Коментари - МВнР: Обстановката в Турция остава напрегната и динамична | Днес.dir.bg

МВнР: Обстановката в Турция остава напрегната и динамична

Българското МВнР съобщи, че обстановката в Турция остава напрегната и динамична с тенденция към установяване на пълен контрол от законно избраното правителство.

Обратно в новината

Коментари - МВнР: Обстановката в Турция остава напрегната и динамична | Днес.dir.bg

Коментари

Тия щом така се разправят с единовереца си и то висш военен смятайте какво го чака обикновения европеец християнин. Не ми се мисли. Ей сега ще наскачат тролчетата и ще започнат да повтарят като провеждащ хипнотичен сеанс: "Комунизмът си отива, спете спокойно деца". Да, ама не. Вече и западните педали разбраха за какво иде реч.

А къдравата СЮ защо забрани на хубавото Наде да говори иначе щеше да каже някоя истина ли ?НЪл и тя беше министър нЪл знае какво да говори е, и ?

ердо каза на меркел, че не му пука от заплахите й. След като тя му обяви, че смъртното наказание било червена линия за преговорите за присъединяване към ес. Задава се драма. Някой усеща ли се, къде се намира в тази драма, в момента !? ердоган е психопатът на прага, с атомна бомба в ръка и милионна армия от орки. Има и изключително силна организация в чужбина. Може по всяко време да превземе европейски градове по избор и това без се налага да ги е достигнал по суша. Доказа го, когато в три сутринта чрез минаретата изкара десетки хиляди да викат за него аллахакбар и това само във виена и берлин! Това, че ердоган работи толкова гъсто с имамите, означава, че връзката му с даеш не само е многократно по-тясна от представяното, но и, че е осъществена на най-високото ниво в ислямското общество! Освен всичко друго, почти цялата информация на която се основават всички статистики за възможният брой терористи между "бежанците" в европа, се основава на инфото идващо от ердоган. Днес и в европа на терористът не му трябва непременно калашников за да убива продуктивно. Камион също върши работа... Какво става когато, внезапно камионите са десетки хиляди, а по улици и домове се водят "провокационни дискусии" между обучени ножари с опит и лигави, триполови европейчета ? Въпросът е, дали внезапните "шествия на покрепа към ердоган" с крясъци аллахакбар са сплашване или тренировка ? Какво му пречи на ердоган да се е разбрал с религиозните си братя-емирите, да нападне европа ? Къде има, каквато и да е теза, опровергаваща тази част от обстоятелствата ? Факт е, че освен меркел, емирите също финансират и организират "бежанската криза". Разликата е, че меркел е идиот, а те много добре знаят какво правят.

Турският Майдан , който БЕЗ съмнение ПАК си беше "made in USA" ; в крайна смета СЕ ПРОВАЛИ с гръм и трясък ! Явно далеч НЕ ВСИЧКИ Държавни ръководители са вулвоподобни същества като Виктор Янукович ...

..на Путин!Той пак овладя положението въвТурция и не допусна USA да направят поредната си цветна революция!Браво на Путин!Ех какъв политик?!

"законно избраното правителство"

Момчета, много на сериозно сте се взели! Някакви апокалипсиси ви се привиждат постоянно!:) Турция ни превзема, Русия ни превзема, Ислямска държава ни превзема! Летят ракети, падат ядрени бомби!:))) Нападат ни гърците, румънците, сърбите...:))) По-спокойно, де! Светът малко се е поразклатил и вие истерясахте! Нищо съществено няма да се промени! Тия дето дърпат конците, нямат интерес от драстични промени и катаклизми! Спокойно!

Чел ли си Състояние на страх от Айзък Азимов - тук повечето от пишещите са оФце който се манипулират лесно чрез страха. Просто тъпи, бедни хорица - простолюдие лесно за манипулиране чрез страха ....

Именно...

Ейййй, успивачи. Заврете си го натуту отзад. Стига сте повтаряли глупости на които и сами не си вярвате.

