Попара с мишка сервирана на дете в инфекциозна клиника

Майка откри мишка в храната на 2-годишното си дете тази сутрин в инфекциозна клиника към УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив. В болницата започна проверка.

Обратно в новината

Коментари - Попара с мишка сервирана на дете в инфекциозна клиника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е написано заглавието, че трябва да ни успокои.Щом мишката е сварена - няма зараза, няма болести, всичко е ОК.Трябва да са благодарни детето и майката, че са получили бонус. Другия път и лайно да се намери като е сварено - не носи зараза.

Нямало виновен ! Глупости. Нали има контрол по храните или нещо подобно. Човек отговарящ за това. Догога ще живеем в шуро баджанашка република.

Егати и измислената новина. Няма как да се сервира такова нещо без жената, която сипва от казана да го забележи. Дори и мишката да е била в казана, тя няма как да бъде сипана в чинията, ако това не е нарочно. В болниците храната е отвратителна, често прегоряла, но...Много неща не са наред в държавата, и в болниците, и в производството, но да се доверяваме на всякакви глупости не говори добре за нас.

Абсолютно глупаво скалъпен номер. Или жената дето я е намерила мишката не е наред, или тя си я е сложила някак си, или някой има изгода от това. Не може току така незабелязано готвача да сложи в миниатюрна чинийка като за 2 годишно дете една цяла мишка. Ама тук 99% от пишещите са първосигнални и дай им тема само да плюят. А да ги питаш не знаят кого плюят, нещо управляващите, нещо правителството, ама и те не знаят какво. Сигурно Бойко или Костов или Сергей и някой такъв пак я е сложил тая мишка. Аман от просто население в нашата страна

Тетката дето сипва ако по това време е бистрила важна тема по телефона, и слон ще сипе, без да види.

...Новините ни са гнусни,животът тук е труден,но поне заплатите са смешни

Най-безумното лечебно заведение...пълен ад е вътре!Трябва да бъде закрита!Просто е недопустимо в такова заведение,със силно заразни и инфекциозни заболявания да е в такъв вид!Няма едно свястно легло,санитарните възли,ако въобще могат така да се нарекат....оффф направо не ми се пише,просто е крайно време,някой да вземе мерки и да се затвори!

Всичките псевдо изисквания, всичко е за парлама, да се види, че на хартия много неща се вършат, ама на практика нищо не се е променило. Тази грозна история е показателно на какво ниво е хигиената в болниците, как се приготвя храната. Ужас и погнуса. Да се стигне до такава голяма мишка в храната представете си колко на ниско ниво е хигиената и то за 2 годишно дете, болно дете. Възможно и историята да не е истинска, порцията за 2 годишно дете е доста голяма и мишката се вижда съвсем ясно. Ако е така добре, ама ако са я помислили за някаква мръвка ОТВРАТ

Отвратителна, гнусна държава. Писна ми да живея в този кенеф.

Па кой та кара? Не е задължително.

Именно. Чудя си се на акъла и на оптимизма.

народо-населението ако знае колко мишки е изяло на салами и консерви ехеее ..

хлебарките отделно и те са ви за екстра протеини .. да ви е сладко ..

Ами то вече къде по-надолу да слизаме от това. Преди няколко дена детето купи консерва с риба скумрия, произведена в BG, отварям я и вътре в соса имаше освен риба и една ГОЛЯМА ЧЕРНА ХЛЕБАРКА ! Останахме шокирани ...

Лъжеш!

FAKE!

Сега тази майка няма ли да й търсите компромати, защото се е оплакала от мишката, га.д.о.ве такива?

вместо да благодари, че са и дали месо за закуска, тя се оплаква.

Ами то чалгаризмът, липсата на лустрация и бедността водят до морална деградация, а тя до мишки в чинията на деца.

Достойно блюдо за Боко Боклуко !

Абе то развалена храна се продава в магазините, манджи с червии из Фантастико и Била, пълна чалгария!

цялата държава ни е такава

Закривайте държавата. Честно!

Държавата е пълна със сбъркани майки, на които нищо не им пречи да подхвърлят тая мишка в храната, защо трябва да им вярваме?

ей, ченге, само конспирации са ви в главата.

Абе нещо имам чувството че ни будалкат. Ако това е истинската снимка, то няма как да е истина тая новина. Кой нормален човек ще сервира такава чиния, където мишката се вижда съвсем ясно? Явно някой е минал и я е хвърлил в чинията. И още кое момиченце на 2 години ще изпадне в шок от мишка в чинията? Ами че моите деца не винаги искаха да ядат, даже и най-вкусното ядене да им беше сложено в чинията. Камо ли да различат маишка и да знаят че мишката не се яде. Не знам ама май майката е нещо с мишка в главата и дъщеря й е изпаднала в поредния шок от майка си. Може би социалните служби трябва да се погрижат за това дете.

