е последната! За по-голямата част от населението на земята и най вече "Западната" му част! Така поне казват гадателите!

президентът на всички небелени в УСА няма ли да му спретнат импичкамънт?

Е как! Нали все пак фамилията бонго от векове прислугва на фамилията на килъри! Свобода и демокрация, ама в САЩ само членовете на няколко фамилии имат наследственото право да бъдат президенти или да упълномощят техен служител за това. Може и афроамериканец...

Ако американците върнат земите на индианците и анексираните 5 щата на Мексико, както и парите на афроамериканците за 300 г. робска експлоатация на дедите им, тогава Обама и Клинтън ще просят пред Ал.Невски.Е, ще им подарим по една шапка...

Ами руснаците върнат земите на народите които все още окупират, бомбардират и експлоатират ресурсите им и им платят компенсации за няколкостотин годишното ограбване и геноцид?Които продължават и днес?

САЩ вербуваха алкохолика Елцин, който направи т.н. Беловежки споразумения за разделяне на СССР. Без никакъв официален документ.Така чифутите разцепиха СССР. В РФ всяка нация е самоопределена в автономна република, област или окръг. Ако един щат на САЩ днес поиска самоопределение, той утре ще бъде направен на пепел от демократичните бомби на САЩ. Разликата е очевадна, не очевидна

алкохолика Елцин му е виновен на шизофреника Путин!Окупираните Народи от СССР пожелаха независимост и в голямата си част я получиха.Къде с по малко,къде с повече кръвопролития!Стандаръа на живот веднага литна!Литва,Латвия,Естония,ПолшаУнгария,Чехия и Словакия!В Румъния продължи да властва секуритатя,но румънците са патриоти и отлепиха също вече доста напред.У нас чак последните години Бойко се мъчи,но от кремълската агентура му слагат много пръчки в колелото.Както и на нас Българите!Краят на новия ссср2.0 обаче се вижда.Глупавия гном настъпи същата мотика съд скок и с двата крака!Хак му е!

Тази ако стане президент, то горко му на ТРЪМП-чо, ще трябва да мигрира в офшорки...

Ако хиХилъри стане президент, Моника Люински спешно трябва да се изнесе в чужбина ,по възможност в Китай или Русия.А също и някои други приятелки на Бил!

Лицемерието и позьорството в тия двамата прелива, прелива! Отврат!!!

ккава прилика в САЩ ,ЕС и БГ -само: пламенни речи с кухи фрази,бурни аплодисменти, и снимка пред строя,може и селфи с чаша шампанско и разбира се целувки уста в уста.Позната картинка надминала времената на КПСС.С други думи пълна безмомощност. Добре че вече нищо не зависи нито от САЩ нито от ЕС.

Значи Президентът Обама, с президентския самолет, с бронираната лимузина, с Клинтън, я води на нейния митинг (и още колко са подир него). . . . . . . аууууу, ама това си е корупция, търговия с влияние, използване на държавни средства . . . . . . .а ние се пънем оти бате Бойко с фалкона разхожда "Бистришките тигри" . . . . . обаче да сте чули Обама да е казал нещо за Брекзит . . . . . . . .още не може да говори от шока . . . . .

"Колко много САЩ приличат на България(след 26 години либерална каубойска "демокрация") в днешно време,а се величаят че са "най-напредналата демокрация в света". А се оказва,че в САЩ,както и в България,колкото повече си лобирал(либерално узаконена форма на корупция и влияние с власт) или си споделял секретна информация за облагодетелстване на зет си и хендж фонда му с стотици милиони $,толкова е по голям шанса да те изберат за президент(аналогия:избора на бат Сали от Самоков за депутат в БГ е аналог на избора на Килъри за президент на САЩ)"

..следствие на подкрепата на Обама се очаква рейтингът на Хилъри да спадне с поне 10%...

Аз нали съм си малко глупава, та си помислих, че народа трябва да избира и подкрепя избора на президенти.

Отвратен съм! Жалки, ама много жалки махленски циркаджии. А каква великолепна представа имахме за американската демокрация преди 30 години! Сега с разочарование видяхме какво представляват в действителност, жалки същества на нивото на Ким Чен Ир!

Те не са толкова жалки,колкото опасни! А Килъри-то е "олицетворение на всичко пагубно ,което САЩ биха могли да създадат и експортират в света /в икономическия смисъл на понятието/"-Марин Льо Пен

Краставите магарета се надушват !!!

Клинтъница няма как да спечели изборите.

А дано!

А дали изборите определят кой е ''спечелил''?????Пълна заблуда докато броенето се върши от властващите протоколите се поправят БЕЗнаказано....Ако нещо зависеше от изборите щяха да ги забранят със закон:((((

Много жалко , ако тази неуравновесена личност стане президент.Няма нищо по-лошо от "обидена" и "комплексирана" жена. Ще си го върне на целия свят ...! А това няма да ни подмине и нас , което ще бъде много , много зле.

