Бивши политици готвят завръщане чрез местните избори

Ексдепутати и бивши министри готвят връщане в активната политика през кметския вот. Те са от широка палитра партии.

Обратно в новината

Коментари - Бивши политици готвят завръщане чрез местните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само ако са с безупречно минало, иначе - не.

актуална и днес: "Българският парламент не е сбор на мъдреци, на най-големите умове на България, а е сборище на най-болните амбиции, на най-злощастните и зловредни хора, влюбени само в себе си, в кесиите си, в славата си, но не и в България"... и още нещо, казано от него, което е добре да знаят политиците ни: " личният просперитет има смисъл само тогава, когато допринася за просперитета на цялото общество".

Първо и "пиздонима" ти е сбъркан,защото би трябвало да е "ай сиктер" и второ,защо ядеш само задника на Б.Б. вместо да се поразровиш в смърдящия боклук на БСП?!

РБ трябваше отдавна да е на ясно,че се компрометираха след като докато обясняваха,че "никога с Б.Б." после Лукарски ни света,че това било само"предизборен трик".Сега вече аз като десен избирател загубих желание да ги гледам и слушам та камо ли да гласувам за тях!Ако исках ГЕРБ можех да си гласувам направо за ГЕРБ,но не !Те ме излъгаха.

Тр.Тр. ще води листата на затворниците от РБ. Цв.Цв. ще води листата на затворниците от Герб. ..... и т.н.

На дядо плъховете и мишлетата са огладняли много! Да бъдем снизходителни и да не обиждаме майките им, а да ударим ГРОБарите! Рухне ли бандата на Бочко, България има шанс да изплува!

Голям майтап са тези от РБ. Под "реформа" разбират прецакване на българите и запращането им в пълна мизерия.

никакво гласуване за преизбиране на стари муцуни, доказали, че и за чеп за зеле не стават! Ясно е за какво искат да се намърдат отново в управлението! Никакво доверие на провалени и хазартни бивши!

ами като видиш кои са в РБ - Кунева-Пръмова, Костов и т.н. - и ти става ясно ....

Само ако са с безупречно минало, иначе - не. Хубаво ще е някои хора да се замислят на това какво означава думата "реформа".

Тази Клисарова беше едно тотално недоразумение като министър на просветата, дори не успя да си оправи селския диалект......та сега се кандидатирала за кмет на Варна? Чудя се във Варна така ли няма някой по-образован, по-интелигентен и най-вече да не е свързан с БСП-ТУНЕЯДЦИТЕ????????

Пак огладняха прасетата

...ЗАВИСИ КАТО КАКВИ ЩЕ СЕ ЗАВЪРНАТ. АКО СЕ ЗАВЪРНАТ КАТО ГЕЙОВЕ, ПОЗВОЛЯВАЩИ ДА СЕ КОМЕНТИРА ПОД НОВИНИ ЗА ГЕЙ-ПАРАДА, МОЖЕ. НО АКО СЕ ЗАВЪРНАТ ПАК КАТО ГЕЙОВЕ, НЕ ПОЗВОЛЯВАЩИ ДЕМОКРАТИЧНИ КОМЕНТАРИ ПОД "ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ", Т.Е. ГЕЙ-ПАРАД, НЕ ВИЖДАМ, ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОЗВОЛИ.

Да имахме поне един завод за преработка и изгаряне на боклуци! Ще се наложи пак да ги ринем с лопатите...

Тези отрепки и за компост(тор) не стават.

Още помнят хранилката наречена държава! Има още за крадене и тези изроди са отново първи на хранилката. Дано ние, поне малко, сме станали по-умни!

не сме станали по-Умни :(

Нищо ново. В реформаторския блок се събраха все отбор юнаци от бившите управляващи ...

Участието на много партии в кабинета и общините е гаранция за напредъка на България.

естествено, бившите крадци са днешни собственици: как няма да искат да се върнат във властта и да откраднат повече?!!