Разбира се, че паницата не е сервирана като на снимката! При разбъркването на храната са загребали мишката.

Колко ли голяма порция с попара са сервирали на 2 год. момиченце, че мишката не е могла да се забелязва, а и как като са я сипвали с черпака не са я забелязали?

Ужас!

Просто партийните назначения на ГЕРБ толкова си могат ... цял народ им яде ку-а четири години , та за една мишка ли да правим проблем

Щом е минала термична обработка, мишката е ставала за ядене! Е, не е храна, която биха яли евреи и мюсюлмани, но нека все пак помислим, че по света има много гладуващи хора, които биха яли и мишки, само и само да сложат нещо в корема! Така, че да не правим излишни панаири!

бързичко пораснах и ми личи.... Да.... лошо е да изпапкаш Мики Маус на закуска. Още по-лошо е катили със също толкова акъл да те управляват! Съдба, да го...

Работя вече 27 години в болницата .Изредиха се за директори всякакви крадци и разбойници , едни шумни простаци , други мазни нищожества , трети лукави и злобни комплексари .... Извръщения и гавра с плащащите си добросъвестно здравните вноски , със студентите , с добросъвестните служители, с майките и болните деца . Сегашните не са изключение -напротив ! Нагли и безчовечни крадливи нищожества , събрани от кол и въже /любовници , кумици, калинки .../ , устремени единствено към кражби и измами , мислехме си че Карен ще е положително изключение от уродливата традиция , но напротив -изключително нагъл крадец с бели ръкавички . Истинската мръсна работа я върши другият Галев брат - доказан мошенник и безочлив кукленски крадец . Медиите са също толкова виновни със сервилното си слугинско поведение . Никаква професионална журналистика , никаква критика , никакви журналистически разследвания , само хвалебствени статии . Ето защо братя Галеви са почетни граждани на Пловдив и мениджъри на годината - ОТВРАТЕНИ сме ! Защо още ги държите господа управляващи , ДО КОГА ?

Ми тъй ми,на българите попара с мишки ,а на бежанците дето ни ги докараха ебамците и приятелите на Боко и Цоко и Николай Младенов по 1110 лева.Само миниране на границата и никакви бежанци,а мишките да се застави шефа на кетеринга да ги изяде.

Ми като си изпаднала в шок, сега дъщеря ти няма да яде! Моята дъщеря като се удари първо ме поглежда да разбере дали е страшно. Ако не беше видяла мишката, дъщеря ти щеше да я изяде и да пита още мишки... Не че ги оправдавам, но шокът на детето ти е всъщност твоя работа.

Ем няма лошо, приготвена добре, мишката си е екстра, тя е била основното препитание на Римската армия до като са марширували около Средиземноморието и Европа. Много разглезени сте станали всички, малко протеин на никому не е излишен, какви са тези попари, месото му е майката, и насекоми стават, екстра протеин ;)

На където е тръгнал светът и мижките ще са деликатес.

мижиш като пишеш

Преди време си купих буркан "Айвар". В него имаше голямо парче стъкло, което едва не наряза на парчета езика на синът ми. Направих рекламация, като записах данните от етикета и партидата и ги изпратих на производителя. Не съм търсила обезщетение или да ми изпратят нов продукт, а просто исках производителя да направи проверка и да отстрани такива случаи. 3-4 лв не са кой знае какво, но последствията могат да бъдат страшни. За съжаление все по-често се случва да намериш примеси в хляба или в консерва. Кой ще възстанови психиката на това малко дете и ще изтрие кошмарът от съзнанието на майката?!

Лъжеш!

Трябва да има уволнения, не на тези който сипват и дават храната а на тези инспектори който дават на това учреждение да работи изобщо! Всички ние Българи плащаме за да ядем мишки и да ни се мусят по болниците защото сме болни!

виждам, че истински се забавлявате на случката. браво! вие сте истински българи и се гордея с вас.

деер

Ами като живеят 7 млн цигани в България и екскременти на мишки ще ядат. Всеки се натиска за далавера и на никой не му се работи...... Източват НЗОК и бюджета на болниците пред очите на всички ни, но като се алармира, всеки свежда глава и подкрепя тарикатите с мълчанието си!!!!

деер

Тия , хейтърите, с минусите , да кажат , с кое точно не са съгласни и да си проверят логиката!!!!

А на бас,че виновни няма да има.

това е печена и маринована люта чушка бе!

Кога в страната ни ще можеш да осъдиш виновните за милиони както е в Щатите.

