Ходорковски може да е излязъл като милионер от затвора

Бившият руски петролен магнат Михаил Ходорковски изглежда не е излязъл беден от затвора, макар че финансовото му благополучие зависи от партньора му Леонид Невзлин, който е граждани на Израел.

Обратно в новината

Коментари - Ходорковски може да е излязъл като милионер от затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имам специфично обемно отравяне подава човека на снимката по този повод да се провери чупили ли са уж енерго ефективни лампи до него

Я тоя не ви ли прилича на Хампарцумян? Ми то аслъ, където евреин там и арменец-все отбор юнаци!

Я, мега крадецът имал още пари. Пък как се бях притеснил да не би да гладува...

Проблемът не е в това, че не можем да нахраним бедните, а защото не можем да нахраним богатите. Ходорковски е пример за алчност,човек на който са му подали пръст а той е отхапал ръката!! Обрал е държавата за сметка на народа!!

Шефът на младите руски комунисти е спечелил пари от спекула с руски рубли по време на тяхната хиперинфлация. Съвсем невинно за някои и разоряващо за милиони. Няма как този човечец да не е закътал някое милионче, за да си го харчи сега тихо и кротко, но със 100 млн може да скочи директно на борсата и да си върне кинтите за няколко години и въобще да не се занимава с политика. А може просто да лови риба във Финландия пред някоя къщичка през лятото и да чака зимата, за да се премести някъде на Карибите.

Да сте видяли евреин работник, миньор или носач? Не, те са бижутери, артисти, банкери, но не и черноработници. В този смисъл бившият съветски гражданин Ходорковски е особенно противен, защото следва един път на своите предшественици от Изтока по начин, разоряващ държавите, икономиките и народите. Паразит, крадец, простак и провокатор - това е Ходорковски. Срамно е за евреите да имат такива представители! Това подклажда теориите на фашистите за холокоста, насажда излишна неприязън и разцепление сред нациите, приели евреи при себе си. Ходорковски е особенно опасен, вреден и ненужен никому. И да върне милиардите на Русия!

Интересно съвпадение,че 70% от руските олигарси са с еврейски произход.Защо ли така...

Естествено ...те си ги създават те си ги унищожават !! А колко бяха там когато Елцин раздаваше за бутилка водка Целия пром-комплекс на Русия? и все от тази боя беха ...е посидеха и у панделата щото така не е редно май ...без пари да правиш вятър!Така и САЩ все безплатно иска некой неща и воюва та да може после да граби ...а САЩ какво е ? Израелска губерния разбира се ....с хартийки дето и за тоалетна хартия не стават !

Абе то е ясно,че е типичният елцинов олигарх-крадец,обаче по руските сайтове се коментира ,че в колонията се е държал достойно,даже е свалил от въжето някакъв самоубиец

Дали е скъпо да си направиш PR по руските сайтове.

Откъде двамата евреи Невзлин и Ходорковски имат тези нефтени компании и тези пари? Това са пари на руския народ които сега са наляти в икономиките на еврейска Великобритания, еврейските САЩ, самата Израел и други по-дребни еврейски държави като Словакия и Литва. Полша, Чехия и Словакия са славяноговорящи страни но генетично са доминирани от евреи както и целия ЕС.

vie bulgaria naredihte sega doide red i na ryskite miliarderi ,dirovtsi

мошеник лъжец крадец евреин да си ходи в затвора

Този е докарал визия досущ като Литвиненко, лека му пръст. Същата пострижка.

Мошето по рождение си е милионер!

Знам,тоя вирнат пръс, ще бутне в нечий гъс? Но искам да го вида, жива и когато слатко го облизва!

Адски прост коментар от адски прост човек! В две изречения- 6 грешки!

точно човек. Това са мутации от отровната храна, кемтрейлс, чалга, наркотици, алкохол, психотронни въздействия и някои организми мутират.

Русия както и България след 1990 я ограбиха-1 сценарий ,комсомолците като Ходорковски и други като него станаха милионери и милиардери ,обаче природните богатства на Русия са безкрайни,там колкото и да крадат все ще има ,докато тук държавата е заприличала на одърпан клошар!!

Били безкрайни? Това трябва да оправдава разсипията ли? Напротив, навсякъде има ограничени ресурси. Особено стратегически суровини като нефта и природния газ.Този комсомолск60и ентусиазъм леко разсмива.

За справка провери че бил активен Ходорковски е бил комсомолец до 1990 година...Давам ти сравнение че Русия има природни богатства и за тях няма криза, а България освен че няма ресурси на всичко отгоре я и крадат!!

А, дали все още е крадец или вече се поправил в трудово-изправителната колония, а? Дали ще ни уведомят по тоя въпрос "наште" медии, като ни осведомяват иначе толкова подробно за житието-битието му.

Щом батушка е казал КРАДЕЦ, значи КРАДЕЦ?-а това че за 10г. от Русия са изчезнали, неизвестно къде 830 милиярда !-Анхелация.

Щом за десет години е станал милиардер от нулата, значи крадец и не ми трябват нито "батУшка", нито ботушка, нито батюшка, нито опорни точки. Даже не ми трябва някой да ми казва колко е 2Х2, макар че гледам не липсват мераклии.

Евреин не можеш да превъзпиташ, това е генетика.

Моля Ви се,не ни занимавайте с този киндил!!! Боли ме мечът за Ходорковски, нито го знам, нито искам да го знам!!!

Интересно,защо синът му живее от доста дълго време в САЩ.Пребивава в хотел от 459 долара на нощ,а е безработен.....

Питай, Станишко ?- Той почти, цял живот е без-работа!- а не е беден!-даже е изключително богат.

