Кабинетът поиска повече дефицит и държавен дълг

Правителството предлага 225 млн. лв. увеличение на разходите на НЗОК и промени в параметрите на дълга и на дефицита в държавния бюджет за 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът поиска повече дефицит и държавен дълг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе тия до кога ще ги търпим ---да искат пари бе --- от тоя изнемощял от беднотия народ??? Ясно е като бял ден: ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА---ВСИЧКО ИДВА ОТ НЕЯ ---НЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА ПОРЕДНИЯ ПОГРОМ --- НА бсп И дпс --- НАД България----че тия оставиха държавата без пари!!! Съдът съди кокошкари --пък и тях после пуска??? ВИЖДАТЕ КАК ХИТРО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА МЪЛЧИ!?? А разследва - моментално---по донос от "милионера" Бареков Президента, че си купил вила,след като --- преди това-- е работил---15 години с фирма,в Германия !!! Абе защо замълчахте за Пеевски,Станишев и Бареков--- НАЙ-МЕ Е ЯД, ЧЕ ТИЯ ЩЕ СЕ ИЗМЪКНАТ МНОГО " ЧИИСТИЧКИ " ---КАТО СЕ ИЗПЪЧИ бАРЕКОВ И ЩЕ СЕ ИЗМЪКНАТ МНОоооГО "БОГАТИ !!!??? зАЩО ГИ ПРОПУСКАТЕ?? На изборите пак ще се развихрят с милионите си!!! А вие въобще не питате за тях---после ще е късно!!!

Ей Чобанино, освен да теглите кредити дурго какво можете?????? Големи експерти сте, ама в краденето. Затова ли не давате тая пуста оставка, за да довършите държавата докрай? И понеже нямаше как да теглите още кредити, решението беше "КТБ", държавата да покрие дефицита който прибрахте междувременно, че и още веднъж ще си ги вземете!!!!! Що за хора сте бе, една година не спряхте най-нагло да лъжете гледайки народа в очите. Да пукнете до един, дано, друг да ви харчи парите които откраднахте от нас.

Голяма работа е дебелото момче от снимката. Разбира от ресторантьорсто - може да седне и да поръчва в ресторант :))). Та така и с управлението на финансите - може да поръчва и да взема заеми.

ДА го духа кабинета! Няма кой да гласува това безумие! Тия изкопаеми в последните дни ще закопаят България?!

Тъй като политическите партии представляват само интереса на кадрите от бившата БКП, днес липсват специалисти,които да управляват компетентно държавата, затова ще стигнем до там правителствата да издържат до 1 година и после да се правят избори. Толкова ни е капацитета, понеже хрантутим по безпринципен начин червени негодници милиционери и хоботи. България е под пряката зависимост на кадрите от бившата БКП,които саботират всяко развитие и целят да ни откъснат от ЕС, за да ни прибутат към Турция и Русия, а дори и да разцепят държавата ни.

Комунисти - Костинброд - кабинет - КТБ - криза - кредити - коалиции. К...венска картинка.

Гръцки вариант.

В хаоса около КТБ имаме нов проектозакон за изменение на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи с който ДПС буквално ще окраде българската земеделска земя! Отменят се чл. 21 и чл. 22 от Закона, които уреждат реда за оземляване на малоимотни, млади семейства, земеделци и т.н.

НАИСТИНА ЗАЩО ТЕЗИ 2.7 МИЛИАРДА ЛЕВА КОИТО ДЪРЖАВАТА ДАВА ЗА СПАСЯВАНЕТО НА КТБ НЕ ОСТАВАТ В БАНКАТА А ОТИВАТ В КРЕДИ АГРИКОЛ КОЯТО Е СОБСТВЕНОСТ НАДЪЩЕРЯТА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ? ОТДЕЛНО ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТАНТИТЕ Е ПРЕДВИДЕНО ВЪВ ФОНДА ЗА СПАСЯВАНЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ ДА БЪДАТ НАЛЕТИ ОЩЕ ДВА МИЛИАРДА ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА !!! АМА ТЕЗИ ИДИОТИ СЪЗДАВАТ НОВА ФИНАНСОВА ПИРАМИДА КОЯТО ЩЕ ЗАМЕНИ ТАЗИ НА КТБ !! Тази финансова пирамида ще се нарича КРЕДИ АГРИКОЛ БЪЛГАРИЯ и ще се управлява от РАДОСВЕТА ВАСИЛЕВА /дъщерята на Цветан Василев/ Браво на ДПС !! Големи чок тарикати са !!

