Мира Радева прехвърли вината за изследването си на вестник ”Преса”

След бурни дебати заради прословутото проучване на Мира Радева, публикувано на 28 март във в. "Преса", днес социоложката се разграничи от публикацията в медията.

Обратно в новината

Коментари - Мира Радева прехвърли вината за изследването си на вестник ”Преса” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая пачавра до кога ще я пускат по разни телевизии и ще прави прогнози. Я да ходи да изпълни заръката на тик-тик да сади картофи и да яде филии с мас, макар че има достатъчно пари да се прави лифтинг и да се ч..а с млади мъже

Браво на Мира. Типично по боковистки прехвърли вината на друг. Браво . Добре са те научили твоите господари.

ИСТИНАТА ЗА ПЛАТЕНАТА ЧЕРВЕНА СОЦИОЛОГИЯ!: Татяна Буруджиева е вече в депутатските листи на БСП! Юрий Асланов отдавна прислужва на "столетницата" и висшия и съвет! Къчо Червенобузкия, Кольо недоКолев и Райчо Нископогледов са като АВАТАРИ на ДМИТРИЕВИЧ! остана само Мира, нея не успяха да я прекършат! Мира единствена през 2001 публикува проучване с точния процент който по късно получи ЦАРЯ! Тя единствена улови появата на АТАКА преди изборите 2005г. 2009г. Мира Радева направи проучване което показа победата на ГЕРБ, останалите "социолози" до последно ни лъжеха че има паритет между ГЕРБ и БСП! на 12.05.2013г 21.00 часа ще им лъсне голия задник на всички тия платени подлоги!

Който плаща музиката, той поръчва песните, така че, всяко социологическо проучване е предварително платено и нагласено така, че да обслужва поръчителя. И никой никога никого не пита, а просто дават цифрите, така както са им поръчани. Ето, на мен и на десетките ми приятели и роднини, никой никога не е звънил или питал за мнение, Същото ми казват и колеги, и други познати - явно, тези тунеядци социолозите са платени слуги на комунистите и по тяхна поръчка правят уж изследване. Сега номерът беше да се надигне вой срещу уж изнесените данни за проценти на ГЕРБ и на БКП (БСП), за да се втвърди червения електорат.

ТАЗИ КОРУМПИРАНА ГРОЗНИЦА НЕ Е ПОКАЗВАЙТЕ НИКОГА!!!

Че тя е навсякъде, където може да се покаже...Не знам, плаща ли си. Сигурно, с парите, дето скубе от водещите партии - слугинските й "изследвания" им вършат мечешка услуга, но те са толкова тъпи, че продължават да я ползват.

Тая гейбърска подлога утепа рибата...... абе казвам аз ама ......... Два пъти я гледах по телевизията и двата пъти тя защитаваше резултатите си.Даже искаше и да се направи независима проверка на документите и. Преди време тая дама /Мира Радева ли, Янова ли/ лично каза, че като малка е такована от "дърт пергиш" близък на семейство и ...... дали това не и е оказало някакво влияние при прогнозите и изказванията ..... нещо май и хлопа в момента и въобще.....

И какви данни? ГЕРБ да водят двойно на БСП... Значи още по- зле. Народът иска цялата тази паплач да се махне- да се махнат Овчаров, Масларова и дружината им кретени и лапачи и какво като пише, че ГЕРБ били с двойно повече матря'л? На изборите ще се види кой с колко? Най- добре е ГЕРБ да оставят това правителство да управлява и след изборите с мнозинството на ГЕРБ и ще има повече спокойствие.

Абе тебе що не те посмениха с друг соц- социолог. Верно е голяма работа свърши преди години, помогна на социализма, ама се наяде добре, стига ти толкова. Ай, сега някоя друга мутра е на ред!

е гадно комунистическо изчадие-провокатор, платен от КГБ и ДС.

