Специална сметка ще пази парите за модернизация на армията (видео)

България е загубила над 10 милиона щатски долара, каза министърът на отбраната Димитър Стоянов, заради това, че през 2021 и 2022 г. две решения останаха без последствия

Обратно в новината

Коментари - Специална сметка ще пази парите за модернизация на армията (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той и Буци специално чекмедже е оставил за този случай. Адреса е в Банкя.

"Следващото важно решение е създаването на резервна сметка във Федералната резервна банка на Ню Йорк."....е така янките отпускат "помощи " ...служебното правителство да не си прескача сянката !

хахахаххахахахах, каква тисметка бе души мили продажни?? Истината е че това е залог или кажи го капаро че и още по зле!! САЩ УЖ СА НИ ПРИЯТЕЛИ ОБАЧЕ НИКАКВИ ОТСЪПКИ ДОРИ ПЛАЩАМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО БЕЗ НЕЩО ДА ПОЛУЧИМ!! сега драги българи разбирате ли за кого гласувате

Щом е в България, не може да е специална..!

Резервна сметка във Федералната резервна банка на Ню Йорк, на името на Румен Радев, че иначе други се облажват.

_stankow

Ще пази парите, да не отидат случайно за друг доставчик, освен американски ... Сакън !

Ехо другарите, защо не е и секретна?!? Та нали имаше специална сметка за АМ Хемус и ХОП всичко изчезна и строежа спря! Сега що треба да се повтарят "лошите практики" от близкото минало или не бяха чак толкова лоши май? СтефчоЯ само требе да утилизира некое военно имотче или да назначи пуфесорка за министър, ама ако е от "вашите" може! Другото е статистика!

Малка шега с шапкарите Може ли номера на сметката да е обществена да ви следим колко ще откраднете

ако имаше достойна армия сега нямаше да сми на този хал !

Специална сметка пазеше и парите за Хемус, които бяха оставени на служенбите 2021. Това не попречи да бъдат изхарчени по 'целесъобразност' за други неща.

Този на снимката ми прилича на изрод малоумен. Каква сметка за още рисунки на самолети Ф16 бе скодоумна американска подлого. Те от Сащ видяха че сме най-големите малоумни глупаци и давай пак същия номер. Управниците ни трябва да бъдат линчувани ако се вържат пак на същия номер.

Я по-добре събирайте капачки

Със сигурност по- бързо ще купим:)