Цвьк

Шестак, и теб те помня...защо ревеш сега? Нали точно ти с гласа си ги докара тези индивиди на власт. Плащай сега, да ти дойде акъла.

Колега, недей казва истината, щот' приеха закон- до 5 години пандиз за изказване на непозитивно мнение за банките ИМ :-(((

Едно уточнение: Съгласно данните в Търговския регистър на Агенцията по вписванията Креди Агрикол е 100% собственост на дружество от Франция /чуждестранно/. И не разбирам как ще бъде национализирано от българското правителство и т.н.

Ама какъв експерт е само, човека на снимката ! Голям експерт, добре охранен.

костов остави армията по прашки ..сега и за един военен преврат не можем да се надяваме

Вместо да си чешат трътките оторизираните органи незабавно трябва да започнат работа.Майтапи,майтапи , ама........

А не сме ли НИЕ оторизираните органи,НИЕ ги избираме всеки път?Да вземем да си ги свалим най-накрая!

Безспорно интелигентен младеж, с привлекателна външност!!!

Доста е проблемно у нас!Недостатъчна трудовата заетост,липса на работа ,недостатъчни доходи,оттам приходи,броя на пенсионерите равен на работещите,висока миграция!ако това не се промени по някакъв начин,какъвто и дълг да вземем,все тая!А за капак и кризата с КТБ,и там толкова пари,в крайна сметка предприятията нямат вина и фирмите,но ако не се пресекат такива опити за източване на банки,спекулации към банки,нищо положително не се заформя!

Нема нужда да се нервим.Според мен дойде времето на всенародно веселие- на никой да не му пука от нищо.Ако не ги мързи-който има да си го пази,който няма да си го търси.Тва е положението.Нямало нам колко си лева за да се спаси детенце и викат "пускайте смс-си".....боже,боже, пази боже сляпо да прогледа.

Дайте шанс на правителството да изкара мандата си докрай. Убеден съм, че изпълнят всичките си предизборни обещания.

ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ТЪПИ КАТО НАРОД, ЧЕ ДОПУСКАМЕ ЕДНА ПРОТУРСКА ПАРТИЯ ДА СЕ ГАВРИ С НАС !! ВИЖТЕ КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАТ: "Правителството предлага увеличаване на нивото на държавния дълг с допълнителни 3,425 млрд. лева. От тях 2,7 млрд. лева са за стабилизиране на ситуацията с Корпоративна търговска банка" И В КОЯ БАНКА ЩЕ ВЛЕЗНАТ ТЕЗИ 2.7 млрд. лв. БЕ ЧУБАНОВ ?? В Креди агрикол - България която е под контрола на ДЪЩЕРЯТА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ !!!!!!! ОЩЕ НЕ СТЕ РЕШИЛИ ПРОБЛЕМА С ЕДНАТА ФИНАНСОВА ПИРАМИДА И ВЕЧЕ СТЕ ГОТОВИ С ВТОРАТА !!! От какъв зор банката на Радосвета Цветанова Василева ще управлява държавните пари с които се плащат БЕЗОБРАЗИЯТА НА БАЩА И !!!!! ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НЕ ВКАРА ДИРЕКТНО В КТБ ТЕЗИ СРЕДСТВА , А РАЗДЕЛЯ КРЕДИТНИЯТ И ПОРТФЕЙЛ НА ЛОШИ И ДОБРИ КРЕДИТИ , КАТО ЛОШИТЕ ОСТАВАТ НА СИНДИКА В КТБ , А ХУБАВИТЕ НА БАНКАТА ТАТКОВАТА ХУБАВЕЛКА РАДОСВЕТА ЧОБАНОВ, Този път ще ви строшим тиквите Бъди сигурен в това !!

Това е временно,фирмите няма да си оставят парите там!

