Марио Любенов пак отрича да е убивал Мирослава

Единственият осъден за убийството на 17-годишната Мирослава Николова от Перник - Марио Любенов, отрече да я е убивал.

Обратно в новината

Коментари - Марио Любенов пак отрича да е убивал Мирослава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майката на Мирослава повтаря грешката на майката на убитите сестри Белнейски-да не вярват,че убийците са осъдени.Марио нямаш шанс вече-ти направи пазарлъка за по-ниска присъда,сега е късно да ревеш!

След това поредно извъртане-чиста лъжа, впрочем, още по-нагоре присъдата- от 25 на 35.

Той много добре знае,че в България законите са от ден до пладне.Я да му кажат - осъждаме те на смърт,след като си призна,море нямаше да каже истината ли?Не само щеше да я каже,ами и хоро щеше да играе.

Не е важно каква е физиономията- адвоката заяви,че стойчо сам,доброволно се е явил в полицията / те не са го разкривали/ и заявил,че ще помогне за случаят.На следващият ден го обявяват за разкрит извършител и той се самоубива.Сега този отрича, признава и пак отрича. Някой се прави на слънчасал!

на тоя като му гледам физиономията...отврат! незнам има ли изобщо жена, която би била с нещо такова(макар, че излизам извън темата)!? на тоя не му е чиста работата, требва да се бие и все ще има защо!

Сутринта го гледах по телевизията-много противен,хилеше се ехидно и се опитваше да остроумничи.Създава впечатление,че е способен на всичко с мазната си мутра,а ако не е убиец-прикрива някого,затова нека си плати!

Ако извършителят не е той, убиеца остава на свобода!

мисля,че ако не ги назове виновните,които прикрива,да си излежи присъдата

Палачинката се обръща след като не са му изпълнили обещаното. Какво е и от кого е тук можем само да гадаем!

Това лекенце ще избере ли най-после каква позиция ще защитава? Веднъж заявява, че не я познава, после подробно описва как е станало убийството... и сега - пак твърди, че никога не е виждал това момиче... Слабоумен идиот, който ехидно се подсмихва прескачайки от версия на версия...

Този взе да ги увърта като политик - аз съм, не съм аз ... Нищо чудно утре да го предложат да оглави някоя държавна институция ... я НСС, я нещо от сорта ... Като ще ни управляват мутри и престъпници, поне да са от най-"качествените"!

бсп е на власт, време е да излизаме.....много лезахме....пие ми се крув!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

О не Цвъки идва при вас ,пък това няма нищо общо с БСП ,виж с ГЕРБ да

странно, но защо адвокатката му изглежда по неадекватно от него, а той имал психарски проблеми

ами ще имаш време да си спомниш в затвора, такива садисти, трябва да се обесват публично

тази история смърди от самото начало ,още с убийството на другият участник с белезници ,тук са замесени рекетьорите на ГДБОП и Цурко и се замазва всичко ,този може и да е виновен ,но има и други.

Костов, ти си първия който мафиотизира България...разпродаде предприятията, срина селското стопанство, раздаде парите на близък кръг приятели и едва след теб дойде Дедо и другите ....

Затова той винаги ще е недосегаем, и ще е в центъра на мафията, която сам създаде. Измамно е впчечатлението, че практически е загубил влияние! Всички милионери от края на миналото хилядолетие са му задължени в омерта и завинаги!

Все пак един боклук по-малко по улиците на България!

Това момче е с психически проблеми, поне така съобщиха преди време...е, какво искате ? И да има и да няма участие, той не е адекватен, а за жалост хубавото момиче го няма...Научили са го адвокатите да говори небивалици.

"Работата" на новото соц правителство започва да дава резултати. Очаквайте следващите филми- Наглите отвръщат на удара, Завръщането на братя Феотдалеви и В лапите на Октопода. А прокуратурата в момента има други приоритети.

Моля, Ви пийте си редовно предписаните Ви хапчета. Меко казано Вие сте идиот.

Миро, научи се къде се слагат запетайки, момче! Безобразен правопис за такъв претенцизен пост...

