Оперативен щаб ще бори африканска чума по свинете у нас

Оперативен щаб към Министерството на земеделието ще обсъжда и предлага мерки за опасността от навлизане на африканката чума по свинете у нас.

Обратно в новината

Коментари - Оперативен щаб ще бори африканска чума по свинете у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джурналя да не сте объркали името да не би да се казва Американска чума

Като гледам решението на ловния съюз е да се изтребят дивите свине. Това в днешно време е лесно. После какво ще правят от ловния съюз ? Елементарни решения от елементарни хора.

Става дума за диви свине бе брато. Ей, пак не четеш както трябва. Иначе си хапвай пържолките - няма лошо.

Ааааа,диво не вкусвам...особенно във вид на....,,СУДЖУЦИ" не термично обработени... В моя провинциален градец си заминаха сума ти хора от трихенелоза в т.ч. и дългогодишният шеф на местното РПУ....

Тюююю,пепел ти на устата бре.... До днес дебнех в обекта на една НАША СКРОМНА ТЪРГ.ВЕРИГА/няма да я пиша,че е реклама/,кога пускат на промоция наистина СВЕЖО,ОХЛАДЕНО СВИНСКО....ОТ ПЛЕШКА,без кост....едро разфасовано....по 5,50/килото.... Вземал съм по 10-кила/сига да имам левов ресурс/.... Правя си го в найлонови торбички по кило....кило и половина.и в ....камерата на фризера.... То се слепва,втърдява се на кокал...когато ми се дояде....вадя,режа на тънки филийки от него...малко подправки за барбекю....със капак за задушаване....и става....МООЗЗЪЪЪККК! Чисти ,,карета" все едно.... Предпочитам го пред ,,сирената и кашкавалите",дори от ценовият диапазон над 10-15 лв/кг....за разните му суб продукти....колбаси и салами да не говорим.... Ха наздраве! Да ви е ....сладко :)))

А СЕГА ДА ОЧАКВАМЕ ПОВИШЕНИЕ ЦЕНАТА НА СВИНСКОТО!!!?????

ще ни ,,продават,, ,,кашер,,...!!!

Западни ментета под формата на свинско очаквайте.

след ,,африканците,,...очакваите и ,,човешката,,...мадагаскарска... ,,с ,,еболата,, не сполучихме...но...никога не е късно...!!!

Да не се лутат....АДРЕСА Е : пл.,,НАРОДНО СЪБРАНИЕ" ,,ДОНДУКОВ-1"....

Това е най-малката цена която ще заплатим , заради толерастката политика , която води ЕС и подлогите и българските управници ! Цялата гмеж от "бежанци " която ни залива ще довлече със себе си десетки болести за които ние нямаме имунитет !

какво е това свинско?..аз от години лапам патки като всички в БГ.