17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Сега тече противопоставяне в самото сърце на Ерусалим. Тук няма нищо ново, това е борба между нетолерантността и толерантността, между насилието, което е в разрез със закона, и закона и правния ред", продължи премиерът. Ами тогава бъдете по-толерантни и спазвайте законите на палестинците.

Арабите пак се НАПИНЯТ да ги...треснат

Що не се поинтересувате, от кога го има палестинския народ? Изкуствено създаден след средата на миналия век от Ясер Арафат и хората му от Ал Фатах с помощта на соцлагера. Това са признания на лидери на Ал Фатах. Може и да не ни харсват действията на Израел, но така се защитава страна и държава - безкомпромисно и твърдо.

"Може и да не ни харсват действията на Израел, но така се защитава страна и държава - безкомпромисно и твърдо." Имаше един чичко с мустачки който така безкомпромисно и твърдо защитаваще и страна, и държава, и раса. Апък гледай ти какво стана ...

Браво на Израел! Всяка държава която бие мръсните ислщямисти по тиквите, заслужава респект и поддръжка!

каквото почукало, такова отговорило! Евреите забравиха втората световна война, когато се криеха в миша дупка! Сега те го прилагат върху палестинците които също искат да живеят свободно и да не бъдат гонени и изтезавани, както бяха евреите по времето на Хитлер!

Семити сър!

:))) Само за сведение на уважаемата дрОгарка Сопола Драгойчева, че семити всъщност са и арабите и евреите.

Израелците трябва да се научат по трудния начин

Чакаме отговор

Бой по всякакви араби- Ислямисти и Евреи. Да бягат към Турция !!! Тия се представят за либерални САМО в чужди държави.. Ако, са си в тяхната държава, убиват всички останали.... То и затова арабите са изтребили всички гърци в Мала Азия ( Турция). Всички с турски и арабски имена- Осман, Али, Мехмед, Халил, Фатме, Анифе, Семир, Абу, Уалид Салман, Соломон Паси да бягат към Турция !!

Бизнесмен със стряскащи разкрития пред Комисията по ревизия - за земеделски картел, рекет и запалени офиси

А ЖЕЛЕЗНИЯТ КУПОЛ как се е справил ?

tonk11

Ми пуснал е сирените.

ЩОМ ИМА САМО ЕДИН РАНЕН......

Няма война, няма хляб...

Бах тез ракети : "Няма жертви и разрушения според Ройтерс" (извинете ме за мръсната дума) Ракетите са падали само в градинките и между дръвчетата ли? Фотошопа още ли работи ройтерс-че?