Турция се ислямизира бързо и брутално!Скоро може да се слее с Ислямска държава итогава ще ни изядат за 1 час!За това да помислят в МВнР а не да служат за телеграфна агенция!Армия нямаме !Полицията е леко въоръжена,но и тежко да е си е напълно безполезна по презумция!Остава народно опълчение!

Не бъди такъв песимист. Колкото и да е, България получава информация за движението на войски на съседни държави. Може да получим бърза подкрепа от вътрешността на Европа, както и от Гърция, Сърбия, Румъния. Те имат интерес, тъй като Турция ако лапне нас, ще лапне и тях. Руснаците също няма да оставят така нещата! Те имат най-голям интерес да ни защитят. На НАТО не може да се разчита!

Всичко ще стане толкова бързо че няма никой да реагира!Може би да се надяваме Македония с единия си танк да се втурне на помощ!И то на всичкото отгоре ние им го подарихме!

Освен на НАТО, на нищо друго не може да се разчита!

Считай, че Израел и Иран също ще се включат. Те дори това чакат. Между другото в околността Турция има само един приятел и това е България. С всички други е скарана!

Всичките ни съседки си точат зъбите и могат пак да ни разкъсат. И никой нищо няма да предотврати - бъдете сигурни. Нямаме армия. Е, нали имаме неколко стотин юнака, стрелят с пистолетчета. И цяла дузина девойки и жени на полковници и майори. Та... армията ни е последното нещо, което ще ги спре!!!

Сравнявайки арогантното и менторско поведение на Турският посланик с балансираното и уважително поведение на Френският посланик стигам до извода, че сме поели правилният път на Европейско развитие.

според американците , към 2030 година най-силните армии са : русия сащ китай индия франция ... (the national interest)

ЩЕ СА! 2030.... След 14 години!

В зданието на министерството на правосъдието в Грузия се стрелят. В центъра на Алма Ата, в Казахстан, стрелят по полицаи. В Турция има престрелка в съда над неудачните превратаджии. В Ереван, Армения са пуснали още 2 заложници отполицейското управление, където около 50 въоръжени демократи мирно се опитвали да си проведат цветна революция по кавказки. Зер, и там грантовете трябва да се отработват. Разбира се, между тези събития няма никаква връзка. Ако някой си мисли, че това са свързани събития, това е само, защото е болен от теория на конспирацията, и рептилите, американците, и зелените човечета са му виновни за всичко.

Турският посланик ми направи лошо впечатление - нелогичен и агресивен.

Измислиците на Турският посланик потвърдиха съмненията за Ердоган(пре)врат.

Изтече информация, че Местан е съучастник в преврата срещу Ердоган.

той за пари и в булонския лес ходи от време на време, откакто го изгони дпс !отдавал се на всички , освен на руснаци , писнало му от тях ...

Интересно - ни Доган, ни Местан са се обадили досега по въпроса.

Доган май няма отношение точно с тази държава, но Местан ... ами събра му се много на ибрика и си трае ... да не сгафи пак

другарю ердоган , искам само да ви информирам , че местана е много голямо приятелче на фетхулах гюлен , в случай , че сте го пропуснали !

лично му купуваах билитчеета за фикаделфия - базик:)

Отгоре на всичко прикрива въоръжен до зъби отряд под формата на ловна дружинка!

Дааа....Ето това е ОРИГИНАЛНА И НОВА "новина"....Тия подиграват ли се , а?

abasador

страшен си, и страшно коментари пишеш колега, и страшен НИК имаш, от къде го взе или сам си го измисли товарищ Михаил? Да ти е.., лек деня.

abasador

ей да знаеш, така много се радвам на НИКа ти "АК - 47" на името на генерала от с. Куря (звучи добре), сам ли си го измисли или го видя някъде? Да ти е.. лек деня.

abasador

колега, абе как ти дойде идеята за този страшен НИК, веднага знаеш, че е "Автомат Калашников 47" абе направо стрескаш НИК, как го измисли? Абе да ти е..., лек деня.

