Плевнелиев: Служебният кабинет ще бъде съставен навреме

Демократи и проевропейци ще бъдат министрите в служебното правителство. То ще бъде съставено навреме, увери президентът.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Служебният кабинет ще бъде съставен навреме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Плевнелиев.

Питам се дали е останало нещо българско в тебе Кой си ти та ме караш да се срамувам че съм българин и живея в българи Роско ти и за х.. не ставаш брат, не мож една жена да оправиш искаш нацията да оправиш ти си подлизурко добре е че поне Боко те предложи иначе щеше да събереш 250 гласа.

няма нищо общо с България, имоти пари, всичко е вън. Защо го търпим още.

Махнете го тоя имитатор, само ви излага.

"Виждаме агресивна и националистическа Русия", а виждаш ли миролюбива и справедлива Америка, та и лижеш г..а ? Ирак, Сирия, Авганистан, Иран, Виетнам, Корея, Панама, Гренада и още много държави в които миролюбивите ти началници са въвеждали ред с ботуша. А защо за да защитят човешки права или за собствен интерес. А защо руснаците да не могат да защитят сънародниците си ? Какъв стандарт е това - двоен, троен или за наши хора.

Подлоги на мародери без съвест заради вас са бедите на хората! Виж подлого за Плевнелиев са гласували 1милион и 700хиляди а за твоите БСП 420хил сега 25.05 2014г. Огледай се и се заплюй... Президента Плевнелиев е две поколения напред и комуноиди от 19век няма как да го оценят... Всеки който злослови истерично без факти и съдебно решение в ЕС го стчитат за Подлост, а автора Подлец, а ако това е за държавен глава е Провокатор подлога на зли мародери ограбили родината.. Бог наказва предатели на народа

за президента П.тьо Юлкин гласуваха фалшивите бюлетини. Ще чакаме правителството и реформите им в готовност, за по-сигурно с павета в ръце. Долу олигархията, мутромилиционерите, мафията, васалите на САЩ, ЕС, Турция и Израел! Да живее България!

това "навреме" никак не ме интерсува! хората в него да ги видим и пак ще си говорим! и си опичайте якъля, ама!

Трябваше Пеевски да е премиер, Цв. Василев на финансите, Волен на външните работи, а на вътрешните братя Галеви. Бареков министър на културата, а М. Манолова на отбраната. На здравеопазването д-р Менгеле.

На културата най- достойна е изпълнителката на хита" Цъфнал Герб" Цецка Цачева,

Става по скоро за атракция в цирка.

Дрогарю Цветан, това лице не е ли от онези, криминално проявените, или като е Бойково магаре, и то ще мине метър! Ама докога ?

"Демократи и проевропейци" - разбирай, по кучешки верни на държавния департамент и безпрекословно изпълняващи заповедите на американското посолство. И задължително - клинични русофоби...

Задава се още по-голяма паплач от тази на първото служебно правителство, Захариева, Калин Христо, Калинката Николина от МРРБ дето не може да върже два лафа, ама е любовница на Плевнелиев. Типичен буломач ала Плевню.

Всеки който злослови истерично без факти и съдебно решение в ЕС го стчитат за Подлост, а автора Подлец, а ако това е за държавен глава е Провокатор подлога на зли мародери ограбили родината.. Бог наказва предатели на народа

върви на майната си, другарю псевдодемократ.

Росене,това че ти си смъкнал гащите пред американците,не карай и ние да си свалиме гащите и да се наведем пред ЕС и Америка.Толкова продажен президент не сме имали никога.

полезен ход Плевню, само се прави, колкото за пред секретарките на Дондуков 2.

Едва ли този път Плевнелиев ще се чуди много! Най-вероятно е да предложи за Служебен Премиер о.з. ген. Бойко Борисов, лесно мотивирайки се с факта, че редица социологически агенции го сочат като политик с най-висок рейтинг! А, Бойко след това си знае работата! Ще си нареди правителството така, че след изборите да няма нужда от други и ще продължат управлението с летящ старт! Наистина, кому са нужни театри, като всички виждат как сме натискани от Партньори и Съюзници, следващите управляващи България, да са доказалите се пред тях, като най-верни и удобни - тези от ГЕРБ!

по първи канал има предаване за туркофила стамболов

Плевнелиев още не е в затвора?

А защо?

Щом още не си проумял, няма да разбереш никога. Липсва ти интелект.

синчето на ДКМС на БКП Плевнелиев е "демократ", токова и служебното ще бъде, същата смрад като Райков.

Виждал той! А ние виждаме жалко човече, едно кухо ехо на американската агресия в Европа. "Порошенко е разпоредил на правителствените сили да прекратят незабавно операциите", за да се прави оглед на мястото на катастрофата. Обаче! "Тази сутрин е започнал поредният щурм на украинската армия". Въпросният "президент" дори няма правото да чете новините докрай, а само част от изреченията.

Някога са били проруснаци, сега ни тикат на проевропейци. Няма разлика между авторитарния режим на СССР или на ЕС/САЩ. А българската държавност и суверенитет чезнат.

Тези "демократи" и проевропейски гейове ще ни довършат. Подходът в енергетиката ще бъде продажба. Е, не на руски, ами на американски фирми. И в двата случая губим суверенитет и всичко останало, което следва от това.

