Кабинетът отпуска 16.3 млн. лева на наводнените общини

На наводнена Мизия се отпускат авансово 1 млн. лв. за посрещане на нуждите в града. Общо над 16 млн. лева ще се отпуснат на пострадали общини.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът отпуска 16.3 млн. лева на наводнените общини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добре е политиците да приемат схемата на ТОТАЛНО НОВО ИЗГРАЖДАНЕ на Мизия, така с помощи, подпомагане само се замитат нещата и после "АХ КЪДЕ СА ПАРИТЕ" и ама нямат хората къде да живеят и да не забравяме идва зима и да не стане само тюхкане и вайкане, докато се изпоразболяет хората от БЕЗПЪТИЦА ! А ВИНОВНИЦИТЕ за случая на съд и да заплатят щатите от собствен джоб !

Защо държавата, сиреч АЗ , като данъкоплатец ЩЕ ПЛАЩАМ за щети нанесени от арендаторите на язовири???? Държавата ИСКА пак АЗ- данъкоплатеца да плащам и щетите в банковия сектор/ КТБ /?? Стига с това КРАДЕНЕ господа- другари политици!! Ще ни ПИСНЕ и ще стане тежко да ходите по земята българска!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!

Да се конфискуват всички имоти на тези които са стопанисвали язовирите. На съд, затвор и конфискация на имотите.

СПОРЕД МЕН,ЧАС ПО СКОРО ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯВИ НА ВСЕОСЛУШАНИЕ,ЧИИ СА ТЕЗИ ВОДНИ СЪОРАЖЕНИЯ,КОИТО СА ВИНОВНИ ЗА ТОЗИ ПОТОП.КОЙ ГИ СТОПАНИСВА,ЗАЩО НЕ Е ВЗЕЛ МЕРКИ НАВРЕМЕ И СЪС СВОЕТО БЕЗДЕЙСТВИЕ Е ДОПРИНЕСЪЛ ЗА ТОВА БЕДСТВИЕ.ДА СЕ ОСЪДИ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА,ДА МУ СЕ ОТНЕМЕ И ПОСЛЕДНАТА СТОТИНКА ОТ ИМУЩЕСТВОТО НА ЦЯЛАТА МУ ФАМИЛИЯ И ВСИЧКО ДА СЕ ДАДЕ НА БЕДСТВАЩИТЕ ХОРА.

Как така ги дават авансово? Тия пари май са дадени "на първо време"

И ПО 30 ХИЛ.ДА ИМ ДАДАТ ПАК ЩЕ ИМА НЕДОВЛНИ!!А ОТ КЪДЕ ДА ГИ ВЗЕМЕ ДЪРЖАВАТА?НЯМАМЕ КУЛТУРА САМИ ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ИМУЩЕСТВОТО СИ!ЗАЩО НИКОЙ НЕ ЗАСТРАХОВА НИЩО!!!СЛЕД ТОЛКОВА НАВОДНЕНИЯ И ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ,КОЙ ОТ ВАС , ПЛЮЕЩИТЕ ТУК Е ЗАСТРАХОВАЛ СЕБЕ СИ,БЛИЗКИТЕ СИ,ИМУЩЕСТВОТО СИ????ИЛИ САМО АВТОМОБИЛА,ЗАЩОТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!И ДА ИМА КАК И ТОВА НЯМА ДА НАПРАВИ!Е , В ТАКЪВ СЛУЧАЙ КОЙ Е ВИНОВЕН?И ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ , ПАК НЯМА ДА НИ ПОМОГНЕ! НЕ Е НУЖНО САМО ДА ТЪРСИМ ВИНАТА В ДРУГИТЕ,В ДЪРЖАВАТА,В ПРИРОДАТА.НИЕ ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИМ ЗА СЕБЕ СИ! КОЛКО ОТ ВАС СА ОСИГУРЕНИ НА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ СУМИ,КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ ???Е , С КАКВИ ОЧИ ИСКАТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА,КАТО НЕ ДАВАТЕ?

По принцип си прав за културата и застраховането. По принцип! Реално застрахователните компании в България ще намерят под вола- теле, само и само да не платят или да минат метър с минимума.

Кметът и едни хубави и мили хора ще окрадат едни пари. Лошо няма. Дай Боже всеки му. Ще отчетат, че са изкарали 1000 тона отломки от коптори и 1000 тона кал и ще приберат кинтите в джобовете си. Куче влачи самосвал. Ходи докажи колко камиона колко курса са направили. Типично булгаристанска история. Отпускат се едни пари без никакъв контрол за да бъдат откраднати.

На кого ще ги дава тези 1мил лв

На кметът и приближените му фирми.

"Ей , много пари са отпуснали" по 300 лв. на човек . Вчера "самоотвержената" Сталинка посети района за да се поснима малко и след това да заяви , че щетите в града не предполагат помощ от ЕС ............. Това са "сктпите" ни политици

А вие лично колко дадохте? Поне една лопата кал изхвърлихте ли? Ами с какви очи правите сметка на другите тогава? "Дайте да дадете", а?

Герберският служебен кабинет отклонява 1 милион лева от неотложни и важни проекти, като например ромската интеграция, като например подпомагане на тютюнопроизводството и ги дава на хората в Мизия с цел да купи гласовете им на изборите! Това е нечувана наглост! Безплатните ромски къщи стоят недостроени, тези помагат на някакви крупни собственици на кирпичени къщи и луксозни плевни!

Готовите пари лесно се харчат..Да видим какво ще оставят те на следващите... Какво от това,че вчера Кристалина е била в Мизия.Направила си е снимка. И с Кристалина и без нея пари от ЕС няма да има. ще

Егаси сравнението - олигарха Пеевски с Танов - който даде Лукойл на съд!!????

Това служебно правителство е абсолютен прецедент със всичките си безумни назначения със всичките неща , които свърши само семица откак е назначено , но най - безумното нещо което направи това псевдоправителство е връщането на Ванъо Танов-"Ало Ванъо" на поста шеф на митниците . Питам се къде са протестиращите сега и смятат ли , че Пеевски е голямото зло а Танов е самата невинност????

протестиращите вече няма кой да ги финансира русия фалира :)

Добре отпускате тези пари,но гледайте те да отидат единствено до нуждаещите се,а не да ги разграбят разни приближени на кметове и областни!!!! Да не говорим,че на опашките за храна и вода се редят всякакви,дето дори не са от града,не са пострадали,но се редят за да се облажат! Пълно е с мародери и в Мизия,че и в Бяла Слатина,който пострада не по малко от Мизия!!!!

Голяма пара, няма що, по 300лв на калпак (Мизия 3252 жители)

от тези 3252 жители са пострадали 1/5-та!!! Не са пострадали всички!!! Но,че ще се наредят и такива на опашката за помощи,ще се наредят,затова трябва списъци с пострадалите и само на тях да се дават помощи!

Я, се разходете из Бяла Слатина, бе ей! Идея си нямате къде още е лошо положението. Че и журналистите мълчат!

още не са дошли и вече разхищават, НЕ ГИ Е СРАМ !

Замъти я сергей!