абе вий забелязахте ли че на митинга всичките дами са забрадени кйор фишек в турция всичко с нормално радикалния ислям набира сила ша ни удави и нас ама у турция всичко било спокойно я се събудете бе плазмодии:)

А тука няколко кухи трола реват денонощно за погубената демокрация в Турция! Като че с нещо могат да обърнат процесите ако са най-гласовити. Да бяхате ревали и за България.

Явно ти имаш само две гънки в мозъка си (една за ядене и друга за сране) и не можеш да проумееш че ислямистка държава, с имперски амбиции и мощна армия до нашите граници е пряка заплаха за България.

Ми нали нато гарантирало сигурност, просперитет и ала бала? Що нарязахме ракетите - да ни пази нато! А това в Турция е преди всичко провал на нато!

Antoinette Todorova

++++ добре че са те, да ни пазят въображаемата ни граница !

Дано нелегалните имигранти и случая с Турция накарат нашите кухи кратуни най- сетне да вземат мерки за възстановяването на бълг армия и военната служба.

Със сегашната армия ще ни стъпчат за 2 часа. Със "възстановена" армия - за 5 часа! Горчивата истина е тази! Така че , спрете с малоумните призиви за "възстановяване" на българската армия! Светът е друг, годината не е 1918...Няма вече "на нож" и "урааааа"... Войната не е кашици и гаубици....България и с армия и без армия е безпомощна!

Благодаря за информацията!Супер мъдра мисъл!Ама то никой не очаква нещо друго!70хиляди безполезници и хрантутници работят в системата!

Само за няколко години Турция от светска държава, със силна иикономика, където всяка от световните фирми има завод и регионална сила, тя се превърна в абсолюрно мракобесна държава където ислямистите режат глави и разчекват собствените си синове, които отбиват военната си служба и може въобще да не са знаели къде и за какво са пратени. Докато си мислехме че това само от ИД го правят, а те същите до нас. И тези са електората на Ердоган това са хората които упмоментат Турция в момента.

Фалшивия преврат, дето камерите ни показваха цяла нощ (и продължават да ни показват) постигна целта си да прикрие истинския преврат, който тече в момента - преврат срещу светската държава, срещу правата и свободите на гражданите, преврат оглавяван от Ердоган и чиято цел (в близък план) е да постави контролът върху всички власти в държавата само в неговите ръце, при това - без недоволство и протести от страна на мат'риала. А за далечните планове на Ердоган може само да гадаем - по всяка вероятност създаване на някаква съвременна Османска империя, която да контролира целият мюсюлмански свят, а самият той - е, досещате се как се вижда...

Фалшив преврат друг път. Оная водеща ако не беше вдигнала телефона, Ердоган беше пътник! Много як преврат даже, вече трето денонощие не могат се оправят. Липсват и 42 хеликоптера, ще има още ексцесии и дано това не е началото на гражданска война като в Сирия!

Ако гръмнат диктаторът, ще има морална искра у нашето правителство и съдебна система. Така че не се знае докато не стане ...

Тия съвсем изтерщяха! Дали си мислят, че някой им вярва на глупостите ? "Турската полиция е открила тайник с оръжия, заровени в истанбулски квартал от метежниците, съобщи Дейли Сабах. Според източници целта е била оръжията седем пушки М-16 и четири МП5 да бъдат използвани срещу турския народ в повторен опит за преврат." Звучи като виц, ама не е ...........

Да бе, тя турската полиция започна изведнъж да открива всичко, а къде е спала до сега след като подобен преврат се е организирал 2-3 години?! Това са глупости и лъжи! Няма нормален човек, който да повярва...

Почивка в Анталия - Супер отстъпки до 50%! Анталия истинската почивка за цялото семейство! Да се чудиш къде до почиваш и къде е по-безопасно, навсякъде трещят - на Слънчев бряг, в Турция.

