Тръмп: Руска намеса в изборите? ”Пълна измислица”

Твърденията за руска намеса в президентските избори в САЩ през 2016 г. са "пълна измислица", заяви американският президент Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Руска намеса в изборите? ”Пълна измислица” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно--- ако свалят Тръмп, то---Цецо Цървула---с чий суджук ще закусва МОЛИТВЕНО?:))))

Ей сега, Путин като ти каже "Оправяй се!" ще се види има или няма намеса. Който не спазва договорите, голям ще го яде!

Цензурата на дира си позволява просто да премахва коментари - без въобще да споменава защо. Особено, ако те не са пълни с вулгарни, невъзпитани псувни и обиди, като Щеревските, например. Но иносказателно и саркастично описват действителността. Интересно какво ли иска да постигне редакцията на Дира? Точно не разумна и откровена дискусия по новините.

Това ,което е казал Тръмп пред американския народ ,е същото което каза другарят Путин по този въпрос преди време ...

разликата е, че американският народ не вярва, а руския вярва...

Малко остана до: 'Ladies and gentlemen, we got him!' ;)

вий си говорете - разследването на Мюлер си тече, а също и това в сенатската комисия по сигурност. Лека полека е добре да си проверите балистичните ракети, да се приготвите да ги зареждате с гориво. до 12-18 месеца Тръмп ще бъде изхвърлен и втори път подобна възможност да сложите лесно манипулируем тарикат в Белият дом ще ви се отдаде, когато прогресивната част от човечеството се изсели в космоса - тоест след хиляди ходини.

А още по голяма измислица е тъпата дума Демокрация - такава няма и никога не е имало в Е.С и НАТО сме ама Народа не е гласувал . А да е гласувал Народа за тъпотията Милярди за НАТОвско превъоръжаване на Педофила на Българската Демокрация Плевнелиев и обещанието му за Милярди към НАТО което вече е факт . Народа беден а Ттръстелстия футболист ръси щуротий нямало работници а за какви пари заплати става дума . Най-бедната и мизерна страна сме в концлагера наречен Е.С и НАТО те командват а послушковците тука получаващи тлъсти пачки от САЩ и Е.С узаконяват и едва ли не го правят за доброто на Народа .

Хич не ни занимавай с тъпите древни гърци и тяхната тъпа демокрация. Монголия ни дай на нас, и нейната 'прогресивна' система на управление!

симо

При комунизма де демикрация на плебса,сега е демокрация на ЕЛИТА/предсавителна демокрация .Явно има голяма разлика между двете....А онази от времето на Перикъл е интересна и май е по близо до първата от ранния етап.

Защо Милър проспа атентатите на 11.09? С кое си качество е толкова залюбван от всички системни? С това че слушка какво му казват от скъл енд боунс? Америка никога няма да бъде велика с такива задкулисни сили, като кланът Клинтън, Буш, Сорос и коалата Кисинджър. Евреите са като циганите - сиамски близнаци на разрухата, грабежа и разплатата със смърт над ближния (виж Разпъването на Христа за трийсе сребърника!)! Да живей - новия световен ред на Сатаната! (той самият не го е и мечтал). Сега следват "самопризнания", чрез уотърбординг, как СССР (който не съществува, по едната прищявка на същите тези конгресмени, които погазиха най-ценното до сега на Америка, а именно Конституцията и Правата на Всеки!) е спечелила изборите в най-великият износ на демокрация - САЩ! С този акт, СССР Победи УСА. Собственоръчно!

я да видим - дали не е защото са станали 1 седмица след назначението му?

Така е.Това е пълна лъжа. Русия не може един преврат да спретне и да качи някъде свои хора,те чак в САЩ ще сложи президент. Тъпотия е обзела елита управляващ САЩ. Русия не може да си вдигне главата заради икономически проблеми в тъпите щатски избори ще се меси.

Истерията в САЩ заема гигантските размери на светата инквизиция, която глобалистите организират на всеки, който не е с тях. Не дай - си Сатаната им, човек да е против тях! Можете да сметнете сами в кои черни векове ни върнаха глобалистите със своите истерични толерантности, за които истината се изтръгва с уотърбординг, нелегални затвори в Полша и други "патриотични", средновековни актове! И тези се наричат "демократи", носителите на новото и "толерантното" отношение към хетеросексуалните и техните мнения.

