Външните министри от Г-7 почетоха жертвите от Хирошима

Държавният секретар на САЩ Джон Кери и външните министри на другите страни от Г-7 отдадоха почит към жертвите от атомната бомбардировка в Хирошима, предаде АП.

Обратно в новината

Коментари - Външните министри от Г-7 почетоха жертвите от Хирошима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОРЕДНОТО ЛИЦЕМЕРИЕ НА САЩ!!!ТРЯБВА ОФИЦИАЛНО ДЪРЖАВНИЯТ ДЕПАРТАМЕНТ НА САЩ ДА ПРИЗНАЕ ОГРОМНАТА ВИНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА НАЙ СТРАШНОТО ОРЪЖИЕ ПОЗНАТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО,ВЪРХУ ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ!!!ГНУСНА ЛЪЖА Е,ЧЕ БИЛО"НЕОБХОДИМО"ЗЛО!!!

Отдавна е казано,че отношението на Америка към света е като това на слона към инвентара на стъкларския магазин,не може да им се отрече,че поне понякога казват-сори,нищо лично, а Кери е даже симпатичен,сам си носи чантите и венците

В Япония има учебник на Сорос в който се опитват така да извъртят нещата все едно руснаците са виновни за бомбите! Неслучайно и в България се появи учебник в който не се споменава за японските жертви на бомбардировките.

Няма такава наглост като тази на американците!!! Достатъчно е да си припомним как са избили индианците,как разбутват целия свят на принципа" Убих те,извинявай!"

Нагло е , след като попиляха една нация с ядерни удари - безумни, ненужни, преднамеренно нацелени на цивилни градове - да излизат с декларация ,като ментори и основоположници на мир. Именно това - трябва поне да се извинят

смрт, смрт и пак смрт за културата която направи това....

гавра - те са тези,които убиха жертвите и направиха на пепел Хирошима. Това как се нарича? Това чака България - ще ни унищожат , а после, може да се гаврят с паметта на загиналите. Господ да ги накаже тези изверги!

после цветя поднасят, що е то?

НАЙ-ДОБРАТА ДЕМОКРАЦИЯ,КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ КУПИ С ПАРИ !!!

Японците са унизени и подигравките с тях не свършват.Да приемеш убийците на народа ти да се гаврят с гробовете на близките е абсурдно.За американските убийци и терористи няма нищо свято.

Това е то цинизъм убиеца да полага цветя на гроба на жертвите си и да чака благодарности за това. Трябва в речника да бъде написана дума синоним на наглост и безочие и тя трябва да е американец.

Добрата новина е, че у нас все още някои знаят кой е пуснал бомбите. Лошата е, че в Япония знаят, че СССР е пуснал бомбите.

Виждаме поредното доказателство за човеколюбивата същност на водещите икономики на света, които също така се явяват и двигател на прогреса. Подобни изяви вдъхват оптимизъм за бъдещето на човечеството

А Вашият сарказъм, Горд Европеец, ще си остане неоценен от повечето тук;-).

Няколко любопитни факта за ВСВ, които отразяват бойния дух и военното майсторство на участниците в нея;-): Най-високопоставеният убит американец е генерал-лейтенант Лесли Макнър загива случайно по време на атака на... американски самолети. ВВС на САЩ са дали повече жертви отколкото морската пехота. Руснаците свалили 500 германски самолети на таран. На Източния фронт воювали 85% от германските войски и фактически те вече търпели пълно поражение, когато съюзниците открили Втория фронт. Червеноармеецът Дмитрий Овчаренко е сред най-заслужилите званието Герой на Съветския съюз. На 13 юли 1941 г. той пренасял боеприпаси за своята рота. Бил обграден от 50 германски войници и офицери. Отнели му пушката, но той не се паникьосал. Докато го разпитвали, грабнал брадва, която била подпряна наблизо и я забил в главата на старшия офицер. След това хвърлил три гранати, които убили на място 21 от германците. Останалите се разбягали. Той настигнал втория офицер и му отрязал главата с брадвата. След това се прибрал в ротата и докладвал за случката. Един от японските способи за унищожение на вражески танкове бил: войник носи снаряд и удря бойната му глава в бронята.