В Сирия са 90% отстъпките:) Мисля там да си "почина"...

айде няма ли да има казарма вече , че нещата са напечени около нас

Вече никога, решиха го, Бог пази България, НЕ БЪЛГАРИТЕ !

Напрегната и динамична обстановка има само тогава, когато журналистите я обявят за такава ! Но не е !!!!! Обстановката е - заколи брат си !!! Ето това не се споменава никъде !!! Озверели съперници за и против ИСЛЯМ се убиват и развяват знамена, а след 4 седмици какво ще ЯДАТ ??? Ще започнат избивания за ХЛЯБ.... Тъжно...

Ако желаете да питате какво е времето в 5 звездните хотели около анталия и дали водата е приятна за гмуркане се обърнете към посланика на Р България в тУРЦИЯ, г-ЖА Надето Нейнски , бивша Михайловна

Турция върви към султанат. Неизбежно е. Това е целта на Ердоган. възможно е да се разцепи, а зад това да стоят саудитците и катарците. МВнР вече трябва да гледа по друг начин на съюзниците и враговете ни като отчита делата им, а не да слуша приказките им. Светът се размести с нови центрове на силата.

Днес на плажа обстановката също беше напрегната и динамична. Видях една готина мацка и тръгнах да я свалям, ама от морето излезе някакъв простак и ми посини окото.

Спокойно , преврата на Ердуган приключи успешно , премахна всички , висши чиновници , военни , съдии който му пречеха , сага само Алах може да го спре , но знам те са много близки !

В Сирия правителството е било незаконно, а в Турция законно?! Как стават тези филми?!

турция се върна в "каменната ера". Бради, бурки, фереджета, маанета, мюезини, имами, дервии и разни др. танцуващи клати-рязани чифтета! "Светската им премяна" (сложена от Ататюрк се изчезна) - не става с този народ нищо!

тия този път си съсипаха туризма! сам самички! без руска помощ дори!

Коментари - МВнР: Обстановката в Турция остава напрегната и динамична | Днес.dir.bg

МВнР: Обстановката в Турция остава напрегната и динамична

Българското МВнР съобщи, че обстановката в Турция остава напрегната и динамична с тенденция към установяване на пълен контрол от законно избраното правителство.

Обратно в новината

Коментари - МВнР: Обстановката в Турция остава напрегната и динамична | Днес.dir.bg

Коментари

Тия щом така се разправят с единовереца си и то висш военен смятайте какво го чака обикновения европеец християнин. Не ми се мисли. Ей сега ще наскачат тролчетата и ще започнат да повтарят като провеждащ хипнотичен сеанс: "Комунизмът си отива, спете спокойно деца". Да, ама не. Вече и западните педали разбраха за какво иде реч.

А къдравата СЮ защо забрани на хубавото Наде да говори иначе щеше да каже някоя истина ли ?НЪл и тя беше министър нЪл знае какво да говори е, и ?

ердо каза на меркел, че не му пука от заплахите й. След като тя му обяви, че смъртното наказание било червена линия за преговорите за присъединяване към ес. Задава се драма. Някой усеща ли се, къде се намира в тази драма, в момента !? ердоган е психопатът на прага, с атомна бомба в ръка и милионна армия от орки. Има и изключително силна организация в чужбина. Може по всяко време да превземе европейски градове по избор и това без се налага да ги е достигнал по суша. Доказа го, когато в три сутринта чрез минаретата изкара десетки хиляди да викат за него аллахакбар и това само във виена и берлин! Това, че ердоган работи толкова гъсто с имамите, означава, че връзката му с даеш не само е многократно по-тясна от представяното, но и, че е осъществена на най-високото ниво в ислямското общество! Освен всичко друго, почти цялата информация на която се основават всички статистики за възможният брой терористи между "бежанците" в европа, се основава на инфото идващо от ердоган. Днес и в европа на терористът не му трябва непременно калашников за да убива продуктивно. Камион също върши работа... Какво става когато, внезапно камионите са десетки хиляди, а по улици и домове се водят "провокационни дискусии" между обучени ножари с опит и лигави, триполови европейчета ? Въпросът е, дали внезапните "шествия на покрепа към ердоган" с крясъци аллахакбар са сплашване или тренировка ? Какво му пречи на ердоган да се е разбрал с религиозните си братя-емирите, да нападне европа ? Къде има, каквато и да е теза, опровергаваща тази част от обстоятелствата ? Факт е, че освен меркел, емирите също финансират и организират "бежанската криза". Разликата е, че меркел е идиот, а те много добре знаят какво правят.

