Министерство на правосъдието на САЩ поиска от съда да попречи на Тръмп да публикува класифицирани документи

Прокурорите твърдят, че част от тази информация е свързана с текущо разследване, засягащо предполагаеми дейности на 45-ия президент

Обратно в новината

Коментари - Министерство на правосъдието на САЩ поиска от съда да попречи на Тръмп да публикува класифицирани документи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези документи нали уж са секретни? За какво им е съдебна заповед за наказание ако бъдат публикувани ако са с валиден секретен гриф? Защо не са иззети? Или все пак са разсекретени щом си му остават в офиса и достъпни на всички че чак през съдия трябва да се преследва тяхното излагане.

Голям страх в лакомите крадливи демократи, че уж секретните документи, за които съдят Тръмп, са някакви простотии, които нямат нищо общо със секретни действия и стратегии на САЩ!!! Всичко е, за да не се кандидатира за Президент на САЩ!!! Тези са за директен затвор и електрически стол!!!

Помните ли преди няколко месеца пак му повдигаха обвинения нейде в НюЙорк. Е тези обвинения не само, че се спихнаха, ами вървят към прекратяване. Същото юе стане и с тези. Само му вдигнаха рейтинга и му помогнаха да събере повече дарения. :-) За 2 дни 8 милиона дарения получи тази седмица. Тояа е огромна сума за толкова кратък срок.

Ако Тръмп стане президент отново войната в Украйна ще бъде спряна от това се страхуват тези зад Байдън Просто е...

И как викаш ще свърши войната, ще отиде да забие на късото един в мишата морда ли?

А как свърши в Афганистан я помисли малко

Ще свърши, много е просто. Спират се всякакви оръжия, помощи към Киев, и се оставят двете държави да се разберат. Ко щат да се бият, ко щат да преговарят. Ние сме неутрални !

Ще им спре парите бе смешник. Спира парите- войната спира внезапно. Като ‘пандемеята’ хаха.

И тука ли карат насила Министерството да забранява на Съд да се произнася Честно и Откровено ! Демокрация по Американски ! Ако не си с нас си против Нас - Болшевишки призив !

Абе не че се заяждам, но! Годината е 2023. КАК някой (идиот) ще съхранява секретни материали на хартия? Ако не са на хартия, то КАК изобщо всеки желаещ може да получи данните в компютъра????????? КАК?? Съвременните дискове всичко криптират в движение, една парола в диска е достатъчна да направи нелегал достъп до данните нереален. Но понеже производителя на диска може и да си е оставил задна вратичка, операционната система също може да криптира диска. Освен това отделно самите файлове могат също да бъдат криптирани по безброй способи. КАК изобщо е възможно някой да получи достъп до поверителна информация на президента (макар и бивш)??????? ----------- Оставам с впечатление че там всички са дебили и секретната информация се пази в папки както и преди 100г.

Ако не помниш - миналата година намериха във вила на бай дън - секретни документи , още от времето когато беше вице на о'бонго .Но тогава бързо настана еда оглушителна ТИШИНА .

Къде е Демокрацията . или пак да правим Революция за да върнем Демокрацията ???

Ще дойдат и такива времена, историята се повтаря.

Всичко срещу корумпето Байдън е класифицирана информация и хора изнасящи такава информация в затвора. Американска "демокрация".

Си мислех, че е луг и палячо. Сега се моля да се върне... каква ирония, а? Въпреки цялата му колоритност и скандалност, на Тръмп не могат да му се отрекат няколко неща: - Спря всички американски войни по света, включително и "Арабската пролет". - Върна повечето американски войници в базите им - Направи безработицата в Щатите почти нулева - Ходи и се среща с Путин в Москва, с Ким в Корея и с Ци. Айде сега сравнявайте го с Джоузеф. С Дядото, само за 3 години, стигнахме на прага на Третата Световна.

Демокрадците ма яко!!!! Вадят от 100 кладенци вода само и само да са на власт