Мира Радева се самоуби и независимо, че НЕуважаваните от мен социолози, политолози и пр. "лози" я оплюха колективно, компетентно и най-важното абсолютно СПРАВЕДЛИВО не съумяха да противопоставят аналогични изследвания с други резултати, опровергаващи констатациите на "еМ Бди, еМ спи". Опитът да прехвърли отговорността за гафа на ченгеларя ТТ и неговите НЕпроверими твърдения, превръщат цялата случка в един жалък фарс. Ако резултатите на 15.05.2013 потвърдят прогнозите на Мира Радева, дали "жентълмените" колеги по занятие ще я приемат (в случай, че се е доближила до прогнозата) ИЛИ ще докарат от сто дерета вода, за да я дискредитират тотално???

Хора,не се чудете.Проучванията на Мира са част от терапията,която се прилага да се лекува кръвното на вожда.За сега положението е овладяно,но ако социолозите посочат 150% за Герб,кръвното ще е в идеалните граници.

не само Яне има тапия за политическата проституция :)

Господа, забележете два нови израза в пропагандния език. Първият е "вина за изследването". Явно средновековието е тук, сега и отново. Изследваш ли - виновен си! Полага ти се да вярваш! Вторият забележителен израз е "официалното знание". Явно за някои знанието е или официално, или неофициално и неофициалното, т.е. неутвърденото от нечий офис, т.е. канцелария, кабинет или служба трябва да се преследва... Това не е средновековно, това смърди на Трети райх!

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!! Трети РАЙХ, БЕЗ СОЦИАЛИСТИТЕ ДА СА НА ВЛАСТ!! АМИ АКО ДОЙДАТ?!! Нжво тувско робство !!

Препоръчвам да се гледа спора между Мира Радева и Светозар Томов по Челюсти. И тогава да се коментира... Твърдението за резултат 2:1 в полза на ГЕРБ е вярно.... Дори и горната статия не отразява нещата точно... Комунистите- кънчовците, Червен Кольо могат само да манипулират....

И аз така мисля че е верно ,даже като чета форума оставам с впечатлението че 4:1 .

Абе направо е 100:1 - на всеки 100 слепи гербери, по един нормален човек, който вижда че от Боко, Цоко и Фидоко и чеп за зеле не става.

Агент Бор vs. проституиращата социоложка ?

На фона на социолозите - великани Кънчо, Кольо и Андрей, социологическите проучвания на М.Радева са винаги точни.

Не би трябвало един разумен човек да решава за кого ще гласува, като взема под внимание разни социологически проучвания. Всеки от нас е понасял някакви несгоди и е натрупал собствен опит. Да помислим: кой с какво заслужава или не заслужава доверието ни, вместо да се поддаваме на манипулации. Емоциите са за стадиона.

Много скоро ще се разбере истината за анкетата.Дано след това не се забрави твърде бързо кой какво е говорил или защитавал!!!!

Ние си знаем, че социолозите си падат ментарджии. Че някоя си се опитва да лъже повече от другите, така си постила за следващите избори.

Поради ШОКА от ИСТИНСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ, в петък Мира сподели, че е ЗАНИЖИЛА С 1,5% резултата на ГЕРБ и е ЗАВИШИЛА с 2% резултата на БСП. Просто не е имала куража да каже АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА. НО ТЯ ЩЕ СТАНЕ ЯСНА НА 12.05. Сега целта е да има МОЩНО МЕЖДУНАРОДНО ПРИСЪСТВИЕ от МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ И ТО ОТ ПЕС, за да НЕ МОГАТ КОМУНОИДИТЕ да кажат, че изборите са фалшифицирани!!!

Абе ИДИОТО, нали я видях Мира Минета колко струва вчера! Цветозар Томов я разгемби вашата калинка, оправдаваше се като ученичка, така и не можа да обясни как точно си е получила стъкмистиката. Мутрата наркотрафикант можеше да плати и на по-интелигентни хора, не на теб и Радева.

Нали има една приказка за краставите магарета - по нея Мутрата събира отбора.

Отваряйте си очите! Преценете почтени хора ли са кандидатите! Мислете! Не се оставяйте да ви облъчват разни манипулатори - социолози и клакьори!