ФИРМИТЕ ГЛУПАКО НЯМА КОЙ ДА ГИ ПИТА!! ТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПАРИТЕ СИ ОТ ГАРАНЦИОННИЯ ФОНД НАМИРАЩ СЕ В ДЪРЖАВНАТА ББР ЗА КОЙТО ПРАСЕТО ОТ СНИМКАТА И НАЧАЛНИКА МУ ОРЕШАРСКИ СА ПРЕДВИДИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛЕН НОВ ДВУ МИЛИАРДЕН ЗАЕМ !!! ПАРИТЕ НАЛЕТИ В БАНКАТА НА ДЪЩЕРЯТА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ СА ЗА ДОБРОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ТАТКОТО !!! Те са си НЕЙНИ и никой няма право да ги бара !! Креди агрикол България е новата финансова пирамида на ДПС, която ще се пълни с парите на бюджета защото от ЕС пари няма да има вече !!

Тези 2.7 милиарда лева държавни пари налети в Креди агрикол на дъщерята на Цветан Василев са за отскок , но не и за ПЛАЩАНЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ !! ЗА ТЯХ ДЪРЖАВАТА Е ПРЕДВИДИЛА ДРУГИ 2 милиарда лева които ще са в гаранционния фонд намиращ се в държавната ББР!! КАКВО БЛЕСТЯЩО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА БЮДЖЕТА И ЗАЕМИТЕ КОИТО НИ НАТРЕСЕ ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НАЧЕЛО С ОРЕШАРСКИ И ТОВА ПРАСЕ ОТ СНИМКАТА !!!

Цвьк

Шеста, защо ревеш сега? Нали ти си един от техните избиратели? Нали точно ти и такива чукундури като теб ги докараха на власт! Плащай сега, да ти дойде акъла!!!!!

На първия въпрос: да, явно не само сме тъпи, но и безсилни и примирени. На втория въпрос: Банка Креди Агрикол България не е на дъщерята на Василев, а 100 % на френско дружество /Справка Търговски регистър на Агенцията по вписванията и сайта на банката/ На третия въпрос: Във френската банка /незнайно как ще се национализира и дали ще се национализира/ се прехвърлят милиардите и добрите кредити, доколкото разбирам това са кредити на фирми, които не са свързани с Василев, иначе как са разбрали, че са добри /за толкова кратко време не може да се направи пълен анализ на всеки кредит, за да се каже, че той е добър, между другото в банковата терминология няма такова понятие като добър кредит, това е терминология на политиците. В КТБ остават кредитите на свързаните с Василев фирми /БТК и много други фирми от огромния финансово -промишлен комплекс на Василев/ тях обявяват за лоши, фалират КТБ и тези фирми отиват в други ръце. Господи, защо не се разбраха като мъже, а клатят бедната клета държава. Или друг води хорото, а те щат, не щат са на него.

НА БСП ИЗБИРАТЕЛЯ МОГА САМО ДА МУ КАЖА: ООООО КОЛКО СИ ПРОСТ...... В СВЕТА ДОСЕГА ДОЦЕНТ ОТ УНСС НЕ Е УПРАВЛЯВАЛ БАНКА(ЩОТО ТЪПАНАРИ БАНКА НЕ РЪКОВОДЯТ) НО УСПЕШНО Е ФАЛИРАЛ ЕДНА ДЪРЖАВА ДВА ПЪТИ!!! ЕДИНСТВЕНИЯ СЛУЧАЙ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ!!! И С ТОВА СМЕ ИЗВЕСТНИ ПО СВЕТА.....

този пък го удари на предизборна агитация,туй кретените още се въргалят!БНБ е независима институция,да беше казал на Бочо,да промени закона по надзора,нали беше на власт,и нали по тяхно време всички пари на държавата бяха в КТБ,ами ако бяха останали,какво щеше да приказваш сега,сульо!

Докато цялата държава се дави от дъждове и бедствия, големите умници се чудят как да увеличат камъка, стоящ на врата ни чрез външен дълг. Не ви ли е срам и грях за това, че тези, които след един месец ще започнете да лъжете отново в очите и да им обещавате невъзможни неща, се чудят на кой бог да се молят, за да оцелеят, господа политици!? С какви очи и уста излизате пред празните обективи на манипулативните медии да обяснявате колко пари още ви трябват? Хора ли сте вие?

