Министър Милена Стойчева: Предстои процедура за кръгова икономика с бюджет от 180 млн. лева

Министерството на иновациите и растежа подкрепя и насърчава зеления преход, и реално изпълнява зелени политики, заяви Стойчева на Green Week 2023

Обратно в новината

Коментари - Министър Милена Стойчева: Предстои процедура за кръгова икономика с бюджет от 180 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като прочета ,че някой има много дипломи,много специализации у нас и в чужбина,работил на много места ,но нищо конкретно не се посочва и ме обхваща съмнение относно неговата компетентност?!

Има бира без алкохол. Има автомобили без шофьор. Има кафе без кофеин. Но няма българско правителство без идиоти.

Тръгнете за Видин- там из района и селата е Содом и Гомор, а тия се подиграват с нас с откровени глупости!

Содом и Гомор се избиха да гласуват за ГЕРБ, ПП и ДПС под строй..еееее не знам

Ще купуваме повече дрехи и коли втора употреба! От нация техническа се превърнахме в ….

Lidl ще намали употребата на хартия с над 160 тона....... За зеления тъпак а пластмасата де аерчи зеленио лидъл от германия??!!!....

Кръговата икономика буквално означава ограничаване на движението на хората. Което е правилно. Няма друг начин да се ограничи движението на човешките тълпи освен чрез високи цени и ограничения. Венеция, Амстердам, Париж и много други вече не искат разни паплачи да им осират пейзажа. И все повече ще стават световните дестинации , които ограничават или направо забраняват туристи и всякаква измет да им замърсяват земята и да им досаждат. Никой нормален човек не иска разни чужденци да му досаждат и замърсяват територията му.

Кръгова икономика, това проектът "Венера" на Жак Куско ли е или просто парите ще се разпределят в кръг от наши хора?

Че не се стимулира разделяне на боклуците.

Ще убие сладкия бизнес на определени хора.

Икономиката ви кръгова, правителството ви кръгово, и държавата такава, кръгла нула! Идиоти!

Кръгова икономика е когато ядеш - сереш , ядеш си лайната - пак сереш - пак си ядеш лайната и т.н. , до изчерпване на ресурса , до умиране от глад .

Аракис!

Кръговрата на веществата в свинските черва.

Поредната фитка никому известна, без никакъв потенциал, която имитира някаква дейност. Клаус Шваб се гордее с вас бг ударници!

КРЪГОВА ИКОНОМИКА ТЕ ДРУСА. ТОВА Е КРЪГОВА ОТБРАНА .СПАСЕНИЕ НЯМА !!!!!!!

Поредната КУХОСТ на Англо-американците!

Бля, бля, бля

През последните 3-5 години от ЕП ударно правят зелени политики насърчаващи използването на възобновяемите източници на енергия. Е за това време едва 5 фирми се възползвали от проектите им! Тъй че кои са тези които инвестират в оптимизираните и високотехнологични процеси, така че да звучи все едно целият бизнес постъпва по този начин!?

Кръговата икономика не е за малки държави!

Става за Куба.... Скоро ще сме като тях!

Икономиката на Германия през текущата година ще се свие повече от очакваното досега, тъй като упоритата инфлация оказва натиск върху частното потребление.

О,говори ми,говори ми,колко секси звучи!

Винаги съм мислел,че Елипсовидната е по-добра икономика.

Нищо не може да се разбере

зелена сделка..този път и кръгова.. явно ни подготвят отдалеко...

ФИРМАТА СТОПАНИСВАЩА РОСЕНЕЦ ..КАНДИДАТСТВАЛА ЗА 20 МИЛИОНА ЛЕВА .... ЗА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МИДИ ... ОТ ОТПАДЪЦИТЕ НА ДРУГАРЯ АХ-МЕД

По тъпо нещо не бях чувал! Голю и Босю, ще стават преуспяващи инвеститори! А ма, тъпа лелко, колко водородни автомобили има в българия? Няма, защото няма нито една зарядна станция за тях. Първо се информирай как стоят нещата в останалия свят, преди да даваш гръмки изявления че ще станем "Водородна долина. Ех, како проста, кой ти даде поста?

АМЕРИКАНСКО и ЕВРОПЕЙСКО. Падението на запада е болезнено за всички с ниво на интелигентност над средното. Как е възможно за година всичко в което вярвяхме като принципи да бъде хвърлено на вятъра? Как може някой, който претендира за люлка на цивилизацията да спре мирни преговори с подписан документ и да избие огромно количество хора? Как може медии претендиращи за стандарти да сеят лъжа и дезинформация, да пропуснат собствените си публикации по темата с нацизма в Украйна и като с магическа пръчка да категоризират и отрекат Русия? Същите тези, които предизвикаха пландемия, взеха възможно най-малоумните решения, погазиха принципите за гражданска свобода да проповядват сатанистичната Давоска Климатична религия? И всичкото това докато усвояват данъците на гражданите си и ги насочват към джобовете си било то през ваксинация или Оръжия за Мир? Нима имате аргументи, че е останало нещо човешко във вас? Джунглата се оказа Америка и Европейският съюз. А явно остатъците от цивилизацията са в БРИКС. Що не си смените пола масово в тоя Зелен преход и Мъск да ви прати да оправите климата на МАРС?

