Мима Куцкова твърди, че е виждала как Нотариуса влиза в кабинета на Невена Зартова в СРП

Освен него, там е идвал и адвокат Велимир Атанасов, заяви бившият заместник районен прокурор на София

Обратно в новината

Коментари - Мима Куцкова твърди, че е виждала как Нотариуса влиза в кабинета на Невена Зартова в СРП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Историята с Мартин Нотариуса много ми прилича на Осемте джуджета,но тук понеже героят е една бройка можем да го наречем Чудния свирач.И съдии,и прокурори играят по свирката му,краде чужди имоти,сменя ЕГН-то си,а всички отговорни танцуват на мелодията му в полусъзнание без да могат(искат) да направят каквото и да е.Лицето умря и легендите се разказват от уста на уста за Чудния търговец на влияние.А за зрителите на този театър ще кажа следното:Всеки народ си заслужава управниците.В очите ви казват какви мафиоти са,но вие не подскачате.

Още малко ще ни занимават с тази прогнила система и ще настане Тишина

А само в кабинета и ли и е влизал?

твърдя и имам обосновано предположение,че съдебната система за никъв у"й не чине.

усещала ли е нещо голямо отзад?

Аз като се сетя как набързо издухаха Гешев по политическа поръчка се чудя тия що си губят времето ми още не са ги изпоуволнили тия прокурорки и прокурори.

Ще вземат да се разприказват. И ще изскочат съдийки, адвокати и депутати.

Не ви ли омръзна да дъвчее едно и също близо 35 години ¿¿¿¿????? Рашко щеше да ревизира приватизацията даже !!!!! Нещастнциииииии

А Зартова била ли е в кабинета си, когато оня е влизал в него ;-)

Как мислиш - секретарката ще пусне ли външен в кабинета, ако шефката не е вътре? Колкото до един административен ръководител - който не е минал по Шандор Петьофи вечер до преди година-две, той не е видял постоянните клиенти в едно заведение.

Означава, че прокурорите са корумпирани като полицаите.

евалла,а клошаря рецидивист дали страхува още цариград

много важно дали е идвал в СРП и, че се е познавал с половината прокурори. Няма преки доказателства за нищо престъпно и следователно няма да доведе до нищо. Даже въпросните прокурори ще се направят на обидени, че видите ли някой би ги укорил в нещо неморално. Даже могат и д го осъдят за клевета и т.н. Това всичко се случва у нас, в други държави разбира се за едно изпито кафе с такъв индивид летят оставки и забравят за държавна работа до живот. У нас обратнто - съдят "клеветниците" и се връщат на работа на бял кон, ако случайно биват освободени. И не е въпрос толкова на закони, колкото на морал и обществена търпимост каквито и нас очевидно няма.....

Щом търпят значи им харесва или са прости българите.