Какво безочие! Кери, който лично (споредн неговите думи) е избивал стотици цивилни виетнамци от катера, който е командвал през войната във Виетнам, отдава почит на загиналите цивилни японци, убити от неговите ментори в армията. А японците му се мазнят! От нация, олицетворявана от самураите, се превърнаха в нация на гейшите!

ЗАПОВЕД ; ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ГОВЕДАРИ , ТЕ СА Г О В Е Д А

Сга се извиняват за Хирошима. Преди няколко месеца за Ирак . Днес Обама се извинява заради Либия . Да де ,ама вашите грешки струват на света милиони жертви.

15млн. след ВСВ (по ам.данни). В 200 военни конфликта.

А на Украйна и нейните жители ще се ивинят ли за преврата които направиха и за фашисткия режим които с тяхна помощ се установи там. А за наглата си дипломатка Нюланд ще се извинят ли? И за всичките си вмешателства във вътрешните работи на редица държави ще се извинят ли. И не извинението е важно, а ще престанат ли да го правят. И още по-важно е какво трябва да направи човечеството, за да не се повтарят агресорските набези на САЩ.

На Украйна трябва да се извини Путин!И на Холандия също за сваленият самолет!И на Грузия и на хилядите избити и осакатени сирийски цивилни!

Е, що пък Путин? Да не би той да назначи Порошенко и Яценюк? Той ли раздаваше курабийки на майдана? Той ли обещаваше светло европейско бъдеще на Украйна? Той ли се обади по телефона на Джефри Пайет, за да разпределя държавните постове и да напсува Европа? А за боинга - холандците обвиняват Украйна и вече има повдигнати обвиненя срещу украинското правителство. Срещу Путин няма такива.

Подобно поведение на Държавен секретар на САЩ е цинично и нагло кощунство с жертвите и наследниците им и паметта им от този варварски американски акт спрямо мирни жители на Япония!!! Няма да се учудя, ако след някоя и друга година, по подобие на масовото фалшифициране и омаловажаване в последните години на ролята на СССР за разбиване на фашизма във ВСВ, да започнат внушения, че бомбардировките с атомно оръжие на японски градове е по искане и под влияние на Сталин и Русия ! А най-печалното е, че Япония покорно и смирено приема подобно безочие! Явно самурайските традици и законите на самурайска чест Бушидо са вече само мит и история за действащите японски политици! Жалко! Много жалко! И за Япония, и за света!

Впрочем, не само в Япония са познати ненужните и зверски бомбардировки на т.н. "съюзници". Източната част на Германия едва преди 5-10 години успява някак си да се възстанови , и то не напълно от съсипията, нанесена от американската армия! Основно на вече паднали и неспособни за отбрана градове! И основните последствия са за мирните им жители! Но както и у нас, на тези нови варвари им строят паметници и ги наричат "носители на демокрация".

ПОЧТИ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ В ХИРОШИМА ИМА ПАМЕТНИК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЛЕТЦИ ХВЪРЛИЛИ БОМБАТА ....................... ТОЧНО КАКТО Е ПРИ НАС , ИМАМЕ СИ ПАМЕТНИК НА ГЕРОИТЕ АМЕРИКАНЦИ ЗАГИНАЛИ ПРИ БОМБАРДИРОВКИТЕ НАД СОФИЯ - изчезнали и починали следствие бомбардировките са 4208 души, тежко са ранени 4744, или при съвсем непълна отчетност общо жертвите убити и ранени са не по-малко от 8952 българи

Джончо Кери се нареди "от кумова срама" до аверите си от Г-7 и типично по американски даже не каза поне едно "сори" за жертвите! Но каза "каквото били, било", което на български звучи по няколко начина:"б..ят бит, е..ният е-н" , "бой е е...не не се връщат" и т.н. и допълни "дайте да видим от сега нататък к-во прайм" с ехидна усмивка на огладнял български катаджия.

Вълкът, застанал пред стадото, отдаде почит на всички негови бивши членове, утолили глада му в труден за него момент !!!

Милите ни съюзници сега почитете жертвите си в Хирошима, извиниха се на Либия за нападенията, сигурно утре ще се извинят на Сирия и на Виетнам, други ден на Сърбия. След години ще се ивиняват на Европа и какво от това. Ще върнат ли убитите, ранените, разбития живот на милиони хора по света. Моят въпрос е ще се намерят ли разумни хора които да се противопоставят на безумната агресорска политика на фАЩ, или както досега всички лидери ще са послушни марионетки на тази унищожителна политика.