Ти на училище ходил ли си някога ?

Трябва да се пита БеБе като си дава заплатата за благотворителност и ипоните които не са негови да печелят милиони

ех този ходорковски с някой друг милион в джоба .

Милиардерът Ходорковски е потенциален кандидат за Президент на Русия. Подкрепян е от мацките на Пуси райът ... Но по-вероятно е отново да се озове в трудов лагер за множество далавети и задължения към руската държава.

По-скоро е кандидат за полоний, ако не се вземе в ръце!

Мацките от Пуси райът ще го опеят

Затворът е идеално място за отмаряне на Боко и Цвъки. Престъпниците не бива да бъдат оставяни на свобода.

Там да отдъхват Сидеров, Местан и Станишев ... Те си знаят дупките и ще се оправят някак си.

Моника и Мая Манолова ... И те си знаят д ...

Цацаров е за там. Да отдъхва, щото се преумори от работа

Защо забравяте Данчо ментата, Пеевски и Аамет Доган ???? Как ще им бъде добре в една килия ...

Хора, бдете! Не е хубаво, така - дискриминация по партиен признак. Най-добре едно хорце, начело с Желю Желев, че Луканов го гръмнаха и после по ред на номерата всеки, който е бил в политиката последните 25 години и към екарисажа

Стига с този Ходорковски. Това е един типичен олигарх от еврейски тип. Той се различава от другите подобни по това, че е безроден и е готов да продаде цяла Русия на Американците. За това им се харесва. За това е тази шумотевица на западната пропаганда, а пък нашата, както винаги лакейно и приглася. Така е. Няма морал и справедливост. Има корист и интереси.

Хората тука пропаганда правят, послания внушават, манипулират, обработват, настройват... ти раз-праз и готово. Никакво уважение, никакъв такт.

Някакви руски евреи, си подхвърлят някакви милиарди долари в чужбина .... Руският Президент е прав - всеки милиардер трябва да бъде вкаран превантивно в затвора, поне за 10 год. В Сибир всички са равни.

Горкият Путин -сиромахът . Някой виждал ли е какви яхти притежава ? Сигурно се мъчи човечеца на една мърлява президентска заплата ! Ако трябва олигарсите да влизат в затвора , най-отпред на редичката ще е Путин !!!

До преди 2г богатството на Пу се оценяваше на $40млрд :) Не случайно живее в милиардерското градче Рубловка в палат за $1млрд. Всевярващи са червените мозъци.

Путин си живее в държавна резиденция, както и всеки държавен глава по света! Много ми е интересно тези дето са броили парите на Путин дали са получили бакшиш? С такава точност знаят сумата!!

Ако някои си е мислил, че Ходорковски си държи парите в Московскии банк, май е разочарован.

Цветанов може да излезе и обезчестен от затвора. А ББ няма да пусне на никоя, и ще му остане верен .

Както ясно се вижда, няма и 1/100 онование за затвор за гореспоменатите в сравнение с лидерите на БСП и ДПС.

Русия е една империя и всеки който тръгне срещу нея няма шанс . Какво стана със нас , тръгнахме да гоним американците и какво настана ГЛАД , сега нашата икономика се крепи единствено и само на руснаците които купуват в несвяст апартаменти по черноморието , ако не са те в момента жална ни майка .

Митяче, ти ли си бе баби! Кога са върна? Нали та гръмнаха преди години , на "Витошка", а?? Тц тц тц ...! Късмет си извади, детето, че не беше с гранатомето

Личи си, че си руснак-икономически неграмотен си. Затова милиардерите в Русия до един са евреи, с едно изключение, разбира се-кагебешника Путин, на който по стар комунистически обичай, му е по-лесно да прилапа парите на богатите, отколкото да създаде нещо сам.

ъхъ те щото другите руски олигарси се скъсаха да създават, нема такива гении и откриватели като тях

Да разбираме ли че да се прилапат парите на бедните е далеч по-трудна и благородна цел?

То пък Мошето сам сие създал парите, с мотика на полето. Да ти се радвва човек!

прочети статистиката-по 100 милиона на ден сме харчили дните преди Коледа. Аман от комунистическа пропаганда!

Що не се поинтересуваш какво стана в Кипър, когато руснаците се нанесоха там.

какво стана

Глад помня по времето ан Луканов. Помня и по времето на Виденов. Помня, чее икономически спад с всички последствия остави и Станишев. Не помня някой друг освен БСП да е правил икономически спад и глад в България. А помня добре. Нито едно правителство на България не е било против Русия. Но БСП е против Европа и САЩ, при което завърда милиардни далавери с недемократична и свръхкорумпирана Русия. Тези милиардни далавери правят кризите, които изживяваме с БСП и след тях, докато се оправят бакиите им. Повтарям: няма управление на БСП, което след средата му дда не е довело до икономически спад. Няма друго управление, освен такова на БСП, което да е довело до спад, всички други партии са правили икономически ръст с управлението си. Пропаганда на долни комунисти е едно, а истината е съвсем друго. Усеща се по джоба. Комунистите подават дребни левчета и след това вземат милиарди. Те са политически мошеници. Отнасят се с простите хорица като педофили с деца - дават им бонбонки, за да ги приспят и изнасилят след това.

безспорна истина; по минусите се вижда колко са троловете на кутев и добрев в този форум (без да отчитаме факта, че може и по-малко хора да са сложили тези 7 минуса)

Излязал милионер!

А нас какво ни интересува всичко това?

Руснаците пращат едни пари и един човек да свърши на запад една работа!Представи си не са "знаели"с какви авоари разполага в чужбина!