Искаш да осъдиш депутати ли, тези фирми са свързани с тях, това са държавни поръчки

УЖАС.Това дори го няма и по филмите.

този е спецялитет от белене - партията се грижи за вас

А пък на мен, миналата седмица в заведение за проджба на храна /в случая за вкъщи/ ми продадоха парче панирана риба, в чиято панировка намерих парче от зъб с пломба. Зъбът и пломбата не бяха мои!!

Сигурно са набили готвача докато панира и са му избумбарили един зъб

Я, попаднал/а си на риба с пломбиран зъб!

Тази майка все пак е открила мишката и не е нахранила детето си с попара, макар че е изключителен стрес да я видиш. Но си мисля за всички останали деца и болни, които са си изяли попарата, като не са знаели, че в нея е имало мишка, защото храната преди да се разсипе е била в една обща бака, а сега са научили за тая гадост.Съчувствам на всички пострадали.

споко де, мишките са много подвижни, като първо и не си падат по размекнато сирене и размекнат хляб, като второ, а като трето какво чак толкова се развълнувахте:)

Аз си падам по теб, Jerry;o)

Чакай да му тегля 1 пиш*а преди да го изядеш ...

Това се очакваше.Мръсотията в "Св.Георги"-Пловдив е невероятна.Но какво може да се очаква когато за да се почисти стаята трябва да си платиш на санитарките.Контрол никакъв нито от лекари нито от сестри.Сестрите се мяркат само за да раздадат лекарствата.Санитарката чистеше в стаята на моя близка лежаща в едно и хирургичните отделения само около леглото на една от лежащите, защото нейни близки си бяха платили на санитарката.Нека някоя телевизия се разходи и да направи репортаж.

Просто нямат съвест. Представяте ле си каква храна изпращат на здравите за някое празненство например? Искаме името на кетъринга.

Често санитарките са по-важни и от докторите.Ако не си платиш подлога няма.Никъде в Европа няма придружители на болните.В България поради не гледане на задълженията на целия болничен персонал , ще си плащаш за да им вършиш работата. Дремиш на стол и накрая плащаш за минимум три звезден хотел.

Браво! Най-сетне някой да свърже двете теми. Да си признаем ние сме бежанци в собствената си държава... така че да спрат да ни занимават с идващите сирийци... тежко им е... така е... ама то ние себе се още не сме оправили... тях ще спасяваме...

Ужас! Това е то кетъринга. Почти всички големи държавни и всички частни болници имат договори за кетъринг. Кухнята на болницата може и да е хигиенична, но за доставката отвън не се знае.

Е и сега? Ще има ли наказание за кетъринга?

Не, разбира се - "неизвестен извършител"! Много удобна и универсална формулировка и навсякъде приляга - и за мишки в храната в инфекциозното, и за големи кражби и убийства, че и за държавни престъпления;о) Супер ти казвам - който го е измислил, лауреат трябва да стане!

НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ! В ПОТРЕС СЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!

като гледам попарата, само хляб в вода. да са благодарни мажката и детенцето че имат и малко протеини в супата. щом мишката е добре варена, риск от зарази няма. на края на сметка, всичко е относително: преди 200 години, щяха да се радват да имат това в супата. кум мишката сега: не я виждам да се прави на ниндя и да падне в супата. вероятно е идвала с хляба ветре. да гледат кум доставчиците си. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мишката е подхвърлена от дългата ръка на Сорос за да разклати доверието в правителството на г-н Орешарски.

Не е хубаво, че хигиената е ниска но още по-лошо е, че повечето българи са дребни тарикати. Не си плащат здравните осигуровки или се осигуряват на по-ниски заплати, ама са с големи претенции!

Бъди сигурен, че ако в България всички си плащаха здравните осигуровки върху реалния приход, мишката пак щеше да си е в попарата, а някои другари доста по-богати.

В изсушена червена чушка на "Детелена" намерих фас. За Коледа бях си купила пакет, не повдигнах въпроса но на тази фирма не купувам продукти.

изкефи ме с тва за сергеи хахаха! тва ако стане в франция или германия.. ееееех,абсурдистан!

Аз намерих метална част в суха паста на "Победа". З малко да си счупя зъб. Писах им и получих едно сухо извинение.

Ам, вие, уважаеми, какво искате бе? Печена сьомга с ананаси ли искате? Еми няма. Да сте си плащали осигуровките.

Там е работата че дори и да си плащаме здравните осигуровки пак ще е същото. Проблемът не е само и единствено в парите. Ако беше само в тях някак си щеше да се е разрешил.

Убиец ли си самоубиец ли си не знам, но ти плащаш ли си осигуровките и в болница би ли си? Дали си осигурен или не за всички е една и съща манджата.. Освен ако не бутнеш някой лев на персонала на болницата..