СТАРИ МУТРИ ПОВЕЧЕ НЕБИВА ДА СЕ ВРЪЩАТ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ТЕ ВЕЧЕ СА ДОКАЗАЛИ СВОЯ ОТРИЦАТЕЛЕН ПРИНОС ЗА СТРАНАТА И НАРОДА НИ! ТРЯБВАТ МЛАДИ НЕКОРУМПИРАНИ И НЕ ДЕЦА НА БИВШИ!!! НАРОДЕ ОПОМНИ СЕ И НЕКА НЕ ПОВТАРЯМЕ 25-ГОДИШНИ ГРЕШКИ!!!

ТЕБЕ НИКОЙ НЕ ТЕ ПИТА. АКО НЯМАШ НЕОБХОДИМАТА СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ И ОСОБЕНО, АКО НЕ СИ Я АФИШИРАЛ НА ВИСОК ГЛАС И НЕ СИ СЕ УТВЪРДИЛ С ГЕЙ-ПАРАД, НЯМАШ МЯСТО В ДНЕШНА ДЕМОКРАТИЧНА И С БОДРА СТЪПКА ВЪРВЯЩА НАДОЛУ ПО ПЪТЯ НА ФЕЙОВЕТЕ БЪЛГАРИЯ.....СРАМ МЕ Е....

Хората търсят място за тлъста кльопачка. пообедняха и искат свежи парички, привилегии, комисионни и т.н. Такъв търпелив, тлупав, наивен и късопаметен народ няма никъде другаде и трябва да му се откраднат паричките. Ако не ги искате вкарайте си политици от Румъния. Май няма по-лъган и краден народ от нашия. Затова мислете. Колко малко му трябва на българина за да го измамят, да го крадат, да се подиграват с него, да го унижават, да му се смеят и да го считат за глупак. Затова сме на това дередже.

запитайте се защо хората не ви искат

Всички политици имат право да се върнат отново в политиката, стига да са честни.

Да , ама ......

наглеци и безсрамници! Не ги искаме!, хора със корени жилки от ЦК на БКП и ДС, комумистически ,комсокмолски активисти до 1989 год,независимо от сегашната партийна бизнес групировка и интереси,поне до десето коляно да припарят до държавна и местна власт!Метла и чистка от боклуци!

защо тогава искаш и Бойко Методиев Борисов - агент Буда, признат за виновен за убийство от евросъд, нагъл и крадлив,вероятно като крастави магарета сте се сдушили и протестирате....,вашта м....а протестъри крадливи и уродливи

съседна Румъния е по-атрактивна - имат реален затвор за бивши политици, а у нас само резачи на лентички и откриватели на магистрали.....и нищо по същество за народа....

Нагли,хора,отвращават с присъствиато си!Метла и релна чистка за всички отрепки.тези срам и морал нямат!Не ги искааме!Вижте какво става в съседна Гърция!

а мерси, едвам се отървахме от тези боклуци, няма нужда да се връщат, сега имаме от други да се отърваме - Бареков, Делян Пеевски, Сидеров и другите неграмотни канибали и калинки

Крадлива, нагла сган са повечето политици в България. Голям процент от тях са селяндури, без никакви особени умения, дори и езици знаят много малко от тях. Учете чужди езици и Терминал 2 - оставете ги тука с мангалите да си въртят БВП

да се кандидатират?! Добре забъркаха кашите като министри и депутати, та защо сега да него направят и като кметове и общински съветници?! Пък и чрез заетите позиции в структурите на местната власт могат не само да получават добри, ама много добри и то направо отлични като суми, заплати, но могат и съществено да влияят върху политическия живот било като поддръжници, било като опозиция на управляващите!

Точно за тях питаме! Едни изгоним - други идват! Аман от нагли същества! Не го пуснали на сайванта - пък той взел че се покачил на покрива!