То си е така. Самият аз съм юрист и интелигентен (мисля:) Но преди година и половина, в Англия, където живея, едно ченге, което обидих, че не му свалях шапката, ме обвини в размирици. Бях в ареста за два дена, с наркомани и разбойници. Служебният адвокат настояваше да призная нещо, което не направих, че иначе щях да съм под домашен арест за 6 месеца. Признавайки вината си, имах само условно освобождаване от отговорност за една година. Какво да правех, ако не бях лъгал срещу себе си, щях да съм по-зле!

Условно освобождаване от отговорност? Е това пък какво е? Ти освен юрист, сигурно си и депутат...

Тая история е един от най-големите грехове на Цв.Цв.!!!!

И по-точно би ли ни разказал какъв му е греха?

ще окошари много боклуци като този отгоре може би

Крайно време е да се потърси сметка и от адвокатите - именно те карат клиентите си да лъжесвидетелстват, за да объркват и бавят делото, те ги карат да лъжат безобразно и да избягват правосъдие ! Това си е чисто съучастничество ! Трябва да се намери начин да се държи отговорен адвоката, ако дава подобни съвети на клиента си - защо разговорите им с клиента не с епровеждат в присъствието на прокурар и официален запис - какво има да крият, нали само истината има значение ? Ако директно адвоката кара клиента да отрича, въпреки, че е извършил престъплението - това е толкова долно колкото и самото престъпление и адвоката трябва да бъде съден !

Колкото и да е тъпо и престъпниците имат право на защита... а съда се произнася по събраните доказателства от двете страни, тяхното излагане и оспорване. Оправдателна присъда=лоша работа на прокуратура! Осъдителна присъда=лоша работа на адвокатура!

Очаквайте скоро трето искане на имунитета на Цветан Цветанов.Хора бъдете смели,няма я вече смазващата репресивна машина на МВР а няма и шанс да се върне, така че ако сте мачкани, репресирани, унищожаван ви е бизнеса, тогава не се колебайте - ДЕЙСТВАЙТЕ.

Този виц с мачкането вече не хваща декиш! Дай нещо по интересно и недей да повтаряш смешните фрази на Сергея...

То цялото МВР вече не съществува както и ДАНС. Бяха разпуснати за да може правит...... тоест мафията да краде спокойно.

Определено съм предизвикал интерес у тук пишещите.Радвам се и това, че мненията ни се различават не е фатално.Народеца ни е умен, ще отсее плявата от житото.Не веднъж го е правил а борбата е да му се даде тази възможност - нищо повече.ГЕРБЕРУНДЕЛИТЕ изпадат в ужас само при мисълта, че ще се позволи на народа да гласува свободно и изборите да не се манипулират.И последните бяха подготвени - 480000 бюлетини.

Прав си за бюлетините, които бяха подготвени за БСП...

Много тъпо и дълго изказване. Пълно с лъжи ...... абе типично по комунистически

Ама това не е детска игра. Престъпниците се подиграват със съда и рострадалите. щом си е признал - в затвора, иначе защо го е направил, за да разтакава процеса ли. Убитата е убита, а престъпниците живеят, подиграват се с хората, ядат, пият и се веселят. Това ли е справедливост и възмездие.

Тази "съкратена процедура" е само в полза на бандитите и улеснява прокуратурата,но не е предпоставка за справедливост.Същото важи и за процедурата по кумулиране на присъдите - в "белите" страни същите се събират,у нас се определя тази,за която наказателния срок е най-голям и тя "поглъща" останалите. За суяци като този Заек трябва да има само доживотни присъди /след като няма смъртни наказания/,а не да им се позволява да разиграват правосъдието и да гледат нагло от екраните. Строгите и задължителни наказания няма да спрат престъпленията,но ще има повече респект и превенция в бандитите и повече чувство за справедливост у пострадалите.

Чл. 23. (1) Ако с едно деяние са извършени няколко престъпления или ако едно лице е извършило няколко отделни престъпления, преди да е имало влязла в сила присъда за което и да е от тях, съдът, след като определи наказание за всяко престъпление отделно, налага най-тежкото от тях. Този текст е направен в полза на престъпниците и против интереса на обществото. Нито едно правителство не пожела да промени нещата, а така няма превенция и респект. Пет престъпления - едно наказание - явно е, че този и следващите текстове от НК имат за цел да предизвикват извършването на престъпления.