Дали пък не си струва да гласуваме за тези, които направиха за България ТОВА: ------------------------------------------ За първи път в България нов циклотрон за варненци; --------------------------------- София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА като при Софиянски; ------------------------------------------ Най-луксозната спортна зала на Балканите ВМЕСТО ЗА 120 млн.-ЗА 90млн. завършена за 2 години; --------------------------------- Дунав Мост 2 завършен м. април 2013; --------------------------------- Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.€ по ИСПА; ------------------- ЦЯЛА Магистрала до морето от м. април, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ; -------------------------------- Морето - пречистено след умопомрачителната застройка, когато фекалиите плуваха по плажовете, вместо да се ОТКРАДНАТ парите за пречиствателните станции; ------------------------------- Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; ------------------------------- БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ; ------------------------------ Цените на газа - с 20% надолу, за разлика от Р.ОВЧ., който 4 години предсрочно вдигна цената от 170 на 600 щ. долара, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ; -------------------------------- Прекрати ЗАРОБВАЩОТО продължаване с цяла година на изтеклите договори на гражданите с мобилните оператори! ----------------------------- Чрез въвеждане на такса ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ реши проблема с ВИСОКИТЕ ИЗКУПНИ ЦЕНИ ОТ ВЕИ, натресени ни от КОМУНОИДИТЕ.Това беше едно от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ НА БОРИСОВ, аз, батко ви с голямото IQ, не виждах как ще се оправим, а той се справи!; ---------------------------------------- Намали наполовина смъртните случаи по пътищата ----------------------------- Убийствено повишаване събираемостта в митниците, НОИ и НАП - позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009, удар по ДДС-арите, вместо да се КРАДЕ от ДДС; --------------------------- Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд. САМО ТАЗИ ГОДИНА - почти 10% от бюджета, която ни превърна от НЕТЕН ДОНОР(срам за КРАДЦИТЕ, които допуснаха НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА да е нетен донор!) в най-успешния бенефициент в ЕС, вместо да се КРАДАТ тия същите фондове; -------------------------------- Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, единствено изостават в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност; ------------------------------- Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи, вместо да се КРАДЕ... ------------------------------ Спортни зали навсякъде, не само в София, детски заведения, градини, паркове... кипи строителство, вместо да се КРАДЕ и да тънем в блатото на тройната КРАДЛИВА коалиция! ------------------------------ След кютеците, с които КОМУНОИДИТЕ потушаваха недоволствата и КОМУНОИДНАТА наглост при учителската стачка, НЕВИЖДАНА НИКОГА по-рано ДЕМОКРАТИЧНОСТ и ЧУВАЕМОСТ към ВСЯКАКВИ ПРОТЕСТИ, граничеща с мекушавост, стигнала до там Парламента да извърши НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, като спря ПРОУЧВАНИЯТА за шистов газ, с което се надупи на ГАЗПРОМ и лакеите му от БСП!!! --------------------------------------- И това не е всичко! Но дори да е само това, на Борисов трябва да се издигне паметник. Аз лично никога не съм очаквал толкова. Но тъй като апетитът идва с яденето, съм склонен да искам още и още... Но да не забравяме откъде се тръгна и тия КРАДЦИ преди него какво сториха на България...

Я да бягаш бе, галфон, никой не ви вярва на лъжите и хвалбите. По-добре си спомни как хванаха Рапона в измама с общинска земя, но говедото измуча:"Тоя потпис не е моа" и му се размина?

krassikat@

Описаното от мен СА ФАКТИ, КОМУНОИДЕ! Разбираш ли значението на думата ФАКТ?

Ако обичаш да обясниш и за "спортната" зала, защо е два пъти по-малка и кой прибра парите от тая измама? По проект е трябвало да има и писта за лека атлетика, на практика става само за волейбол и концерти на Веско Потния?

krassikat@

Пак тона... Потната ще викаш на... знаеш на коя...За последен път откликвам на просташкия ти тон...

Сега забелязах, че си оповестил "постиженията" на Боко , след 12ч. т.ее на Първи Април

Забрави шест самозапалили се от отчаяние в резултат на вашето управление. Един човешки живот не струва и 5 магистрали и зали.

Не би трябвало един разумен човек да решава за кого ще гласува, като взема под внимание разни социологически проучвания. Всеки от нас е понасял някакви несгоди и е натрупал собствен опит. Помислете: кой с какво заслужава или не заслужава доверието ви, вместо да се поддавате на манипулации.