БНБ поиска и кабинетът изпълни. ГЕРБ и ДПС гласували, а БСП се прави, че се дърпа ЗАКОН: който разпространява заблуждаваща или невярна информация или други сведения за банка или финансова институция и ако тази дейност е причинила другиму значителни вреди - затвор до 10 години и глоба до 10 000 лева Е, питам аз: Искров не излъга ли за липсващи документи и пари от КТБ?! Управляващите и опозицията не разпространяват ли невярна информация, че банката е фалирала?! Това поведение не довежда ли до значителни финансови вреди за гражданите и на още нероденото потомство?! Застрашената национална сигурност не е ли достатъчно значителна вреда?!

вижте, за нас този закон не е проблем, защото в бълхария през цялото време се пише под заплахата за/на цензура/та (за определени хора и медии) и сме свикнали да се борим с нея с всички дадени ни от природата средства и възможности. все пак, ще е редно да видим главните виновници за тази криза в затвора за по максималното наказание предвидено в закона, който е гласуван така, както беше представен, въпреки уверенията на другаря михов, че обобщенията в този текст, създаден като от някой жител на татарли и приет от цонев - "експерта" ще бъдат променени (отново лъжа!). а те са цацаров, милицията-жовчев, данс-писанчето на галерията, пеевски и мама му, и така нататъка по списъка докато стигнем сумата 5(пет) млрд. ще трябва да бъде отговорено и на въпроса къде е бившият председател на този "парламент" - също незаменим "експерт" и защо не му е потърсена сметка.

Ами това е парадокса - виновниците за банковата криза гласуват закон, криминализиращ тяхните собствени думи и действия. Като замаяни са от чувство за безнаказаност.

Добре ни работят,днес се изнесоха данни,че пет човека имали по 300 млн евро депозит в банката и не знам колко си с по над 1млн.Кво прави това в лихви простата ми кратуна не може да си представи.И трябвало да си изтупваме джобовете ,защото разбирате ли икономиката в държавата щяла да бъде задушена и всички да страдаме.Карай са върви, всичко е майтап,пълната лудница продължава. Няма досиета за 3.5 млрд,има досиета, ама не са попълнени...Тука има, тука няма...едно време само мошениците ги вършеха тия работи на пазара....Объркана държава!

Не е простак, малоумец е.

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ДЯНКОВ В СРАВНЕНИЕ С ТОЗИ Е КАТО АЙНЩАЙН ДО ЙОЛО ДЕНЕВ? В НАЙ-ЯКАТА СВЕТОВНА КРИЗА БЪЛГАРИТЕ СПЯХА СПОКОЙНО И БАНКИТЕ ДАВАХА 7% ЛИХВА. БЮДЖЕТЪТ ВИНАГИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАШЕ БЕЗ ЗАЕМ СЛЕД ЗАЕМ... ЩЕ ПЛАЧЕТЕ ЗА ДЯНКОВ... РУСНАЦИТЕ МУ ПОВЕРИХА ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СИ БАНКИ. ДАЛИ ТЕ СА ТЪПИ ИЛИ НИЕ?

Ша ва замола диражиите...тоа мазния, смърдящия от снимката с спластената кОса да ми го не показвате,че ми приседнА вечерата...тоа очилат балък колко лобут е ял у университето само он си знае.....

И от тези некадърници вече ми писна! Да се махат и да идва Пожарникаря, с него поне е весело, прост, тъп, некадърен и плещи простотии от сутрин до вечр!!!

Щото комунягите говорят много умно.

Тия е..ха майката на държавата окончателно. Егатти тапанарите!

Точно така, яхайте народа. Той е прост и овчедушен. Още може, взимайте заеми, крадете повече.

За какво ли се натискат толкова да управляват тая държава , като минават от скандал в скандал и трупат дълг след дълг. За следващото правителство предвиждам внедряване на гръцкия вариант в България. Това което се случва е възможно само в колонизирана държава, управлявана от най-жестоките завоеватели.

Чобанин-и експертдо експерта?Смродливо червено-кафява клика.

Искров излъга, че са изчезвали кредитни досиета и че 206 млн. са били изнесени с чували. Кабинетът да престане да лъже, че КТБ е фалирала и че са нужни някакви обезпечения на депозити! И да спрат всякакви договори и уговорки с МВФ от името на гражданите! Хора! Да вървим да кажем на Кабинета, че не искаме да ни лъжат на държавно ниво!

