Коментари - Милен Керемедчиев: Няма причина НАТО да удари Русия заради Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАТО няма интерес от удар по Русия, защото ще получи мощен ответен удар. По-вероятно е НАТО да извърши ядрени провокации в Украйна и да се опита да ги припише на Русия за да осуети или притъпи очакваното голямо контранастъпление на Русия, срещу което няма вече голям ресурс.

Е как удариха Ирак заради Кувейт, Либия за да свалят диктатора Кадафи и Афганистан заради талибаните? Нима в Русия не управлява диктатор? Нима не нападна суверенна и независима държава както Ирак нападна Кувейт? Нима не тероризира Европа с високи цени и нередовни доставки на горивата? Нима не гръмнаха важен газопровод за Европа, саботирайки германската икономика? При Русия имаме абсолютно всички причини накуп като причини за освободителните мисии на НАТО и САЩ персонално. Значи трябва да се атакува и да се освободи руския народ от диктатурата на Путин и съседните му държави от постоянната угроза за нашествие по заповед на Путин.

Ще бъде удоволствие за мен да дойдеш на масата ми, освен че бих и научил нещо ново докато търся центъра за логическото ти мислене.Допускам, че май ще се окажеш без такъв, което може да обясни несвързаните ти приказки. Все пак със здраве!

Ходил при войниците в казармата и давал по сто лева/били са пари/ ако някой го ощипе по врата . Питали един който опитал -е как е. Тоя отговорил - ти дърво щипал ли си! Та така и с твоите напъни,те ако можеха досега сто пъти да са се пробвали ама не могат!

Z

"руски нечовеци", то щото пък азовците ангели небесни...

Ами господине, нормален човек ще се навре ли в кочината при прасетата с все награбената плячка? Те сами се поставят при добитъка

Абе кой ви плаща да пишете такива глупости? НАТО да "удари" Русия? И Русия ще стои и ще гледа как НАТО ги удря. Всяка агресия от страна на НАТО срещу Русия, ще провокира ответен ядрен удар срещу центровете за вземане на решения, които са отвъд океана. И последствието ще е скорошна ядрена зима, след което голяма част от човечеството няма да го има. Хайде да не си съсипваме планетата заради територия колкото 3 български окръга.