Колкото е по-тъпа и безсмислена една лъжа, толкова повече хваща дикиш - особено важи за лъжите на глобализма.

Жидовете няма да оставят намира бай Дончо. Килърито щеше да им служи всеотдайно. Дори дъщеря й Челси се ожени за жид, а след това и смени вярата си с жидовска. Путин има само полза от вътрешната конфронтация в кравариленд.

Да бе щото кушнер е направо ариец а не жид и то ортодоксален.

Това го знаем,че е така! Въпросът е,че истерията в САЩ е голяма. Американците са хора с ирационално мислене, които се доверяват напълно на американските средства за масова информация. Нищо не се поставя под съмнение.На всичко отгоре не обичат да се замислят много. Като как Русия може да повлияе на американските избори?Тоест на американските гласоподаватели. Как ще ги накараш да гласуват по един или друг начин? Не е ясно! Обяснява се,че били проникнали в сайтовете на Демократическата партия. Та това може да го направи всеки добър компютърен специалист без значение дали е от Русия, Финландия, Конго или Занзибар. Националността няма значение. Има значение дали разкритият материал е истина или не, а не кой го е отворил.Защо казвам,че американците са с изчанчено мислене. Ами вижте защо. Техните средства за масова информация съобщават,че американската армия води бойни действия някъде по земното кълбо и са убити няколкостотин души от противниците. Както беше в Югославия. Американците това не ги трогва. Голяма работа, нашите воюват някъде.За тях това е като компютърна игра.А когато на 11 септември 2001 изпитаха всичко на гърба си, вдигнаха рев до бога.Видяха,че реалностите са нещо по друго от компютърна игра.

Специално 9/11 си го спретнаха самите американци,нямам впредвид обикновените хора!По тия теми може да се говори много!

Кланът Клинтън не можа да преживее загубата си, като едни честни, способни и съвестни люде, а спонсорът им Сорос и правителството на Меркел, под формата на министърката си гей, направо не се побират в кожите си от жалка, елементарна злоба и жлъч, в която сами ще се удавят.

То е ясно като бял ден че всичко са фабрикации.Само прости и тъпи американци и българи могат да приемат този театър за реалност!Хора коита са с празни глави лишени от възможността да расъждават!

От бузестата 'адвакатка' загрижена за сирачетата до виолончелиста-милиардер и грозното убийство на Магнитски. Де е 'фабриката' е въпроса..

Робърт Милър допусна атентатът над кулите близнаци и по този начин се осъществи планът, който направи света толкова различен, колкото и самият Сатана не би могъл да го направи без помощта на "божието" "творение".

Бившият директор на американското Федерално бюро за разследване Робърт Мълър е назначен за специален прокурор по разследването за руска намеса в миналогодишните президенстки избори в Съединените щати. 72-годишният Робърт Мълър е бил директор на ФБР при управлението на президентите Джордж Буш-син и Барак Обама.

Никакво значение няма при чие управление е бил шеф - ФБР не е партийна институция и Мълър се ползва с абсолютното доверие и на демократи и на републиканци.

Въобще вярваш ли си? Колкото нашата съдебна система е независима, толкова и ФБР и ЦРУ са независими. Тръмп може да не ми харесва, но не е тъпак, само нашите отворковци си поръчват техни хора да ги разследват.

Това е поредният фейк нюз на загубилите изборите. Милър проспа атентатите и това е Факт!

Хем подписва закона за санкции за Русия, една от причините -намеса в президентските избори на САЩ, нем нямало намеса от страна на Русия...Изобщо -дебилна работа;)

Ясно е че Путин не е велик, а Всемогъщ! Назначава президентите на която държава реши на нея, като говедарника не е изключение. Само не съм сигурен в бройката сенатори, които е посочил еднолично?!

Путин или: 1. Се е ОПИТАЛ да на назначи; 2. Е невинен. Няма как и 2те, детско мозъче.

Избирам 3-аман от глупаци!