Прави ми впечатление изключително цветистия и неприличен език на пишещите комунисти или подобни на тях. От злоба и завист само обиди сипят. Поне да се бяха образовали малко.

Друго си е дълбоката начетеност на герберастите, тяхното уважение към опонента, полета на мисълта... Абе друго си е да си дипломиран пожарникар, къде ще се мерят разни там икономисти и историци!

Явно имаш предвид феновете на др. Бойко Борисов. Прав си, не сме имали по-неграмотен премиер от него. Умирам от срам, когато чувам как турците от ДПС (най-вече Лютви Местан) говорят много по-правилен и по-грамотен български език от него. Позор за гадните комунисти, бивши партийни и комсомолски секретари(ББ, Цв.Цв., др. Цачева и др)!

krassikat@

За сметка на това има поддръжници и банка кадри такива като мен. Знаеш какво означава това, нали? Национално отговорната и будна интелигенция е с Борисов и ГЕРБ - единствените, които не КРАДОХА като башибозук, а в най-голямата криза се наеха и направиха неща, невиждани в България последните 23 години!

Пробутваш Поредната Лъжа чрез Слугите си в медиите и другаде . Оставяш Лъжата да Улегне в Главите на Електората,наречен още от ГЕРБ-Матриал ! Отричаш да си казал Лъжата , или казваш че Някой Друг е Виновен!

Г-жата може да се объркала, може да не е разбрала за какво става въпрос...

Когато Станишев се изкаже, процента на ГЕРБ расте, а на БСП пада. Когато Цветанов се изкаже става обратно. Интересно за кои партии работят тези народни любимци ?

БсП си отива бавно и полека!

шуър??? :)))))) :))))))))))))))))))

От 100 години все си отива и още не си е отишла! Та сега ли?

......И къде прочетохте в статията че въпросната социоложка се е отказала от данните в социологическото проучване - НИКЪДЕ. А дали са верни или неверни ще се разбере в 20,00 h. на 12.05.2013 г.

Бойко като ходи по голяма нужда не му трябва тоалетна хартия. Пред вратата го чака цяла група гербеджийчета и гербеджийки и се започва едно хигиенизиране, та чак до следващия път.

---Аммаааан от тия курвенски номера с платените слугинажни социологически прогнози...!?Засрамете се бре ..!И това ако е достойна професия в Бг....Изроди се всичко..-САМО ЗА ПАРИ ЛАМТИ.....Не всичко е пари ,багатства и власт-има по-висши добродетели в тоя объркан свят...!

Типично по нашенски- или ще е "гранясало-мазно" или "смръдливо-кафяво". Или и двете едновременно.

ОХ ПОВДИГА МИ СЕ,ЩЕ ПОВЪРНА!ТАЯ ЖЕНА НЯМА НИКАКВО ДОСТОЙНСТВО! СРАМ И ПОЗОР ЗА ВСЕКИ КОЙТО Я ЦИТИРА ИЛИ РЕКЛАМИРА!

С удоволствие приемам срама и позора да оповестя, че резултатите от прогнозите на Мира при всякакви избори, са РЕПУБЛИКАНСКИ ШАМПИОНИ! Мира е НАЦИОНАЛЕН ШАМПИОН по достоверност на ПРОГНОЗИТЕ. Разбирам, че КОМУНОИДИТЕ треска ги тресе от нейната прогноза, но ви уверявам, че много скоро почти всички социолози, без тези в борда на Кънчо и Андрей, ще покажат резултати, близки до тия на Мира! Просто наближава ВИДОВ ДЕН и хляба трябва да се пази. От тези, на които Кънчо и Андрей НЕ ПЛАЩАТ! Да ни пази Бог от времето, когато тия ПРЕСТЪПНИЦИ ще имат пари ДА КУПЯТ ВСИЧКИ!!

ВСИЧКИ герберасти ще серат кръв скоро, барабар с вожда Боко Амфетков! Смертъ за наркотрафикантите!