Турският Майдан , който БЕЗ съмнение ПАК си беше "made in USA" ; в крайна смета СЕ ПРОВАЛИ с гръм и трясък ! Явно далеч НЕ ВСИЧКИ Държавни ръководители са вулвоподобни същества като Виктор Янукович ...

..на Путин!Той пак овладя положението въвТурция и не допусна USA да направят поредната си цветна революция!Браво на Путин!Ех какъв политик?!

"законно избраното правителство"

Момчета, много на сериозно сте се взели! Някакви апокалипсиси ви се привиждат постоянно!:) Турция ни превзема, Русия ни превзема, Ислямска държава ни превзема! Летят ракети, падат ядрени бомби!:))) Нападат ни гърците, румънците, сърбите...:))) По-спокойно, де! Светът малко се е поразклатил и вие истерясахте! Нищо съществено няма да се промени! Тия дето дърпат конците, нямат интерес от драстични промени и катаклизми! Спокойно!

Чел ли си Състояние на страх от Айзък Азимов - тук повечето от пишещите са оФце който се манипулират лесно чрез страха. Просто тъпи, бедни хорица - простолюдие лесно за манипулиране чрез страха ....

Именно...

Ейййй, успивачи. Заврете си го натуту отзад. Стига сте повтаряли глупости на които и сами не си вярвате.

Турция се ислямизира бързо и брутално!Скоро може да се слее с Ислямска държава итогава ще ни изядат за 1 час!За това да помислят в МВнР а не да служат за телеграфна агенция!Армия нямаме !Полицията е леко въоръжена,но и тежко да е си е напълно безполезна по презумция!Остава народно опълчение!

Не бъди такъв песимист. Колкото и да е, България получава информация за движението на войски на съседни държави. Може да получим бърза подкрепа от вътрешността на Европа, както и от Гърция, Сърбия, Румъния. Те имат интерес, тъй като Турция ако лапне нас, ще лапне и тях. Руснаците също няма да оставят така нещата! Те имат най-голям интерес да ни защитят. На НАТО не може да се разчита!

Всичко ще стане толкова бързо че няма никой да реагира!Може би да се надяваме Македония с единия си танк да се втурне на помощ!И то на всичкото отгоре ние им го подарихме!

Освен на НАТО, на нищо друго не може да се разчита!

Считай, че Израел и Иран също ще се включат. Те дори това чакат. Между другото в околността Турция има само един приятел и това е България. С всички други е скарана!

Всичките ни съседки си точат зъбите и могат пак да ни разкъсат. И никой нищо няма да предотврати - бъдете сигурни. Нямаме армия. Е, нали имаме неколко стотин юнака, стрелят с пистолетчета. И цяла дузина девойки и жени на полковници и майори. Та... армията ни е последното нещо, което ще ги спре!!!

Сравнявайки арогантното и менторско поведение на Турският посланик с балансираното и уважително поведение на Френският посланик стигам до извода, че сме поели правилният път на Европейско развитие.

според американците , към 2030 година най-силните армии са : русия сащ китай индия франция ... (the national interest)

ЩЕ СА! 2030.... След 14 години!