А дали пък точно тези които сега реват досега не са се възползвали от ей това: "Хакери откриха пробиви в сигурността на различни модели електронни машини за гласуване и избирателни списъци в САЩ. 30 машини някои от които използвани до 2015 бяха на разположение в ежегодната хакерска конференция Defcon, която се проведе през уикенда в Лас Вегас. В някои от устройствата беше проникнато за по-малко от два часа, пише американското технологично издание CNET."

симо

това едно.А има и още едно-Кеймбридж Аналитика......Тези пичове имат алгоритъм за определяне на псисопрофила на ползващите Фейсбук,Туитър на базата на лайковете, който дава ясна представа за ТЕБ..... По-ясна дори от самия теб.На тази база разработват и ИНДИВИДУАЛНИ послания и въвеждат бутона,,АЗ ГЛАСУВАХ,,.Така са мобилизирали над милион гласа допълнително от 50 милиона обработени по технологията.Тръмп е милиардерски проект на братя КОХ и Робърт Мърсър...Другото са подробности.Тези избори доказаха как тези о,ооо1 % си ВЗЕМАТ ВЛАСТА от останалите проценти.....Високи технологии,много пари и страхотни стратегии и акъл.Русия ряпа да яде.

Проектът Буш Младши се изпълнява много по-лесно... като така се елиминира елемнта на несигурност породен тези които си нямат Фейсбук и Туитър, или с други думи ако имаш необходимите връзки и акъл не ти трябва;)

Всъщност намесата в американските избори е осъщаствена през щаба на Хилари Клинтън от ......Украйна.Тава се твърди от новото разследване в тази посока.Потвърди го онзи ден по СНН в интервю Саакашвили.Какво ли има още да видим?

Да привикат Порошенко на това сборище. Нали са дали парите от МВФ на Хиларито.

има си инстанции, които ще доказват кое е измислица и кое - не.

И кои ще да са тези инстанции?

имейлите на Хилари Клинтън. Този скандал излезе 2 месеца преди изборите. Тогава ФБР отказа да разследва Клинтън и замаза доказателствата. Също така излезе наяве, че Клинтън си е псиала секретни имейли от дома (домашния имейл сървер), а не от офиса си, което е абсолютно против правилата за сигурност. Сега вече е късно за повторно разследване. Семсейство Клинтън се дказаха като мръсници, които не могат да понесат колосалната загуба на Демократическата партия.

Страшна драма са тия имейли. Ти изобщо знаеш ли за какво престъпление става дума при тях или просто си меляш? А относно руската намеса на изборите, ако се докаже, че такава е имало то това ще доведе до брутален скандал и на тоя идиот свят ще му се извие.

Щом до сега не са я намерили, значи я няма. Сега играта е да се действа на нервите на народа, че да му писне и да ритне Тръмп. Но надали.

Аз

Чакай ся... За коя Русия става въпрос? За бензиностанцията? За фалиралата кочина? За кое? И тя е определила празидента на най-могъщата сила в света?! Баси ташака, чесно... Човек не може да разбере с коя част от анатомията си разсъждава глобалист-либералистката сган...

трудо ще го докажат защото намесата е по КГБ тертип - подмолно и индиректно. Очевидно самият Тръмп още не е разбрал как руснаците му помогнаха да стане президент. Или разбира, но се прави на луд, щото разбираш ли нарушава му се имиджа на "победител". А мейлите на Хилъри са плод на безобразно малоумие, което дори и да не е било престъпление към онзи момент трябва да стане, защото нагледно показва пробива в сигурността по отношение на 3-тият човек по важност в САЩ. По тоя случай този или тези, които са пренебрегнали политиката за сигурност трябва да ядат много бой по мое мнение.

прави, защото вече към десетина човека, които са се интересували от делаверите и тайните на Клинтовите, са се капичнали - убити, самоубити, злополучно загинали и т.п. Никой не води никакви разследвания, за да не го убият и него.

няма хобот, няма сестра-к-ва Това за стотният път казва Тръмп.

Тръмп е путлериска подлога която скоро ще импийчнем и ще сложим Хилари да избие ръшистите до крак а след това ще подарим демокрация на всички светове за да се знае че САЩ са най-силни на света. Само САЩ, само Хилъри!

си ти, трябва да лежиш в лудницата

искаш ли малко Xanax?