Молят Путин да освободи майка на 7 деца, обвинена в измяна

Петиция призовава Владимир Путин да освободи майка на 7 деца, обвинена в държавна измяна - информирала посолството на Украйна за движение на руски войски.

Обратно в новината

Коментари - Молят Путин да освободи майка на 7 деца, обвинена в измяна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мракобесническите болшевишки репресии в действие! Хора, бдете!

Глупако,можеш ли да ми кажеш каква е присъдата в САЩ за шпионаж в полза на чужда държава или за държавна измяна в полза на чужда държава?Хората трябва да изолират лакеите на САЩ навсякъде по света!

Русия е НОРМАЛНА ДЪРЖАВА В, КОЯТО СЕ НАКАЗВА за ДЪРЖАВНАТА ИЗМЯНА!?!?!?!?!?!?!?

Задължително следствие, а после... Колония строг режим... Или у дома...това се отнася и за Плевнелиев!!!

Рашистите ги е страх вече от една майка на 7 деца...

С военните сведения, които е предоставила, тази майка на 7 деца се е намесила във военни действия и е причинила смъртта на цивилни и военни - деца на други майки! Да са живи и здрави нейните дечица! Те нямат вина!

Ти си луд за връзване

"Предателката" още НЕ Е ОСЪДЕНА", другари , има само повдигнато обвинение, според мен смехотворно. Режимът на Путин погазва поголовно всички демократични граждански права и свободи и се саморазправя с инакомислещите по Сталински!

Последни новини от Москва: Путин е пуснал майката педател, сега е в Ню Йорк със 7мте си деца с 3 кредита към банки под наем и риве и съжалява и че е предала Русия за дребни банкноти и се проклина чак до 9-то коляно - което между другото било българско :)))

Има войска -има какво да се съобщава. Що някой не съобщи за предислокация на нашата славна армия-ми то такава липсва. Или за армия броим лелките излизащи в 17 часа от поделението с униформи на войници. А също така ми е доста интересно -ако някоя патриотична американска леля съобщи в руското посолство за маневри на ВВС на САЩ в Невада какво ще и се случи...

Интересно е да се каже колко хора / войници и граждани/вкл.майки с деца/ са убити или пострадали от предателството.... А като я помилват си представям как ще възпитава децата си.... Вместо един предател ще се появя още седем....

Тука колко много новини за русия се крият и не се публикуват, не е истина. Дори и в другите сайтове написаха за руските войници, които не искали да подписват договори и да ходят на война. Ама тука ни вест ни кост. Тези 50 000 дето са протестирали, май съвсем скоро ще се увеличат прогресивно.

Айде да не се правим на ощипани моми. Ако отида и снимам американското посолство веднага ще ме задържат. Дори и без да се обаждам или пращам снимките някъде. Така и трябва да бъде. И в случая руснаците са постъпили правилно - движението и разположението на военни части си е държавна тайна и не е работа на някаква жена да звъни по посолства и да разправя кой къде е.

ЗАЩО ВСИЧКИ РУСНАЦИ НЕ СА КАТО ТАЗИ ЖЕНА!! БРАВО НА НЕЯ-НЕ Е ИЗВЪРШИЛА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!! ДЪРЖАВНАТА ИЗМЯНА И ФАШИСТКИТЕ НОМЕРА СА СПЕЦИАЛИТЕТ НА ПУТЛЕР!! ДОЛУ ПУТЛЕР!!УКРАИНА НА УКРАИНЦИТЕ!!

Брей, че плодовита лелка!!!

Като мама зайка е просто! Да се чудиш как е успявала от толкова много забременявания и отглеждане на деца да се занимава с такива неща? Или децата са били за заблуда на противнка.

В мирно време действията на тази жена изглеждат като нелепа глупост. Вместо да си гледа децата и тенджерите в кухнята, взела да звъни по посолства. Но руснаците са се напатили от предателите сред населението през ВСВ, които стават по верни на Хитлер и от есесовците. Да си припомним случая с Тоня картечарката, която с удоволствие е разстрелвала с тежка картечница наредените до стената заловени партизани. И то с хиляди! А после се укрива и в мирно време си живее скромно като редова руска лелка. Та във военно време тази жена тук веднага би започнала да прави чупки в кръста пред противника.