В зданието на министерството на правосъдието в Грузия се стрелят. В центъра на Алма Ата, в Казахстан, стрелят по полицаи. В Турция има престрелка в съда над неудачните превратаджии. В Ереван, Армения са пуснали още 2 заложници отполицейското управление, където около 50 въоръжени демократи мирно се опитвали да си проведат цветна революция по кавказки. Зер, и там грантовете трябва да се отработват. Разбира се, между тези събития няма никаква връзка. Ако някой си мисли, че това са свързани събития, това е само, защото е болен от теория на конспирацията, и рептилите, американците, и зелените човечета са му виновни за всичко.

Турският посланик ми направи лошо впечатление - нелогичен и агресивен.

Измислиците на Турският посланик потвърдиха съмненията за Ердоган(пре)врат.

Изтече информация, че Местан е съучастник в преврата срещу Ердоган.

той за пари и в булонския лес ходи от време на време, откакто го изгони дпс !отдавал се на всички , освен на руснаци , писнало му от тях ...

Интересно - ни Доган, ни Местан са се обадили досега по въпроса.

Доган май няма отношение точно с тази държава, но Местан ... ами събра му се много на ибрика и си трае ... да не сгафи пак

другарю ердоган , искам само да ви информирам , че местана е много голямо приятелче на фетхулах гюлен , в случай , че сте го пропуснали !

лично му купуваах билитчеета за фикаделфия - базик:)

Отгоре на всичко прикрива въоръжен до зъби отряд под формата на ловна дружинка!

Дааа....Ето това е ОРИГИНАЛНА И НОВА "новина"....Тия подиграват ли се , а?

abasador

страшен си, и страшно коментари пишеш колега, и страшен НИК имаш, от къде го взе или сам си го измисли товарищ Михаил? Да ти е.., лек деня.

abasador

ей да знаеш, така много се радвам на НИКа ти "АК - 47" на името на генерала от с. Куря (звучи добре), сам ли си го измисли или го видя някъде? Да ти е.. лек деня.

abasador

колега, абе как ти дойде идеята за този страшен НИК, веднага знаеш, че е "Автомат Калашников 47" абе направо стрескаш НИК, как го измисли? Абе да ти е..., лек деня.

абе вий забелязахте ли че на митинга всичките дами са забрадени кйор фишек в турция всичко с нормално радикалния ислям набира сила ша ни удави и нас ама у турция всичко било спокойно я се събудете бе плазмодии:)

А тука няколко кухи трола реват денонощно за погубената демокрация в Турция! Като че с нещо могат да обърнат процесите ако са най-гласовити. Да бяхате ревали и за България.

Явно ти имаш само две гънки в мозъка си (една за ядене и друга за сране) и не можеш да проумееш че ислямистка държава, с имперски амбиции и мощна армия до нашите граници е пряка заплаха за България.

Ми нали нато гарантирало сигурност, просперитет и ала бала? Що нарязахме ракетите - да ни пази нато! А това в Турция е преди всичко провал на нато!

Antoinette Todorova

++++ добре че са те, да ни пазят въображаемата ни граница !

Дано нелегалните имигранти и случая с Турция накарат нашите кухи кратуни най- сетне да вземат мерки за възстановяването на бълг армия и военната служба.

Със сегашната армия ще ни стъпчат за 2 часа. Със "възстановена" армия - за 5 часа! Горчивата истина е тази! Така че , спрете с малоумните призиви за "възстановяване" на българската армия! Светът е друг, годината не е 1918...Няма вече "на нож" и "урааааа"... Войната не е кашици и гаубици....България и с армия и без армия е безпомощна!

Благодаря за информацията!Супер мъдра мисъл!Ама то никой не очаква нещо друго!70хиляди безполезници и хрантутници работят в системата!

Само за няколко години Турция от светска държава, със силна иикономика, където всяка от световните фирми има завод и регионална сила, тя се превърна в абсолюрно мракобесна държава където ислямистите режат глави и разчекват собствените си синове, които отбиват военната си служба и може въобще да не са знаели къде и за какво са пратени. Докато си мислехме че това само от ИД го правят, а те същите до нас. И тези са електората на Ердоган това са хората които упмоментат Турция в момента.

