Микросметища се образуваха до празни контейнери във Варна

Новата съвременна система за събиране и транспортиране на отпадъците бе въведена в града едва преди година

Обратно в новината

Коментари - Микросметища се образуваха до празни контейнери във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към-Нм Ела на околовръсното след кръстовището на ул Евлоги Георгиев . Има контийнер който е за над 100 къщи и пробвай да го отвориш с крак . Аз съм 85 кг и не ми се получава. Поставиха го нов и след една седмица се повреди и вече 3 месеца е тъй.

кмете, спиш.....

намалиха бройката на контейнерите за смет... там където преди имаше по 2-3 контейнера оставиха по един, а и "реорганизираха" местата на "самотните" контейнери, така че почти във всички части на града трябва сериозно да се "поразходиш" за да намериш къде да си хвърлиш боклука... до вече препълнен контейнер.

Варна и тя като Париж.

Така е в евроатлантическия и цивилизован свят

Еее, в елитните квартали като Бриз, който е от най-елитните, понякога така се получава. И все възрастните са виновни....

трудно ми е да си представя как отварянето с педал може да 'затруднява' старите хора. в краката имаш много повече сила, отколкото в ръцете. плюс това не се цапаш. прости ги мързи.

Не, просто контейнерите се събират рядко, и като са пълни, хората си слагат боклука отстрани. Идва камиончето, изхвърлят контейнера и зарязват боклуците. Това съм го виждал нееднократно, и не става въпрос дивани, клони и дограма, а просто за торби с боклук.

После пенсионерите виновни. Дай да ги мачкаме мръсниците. И по пешеходните пътеки.