Исландия е най-мирната страна, къде сме ние

България се изкачи на 28-о място от 163 страни в Световния индекс на мира. Исландия е най-мирната страна, показва провежданото всяка година изследване.

Обратно в новината

Коментари - Исландия е най-мирната страна, къде сме ние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В исландия си нямат мюслита. Нямат си и чалгаристански говеда.

28-о място от 163 страни е изключително добро класиране особено като се има предвид че не са 1 и 2 спокойните и мирни страни. Добре е някои истерици и хейтъри коментиращи тук да помислят над това :)

Не предпочитат България! Нашата страна е може би на последно място по предпочитание сред руснаците. Ела да видиш френското средиземноморие от кого е изкупено -десетократно повече имоти,отколкото в България. Ами Испания? Ами Италия? Египет? За ОАЕ ,Дубай въобще да не говорим,че там си е почти руско -защото руснаците обичат не само веднъж в годината на море като нас българите,ами поне по 2-3 пъти ходят. И затова си купуват имоти и в страни,които да са им за зимните месеци. Дубай,Австралия ,Индонезия и т.н. В Гърция,Черна Гора и особено в Кипър също има десетократно повече изкупени руски имоти,отколкото в България. А у нас се радваме на 200-300 хил руски летовници,в тези страни ходят по 2-3 млн руснаци,а Турция по 4 млн руснаци. Тези страни наистина вземат мерки. Например ,в Гърция,Кипър,Хърватска и др. страни от ЕС ,заради задължителните визи за руснаци,знаеш ли как е? Визите за руски граждани се издават на летищата направо. Значи,кацаш и в движение за 3 секунди ти бият визата (тя представлява един печат)и влизаш. А за Българска виза,трябва да я вадиш от наши консулства и то е скъпа,докато например кипърска виза е безплатна за руснаци. Така хем изпълняват европейското разпореждане за визов режим с Русия,хем е практически без визи. Не са като нашите глупаци,да не могат да се сетят елементарни работи да направят. Другите страни,извън ЕС ,отдавна са премахнали едностранно визите си за руски граждани и признават руската рубла. В Турция преди няколко години имаше закон,който инкриминираше всеки отказ да приемеш руски рубли на територията на Турция...! Може и сега да си е така,не знам. И т.н. Хората не си играят,ами действат,мой човек -правят всичко възможно- борбата за руски туристи е жестока...! Само България клепти (гладна) със скръстени ръце...-:(

Според ООН през 2015 година официално регистрианите в Русия мигранти са били 11.9 милиона... Бройка която Германия достигна едва след като Меркел покани де що има "скакалци" да се съберат в Германия, та дето се вика и бройката е от значение.

"Популистите" (каквото и да значи това) били криви, не и онези, които вкараха ислям. Друг въпрос е че точно либералната власт е популистка, а гласовете на истината са на отговорни и съдържателни хора, набедени в национализъм.

Ели от Пневмологична-болница е-Терористка

Наистина там е мирно (все още). Но за съжаление,нещата в Европа се променят и злото пълзи и към тях. Дано да се запазят,де. То и Швеция и Финландия бяха изключително мирни страни,по-рано и Белгия и Дания всички други от западна Европа,но за съжаление, пълзящият ислям стигна до тях и вече не са мирни ,въобще колкото по-далеч си от Близкия Изток,толкова по-добре,дано поне Исландия да успее да се запази от тази напаст ,може да стане последният бастион на доброто в Европа ,а това ,че са остров им помага,много добре направиха,като отхвърлиха ,отказаха завинаги преговорния процес с ЕС за влизане в съюза,така запазват независимост и имат по-голям шанс да се спасят...!

в началото на ада с начело бойко чимширев

дкми

Защо САЩ не са на последно място? То даже и последното им е много.... Та те са единствените, които разпалват войни в новата история на света...

Да, Исландия е наистина своего рода геополитически оазис, така както е и Нова Зеландия. Но причината е, че там все още няма наплив от ислямски скакалци. Навсякъде, където те се допуснат, както в Германия, Франция, Швеция, Белгия, Австрия (странно какво търси в тази класация именно Австрия?) и другаде, нещата излизат извън контрол. Така че, има ли радикален ислям - има проблем, няма ли такъв, няма ли ислямски скакалци - там е все още спокойно! Но, никой не гарантира, че утре няма да изпълзят и на тези оазиси...

само у нас мирната война на мизерията и нейната демократична мафия водят към мирното ни изчезване ,одобрено от оон,ес,нато и целия бг народ !

според тебе исландците са изчезнали отдавна, щото са народ от само 332 529 души на площ почти колкото България

там няма сороски тупани

Не ги разбираш тези работи -едно е винаги да са си били малко,а съвсем друго е,от 9 млн ,да намаляваш към 6 -т.е. когато процентът възрастно население спрямо младото става в съвсем друго съотношение. Но е много дълго за обяснение,а като ти гледам равнището,би било напълно излишно на теб да ти обяснявам.

дрън,дрън,ярина