Който вземе Трайков в някоя партия, е сбърканяк. Това е едно доста объркано момче, което робува на нарцисизъм и е безхаберно. Мотивацията му е на ниско ниво, целите му са неидентифицирани. Безличните са по-вредни от целенасочените вредители дори.

Бях член допреди 2 години на смешната партийка ДСБ и мога да потвърдя, че Вили Лилков е един страхливец, който много добре знае, че няма шанс срещу останалите кандидати. Само ще се перчи, но нищо конкретно няма да предложи на малкото останали наивници.

Лошото е, че българинът вече не вярва в никакви авторитети, неговия социален опит в последните стотина години го учи, че наистина "всички са маскари" .

Нямаме нужда от ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ!!!!!

Нравствено деградирали политици, довчерашни мутри, олигарси и и производните им плеймейтки, мутреси, чалга певици са осветени от прожекторите на общественото внимание днес. България е "болния човек" на Европа - официално сме признати за най-бедните, най-болните, най-отчаяните. Нещо повече - топим се като нация. Днес спешно ни е необходим нов, възроден национален елит, за да бъде реформирана държавата.

Знаем, че знаете кой пише и защо, но Тъпите ви агентчета ви лъжат както си искат и вие се питате сега какво става и работата се усира яко. Свържете се с нас за да ви разкажем истината ! Имам и доказателства за някой неща ! Пък и с медиите няма да е изгодно за вас !

Нашите политици, политолози, социолози бълват огромна словесна енергия в публичното пространство, но резултатите от това са отчайващи, а в света България заема унизително място по свобода на словото. В България корупцията е проникнала толкова дълбоко в тъканта на живота, навлязла е така чудовищно във всички дейности на икономическия и обществения живот, че от изключение, както е тя в нормалните европейски страни, у нас корупцията се е превърнала в правило, в задължение, в норма. Тази властност на корупцията, на не просто търпяната, а толерираната от политическия елит престъпност, съсипва икономиката, отблъсква инвестициите и най-страшното, осакатява нравствено няколко поколения българи. Защото умният, интелигентния и най-важното почтеният, моралния човек у нас се отъждествява с глупака, а откровения крадец и всепризнатия мошеник 25 години се превръщаше в "герой на нашето време". Само силно гражданско общество може да помете тази днешна политическа сбирщина.

СЕ ГОТВЯТ ДА СЕ НАМЪРДАТ И В МЕСТНАТА ВЛАСТ!!!

Бог да пази България

мразя претоплени манджи. Абе хора откога ви казвам - тук няма място за нас. Тук здраво е стъпил комунистически крак. защо сме най-зле - ами защото само у нас нямаше лустрация. Отрочетата на маститите комуняги са на първа линия. Децата на Станишев-старши се налапаха здраво. Единия - архитектът бетонира крайбрежието ни и печели яко. Ама хотелите не били негови, а на английски компании. Че сме тъпи-тъпи сме, ама чак толкова!

ПЕСЕН НА ПАРИЧКАТА МИ Ах моя царице, сладка гълъбице, сирота, горкана, ти сама остана! Други ти другари, коя както свари, изскочи, отиди други свят да види. Твойто мило братче, сетнето петаче, сега преди малко, оплаках го жалко; и то ма остави, и тебе забрави. Сега ти, горчица, сама си самица; цяла си сирмия у празна кисия, вардиш ти стените, смишляш дни честити. От други попарен, на теб благодарен за твоята верност и достопримерност похвала ти пея: стихове ти лея: - Радвай се, парице, всесилна царице! Зарад теб, парице, зарад твойто лице, що работи стават! Царства и престоли зарад тебе шават, секи теб се моли, тебе жертви коли. Господ та не прави, пак та секи слави: блажена, честита, цял та свят почита! Ти на бой си дребна, но си най-потребна; няма си, безгласна, но и тъй прекрасна; слаба си, ухилна, но и пак всесилна! Вселена поклащаш, сичко преобращаш, земята раздигаш и небето стигаш. Нищо дарба нямаш, пак звездите снемаш. Радвай се, парице, всесилна царице!

