Министър Алексиев разписа схема за изхранване на настанените в държавни бази украинци

На всички дружества в системата на транспорта е разпоредено да вземат решение за осигуряване на средства

Обратно в новината

Коментари - Министър Алексиев разписа схема за изхранване на настанените в държавни бази украинци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А НАС ЩЕ НИ ЗАДЪЛЖИТЕ ЛИ ДЕМОКРАТИЧНО ДА ИМ ПОМАГАМЕ, ЗАЩОТО ЧАКАМЕ ТАЗИ ЗАПОВЕД С ТРЕПЕТ!!!:)))..........ЧУДИМ СЕ КАКВО ДА СИ ПРАВИМ ПАРИТЕ.:)))))))

А с какъв калибър да ги храним-по НАТО-вси или руски стандарт?

От една страна - благородно и хуманно, от друга страна - това са врагове на братския за нас руски народ. При това изключително нагли, лъжливи, жестоки и злобни. А е казано - врагът на моя приятел е и мой враг.

Страхотно заглавие... Да се чете: министърът похарчи едни милиони на данъкоплатците. Ще получи потупване по рамото от известно посолство.

Стига сте ни занимавали с тези урните те като са бежанци защо не си траят а все претенции имат само ги местим от един хотел на морето във друг на банско егати налице хора

Бави вече мнмммм

Тази абсолютно погрешна политика спрямо наглите укро скакалци, които са налазили България и се държат отвратително, трябва да се промени драстично! Или ще си плащат масрафа и ще работят, или обратно към бандеровските им вождове...

Нямам против да храним украински бежанци докато им е нужно.Можем да си го позволим като държава член на богатия ЕС.

Ам те, що не вземат да пораборят и да почнат да си плащат наеми и да си купуват храна и всичко останало

Алексиев не ни трябват Укри в България ! Гони Укрите от България Алексиев ! Н.арода Български , болен , Гладен и Студува като Куче от вашата Педалска политика !

защото са в българия а не в европа

Как така не ни трябват , а нашите предци като са приели арменците и доста други бягащи от Гърция ? Та нали сме хора, русия вероломно нападна държавата им , там се бият здраво и умират. Ти какво искаш изверг, български нацист.

Митрофанова ли е наш приятел и путльо , че те ни обявиха първо нас за вражеска страна, 20 години на нас хпродават най-най скъпия нефт, източили са златото на Б я , яли и пили на корем докато обеднеем и въшлясаме .Те ли са най най по , аз предпочитам не .Да се махат вдън земя , ама са се вкопчили като кърлежи .Сполай.

Алексиев, защо с моите пари ще ги храниш тези каналджии?

АМИ ВИЕ ПОМИСЛЕТЕ ПЪРВО С КАКВО ДА СТОПЛИМ ХОРАТА БЪЛГАРИ,НЯМА ДЪРВА,ГАЗА НЕ МОЙШ ГО ДОБЛИЖИШ СКЪП,ПЪРВО ТРЯБВА НИЕ ДА СМЕ ДОБРЕ ЗА ДА РАБОТИМ ЧЕ ДА ПЛАТИМ ДАНАЦИТЕ С КОИТО ЩЕ ТОПЛИТЕ И ХРАНТУТИТЕ ТЯХ.

Докога ше издържаме украинските бежанци по луксозни черноморски хотели и защо те не искат да се интегрират и да работят за 800-1000лв.? За нашите деца няма детска болница и специално оборудване ,а ние събираме капсчки за тази цел.Чули ли сте депутат,прокурор и съдия да са дарили бонусите си за някаква хуманитарна цел,а депутатите в тази криза на всеки три месеца си увеличават заплатите с по 200-300 лева. Бедните работещи в България издържат бежанци от майната си плюс украинските мързеливци .Докога ?

Тия паразити от УСРАЙНА НЕ СА БЕЖАНЦИ,