обама като действащ президент не трябва ли да е надпартиен, обединител на американския народ?! Ако е така, чий го дири на митинг, в подкрепа на килъри?!

Той показва на своите слугинажи от другите страни как да се държат по време на избори. Светът не е това, което беше! Принципите се промениха...

Тая изкукала лелка, която забрани на България да изгражда атомна централа в Белене. А местната прислуга в лицето на продажник-министъра Младенов лично е докладвал на 3то разряден чиновник, който да предаде на височайшата куковица, че марионетките в България слугуват на макс.

Вчера гледах част от участието на мургавия в това шоу, докато ми до скуча.Първо осъзнах, че тези двамата го играят модерните комунисти!Реториката беше насочена единствено в посока как Хилари ще "помогне" на всички обикновени работещи в Америка. Как само тя може да подаде ръка на измъчените от изнурителен труд ниско квалифицирани трудещи се. Как само тя е човека загрижен за народа!!!Другият отбор, каза президента, няма какво да предложи в тази посока. Така, толкова пополизма. Сега другото впечатление което ми направи е начина на водене на шоуто. Все едно гледах Джей Лено или Дейвид Летерман. Пълен цирк. Явно в съвременна Америка е връх е взел цинизма и двуличието, на холивудско ниво.

А не говориха ли и за това как " само тя може да помогне на света да се затрие"?

Държавите поддържащи санкциите срещу Русия за периода декември 2013 - юни 2015 са реализирали загуба от 60,2 милиарда долара. Данните са от френски изследователски център (CEPII).

Затова пък САЩ си увеличиха разходите за въоражаване, производството и продажбата на оръжия процъфтява.

Интересно, защо ли го правят и за какво се готвят американците, след като постоянно говорят , че са миролюбива нация? Не вярвам да е за защита!

Европейската икономическа мисъл е в разцвет. Печатницата на евра е подготвила няколко чувала. И познайте за какво! За българските цигани. За посещения на музеи и театри.

Дайте на една презастаряла лелка власт и й гледайте сеира.

Тя ще направи набързо така, че да не останат такива, които да и гледат сеира!

те са от една престъпна група, навързани са като свински черва

А дали и Обонго, като Моника Люински, ще направи френска на Клинтън?:)

НОСИТЕЛЯ НА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР БАРАК ХЮСЕИН ОБАМА ДЕЛИ ПЪРВОТО МЯСТО СРЕД АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ ПО БРОЙ УБИТИ ГРАЖДАНИ В СВЕТА ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО МУ С ДЖОРДЖ НУШ СИН :))).

Клинтън е абсолютно безскрупулна, човек, лишен от съчувствие, готов да мине през планини от трупове, за да постигне целите на своите господари. Ако тя стане президент на САЩ, Бог да ние на помощ.

Само Мадлин Олбрайт беше по-зле психически от тая, но след случката с пурата на Били Килъри я надмина,струва ми се;-).

Wikileaks публикува писмо до Хилъри Клинтън, в което я информират за спирането на АЕЦ Белене. Бившият държавен секретар на САЩ и настоящ кандидат за президент Хилъри Клинтън е получила мейл от своя заместник Ричард Морнингстар. Текстът на изпратеното на 28.03.2012 г. писмо е със заглавие "България спира ядрения проект Белене", а текстът му гласи: Скъпа г-жо секретар, В момента съм в Атина като част от вихрено посещение в Брюксел, Рим, Атина и Анкара. Исках да Ви уведомя, че получих обаждане от българския външен министър Младенов преди известно време, който ме уведоми, че България току-що е обявила решението си да отмени ядрения проект Белене с Русия. Това беше важна тема на дискусиите при посещението Ви в София. Той каза, че Русия сътрудничи. България ще влезе във владение на един реактор, който е завършен, и ще го прехвърли в централата в Козлодуй. Уестингхаус разговарят с българите относно проект в Козлодуй, където да се използва руския реактор. Съобщението е изпратено и до един от съветниците на държавния секретар Джейк Съливан, който коментира: нелоша работа".

Обонго подкрепил Килъри Климакс...?!?!?... :::))) И к'во от т'ва, след като черния ще е последният президент на ФАЩ... :::))) Да...!!!

БАБА ВАНГА ПАК ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПРАВА: ... "ПОСЛЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ЩЕ Е НЕГЪР":)))

Извинявай, ама кога преди това Внга е била права за нещо?

Ами кого искате да подкрепи???Наглостта му както и на тия около него няма граници а това да пее на щерка си в белия дом когато уж ''празнуват'' независимостта си ЗАвисимите от парите и властта е върха на простотията