Давай Роско, давай Господин Президент! Сега сите българи тебе гледат. Най-оправният президент от 25 години насам. Хич не ги мисли оплювковците, те освен да лаят лъжи, друго не могат. Тяхната свършва - червената касичка е на изпразване

дрънкаш.

и през този форум и се оказа,че останали само два-три трола да лаят срещу държавния глава.Няма кой да им обръща внимание вече,но те си драскат, за да си получат рублите от Кутев.

Ти за кого тролстваш.

той е поредния капут

...Превива цирка кръглият си гръб щом клоунът танцува неуморно...

''Демократи и проевропейци ще бъдат министрите в служебното правителство''-Епа нема пробългари да назначите я.А оно и нема от това племе само айдук до айдуко и у средата продажници да стане сандвичо и гарнитура кетчуп и майонеза да стане омазванета пълно..

Пак санкции срещу Русия иска. Добре, че нашия клоун за човек го нямат в Европа и по света и никой за нищо не го пита. Нека си говори, без значение е .

Неудобството на Росен Плевнелиев да използува думата "опълченци" е разбираемо. По време на Освободителната война, турците и българите от типа на Кириак Стефчов също не са наричали опълченците така, както днес ги наричаме. Представа за това дават заповедите на Сюлейман Паша към своите подчинени: "Търчете! Тамо са раите!", останали в историята благодарение на поезията на Иван Вазов.

" Демократи и проевропейци"- Къде са тези хора? От кой ръкав ще ги извадиш? Или отново някой цирков трик ще ни бъде представен?!

Както той клатеше държавата, така и него ще го изклатят.

една хубава демократична оставка от Плевнелиев, нищо друго.

Когато нареди Тиквата, тогава. Плевнята няма глас в случая.

Президента Плевнелиев е две поколения напред и комуноиди от 19век няма как да го оценят... Всеки който злослови истерично без факти и съдебно решение в ЕС го стчитат за Подлост, а автора Подлец, а ако това е за държавен глава е Провокатор подлога на зли мародери ограбили родината.. Бог наказва предатели на народа

Не гласувах за Плевнелиев,но вече съжалявам.Показа се като мъж на място и истински българин.Нека рипат червените кратуни и всички други рубладжии-близачи на фашиста Путин.Проклет да е ПУТЛЕР до девето коляно!!!

Някой е пропуснал да си изпие хапченцетоооо. Айде сега бъди добър нали неискаш да те върнат на онова ужасно място дето те връзват за леглото?

Къде видя мъж бе, жена му например не го вижда така. Да джафка срещу Путин издава не мъжество, а кретенизъм.

Щеше да е смешен ако не беше толкова жалък...

винаги поражда друго псевдо.

Умее да намира правилните хора Плевню, дума да няма. И преди всичко честни и морални ги избира. Помня как миналия служебен сусурляк Марин Райков си подписа сам назначението за посланик в Рим, на изпроводяк така, да не е капо.

Плевнелиев е комсионер и далавераджия, никога не се е занимавал с хора, персонал и тем подобни, а и се видя какво стана с шайката на Райков, която освен да се самоназначи на постове и някои и други бели друго не свърши.

ще замирише на шкембе, мешана скара и домашна двойно препечена, ама някакси демократично и проевропейски.

мдаа шегички

Ама той ли ще избира министрите, или пак Бойко, Прокопиев и Цветелинка? Мишко, ще те черпят ли сиренце?

Значи, ако някой стреля по мен и съседите, бомбардира детската градина и болницата, взривява ТЕЦа и електростанцията и аз се опитвам да го спра по всякакъв начин, аз съм сепаратист и използвам терористични методи срещу мирното население?

Точно така, даже е по-ужасно, ти си АНТИ-ЕВРОПЕЕЦ!!!

На този "демократ" му пожелавам, още от първия ден да почнат "ранобудните" и "симпатичните" да му свиркат под прозорците и да му викат оставка, а "добронамерените" да му пращат "добронамерени" павета, както той правеше на Орешарски.

Болни мозъци сте, честно!

добронамерена, красива или ранобудна си, или и трите.

Защо не каже имената на министрите? Май е защото и на него не са му ги казали още. Егати смешника е тоя президент.

Промяна от европейци и демократи видяхме вече 25 години.Само ако Сидеров е новия премиер в живота на българина ще има истинска промяна и освобождаване от колонизаторите и циганските паразити.

Така де, ама да беше нормален в главата, а не да се бие със стюардеси и келнери. И на националист не случихме.

Но беэ доносници на дс

Кога изтича мандата на този т.нар. "президент"?

Пак ли демократи и проевропейци, не се наядохте, вашата мама крадлива! Плевел, за затвор си!

Президента Плевнелиев е две поколения напред и комуноиди от 19век няма как да го оценят... Всеки който злослови истерично без факти и съдебно решение в ЕС го стчитат за Подлост, а автора Подлец, а ако това е за държавен глава е Провокатор подлога на зли мародери ограбили родината.. Бог наказва предатели на народа

Роска като гледам най-ще ни зарадваш, ако си подадеш оставката, че си се у срам и резил.

Не може, много ще ви дойде толкова радост, а и Юлияна не е разрешила оставката.

Аман от Прокопиевите.

Райков си е посланик в Рим, и с тирбушон не можеш го изкара. Няма за два месеца премиерстване да си разваля рахатя я!

Има други райковчета.

Който "добронамерено" клати държавата цяла година и организира протестни мрежи, не го чака нищо добро другарю комсомолски секратар, колкото и да се правиш на демократ.