Ти патрици прогласяваш, ти попове осветяваш, ти безумни умъдряваш, ти и старци подмладяваш, ти и грозни разкрасяваш, ти си, дет света управляваш! И какво ти не направяш? Родения за мотика поставяш го ти владика, направяш го и патрика. Недостойния чрез тебя висши длъжности обсебя. Сичко с тeб са лесно върши и затуй та секи търси. Женско, мъжко теб обича, старо, младо, след теб тича. Мирски бил или духовен, прост ли, частен ил чиновен, първо и първо за теб пита, че тъй длъжност изпълнява: тебе тачи, теб почита и на тебе се надява, ти на сички господар си! Зарад тебе патриарси дозволяват, разрешават, законите изменяват, тайнствата препродават. Зарад теб архиереи пленят света кат злодеи. За теб хитрите кадии, както щат, лепят шарии. Зарад тебе дипломати работят с лъжи рогати. Зарад тебе чорбаджии стават страшни ееджии и търговците, кярджии, стават чудни айнаджии. Зарад тебе и попови измислеват молби нови. Зарад тебе говедари (по брадите докторати) показват се кат лекари, от Европа упознати. Зарад теб са принуждени и простаци неучени философи да с'обаждат, от Европа че дохаждат. Зарад тебе моми млади земат старци белобради. Зарад тебе хубавици земат мъже хухловци и ергените вдовици. Ах, за теб са унижават някои вяра да меняват и родът си да продават, живот и душа затриват, само тебе да добиват! Други са светци приструват, бога ради се хортуват, тез са постници показват, а онези слово сказват, проповядват, поучават, само теб да получават. Други, виж ги, любородни, безкористни и свободни, за ученье предстояват и газети сочиняват - уж парите не обичат и за обща полза тичат; и то сичко, що са трудят, тебе в джобдже как да гудят. Други пишат и превеждат, гладки стихове нареждат, пишат смешни календари, трупат лъжи със товари, се за тебе, о парице, о всесилная царице!

Достигнахме тъй бленуваното дъно. Най-печеливш бизнес у нас е в държавните поръчки и политиката, след 25 години "успешна" демокрация.

Народа готвим заминаване.

На мен Яне Янев ми липсва. Сега ми се налага да гледам "Комиците", "Шоуто на оня дългия" и разни други гадости.

Политиците с изключение на тези от Атака, са хвани единия, удари другия. Настана време да си внесем политици от Унгария или Гърция, от Сърбия или Македония.

bira_more

Е, айде сега - как от Украина, като украинците си внасят от Грузия? Давай направо да си викнем Саакашвили за президент. Ще му накупим вратовръзки да си има, и всичко ще е на 6.

Имали смисъл от избори след като президент и министри се назначават от чужди правителства и държави и на практика са лакеи.

bira_more

И най-вече - премиер министъра ни си каза ясно, че ние сме си дали суверинитета на ЕС. Та - наистина - за какво са ни министри или депутати? Направо обикновени чиновници които явно ще изпълняват разпоредбите.

Повръща ми се!

НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ КУ.ВИ!!!! 25 ГОДИНИ СТИГАТ! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

Я па сакам да се върнат другарите Червенков и Газдов и отворят пак Белене,Ловеч и Скравена,че има голема нужда,много урод се навъди,ама нема как...

НИЕ БЬЛГАРИТЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ

НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ,НО НЕ ЗА ТИЯ

гласувате за мен!

Старите правителствени маймуни се готвят за нови спектакли. Всички бивши политици трябва да преминат през чистилището на НАРОДЕН СЪД, за това, че всички те имат отговорност за ХАЛА НА БЪЛГАРИТЕ - НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА С НАЙ-МИЗЕРСТВАЩИЯТ НАРОД.

когато се готвиш да се завърнеш с омраза, резултатът е пълна загуба на изборите да му е честита на вили лилков загубата