Аз направих проучване в нашата общинска организагия(ГЕРБ) и се оказа, че 97% от членовете и ще гласуват за ГЕРБ. Останалите 3% няма да гласуват. За съжаление за БСП се очертават 4 години герберска робство. Мисля, че това ще е полезно за столетницата, защото най-сетне ще се реформира.

Гербавото робство ще си остане в кварталния клуб на герп. Но не мислете, че 4 години ще пляскате карти и табла, до месец след изборите ще се самоизядете от яд и злоба!

Аз направих проучване в нашата общинска организагия(ГЕРБ) и се оказа, че 99% от членовете на Герб са и бивши членове на БКП и ще изпълнят с готовност всека заповед на мъдрия вожд и учител. др. Бойко Борисов.

Ами сега и ако сигнала на Станишев се окаже актуален, какво ще става с топ серсемина Цецко и бухалкаджията Буда от с. Банкя?

А ако се окаже, че Станишко е просто смешник и клоун? Ще гласуваш ли за ГЕРБ?

Ако не какво,ще вадите бухалките.

АМА СПОРЕД МОЯТА АГЕНЦИЯ СА 31 ЗА ГЕРБ И 15,9 ЗА БСП. ТАКА, ЧЕ МИРА Е СГРЕЩИЛА.

Моите са 99.9% за ГЕРБ и 0.1% за всички останали.Така наредиха Боко Тиквата и Цвък иначе пак ще има вдигане на кръвно и посещение в Правителствена.Щадете кръвното на Буда.

Тая утепа рибата...... абе казвам аз ама ......... Преди време тая дама /Мира Радева ли, Янова ли/ лично каза, че като малка е такована от "дърт пергиш" близък на семейство и ...... дали това не и е оказало някакво влияние при прогнозите и изказванията ..... нещо май и хлопа в момента и въобще.....

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ МИРА ,НА ИЗБОРИТЕ РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО РАЗГРОМЯВАЩ ,ТОГАВА ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ИМ Е КРИВ . ПРЕДИ ГОД КАТО КАЗВАХА НА КОСТОВ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ РАЗГРОМЕН НА ИЗБОРИТЕ ТОЙ КАЗВОШЕ СВАЛЕТЕ СИ ЧЕРНИТЕ ОЧИЛА И ВИЖТЕ РЕАЛНО . СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ КАЖЕШ ЧЕ С МОКЪР ПАРЦАЛ ГО БЯХА БИЛИ И НЕ ВЯРВАШЕ ЧЕ ТОВА Е ИСТИНА . А СЪРЧАДЖИЕВ СЕ РАЗПЛАКА ПРЕД КАМЕРИТЕ КАТО МАЛКО ДЕТЕ ЧЕ СДС ЗАГУБИЛИ . СЕГА ИГРАЧИТЕ ЩЕ СА ДРУГИ -БСП

Истинската битка е между рицарите на правдата- бате Бойко и бате Цецо и орките на Сергоурон и Местанор.. Целокупна България е зад първите,ще има клане на изроди! Всичко друго е -пунта Мара,пършивци,питомни гарги,недоразумения на природата-сволоч какая ,самая простая-Гаргамел,Архонта,Болен,Куневата,скатаджии и разни движения от хобити, гащници и рачко пръдлювци..

Вече само мутри застават зад мутри.Вярно, но народът му писна от мутроохранители и този път вече ще ги подгони и с камъни.А освен с камъни Сретан чака Боко да свали кръвното.

Аз по голям орк от Цецо не съм виждал, то една физиономия, едно излъчване, един умен поглед... Мисли малко, като говориш глупости, какъв рицар може да е тоя микроб!

Пак си се объркал нещо, Пунта мара е един от мутренските прякори на Боко, наред с Прани гащи. Внимавай повече, че ще останеш без надник!

На такива мекерета винаги някой друг им е виновен когато се омажят до ушите! Да ви напомня някого израза тя тройната коалиция е виновна? (тя, че е виновна виновна е за изключително много, но не е виновна за ниския интелект на величията от вчера. То си е наследствено и със скъп костюм и грандоманско поведение не може да се коригира! Какъвто патрона такива и подлогите!

