Министрите на ИТН напуснаха заседанието на МС след скандал заради съвсем нов вариант на бюджета

Гроздан Караджов, Теодора Генчовска, Радостин Василев и зам.-министър на енергетиката са изразили недоволство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен дадените му 2,2милиарда лева още 3,6милиарда.И когато са му отказали е напуснал Министерския съвет.Дори тия 2,2милиарда са рекордни за това министерство.Явно чалгата е искала да осребри присъствието си с някоя тлъста обществена поръчка за техни хора.

Дават още 3,6милиарда на Караджов,за да плаща на десетина фирми и всичките два милиона и нещо пенсионери не получават никакво увеличение от първи Юли.Тоест продължаваме порочната практика да се дават пари на фирми без да има контрол над тях.

Да, бе, да... Точно заплатите на служителите в МВнР ще да са препъни камъка. Още малко, ще изкарате, че са се скарали за цената на кафето закупувано за заседанията. И т.н. не биха рискували кокалицията за подобна дребна сума.

За пари ли? Неее.. за МНОГО ПАРИ.

Най-сетне НЯКОЙ да вземе да изкрещи: ЦАРЯТ Е ГОЛ и ПРО100 КИРО Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

Защото не се изпълнява "програмката" за изтребване с ХУМАНЕН ГЕНОЦИД, ли?!

Освен МС, да напуснат и коалицията. Това е единствения им шанс да влезнат в следващия парламент, иначе ще последват съдбата на НДСВ,само че ускорено х3. Ако останат, ще се наложи да сдават власта с К...в. И това няма да е най-лошото. След огромното разочарование като нищо Костадинов да стане 2-ра сила и да направят кабинет с ГРОБ и ДеПаСе. За мен централната власт трябва да намалее за сметка на Областна и Общинска. Така всеки гражданин ще може да държи сметка на управляващите, докато сега иди кажи нещо на депутатите.

След като сии в коалиция с лъжци, трябва да си знаеш, че всичко може да ти се случи. В един момент и ти се превръщаш в съучастник на тези лъжци !

Оставка, аматьори!

каквото е диреджето на Народа такова е у в футбола и министрите движението напреди нагоре към прогрес е като движението на куцо пиле да влачи домат

Са пълни идиоти.Никога няма да имат такива апетитни министерства. Ще им остане само кабеларката.

Да се махат мръсните чалгаджии !

ИТН няма право да има каквито и да са претенции. Когато ги избраха с мнозинство, направиха всичко възможност да не поемат властта и всички отговорности, произтичащи от това. Сега ще проявяват капризи и ще имат претенции?! Да са доволни, че другите от коалицията все още ги търпят!

Госпожица Слафка Трифонова все го играе на ощипана госпожица...

След като сии в коалиция с лъжци, трябва да си знаеш, че всичко може да ти се случи. Няма какво да се правят на ощипана госпожица.

Хайде да се почва, че да се свършва с тоя мизерен цирк и подмяна!

Трифонов очевидно си отмъщава за това, че му отнеха електорат, защото всички мои познати, които гласуваха за ИТН, после се прехвърлиха към ПП.

Дано нямаш много познати чалга мозъци

И какво прави толкова МВнР бе г-жо Генчовска, за да им се вдигат заплатите? Благодарение на вашето гениално управление, инфлацията хвърчи нагоре. Некадърници!

колко пари има за здравеопазване? от запада ни докараха стотици хиляди тонове заразени дрехи и обувки втора употреба и умряха 3 милиона. от украйната ни докараха 300 000 колонизатори. колко ли туземеца ще умрат следващите 10 години?

Ти пак ли се обаждаш бе дебил… марш при кравите

Да ви таковам промяната. Измамници

Е що правите скандали и се крате? Бийте се бе ДВЕПМ...........

Чакаме бащице: 1. Еди лев субсидии 2. 120 депутати 3. АЕЦ Белене 4. МАЖОРИТАРЕН ВОТ

Да, да, да!!! Забрави за македонския космонавт. Него сега какво да го правим? Да го бием или да го.........

Ха така шефе. Щом тия кавали нищо не правят за македонския космонавт

"....в тая държава всичко е проституция. "

в бюджета включена ли е конфискацията на партйносто имущество и личното имущество на ГЕРБ, СДС, НДСВ и другите разрушители на България?

