ВСС понижи Мирослава Тодорова до районен съдия

Висшият съдбен съвет (ВСС) понижи съдия Мирослава Тодорова като съдия в Софийския районен съд (СРС) за срок от 2 години.

Обратно в новината

Коментари - ВСС понижи Мирослава Тодорова до районен съдия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес цел час лутам по Пазара, и на една сергия срещам Мирославка, сладурана първа, не като ония, Цвъковите лелки, със торбите, и меришат на туршия? - Мирослафче, рекох, кво я гледаш тая черна панделка!Притесни ма? - Не бой се, бабче, ще си я тура Тамм, Цвъко ще научи, и така ще озлобее, че в затвора килия за луд ще получи -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- баба ТТ пред бТТВ"Трътките"

Аз, доколкото разбирам от Жени, това си е една малка палавница А вие меризлифци, дето я плюете, до един сте хора от "БКП- Гюбрето" Начело с Боко- Цвъко, баба- Цоца, Лила- гнила, и ахх, този Росен- Кретен недоносен

по-правилно ще е Мирослава Тодорова да бъде пратена на магистралата и там да заработи парите на мафията за която работи ..

Леле тези магистрати са като плевели, нямат изкореняване! То за това е корупцията при тях, щото са вечни докато смъртта ги раздели с поста!

Станеш ли на 50, и зелените ти чорапи меришат, от 100 метра , НЕ СЕ ДОВЕРЯВЯЙ НА НИКОЯ ПРЪДНЯ ! Нема да пофтарам, кво като си старшина! Запиши си го, ако можеш?

На теп пиша, Кучов гс, още не мога да ти запомня шибаната вгз фамилия

Стига сте писали простотии и лъжи! Преследват съдия Тодорова, защото тя се противопостави на милиционерската мафия на Цвъко и Боко. Нищо друго!

Мястото на тая пачавра не е в СРС, а в Сливенския затвор. Такова противно и отвратително нещо се ражда много рядко.

Тази жена, изобщо, не трябва повече да бъде съдия !..

независимост ли?самостоятелност ли?ако съдебната система не може да се изчисти сама,ще доиде време други да я чистят.и съм сигурен дали покраи сухото ще изгори и суровото!

Тая некадърна съдийка и бандитка оправда по давност престъпници за отвличане и изнасилване. Заслужава по строго наказание.

Ееех какви ли неща знае дупето на таа кака.

Що така, ваша чест ? Нал' трЕбваше вие да сте добрите ? Ах да, и независимите.

много е интересно как, като вече веднъж са установили, че даден съдия не може да се правя със задълженията си, не го наритат, ами се чудат къде да му измислят ново място. Защо при другите професии директно хвърчиш, обявявайки те за некадърник, а тук не?!

А защо този боклук не е в затвора ? Откога корумпирани мърли като нея само ги понижават, вместо да ги уволвяват и съдят ?

Егати ''наказанието''---2г.

Защо ,след като в Бг тавана на пенсиите е около 780 лЪвЪ,...то Бг-СЪДИИ -ПЕНСИОНЕРИ ВЗЕМАТ ПЕНСИИ ПО ----1600 лЪвЪ? НЯКОЙ ЩЕ ОБЯСНИ ЛИ ТОВА ЯВЛЕНИЕ....?

За да не изпаднат ,в ДЕПРЕСИЯ.

Намалили заплатата й с 25% 5000*0.75=4000 лв

..ами ако сте свикнали да харчите по 15-20 000 хиляди месечно да ви преместят в Съд, в който не се водят дела с толкова голям интерес и подкупите са значително по-ниски си е сериозно наказание, недейте така!

Тая шия ,дали е от тРушия?

В Тв-предаване на Р.Петров Константин Пенчев каза: "СЪДЕБНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЧИСТЕНА ОСНОВНО ,...ОПОРОЧИХМЕ И МЛАДИТЕ КАДРИ ". ----------------------------- Затова и всички доклади на ЕК от ЕС ,за България започват винаги с първа точка: --СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,...НА ВСИЧКИ НИВА..... Е,има ли в Бг ---ЧИТАВ ЧИНОВНИК в СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ???

Нали затова му ''ПРЕДЛОЖИХА''поста ---ОМБУДСМАН ,за да не им пречи на далаверите ?