другарите тия милиарди на нищо ги нямат...

Сериозно, има ли учудени?!

Станишев,какво стана с предизборните обещания? Къде избяга, ела да отговаряш, кретен нещастен!

серж за пореден път "оправи" бълхарията и забегна към брюксела голема града, за да опрая и европата. като свърши и "опраи" и европата заминава за америка, че там колко работа за него има... не ти е работа. а в същност, цялата бкп-бсп дружинка трябваше да си съберат партакешите, да си вземат бронирания в гърдите червен експрес и право при другаря ким. там ще се чувстват като риба във вода. хем матрияло там е още по търпелив и зомбиран. е, ако действат така, както в "родината" си може и да завършат кариерите си като чичото на най-великия, ама и толку ли да не е?!

Търсете Дянков да оправи бакиите на този овчар.

долни идиоти,докога все ще крадете и ще ни заробвате,махайте се всички досегашни продажни политици и т.н. елити,долни твари в ограбена България

8901

Най баш експертите на съсела нищо друго не измислиха освен да задължават целия народ да връща милиарди кредити и лихви по тях. На тази работа са царе и нямат равни. Това природно чудо Чобака беше много отворен преди година, а сега гледа като насрано дете майка си. Колкото по рано си тръгнат, минута по рано да е ще спечели народа. Мислете хора, мислете добре за кого ще си дадете гласа.

ЕДИНСТВЕНИТЕ ПО ТЪПИ ОТ ЧОБАНА И ОРЕХА СА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ!!!! КЪЛНА СЕ ИСТИНА Е!!!!

Кажи българомразецо колко стотинки ти плащат да бълваш червени лиги тук.Кажи антибългарино червен,Колко?

кретенът го прави доброволно и безплатно . просто си е мазохист . обича да му е зле ! игнорирай го ! това ще го убие !

Скоро ще видим и новите пари,които банката ще започне да печати за да покрие липсата на КТБ и милионерите с неясен произход на парите си да могат да си получат милионите без да има закон за това.Ако бяха толкова умни,колкото крадливи щяха да усетят,че нещо става в държавата,защото и пресата и политиците намекваха,че много хора си държат парите на лихва и то не малка и те не се сетиха да разделят парите си в различни банки,защото разчитаха на продажното правителство,че ще им изплати милионите за сметка на трудовия българин.Сега ще стане още по голяма девалвация на лева,но какво са измислили предстои да видим в следващия епизод.

няма следващ епизод под това "управление"!

Не можем да печатаме пари. Ние сме в борд. За щастие.

Човек трябва да има достойнство, това е което му остава в душата. Работил съм в чужбина за нашата държава, но съм запазвал достоноство. Може ли Чобанов да е толкова елементарен, да не сме глупаци от 19 век. Ако не го е срам, да се поправи. Иначе живота ще го поправи, защото не прощава лъжите. Освен това, за България ли работим или за селе си?

Бесило а тези престъпници крадци които фалираха и ограбиха държавата. Бесило!!

Естествено! Всеки некадърник и глупак с голямо самочувствие и нулево покритие казва: "Ти акъл не ми давай! Пари ми дай!"

НОРМАЛНО Е ДА ДОЙДЕ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО ДА НАПРАВИ ПРЕЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА С БЮДЖЕТА И ДА ИЗЛЕЗЕ С ПРЕДЛОЖЕНИЕ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ !! Оставам с убеждението че този плъх от снимката и престъпника Орешарски възнамеряват да управляват не до края на месеца , а до следващият парламент !! ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ КОИТО ЗАБЪРКАХА ТАКИВА КАШИ И ДОВЕДОХА ДО БАНКРУТ ДЪРЖАВАТА НЯМАТ ПРАВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ УПРАЖНЯВАТ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !! Ако имахме истински президент , а не мухльо в държавата щеше да бъде обявено ИЗВЪНАРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ , щяха да бъдат арестувани и ДИЛЯН ПЕЕВСКИ и СОБСТВЕНИКА НА КТБ ВАСИЛЕВ И ИСКРОВ И РАЗБИРА СЕ ОРЕШАРСКИ И ЕКИПА МУ ! За затвора са последните три правителства надували балона КТБ наливайки в нея парите на държавните фирми и предприятия!! Затова всички тези престъпници мълчат и подписват при президента някакви тайни споразумения с които ще ни превърнат в роби плащащи дълговете на източили банките си престъпници като Цветан Василев!