При Герб си се чуствал човек, но сега при "Пръдльовц на промяната оставаш без хляб и без гащи. За "Гугъл" изобщо не питай...

Гацо Бацов, марш при кравите бе дебил

Слушам Киро как добре управлявали, колко добре се справяли, как вдигнали доходите повече и т.н дивотии. На мен сметката за парно тази година му беше с 30% по-висока. Като влезна в магазина съм дал 20% повече за сметката. На ресторант да изведа семейството или да излезнем с приятели въобще вече не ми се мисли. Вчера за 20 литра дизел давам 70 лева :(. Опитвам се да правя ремонт колкото се може повече неща сам и по сметки съм дал до сега с 1000 лева повече отлкото щях да дам преди година. Съветвам ви да не започвате ремонти ако не се наложителни :( А заплатата ми не е мръднала последната година, а и не знам с колкто трябва да се увеличи, за да покрие тези увеличения. Националните медии помагат на това правителство, създават една паралелна реалност в населението, че всичко е наред, канят всеки ден министри, задават им удобни въпроси, спестяват им неудобни въпроси. Нищо в тази държава не върви който и да питате в която и да е област. Ще съсипят пътните фирми, спират инфрастуктурните проекти, дори тези които още малко им остава да се довършат. Ще съсипят животновъдството, замеделието, бизнеса, теглят безобрано дългове и медиите стоят и замазват всеки гаф и безхаберност на тези. Никой не иска да прави протести, защото ще му пратят Рашков и Бтв и ще го наклеветят и направят на нищо за няколко дена. Българинът дълги години ще плаща след тези!

Ти каква заплата искаш за охрана на паркинг бе !? Егати наглеца си, повече от минимална не може да ти се даде !

Ето заради такива малоумници се докарахме до тук. Хората не минимална заплата не са ли хора?? Да мрат ли сега като дойде "Промяната"?

Работещите на паркинзи имат повече акъл от тези от Харвард….

Ето заради такива малоумници като теб сме на това дередже! А ти сигурно си и безработен, и за охрана на паркинг не ставаш

Шилo

Всички беди към днешна дата са в резултат на руската свинщина в Украйна. И добре, че се случи Киро да е премиер, ако беше руската мастия Бойо, тогава щеше да видиш какво е инфлация и мизерия и колко щеше да е бензина.

Вярно е.Щяхме вече да сме на купони и да ни причакват на изхода от големите градове ,както при Ковид блокадите.

Абе, от чалгарите политици не става. Ама пустите му избори, набутаха ги в парламента, и то доста на дълбоко.

Шилo

Почна се! ДПС и ГЕРБ са в нападение през проксито си ИТН! Трябва да бъдем готови във всеки момента да излезем на улицата. Неслучайно чакаха сезона на почивките. Но няма да им се получи...

Пии си хапчетата

нема такава държава всеки месец актуализация на бюджета ... явно цари пълна некомпетентност, но за сметка на това от ХАРВАРД!

Ти за първи път ли чуваш, че държавният бюджет подлежи на актуализации? Никога не е късно да научиш нещо ново.

Шилo

Верно сте големи смешници в БГ - завършвате 8-ми клас с клизма и веднага ставате компетентни по всичко!

Поне са завършили хората, че ти и 1 клас не си

Киро ви го вкарва мазно-мазно а вие се кефите

Браво, Браво, Браво Господине. Убаво ли ти е Господине. Още можеш да поемеш Господине

Няма ли новини от Монте Карло, как са Григор и Лолчето, какво ядат, къде ходят и имат ли нужда? Цял народ чака новините, а вие ни занимавате с такива дреболии......

То стана в пъти по-зле от при тиквата, пичовеееей!

Още може да поемете бе дръндели…

Ставай, напускай столовата!

Кирчу ще е Премиер до 2139 година!

Ако е жив!!!!

Бацето Борисов все намираше пари, а тези.....!!!????

Чалгарчетата ви бяха първата велика алтернатива на ГЕРБ. Заедно с мая кой предложи Пеевски и останалите. Като не стана Радев ви пробута кирето. Ама все ГЕРБ са ви виновни.

всички са виновни бе педерас глупав

Прав си, готин !

Всички сте виновни за това че се хвърляте на врата на поредния месия и измамник.