Фалшивия преврат, дето камерите ни показваха цяла нощ (и продължават да ни показват) постигна целта си да прикрие истинския преврат, който тече в момента - преврат срещу светската държава, срещу правата и свободите на гражданите, преврат оглавяван от Ердоган и чиято цел (в близък план) е да постави контролът върху всички власти в държавата само в неговите ръце, при това - без недоволство и протести от страна на мат'риала. А за далечните планове на Ердоган може само да гадаем - по всяка вероятност създаване на някаква съвременна Османска империя, която да контролира целият мюсюлмански свят, а самият той - е, досещате се как се вижда...

Фалшив преврат друг път. Оная водеща ако не беше вдигнала телефона, Ердоган беше пътник! Много як преврат даже, вече трето денонощие не могат се оправят. Липсват и 42 хеликоптера, ще има още ексцесии и дано това не е началото на гражданска война като в Сирия!

Ако гръмнат диктаторът, ще има морална искра у нашето правителство и съдебна система. Така че не се знае докато не стане ...

Тия съвсем изтерщяха! Дали си мислят, че някой им вярва на глупостите ? "Турската полиция е открила тайник с оръжия, заровени в истанбулски квартал от метежниците, съобщи Дейли Сабах. Според източници целта е била оръжията седем пушки М-16 и четири МП5 да бъдат използвани срещу турския народ в повторен опит за преврат." Звучи като виц, ама не е ...........

Да бе, тя турската полиция започна изведнъж да открива всичко, а къде е спала до сега след като подобен преврат се е организирал 2-3 години?! Това са глупости и лъжи! Няма нормален човек, който да повярва...

Почивка в Анталия - Супер отстъпки до 50%! Анталия истинската почивка за цялото семейство! Да се чудиш къде до почиваш и къде е по-безопасно, навсякъде трещят - на Слънчев бряг, в Турция.

В Сирия са 90% отстъпките:) Мисля там да си "почина"...

айде няма ли да има казарма вече , че нещата са напечени около нас

Вече никога, решиха го, Бог пази България, НЕ БЪЛГАРИТЕ !

Напрегната и динамична обстановка има само тогава, когато журналистите я обявят за такава ! Но не е !!!!! Обстановката е - заколи брат си !!! Ето това не се споменава никъде !!! Озверели съперници за и против ИСЛЯМ се убиват и развяват знамена, а след 4 седмици какво ще ЯДАТ ??? Ще започнат избивания за ХЛЯБ.... Тъжно...

Ако желаете да питате какво е времето в 5 звездните хотели около анталия и дали водата е приятна за гмуркане се обърнете към посланика на Р България в тУРЦИЯ, г-ЖА Надето Нейнски , бивша Михайловна

Турция върви към султанат. Неизбежно е. Това е целта на Ердоган. възможно е да се разцепи, а зад това да стоят саудитците и катарците. МВнР вече трябва да гледа по друг начин на съюзниците и враговете ни като отчита делата им, а не да слуша приказките им. Светът се размести с нови центрове на силата.

Днес на плажа обстановката също беше напрегната и динамична. Видях една готина мацка и тръгнах да я свалям, ама от морето излезе някакъв простак и ми посини окото.

Спокойно , преврата на Ердуган приключи успешно , премахна всички , висши чиновници , военни , съдии който му пречеха , сага само Алах може да го спре , но знам те са много близки !

В Сирия правителството е било незаконно, а в Турция законно?! Как стават тези филми?!

турция се върна в "каменната ера". Бради, бурки, фереджета, маанета, мюезини, имами, дервии и разни др. танцуващи клати-рязани чифтета! "Светската им премяна" (сложена от Ататюрк се изчезна) - не става с този народ нищо!

тия този път си съсипаха туризма! сам самички! без руска помощ дори!