17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бах тез ракети : "Няма жертви и разрушения според Ройтерс" (извинете ме за мръсната дума) Ракетите са падали само в градинките и между дръвчетата ли? Фотошопа още ли работи ройтерс-че?

Няма война, няма хляб...

А ЖЕЛЕЗНИЯТ КУПОЛ как се е справил ?

tonk11

Ми пуснал е сирените.

Бизнесмен със стряскащи разкрития пред Комисията по ревизия - за земеделски картел, рекет и запалени офиси

Бой по всякакви араби- Ислямисти и Евреи. Да бягат към Турция !!! Тия се представят за либерални САМО в чужди държави.. Ако, са си в тяхната държава, убиват всички останали.... То и затова арабите са изтребили всички гърци в Мала Азия ( Турция). Всички с турски и арабски имена- Осман, Али, Мехмед, Халил, Фатме, Анифе, Семир, Абу, Уалид Салман, Соломон Паси да бягат към Турция !!

Чакаме отговор

Израелците трябва да се научат по трудния начин

Семити сър!

каквото почукало, такова отговорило! Евреите забравиха втората световна война, когато се криеха в миша дупка! Сега те го прилагат върху палестинците които също искат да живеят свободно и да не бъдат гонени и изтезавани, както бяха евреите по времето на Хитлер!

могат да бъдат като тебе, миячи на чинии на негрите!

Браво на Израел! Всяка държава която бие мръсните ислщямисти по тиквите, заслужава респект и поддръжка!

Що не се поинтересувате, от кога го има палестинския народ? Изкуствено създаден след средата на миналия век от Ясер Арафат и хората му от Ал Фатах с помощта на соцлагера. Това са признания на лидери на Ал Фатах. Може и да не ни харсват действията на Израел, но така се защитава страна и държава - безкомпромисно и твърдо.

:))) Само за сведение на уважаемата дрОгарка Сопола Драгойчева, че семити всъщност са и арабите и евреите.

Арабите пак се НАПИНЯТ да ги...треснат

"Сега тече противопоставяне в самото сърце на Ерусалим. Тук няма нищо ново, това е борба между нетолерантността и толерантността, между насилието, което е в разрез със закона, и закона и правния ред", продължи премиерът. Ами тогава бъдете по-толерантни и спазвайте законите на палестинците.

ЩОМ ИМА САМО ЕДИН РАНЕН......

"Може и да не ни харсват действията на Израел, но така се защитава страна и държава - безкомпромисно и твърдо." Имаше един чичко с мустачки който така безкомпромисно и твърдо защитаваще и страна, и държава, и раса. Апък гледай ти какво стана ...