Министерство на транспорта обяви процедура за наем на 2 медицински хеликоптера

Държавата ще отпусне помощ в размер на 50 милиона лева на "Български пощи", заяви още Христо Алексиев

Обратно в новината

Коментари - Министерство на транспорта обяви процедура за наем на 2 медицински хеликоптера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обаче - като докарат болните, дали ще има медицински сестри и доктори да ги лекуват?

Да вземаш хеликоптери под наем е абсолютна тъпотия.Плащаш милиони и накрая нищо не остава за следващото поколение.Явно и това правителство яко се опитва да краде..

Да прочете какво предлагат големите производители на хеликоптери!Цивилни,медицински,противопожарни,спасители за морски и планински райони. Ама аз доколкото мога да сричам един въртолет от световноизвестен производител започва от 24 милиона лева.И се доплаща за надграждането за медицински според каквото си поръча клиента.И навигацията и автопилота струват много пари.Но за 50 милиона можеше да се купи нов новеничък оборудван медицински въртолет. Ако беше Бойко останал на власт досега щяхме да имаме четири медицински хеликоптера.Построени лотове от Хемус.? колко милиарда дългове по малко и ,,Пейтриът “ системи щяха да защитават АЕЦ-а ни.

Аре стига бре! Всичко построено от ББ вече е за ремонт. Все едно е строено преди векове.. или изкрадено преди дни..

Няма ли да си сгъва цирковете най-накрая?! Аман ми е от шарлатани!!!

Ние сме най-крадливата, корумпирата и пропаднала жалка държава.... дупката на Европа и света....

,,вие” и вашата държава русия сте най гадната и корумпирана държава в света Не Ние!

Е това на снимката! Тази помощ не ви стига да си издържате държанките! Я кажи бе , нещастнико, колко народна пара потрошихте от началото до сега за да осигурите уют на украинската измет! Според мен, с тези пари да сте купили ТРИ хеликоптера! Ох, как мечтая да се върне времето, в което живеехме, а не вегитирахме, като сега!

Паякът пристига за 3 минути, а линейката за 30. Толкова и за приоритетите на държавата с тези хеликоптери...

Тоя мазник, каквото пипне-пропада............Да приключват вече на Радев "капацитетите", че направо ни оправиха....И цените, и газа и БДЖ-то, особено каквото тоя подхвана..

Наем ли, а министерски съвет защо не ползват "рент а кар" а си купуват колите?

Какъв Наем, Бе! Я изчезвай, Радева калинке! Поредният раздаващ парите на народа на някакви компании, защо не купят хеликоптери с тези пари? С тези пари може цял самолет да се вземе!

Кой е закупил 2 медицински хеликоптера наскоро. На всички ни е ясно каква е схемата.

С чужди пилоти е безумие.

А с тия 50 милиона не могат ли да купят хеликоптери, а трябва да ги наемат???

Пълни нещастници. Хели Еър преди години бяха пуснали цялата услуга барабар с хеликоптерите и екипажите, тези льольовци дори хеликоптери не могат да осигурят. Егати държавата, егати правителството, егати зелените чорапи...

Защо оперативен лизинг, ние имаме нужда от такава медицинска услуга. Не може ли да ги купим еднократно и да са си наши вовеки? Така след 2 години няма да имаме 50 милиона, няма да имаме и два хеликоптера. Това е глупост за мен.

но е далеч по-важно да спонсорираме господаря с няколко милиарда за евентуални хвърчила,отколкото да се грижим за настоящите и истински нужди на държавата...