ТАЗИ Е НАГЛА! ДА ВЗЕМЕ ДА ПРОЧЕТЕ ГЛ.8 РАЗД.3 ОТ НК. КАК НЯМА ДА ПИШЕ МОТИВИ С ГОДИНИ........

ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ И ---ЗАТВОР ,за такова престъпление . А не като при бай ТОШО --преместване на друга ,ПО-ДОБРА РАБОТА ....ДОКАТО СЕ ПОЗАБРАВИ.

Са ща направи неколко свирчета по партийна линийка и ще си възвърне поста. Комунистическа работа

Само да поясяя на тия, дето крякат от Гябрето: През 2011 Нейна милост съдия Тодорова беше наказана от Фисколтурника Цветан, който я испрати дя я съдят две лелки от махленсия съд в кв. Коматьово, обл.Големо Бойково, екс.Пловдив Аиде, продължите да крякате на Гюбрето, като ударнички- носачки -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- Новинарска работилница бТТВ "Трътките "

Ако е мафиотска съдиика мафиотите няма да я отстранят, по вероятно е неугодна непослушница.

За такива провинения ,....УВОЛНЕНИЕ И НАКАЗАНИЕ ---ЗАТВОР ! Но нали сме ,в Бе-гетото на Европа!

о и как Куцкова да обича Цветанов ? Та нали точно Цветанов каза в ефир пред всички за връзката между Мирослава Тодорова, Бр. Аспарухов от кръга ' монтерей' и кредитния милионер на ДС Атанас Тилев ? Няма как мафията да се примири с тези неудобни за тях въпроси ! А защо Куцкова мълчи за триото Мирослава Тодорова - Бр. Аспарухов - Ат. Тилев ? Не е ли това 'бермудски триъгълник' ?

Н. Куцкова няма ли да каже нещо за Мирослава Тодорова, която чрез забавяне на мотивите си с цели 5 години на практика оневини един кредитен милионер като Атанас Тилев, близък до Бр. Аспарухов от кедесарския кръг 'монтерей' и Цеко Йорданов, който е един от подсъдимите по делото ' Октопод ' ? Няма никакво съмнение, че Цветанов е най - големият враг на мафията от ДС - останалото е повече от ясно и логично ! Ако Нели Куцкова е достоен съдия, трябваше многократно да е казала имената на свои корумпирани колеги, вкл. и такива, имащи хотелчета по Беломорието и Черноморието ... Или както се изрази Антон Станков - по Черноморието е само цацата, а големите рушвети са по Беломорието . Знам, че задавам неудобни въпроси и затова сега да не забравят пак всички лица, свързани с мафията и офшорните сметки, да скочат срещу Цветанов ? Противното на това щеше да е новина ! Кои са корумпираните сред магистратите, Куцкова ? - Имена , имена, имена !

НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ ЗА ТОЗИ СЪД В БЪЛГАРИЯ?САМО ЩЕ КАЖА: ЧЕРВЕНИ Б О К Л У Ц И, УНИЩОЖИХТЕ Б Ъ Л Г А Р И Я.

Колко са глупави коментарите написани по-долу. Даже този път според мен не са писани от платени тролове, а просто от глупави хора. Цвък. Цвък. каза че е съдия на мафията и всички наивници верват. Като беше казал мадридският дърт мошеник - вервайте ми . Този съдийка беше неудобна за герберюгите, а сега очевидно и за комунягите. Всъшност последните две са един и същи и работят за една и съща мафия.

Дали е съдя на мафията или е била неудобна на цецко не знам, но знам че това е една ункална мърла заради която изверги изнасилвачи на непълнолетна в момента са на улицата а не в панделата

На нея заплата изобщо не и трябва. Само да е съдия. Едно дело ще забави и ще изкара заплатата за цяла година.

Съдебната система е уникална. 57 забавени дела? Представете си хирург с 57 забавени операции. Инженер с 57 забавени проекта. Студент с 57 забавени изпита. Няма такива, но има съдии и за наказание им режат процентче от заплатата. ХА ХА ХА, егати държавата!

САМО 57 забавени дела?! Че тя е за награда, не за понижение!

СЪДИЙКАТА НА МАФИЯТА...АБЕ ТАЯ ТРЯБВА Я ИЗХВЪРЛИТЕ ОТ СЪДЪ...НЕ ДА Я ПОНИЖАВАТА