Тържество на безочието и цинизма! Държавата, която е унищожила десетки милиони невинни човешки същества в Япония, Виетнам, Лаос, Камбоджа, Югославия, Либия, Ирак и къде ли не по света.

ЛИЦЕМЕРИ

Щом е американско - значи е лошо, нищо че е било от полза за СССР :D

Ти нормален ли си!?!

Ти наистина си за преглед от специалист! Отклоненията от нормалното са толкова очевидни даже за неспециалист, че наистина е грешно да си без лечение и на свобода! Освен за себе си си опасен и за околните! Добре, че засега употребяваш за реализация на налудничавите си мисли само клавиатурата на ПС-то!

Външните министри на страните от Г-7 се поклониха пред жертвите от Хирошима На снимката - Фумио Кишида (Япония) и държавният секретар на САЩ. Ами защо убийците поднасят венец на жертвите- е това не ми стана много ясно.

Все едно Ердоган да поднесе венец на жертвите от Баташкото клане.

Уплашиха се американците да не пламне и тяхната черга и някой безпризорен атом, дето вече не го контролират да кацне в Уошингтън, ДиСи

Те ги почетоха и през 1945 и в Хирошима и в Нагазаки.....

Явно, даже и сред американските външни министри досега, не е имало такова морално чудовище като Кери. А, пък разправят, че нямало рептили. Такава наглост не може да бъде човешка.

нагло безрамие!

Вече ,когато чуя важна личност от Държавния департамент на САЩ да говори за един по-сигурен и безопасен свят,си мисля,къде ще бъде следващата война.Кери говори за унищожаване на ядрени оръжия,обаче в същото време САЩ не изпълняват подписания и ратифициран договор за унищожаване на плутония за военни цели.Тона е трябвало да стане по подробно описана технология ,която гарантира невъзможността този плутоний да се използва за военни цели.Руснаците са спазили договора и плутоният им е унищожен,но американците сега твърдят ,че те работя по друга технология ,която де факто представлява само "разреждане" на плутония и закопаване в хранилища и може отново да бъде върнат в старото му състояние!

Кога Путин ще дойде да преклони глава край Скревена и Белене ? Кога комунисти ?

да нямаш роднини от кримиконтингента?

С каква съвест престъпниците полагат венеца на жертвите?

Американците и съвест?!?!

За това престъпление извинение няма. Цивилни не се бомбят с нищо камо ли с ядрени бомби.

Това да го беше обяснил на японските самураи заради геноцида проведен в Нанкин например - стотици хиляди избити само в един град. Да ти обяснявам ли "товарищ" за живите експерименти с хора, които са провеждали японците с руското малцинство, което са заварили в окупиран Китай?

Страхлив и жесток си ми,Сдухи. Самураите в Китай са ги унищожили руснаците, а в Япония САЩ от страх изпепели жените и децата им. Първия случай: войници воюват срещу войници. Хирошима и Нагасаки: войници избиват цивилни. Ех, Сдухи... Я мини из кръчмите в Хамбург, където си ти, и обясни колко се възхищаваш на ефективността на Съюзническите бомбардировки през ВСВ;-). Ама не ти стиска,май...

Тия минуси, които сте ми ги наслагали показва, колко невменяеми и лицемерни сте, другари русифилистици!

Да беше се поне извинил, ама не, победителите ги почитат, не ги съдят. Колкото до Г-7, като оставим Германия, не виждам там много индустриални страни.

Най развитите индустриални държави в света влизат в Г-7 Следователно и най-мощните и свръхтехнологични армии.Вашите шефове от Масква и българските им слуги там си купуват имоти,влагат си парите в банките им и изпращат децата си да учат и живеят там.А на вас разправят колко лошо се живее там.Лошо ама друг път.Два милиона българи, ,успяват да оцелеят" при ужасяващото колониално робство на Европа от САЩ!И Русия имаше почетно място между тези държави, но простотията и откровената злоба на руския пишман лидер я постави в изолация!

