Министър Алексиев разписа схема за изхранване на настанените в държавни бази украинци

На всички дружества в системата на транспорта е разпоредено да вземат решение за осигуряване на средства

Обратно в новината

Коментари - Министър Алексиев разписа схема за изхранване на настанените в държавни бази украинци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога ше издържаме украинските бежанци по луксозни черноморски хотели и защо те не искат да се интегрират и да работят за 800-1000лв.? За нашите деца няма детска болница и специално оборудване ,а ние събираме капсчки за тази цел.Чули ли сте депутат,прокурор и съдия да са дарили бонусите си за някаква хуманитарна цел,а депутатите в тази криза на всеки три месеца си увеличават заплатите с по 200-300 лева. Бедните работещи в България издържат бежанци от майната си плюс украинските мързеливци .Докога ?

Тия паразити от УСРАЙНА НЕ СА БЕЖАНЦИ,

АМИ ВИЕ ПОМИСЛЕТЕ ПЪРВО С КАКВО ДА СТОПЛИМ ХОРАТА БЪЛГАРИ,НЯМА ДЪРВА,ГАЗА НЕ МОЙШ ГО ДОБЛИЖИШ СКЪП,ПЪРВО ТРЯБВА НИЕ ДА СМЕ ДОБРЕ ЗА ДА РАБОТИМ ЧЕ ДА ПЛАТИМ ДАНАЦИТЕ С КОИТО ЩЕ ТОПЛИТЕ И ХРАНТУТИТЕ ТЯХ.

Алексиев, защо с моите пари ще ги храниш тези каналджии?

Алексиев не ни трябват Укри в България ! Гони Укрите от България Алексиев ! Н.арода Български , болен , Гладен и Студува като Куче от вашата Педалска политика !

Как така не ни трябват , а нашите предци като са приели арменците и доста други бягащи от Гърция ? Та нали сме хора, русия вероломно нападна държавата им , там се бият здраво и умират. Ти какво искаш изверг, български нацист.

Ам те, що не вземат да пораборят и да почнат да си плащат наеми и да си купуват храна и всичко останало

защото са в българия а не в европа

Нямам против да храним украински бежанци докато им е нужно.Можем да си го позволим като държава член на богатия ЕС.

Тази абсолютно погрешна политика спрямо наглите укро скакалци, които са налазили България и се държат отвратително, трябва да се промени драстично! Или ще си плащат масрафа и ще работят, или обратно към бандеровските им вождове...

Бави вече мнмммм

Страхотно заглавие... Да се чете: министърът похарчи едни милиони на данъкоплатците. Ще получи потупване по рамото от известно посолство.

От една страна - благородно и хуманно, от друга страна - това са врагове на братския за нас руски народ. При това изключително нагли, лъжливи, жестоки и злобни. А е казано - врагът на моя приятел е и мой враг.

Митрофанова ли е наш приятел и путльо , че те ни обявиха първо нас за вражеска страна, 20 години на нас хпродават най-най скъпия нефт, източили са златото на Б я , яли и пили на корем докато обеднеем и въшлясаме .Те ли са най най по , аз предпочитам не .Да се махат вдън земя , ама са се вкопчили като кърлежи .Сполай.

А с какъв калибър да ги храним-по НАТО-вси или руски стандарт?

А НАС ЩЕ НИ ЗАДЪЛЖИТЕ ЛИ ДЕМОКРАТИЧНО ДА ИМ ПОМАГАМЕ, ЗАЩОТО ЧАКАМЕ ТАЗИ ЗАПОВЕД С ТРЕПЕТ!!!:)))..........ЧУДИМ СЕ КАКВО ДА СИ ПРАВИМ ПАРИТЕ.:)))))))