Извън пропагандата всичко е елементарна математика, за да стигат парите за разходи, трябва да има достатъчно приходи, + - = 0 Приходите идват от ... данъци и такси. При нисък корпоративен и 10% плосък данък, съчетано с високи акцизи и висок ДДС , бюджета се финансира от ... бедните. Никога няма да е достатъчен. В света няма такава данъчна система, НЯМА. Милионерите(олигарси) ни обират експлоатират и на края и данъци не плащат.

има такава система . това е най дясната данъчна система ! у нас я въведе бсп !

КАВО СТАВА СЪНАРОДНИЦИ? ИЗБИРАТЕ СИ ЕДНИ И СЪЩИ БОКЛУЦИ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 25Г. ХАРЕСВА ЛИ ВИ РЕЗУЛТАТА ОТ ГЛАСУВАНЕТО ВИ?УМНИТЕ И МЛАДИ ИЗБЯГАХА ,ОСТАНАХА САМО МАЛОУМНИ ГЛУПАЦИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ НА КОИ СВЯТ СА.УПРАВЛЯВАЩИТЕ ВИ МАНИПОЛИРАТ ПО НАИ-ДОЛЕН НАЧИН ,ПРАВЯТ ВИ НА ЛУДИ И ВСИЧКО Е НАРЕД.ЗАРОБЕНИ СМЕ С ОГРОМЕН ВЪНШЕН ДЪЛГ КОИТО ЩЕ ГО ПЛАЩАТ И ПРАВНУЦИТЕ НИ.ПРЕВЪРНАХА НИ В КОЛОНИАЛНА СТРАНА.ВСИЧКО НИ СЕ НАРЕЖДА ОТ С.А.Щ. И Е.С. НЯМА ЕДИН ДОСТОЕН В ПОЛИТИКАТА И УПРАВЛЕНИЕТО.ВСИЧКИ СА ПРОДАЖНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.ИЛИ ТРЯБВА ДА ПРЕМАХНЕМ ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ ИЛИ ДА ТЕГЛИМ ТЕГЛОТО И МИЗЕРНОТО ЖИВУКАНЕ.НЯМА ДА ИМА МЕСИЯ.САМИ ТРЧБВА ДА СИ ПОМОГНЕМ.

Не се събуждат

А Русия защо я забрави. Не ти ли стигнаха45години руски ботуш.

Все трябва и още някой да е виновен. Но това никога не може да бъде обществото. Не, ние сме перфектни сладури!

Какво значи "избирате си"? Ти, сънароднико, не участваш ли? Ето имаш избор между БСП/ДПС, ГЕРБ, АТАКА, ББЦ и онази на гражданите. Избери си този, който не е боклук!

а граматиката и правописа ? а преди 25 г . боклуците дето ни управляваха по добри боклуци ли бяха ?

Кога дебили, като овчаря от снимката ще започнат да носят персонална отговорност?

Аз не искам нито повече дефицит, нито повече дълг. Аз искам това нещо наречено социалист да си подаде незабавно оставка и повече да не се връща на власт. Ако някой е против то нямам нищо против да поеме полагащият ми се дълг.

айде стига вече иди ми дойди ми. някакви си задкулусни "споразумения" правят нелегитимно правителство и нелегитимен парламент. приемат се откровени закони за банкова цензура, за да се покрият следи. за това: слагат се край на експериментите с жив матриял от всякакъв род още Утре, споразуменията не важат, защото не само не се спазват, но и действията на "управляващите" създават сериозна опасност за сигурността на държавата. седянката се разтуря на момента! приема се Без възражения. точка!

ЕЙ ТОВА СА ЕКСПЕРТИ! ЕКСПЕРТИ ПО КРАЖБИ НА МИЛИАРДИ ОТ НАРОДА ЗА ДОГАН, ПЕЕВСКИ, БАРЕКОВ, СТАНИШЕВ, СТАНИШЕВИЦА И ЦЯЛАТА КРАДЛИВА ПАСМИНА!