Мистерия с един от завърналите се българи от Южна Африка

68-годишният мъж е настанен в Кризисен център в Русе, описват го като "не много контактен, трудно говори и не може да сподели много неща"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно е някой Мошеник като Веска Меджидиева, която открадна няколко милиона леева и избяга в Африка .

До журналиста написал статията и до редактора Аделина Томова .......нямам идея ,кой ви е учил на журналистика ,но по мое време професията на журналиста бе много престижна ! Виждам ,че в днешно време на драскачите на "сензационни новини ". ..дори и съчинени им викате журналисти ! Нивото е страшно ниско ,дори и за вес

...та нивото е страшно ниско дори и за вестник Шок !

Вероятно не е българин просто.

Чак да не могат да установят кой е и откъде е... хайде холан. Жалки калинки крещят в захлас М-И-С-Т-Е-Р-И-Я-Я-Я-ЯЯЯЯЯЯ.

А, такааа..... Стоварете ги на моста и всеки да се спасява сам! Ами нали тези хора са си купили самолетни билети с парите си до летище София, вероятно. Хем карантинирани по документи, хем да си се оправят с придвижването. Ама - като е зор да си идвате оттам, ето, в слънчева България сте си!

Пълна лудост! Ако е истина, че има мутация омокрон ли беше името, как са ги пуснали да се движат свободно в България? Теста им бил отрицателен!!!! Отрицателен днес, а утре? Моята дъщеря и зет с отрицателни тестове изкараха тежък ковид. Абе няма оправия в този свят! Как толкова бързо изпаднаха мозъците на хората и най-вече на такива като Кунчев, Кантарджиев и Мутафчийски?

грешка е, че ги пуснахте да си идат по домовете карантина. трябваше да прекарат 10 дена карантина в някой хотел или друго подобно място па тогава да си одят по домовете. ако омикрон е толкова заразен, един да има положителен ще зарази близките си и оттам ще плъзне заразата.

да е грешка?

Защо всички не са под карантина,защото тестовете не са вярни.Мой близък изкара тежък ковид ,,на кислород,,с три отрицателни теста.Пък после как плъзна заразата.Неадекварни политици с неадекватни мерки.

Е честито! Сега вече пламнахме и с ОМИКРОН!!! Къде е акъла/ ако го има/ на Кацаров, че ги пусна по живо по здраво да се шляят из цяла България.... малоумници....

Тестовете на българите били отрицателни. Е, къде е тогава този вирус бе мама му стара? Стига вече лъжи и да правите хората на луди.

Мистерия е, че ни занимавате с тъпотии, а петрола вече е 65 долара за барел и никой нищо не казва! Спад с 20 процента за 5 дни! А като леко се покачи пищите, че е шок, ужас, заради горивата всичко поскъпнало, а сега мълчите като риби, ДВЕПМ!

Ваксината го е Ударила като Кунчев!

В статията споменавате че човека има български задграничен паспорт... е, ако не помните в заявителната бланка за този документ от НБД "Население" автоматично се попълва постоянният адрес на заявителя, както и данни за гражданското му състояние, а ако същият пребивава предимно в чужбина той ръчно вписва адреса си на който пребивава когато подава заявлението за нов паспорт. Така че всеки дежурен в кое да е районно управление може да разкрие тази "загадка";)

паспорта може да е ваден в консулство или посолство...

Паспорта може да е фалшив също.

"а ако същият пребивава предимно в чужбина(тоест вади заявлението е подадено в дипломатическо представителство) той ръчно вписва адреса си на който пребивава когато подава заявлението за нов паспорт. " или с други думи няма значение къде е подадено заявлението при желание и "чукване" в базата данни и най-много два телефонни разговора дори и старшина Варадинов ще разреши загадката.

Паспорт се "вади" в чужбина само чрез.....получен нов паспорт от България през конкретното посолство или консулство. Пасаван се вади от конкретно посолство или консулство.

Знаех си. Всичките българи от полета ЮАР без един са си тръгнали .Браво!Фантастично!Ще си идат в къщи да се кара тоест.А от Русе до в къщи с какво ще пътуват?

Телепортация, види се!!!

Заминаха като аслани, връщат се пос рани. Заминал е когато Юар е била бяла държава, а сега вече негрите командват.

А защо трябва африканска република да бъде управлявана от бели? Щото са по-можещи, знаещи или по-умни? Ако това не е расизъм?

Да така е и са по-можещи и по-знаещи и много по-малко мързеливи... в сравнение с негрите, а ти си заври либерастките си възгледи , знаеш къде......

Не не е расизъм. Просто е днк. Ако сте живяли с негри трябва да го знаете много добре че са супер мерзели.

Официално от СЗО: The new variant B.1.1.529, which the World Health Organization officially named omicron, was first discovered on November 11, 2021, in Botswana. Не знам дали в този сайт пишат журналисти, но всеки факт в статия се проверява и коригира към официалните. Статиите Ви са пълен буламач.

Криндж

Това е белия Мандела от Факултета.

Schilo

Да не е Добрин Митев? Че, нещо го търсят, да го вкарат в затвора

е някой като Веска Меджидиева, решил да остави кости на родна земя.

Това са последиците от бустерната доза на кадрите на dir.bg

В ЮАР не знаят за Омикрон. Уж бил много заразен и смъртоносен ,а има само 28 починали от 60 милиона население. В телевизиите работят терористи ,а в болниците работят масови убийци .

Доколкото разбрах, не са намерили Омикрон в ЮАР, а в пътници пристигащи от ЮАР.

Кой го праща?

Мистерия в Ориент експрес .

Съсипал се е от ваксиниране. За първи път ли се връща в България?

връща се в българско да похарчи гурбетчийски пари а наще го опикват да ви шибам в журналистите неграмотни

нормални ли сте ве ?

Надявам се пътуващите към домовете си за да се карантинират не пътуват с бързия влак от Русе.

Мистерията е как наемате кадри за сайта. като ви знам какви сте журналисти ме е страх да отида на доктор