Коментари - Номинираният за министър на ВМС отказа на Тръпм | dnes.dir.bg
назад

Номинираният за министър на ВМС отказа на Тръпм

Филип Билдън, предложеният от президента на САЩ Доналд Тръмп за министър на военноморските сили, оттегли кандидатурата си, предадоха Ройтерс, АП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Номинираният за министър на ВМС отказа на Тръпм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хора не желаят името и политическото им бъдеще да бъдат свързани с карикатурата на американски президент Тръмп. На всичко отгоре, да работиш с неуравновесен човек, който не знае какво иска и да се информираш за "мъдростите" му от Туитър им идва отгоре.

Германо-шотландски презвитариенец гони не-католиците имигранти от САЩ... Смееех...

Военните министри на САЩ са повече бизнесмени, от колкото политически лица в правителството. Предпочитат семейния бизнес пред министерския пост. Най-големият бизнес беше войната, която им носеше гарантирани печалби. Но днес вече не е така. Светът се промени, появиха се нови полюси и световни центрове. Войната става опасно занятие за американците

Със сигурност не го ( У ) добравят

мора???л много хора в бг не разбират и знаят тази дъма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какъв морал!Бивши високопоставени военни с голям бизнес??? Кой знае как са заплетени с корпорациите ,производители на военна техника.Морал! Ние не пасем трева

Нещо почнаха мноо да му отказват.....Че и в леглото....Младостта си отива, но какво от това, както пее Мишката Белчефф.

И ПРИМИТИВНА РДОСТ. Тези хора си знаят интереса и мястото и не смятат, че на всяка цена трябва да участват в политиката, за разлика от други...Въпрос на морал.

тръмп като президент ?