Учени в САЩ създадоха заекващи мишки

Учени създадоха трансгенетични мишки, които издават повтарящи се звуци, наподобяващи човешкото заекване, за да си обяснят причините за него, съобщиха АФП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Учени в САЩ създадоха заекващи мишки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е само началото! Сега създават генно модифицирани "срамни буболечки", които ще светят като светулки. Където свети - никакъв секс! :)

Нищо ново не са създали. Ние си имаме 27 г. такива мишки в парламента.

А СъвеЦките боклуци какво създадоха а ????

Кучето на Павлов, което в днешно време е заместено от Меркелката на Ердоган.

ББ на среща с меркел е същия плъх.

Идеята на изследването не е лоша, и постигнатите резултати са впечатляващи. Дано да има реално приложение, което да помогне на хората страдащи от този дефект.

Някак си не мога да уловя причината за буйния ви ентусиазъм. "Генномодифицираните гризачи са отгледани в катедрата по медицина на Вашингтонския университет в Сейнт Луис.". Ако тези "изследвания" помагат на някого, то той трябва на първо место да е генно- модифициран. Но мишките са трансгенетични и утре могат да тръгнат по гей-паради. Знае ли се...

Вие едва ли някога ще уловите каквото и да било, но все пак може да опитате.

Много хубаво, канят се да пътуват за Марс, пък още представа си нямат за причините за заекването! Страхотни учени, брей...

С..с..ссууу пп пп ер. Уууу ес еееей

Болшинството /ама голямото - 90 %/ от занимаващите се с наука в страните считани за водещи в научно отношение са от категорията наричана днес "мигранти". Това са мега-амбициозни и готови на всичко за да оправдаят присъствието си в тези страни индивиди. Съответно, много хора вече слабо вярват на науката.

ще ги признаем ,ако създадат мишки ,който да казват нещо за майката на шефа на института

Осрани моряци,заекващи мишки евалла на американците!!!!!!!!!!!!!!

А мишки ГЕЙОВЕ, кога ще си селекционират????

Мишките са само православни и хетеросексуални. И са за Путин понеже приличал на тях.

лошо ! сега , за да не изоставаме , ще трябва да си впрегнем целият потенциал и да направим хълцащи мишки ! иначе изоставаме фатално от врагът!

По логично е заекващи котки за да няма дискриминация при комуникацията между тях:))))

Страхотно. Какъв научен прогрес. Гениално. Не е една. Доживотна нобелова награда. Сега да очакваме квакащи змии, лаещи комари и кудкудякащи лисици...

Сега ако може, да изобретят войнолюбиви мишки, за да може да си обясним от къде идва агресивността от която страдат 85% от американците

Резултатите от проучването сочат, че животинките с генетична мутация, свързана с човешкото заекване, правят по-дълги паузи в цвърченето и повтарят едни и същи звуци. То и при политиците е така, на изборите повтарят едни и същи обещания.

Пърдящи ако бяха по сигнал от американците щеше да е интересно сега сие направо тъпо

Поклон! Сега да направят и един гъз с уши и да си го сложат президент!

По нашия почин няма други луди:((((

Гениално! Очакваме трепетно изкуствен апендикс и силиконов гем...