Аз не казвам, че Г-7 не са развити държави, ама индустрията им е аутсорсната или пред фалит, примерно като италианската. Моите шефове в Москва, ти четеш ли какво пишеш?

Почете, почете, ама това не са искрени приятелски отношения. Японците трябва да вземат пример от нас като верен съюзник и партньор на САЩ и да вдигнат в Хирошима и Нагазаки паметници на летците, които им донесоха демокрацията с две атомни бомби.

Абе лъжецо, къде има паметник на американски пилоти? Ти да си чувал че в България има и военни гробища и на англичани и на руснаци и други?

За сметка на това във всеки български град има паметник на Окупатора - руски Болшевик!

Само със симпатии, уважение, почит и респект към окупатора и болшевика мога да си обясня изписването им с главна буква.

За сметка на това във всеки български град има паметник на Окупатора - руски Болшевик!

Макар,че престъплението на американците с бомбите над Хирошима и Нагазаки е непростимо вовеки веков. Истинските престъпления на САЩ с милионите убити ,са още неосъдени -Виетнам -5-6 милиона -Индонезия при преврата на Сухарто-3 милиона -Превратите в Латинска Америка-Уругвай ,Аржентина,Гватемала,Чили .....хиляди избити -Ирак- над милион -Югославия,Афганистан,Либия , И най страшното е ,че американците се гордеят с тези войни и тачат ветераните от тях като национални герои.

Герои са, защото са загинали да спрат пъплещата по цял свят комунистическа гмеж! Аз като роден и расъл в окупирана от Руските болшевики страна и видял, до какво морално, духовно и интелектуално падение е довел Болшевизма българския народ - мога само да смятам, че американците са направили това, което е трябвало - да спрат болшевишката епидемия!!!

Чудовището-комунист Сукарно беше заменено с хуманиста Сухарто. Чудовището -комунист Саддам Хюсеин беше заменено с хуманиста ислямист Ал Багдади. Чудовището -комунист Алиенде беше заменено с хуманиста Пиночет. Чудовището -комунист Патрис Лумумба беше заменено с хуманиста Мобуту Сесе Секо. Иди се гръмни тъпанар.

НАГЛОСТ! Нито една думичка на извинение, и съжаление за зверският акт който павят американците с хвърлянето на двете атомни бомби в момент в който практически войната е свършила. ЛИЦЕМЕРИ.

Държавният секретар на държавата на убийците поднася венец в памет на жертвите, които при убийството им с аточна бомба не са били войници с оръжие, а цивилни граждани от различни възрасти!

Какъв цинизъм!

Какви лицемери тези американци! Вдигат шум до небето как Русия заплашва света, а те се "извиняват", че са изтрепали и отровили стотици хиляди хора! Ми те и руснаците после ще им се извинят...

Поправям те, извинявай: те дори не са се извинили досега! Кери вчера каза, че нямат намерение да се извинят!

Егати наглостта и лицемерието !!! Тия, които извършиха това ненужно варварство почитат жертвите !!! Нямам думи !!!

Аман от лицемери!Ами Сталин колко милиона заточи по лагерите измори от глад или разстреля?Без война.А зверствата на японците в Пасифика и милионите избити китайци?

Сталин и японците не са отишли с цветя на техните гробове. А за бомбардировките в Хирошима и Нагазаки Америка има право смо да мълчи.

да разбираме ли че САЩ са се извинили на Япония? Турция кога ще ни се извини за 500-те години кланета? Ердоган да дойде е да положи цветя на някой паметник от време на робството.

чакаме следващата серия - амер. президент отива в Сърбия, Либия, Ирак и Сирия и поставя цветя на паметник на убитите от амер.авиация. Но ще е някой след Килъри. Примерно след 50 години!

ВТОРА СЕРИЯ ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ЦИРК ...

Убийците плачат на гроба на своите жертви! Какъв страшен цинизъм ...

Все едно, Хитлер да поднесе цветя на паметник на Холокоста!

Няма проблеми, защото ако Гьобелс го види ще се самоубие от срам че е бил толкова некадърен

до кога убийците ще минават с едно извинете и с поднасяне на цветя.. Този гаден модел се пренесе и в бГ. Масово стават безумни побоища и убийства и никакви последици за извършителите.