Тая овча муцуна е отчайваща отврат!Че и доцент и доктор , на всичкото отгоре!?Кой я докторяса тая , ве!?Циганите от "Факултето ли"!?

Смейте се и слагайте минуси. Ще видите резултата на изборите - Герб 35%, БСП 13%. Ха-Ха-Ха.

Смях се, сложих ти и минус. Утре задължително посети някой психиатър, може да е лечимо!

Уили!!!! Предлагам ГЕРБ 90%, БСП- 2%, ДПС 8%, ОК??:)))))

Макар, че Мира Радева се отрича, изследването й е верно! Тъжно е и нищо хубаво не ни чака българите. Ако активноста е от порядъка на 52-53% ГЕРБ може да са и с абсолютно мнозинство. Зависи колко партии ще минат 4%. Може да са втори само, ако активността на гласуването е над 72%.Чакат ни тъжни и бурни дни през зимата. Помислете само колко са служащите в МВР и това трябва да Ви подскаже нещо. Дано да съм сгрешил.

Дано си сгрешил, защото и аз не съм оптимистично настроен.

Не ти трябват СОЦ. ИЗСЛЕДВАНИЯ, за да разбереш нагласата на обществото. А тя е 40% ГЕРБ и само 13% за БСП. Такива ще са резултатите на 12 05 2013г.

не и се сърдете. Стар и грозен курволяк,дали са и някои лев и тя е щастлива като всички продажници, иначе кои ще и обърне внимание като няма пари. Това е деиствителноста в България

Какво искате от жената???? Народа е за ГЕРБ !!!!Повечето избират по-малкото зло от червените и екстемистите!!! Това са резултатите... който не вярва ще се увери на 12-ти .....

Честит първи април на теб и на всички жертви на ГРОБ!

Тая я гледах при Дикофф вчера, Цветозар Томов и разказа играта, много добре и обясни що за социолог е тя. Още вчера почна да мънка и да се оправдава, а преди два дни много курназ беше, платената подлога!

Мирке що дрънчиш като не те натиска никой? Що ти трябваше да се изцепиш ! Пари не дават за слугинаж , само ти излиза име

ИСТИНАТА ЗА ПЛАТЕНАТА ЧЕРВЕНА СОЦИОЛОГИЯ!: Татяна Буруджиева е вече в депутатските листи на БСП! Юрий Асланов отдавна прислужва на "столетницата" и висшия и съвет! Къчо Червенобузкия, Кольо недоКолев и Райчо Нископогледов са като АВАТАРИ на ДМИТРИЕВИЧ! остана само Мира, но и нея я прекършиха! на 12.05.2013г 21.00 часа ще им лъсне голия задник на всички тия платени подлоги!

Социалистите имат много прислужници - социолози, но слаби изборни резултати. Реално, може да се каже, че те помагат на ГЕРБ, а БСП - то им плаща.

Социологията в България от 17 години е платена,единствено НЦИОМ е държавен и подчинен на МС.Всички партии си имат своите платени социолози.Мира преигра действайки прекалено грубо и се издъни.Всеки среднограмотен и средноумен знае че социологията не е точна наука,и ако Мира беше написала ГЕРБ -28% БСП-20% на никой нямаше да му дреме но близо с два пъти изби рибата.

Мира Радева се ОГЪНА, защото трите КОМУНИСТИЧЕСКИ подлоги, Кольо, Кънчо и Андрей, като ХИЕНИ се нахвърлиха с/у нея и тя се предаде. Аз си мислех,че тя има достойнство, но УВИ !...

Мислеше си, но явно не си в състояние да мислиш! Хиените са яки!

Достойнство и гювендия- две неща осъдени на вечна раздяла

Eдна женица срещу трима охранени соц. бабаци - Кънчо, Андрей и Кольо. Трудно се удържат тия наглеци. Но това не пречи социологическия резултат на Мира отново да е точен, а соц. другарите пак да залъгват Станишката с някакви други фалшиви резултати.

При мирето царица е парица! Така че не сравнявай социологията с народното творчество на М.Я. /М.Р/

тая е като шевна машина и с празна и с пъла Уста