Министрите на Борисов предадоха властта(снимки)

Министрите от кабинета "Борисов" 2 предадоха управлението на ведомствата си на министрите от служебния кабинет с премиер Огнян Герджиков.

Обратно в новината

Коментари - Министрите на Борисов предадоха властта(снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Москов направи доста положителни стъпки в здравеопазването и най вече пръстовите отпечатъци. с което се спират фалшивите хоспитализации и операции и т.н. Ако вместо това да се усъвършенства с изменения касаещи разкритите трудности при приложението за инвалиди, неподвижни и т.н. се премахмат ще се отиде отново в началото. Така че г-н Семерджиев или да въведе индивидуалната здравна застраховка както е в САЩ или да продължи напред и да усъвъешенства положените основи от д-р Москов.

Първо предадоха България и българите, а сега и властта...

ГОЛЯМ ДЕН ЗА БЬЛГАРИЯ! ШИБАНАТА БЬЛГАРСКА МАФИЯ СДАДЕ ВЛАСТА!!! А НАЙ ГОЛВМИЯТ ДЕН ЩЕ БЬДЕ КОГАТО ВИДИМ ТЕЗИ ТВАРИ В РАИРАНИ КОСТЮМЧЕТА ДО ЕДИН НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

Служебният кабинет не трябва да инспектира, защото това ще направи редовното правителство. Сл. Кабинет трябва да осигури честни избори!

И така, деца, как се нарича този, който предава нещо? Браво-о, точно така-а! Нарича се предател! Отличен шест на всички!

Всички и стари и нови министри се държаха коректно ,само Тиквата в типичният си просташки стил ,пак се опита да прави интриги.

Те не само предадоха властта, а много преди това те предадоха България!

Сега Цацаров да си свърши съвестно работата.

За умрелите или добро, или нищо.Бог да ги прости.Ако Цацаратурата ги спомене, няма да е зле. Дано на пролет да имаме кабинет, който да изкара целия мандат и средностатистическия българин да го почувства,но положително.

Следващите два дни-събота и неделя са определени за дезинфекция, дезинсекция и дератизация на помещенията на МС. Умоляват се гражданите в района да бъдат предпазливи

Правилното е нагушихме се и по живо по здраво си отиваме.Да не забравите да се регистрирате в бюрото по труда,като безработни.Злокачествени тумури.

Нещо не видях мистър "асфалт" или г-жа винеткова да се е предала....................???? Цецо дали предаде и той предавателите????? Боко ясно- ударил един шут на вратата .....................!

Шматката се издокарала с вчерашния купен тоалет със служебния шофьор дето я чака на Алабин докато се ''облече''..Щом като финансовия е заместник на горанов и правил той бюджета трябва да ви е ясно че никакви промяна и никакви ''разкрития'' няма да има реално. Правещия ''бюджет'' вече незнам за коя година вместо да напредва май май забравя каква е същността му или ако наистина има качества е станал подлога за да е винаги във властта. Москов сгорещен сякаш навън не е минус 8 явно и при него идиотските отпечатъци са договорени след като служебния щял да ''надгражда''...Нищо не очаквам с този кабинет да се промени или да се осветли това което хората толкова години виждат,

УРА!!!

Какво заглавие само... , предадоха! Не е ли по правилно сдадоха или сдават властта! Тия "наши" кремълски маши няма да престанат да очернят до последно! Срамна работа комунистическа преса

Все си мисля , че хората гласуваха за промени , а само ги вижте !!! Каква е тази помпозност , това наща работа направо сватбарска история , сега да седнат на маса да пият и ядът , да кажат по два , три лафа на избирателите и всичко по старому !!!

Министрите на Боци , се ПРЕДАДОХА.

в тоя студ...Семерджиев си е закопчал добре палтото.