Не знам защо не харесвахте плевнелиев - фрашкан с пари, сите мацки му се свалят. За главнокомандващ ти трябва мозък, а не войник с фатмашки номера. Но българинът не е по интелекта. Интересно кои поредни амбициозни тъпунгери ще ни натресе мунчо.

Защо не сложим картата на масата и да наричаме нещата с истинските им имена? ДПС напусна заседанието на правителството е точното заглавие. Хайде може да е ДПС 2.

Нали Слави беше алтернативата на ГЕРБ:)))))

Айе на новите избори. Герб,Дпс и Възраждане ще спретнат Още по-абсурдна коалиция, но ще представиляват по-голяма част от народа, докато Сегашните половината са Чао завинаги от парламента. Сектите на Славчо и Лодкаря няма скоро да помиришат дори депутатските банки.

Не представлява народа.

Да, за съжаление ганьо е прекалено тъп, и ще гласува за копейкин. Дпс имат здрава мрежа и са много дисциплинирани. Герб също, но няма да получат мнозинство с мадуровските машинки - фатмакът иска да ги държи в шах - дано не му се вържат. Този народ разбира само от глад и бой.

И ебън.

колко пари ще ни даде безвъзмездно европата за да квалифицираме и включим в пазара на труда 1 милион изпаднали туземеца? защо за "бежанците" дават по 40лв. на ден а за тзуземците 0,00 лв на ден? къде е равенството правата на човека? или бежанец = човек, туземец = нечовек?

Славуца изнудва ПП, за да не закачат близкия му приятел му таки.

колко пари ще ни даде безвъзмездно европата за да квалифицираме и включим в пазара на труда 1 милион изпаднали туземеца? защо за "бежанците" дават по 40лв. на ден а за тзуземците 0,00 лв на ден? къде е равенството правата на човека? или бежанец = човек, туземец = нечовек?

Наивните гербави ибрици се размечтаха нещо..?!?Ха ха ха!

а на бас че до края на лятото ще се говори за още една актуализация.Само да ви питам вас - вие като си смятате парите за месеца трябва ли да ги пресмятате всяка седмица или си предвиждате разходите за цял месец - включително непредвидените, е това е и с актуализациите, колкото повече, толкова по-големи пропуски на правителството, съответно липса на качество и далновидност!

Има малка разлика межу вашия бюджет и този, който обсъждат. Вашите пари са си ваши, а на онези са чужди.

не са чужди, а пак наши, ама друг ги харчи

Пиши по теми, от които разбираш поне малко.

Целта е постигната,или промяната,все тая. Закриха спецправосъдието в услуга на мафията,опоскаха като скакалци бюджета,кака Курни си назначи свои хора управители в държавните печаливши предприятия. Промяната е завършена, Честито на печалившите !!!

Мачкай Славчо Камунягите!

Сам себе си.

Живи и здрави!!! Много успехи!!!

за Правителството не знам, но ЭС ке Падне и то съвсем скоро!

няма време, минута е много!

а затвор за всички от 4ната Ламя!

няма да Прости на България за Кирчу, Асенчу, Славчу, Корнелчу и Христу от США!

Дреме ми!

Вие сте страхливци и ще ви пратя ядрен ракията. А ти обичаш тия Русия къде ще се скриеш от ядрения взрив?

Преди час правителството се РАЗПАДНА! НАЧАЛОТО НА КРАЯ!! ПРОМЯНАТА СВЪРШИ..ПРЕДИ ДА Е ПОЧНАЛА..Киро ментата и Асеня ..умърлушени,пръцкали от страх и уплах от задаващата се народна любов..Днес дизела 3.40, бензин А-95 цели..3.35... Айдеее стана тя каквато стана...Осрахме диканарника.. Нояи избори в края на СЕПТЕМВРИ!! Ако оцелеем дотогава...

Копейкйн яко се е наточил.интересно дали ще се споразумеят с герб - дано Бойко не им се върже на рубленските простотии. Народът иска фатмаци - да го оправят фатмаци сега още 3,5 години, та барем тогава му увре, че трябват учени и математици, а не фалшиво напомпани мъжкари.

Ората сакаха промяна и си я получиха.Ето ви Кирово лято младото да усети какво е било при Виденовата зима.