Пландемията беше тест докъде могат да стигнат.. Оказа се, че търпението на стадото е доста солидно и носи на гаври и извращения... Е затова сега ще я слушаме тая гъска какви ги ръси и какво ни готви..

Булгаристанеца е готов да яде храни от хлебарки, да ограничи месото до 10 грама на ден и да джитка в ограничителен климатичен режим тип локдаун. Евалата.

Абе що не вземете да се спуснете с подводница до титаник и там да си направите л@йняната "конфренцийка"!?!? Виж как им се полиЧи на колегите мазни "визионери" ... ХАХАХ

Тази да не идва от някое кръгово кръстовище на магистралата?

Само аз ли забелязвам представител на Homo limax на шеста (предпоследна) позиция, от ляво на дясно?

Поредната изключително "куха лейка", която ни пробутва безумните клишета на зелените "терористи". Тези изроди са истинските врагове на природата - соларни паркове в земеделски земи и горски пасища и ветрогенератори в планините.

Абе няма да престанат с тея лакардии, да пускат някакви забраняващи закони за контрол над населението и дребния бизнес дето е останал. Нищо общо със замърсяването. Като ви стиска и ви пука за природата махайте цялата пластмаса от прозводството, а де

Тази т.н. "министърка" няма нищо общо нито с естествената, нито с изкуствената интелигентност.

Докога ще първите сайта с тия глупости на живо???

тези милиарди ще стигнат само за предпроектно проучване.

Кви кинти ще се дават за триъгълна или квадратна икономика? За един преАтел инвеститор питам. Вие ли сте слабоумни, нас ли на слабоумни правите... ?! аааамааааанннн!

Този грийн уийк е като парад на психоосвидетелствани НПО неуки тролове.. толкова глупости за единица време не може да се документират даже в психиатрията.

Когато едно нещо е КУХО, то при подходщи условия бързо избуява и се превръща в световна КУХОСТ! Някой спомня ли си още за световната КУХОСТ, наречена "Озонова дупка" над Чили? Тя си изигра ролята, преразпредели едни пари и се оттече в небитието. Днес бързо набира скорост една друга КУХОСТ, пред която се лепи етикета ЗЕЛЕНО, като "Зелена енергия", "Зелени Балкани", Зеленски, "Зелена седмица", тути фрути и тути кванти! Дори чрез тях се слага кръст на Ядрената енергия, като перспектива, но перспектива за технически грамотни и високо културни кора, а на за талибани и аборигени. Глупостта за "Зеления водород" набира скорост от известно време, само че никой не казва от къде и как ще се набавя ЕВТИНО този водород. Никой вече не споменава онзи МЕГАпроект, според който в Канада, поради евтината електроенергия, ще се прави електролиза на вода и полученият водород по тръба ще се доставя до технически най-развитият щат на САЩ - КАЛИФОРНИЯ. ЗАЩО? Защото химиците казаха, че водородната молекула, бидейки най-малката измежду всички, има способността да преминава почти безпроблемно през кристалната решетка на металите и да се губи безвъзвратно. Това свойство е известно в химията като ОКЛЮЗИЯ. В резултат на това, от Канада до Калифорния ще пристигнат само 5% от водорода, а останалите 95% ще бъдат изгубени по пътя, за което никоя банка не желае да прави инвестиции!!!! Вярно е, запасите от природен газ, нефт и въглища са ограничени и изчерпаеми и както е казал навремето Менделеев; "Който гори нефт и газ, гори банкноти", понеже това са технологични суровини за ОРГАНИЧНИЯ СИНТЕЗ в целия свят. Как без тях ще получаваме, пластмаси, каучуци, изкуствени торове, текстилни влакна, багрила, лекарства, препарати за растителна защита, битова химия и пр., дори и ако имаме много евтина и достъпна електроенергия? НЕ МОЖЕ ! А за съжаление се оказва, че суровините са в РУСИЯ, тази съковищница на ресурси, към която се домогват всячески американците. Ето затова е този ШУМ около "Зелените технологии" - да се подготви народът, как да се оскубе пуйката и да се сготви без тя да разбере, но не би, "пуйката" се оказа, че не е проста, ами е и много издържлива!

Коя е тая лелка??

Пак ни пускат по пързалката тези от ПП-ДБ, виждаме я кръговата икономика и зеления преход, състоят се главно в производство на оръжия и насъчаване на месомелачката в Украйна. За машини за убиване текат милярди тук ни занимават с няколко милиона.