То и на тази да дадеш една картечница в ръцете, няма да има разлика от Тоня..

ама россия във война ли е??? пишеш във военно врем.... та да попитам.

В сибир пацифистите!

недей така, нали руснаците са най-миролюбивия народ и никой не искат да завладяват и да водят война.

В Русия отново настъпи 1937 година. Зловещото КГБ отново е върховен прокурор съдия и палач. Ние обединени окло евроатлантическите ценности не можем да приемем това. Пълна изолация на империята на злото.

АКО БЕШЕ ТАКА ТИ НЯМАШЕ И ДА РАЗБЕРЕШ ЗА ТАЗИ ЛЕЛКА

Каква смешна патетика. Ако наистина го мислите...сменете психиатъра си.

Вчера полагаме цвета на разрелялия 6-те ястребинтчета че бил репресиран и съден, сега същите тези които полагаха цетя негодуват че жена работела за чужда държава била съдена, имала деца, един убивал деца и му полагате цветя, без да милеете за децата, щото били предатели, а когато някое е предава л русия жалеете за него . къде е логиката? няма логика има извратеност

А защо този Юда в женски образ ,не си гледа децата,а се занимава с шпионаж???За такива изроди трябва затвор до смърт!!!

Самовлюбения джуджак воюва с жени...

VIPER

Държавната измяна е сериозно престъпление...

Ей, РЕДАКТОРИ ЛИ СТЕ, КОНТРОЛЬОРИ ЛИ СТЕ ИЛИ НЯКАКВИ ТЪПИ СОРОСОИДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИМА ЛИ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА В СВЕТА, КОЯТО ДА НЕ НАКАЗВА ДЪРЖАВНАТА ИЗМЯНА!?!?!?!?!?!?!? ТАЗИ ДЖУРЕВКА КАТО ИМА 7 ДЕЦА, ЗАЩО НЕ СИ ГИ ГЛЕДА, А ДА НЕ СИ ПЪХА ГАГАТА КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА!! ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН - НА ВОЕНЕН СЪД - И ПАНДИЗ!!!!!!!!!!!!!

Предателят винаги е предател, дори когато е многодет/ен/на. Няма по-низко човешко падение от предателството

би било добре и за Теб да знаеш че буквата на закона е пред обичай,възгледи,милосърдие и т.н!Защото закона в повечето случай противоречи на обичаитеми,визгледите спрямо данъчната политика и милосърдното ми отношение към семеиството ми като цяло но се съобразявам със закона! А когато не и ме хванат си плащам!А тези деца имат ли нещо общо с казармата наблизо?

Вече е освободена. Но има ограничение да не напуска града.

Сталин имаше друг подход. Особено във военно и предвоенно време....

Представям си, къде щеше да отиде усмивката на Давидова

Пиар активно мероприятие. Хванала се една глупачка на въдицата, а сега втората част от задачата е да се представи още едно доказателство за нечовешкия образ на Путин. В скоро време ще се появи и петиция, в която ще молят Путин да не изяжда децата ѝ сутрин за закуска!

На вниманието на Щерев и компания. Предателите какво очакват? Ние предупреждаваме и нашите, ама те сега нехаят и си траят, а после ще пускат петиции!

Айде бе!!! Нали е пацифиска? Що тогава се меша в тази работа?

След години от тази многодетна майка сигурно ще се стамуват и децата и. Най-добре да бъде екстрадирана в Украйна и да получава детски помощи от Поррошенко. Тогава сигурно ще звъни в руското посолство да докладва за движението на украинските войски.

ВАС ДА ЕКСТРАДИРАМЕ ЗА РУСИЯ! КОЯ НОРМАЛНА СТРАНА ПОЗВОЛЯВА ЧУЖДИ АГЕНТИ ДА РАБОТЯТ НА НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ?

Точно това ти казва човекът. И за тебе се отнася.

Господа, спред мен е възможен хуманен изход. Ако посочените факти са действителни, то госпожата е извършила измяна или шпионаж. Доколкото в Украйна има гражданска война и не е обявена война между Украйна и СНД, то не може госпожата да бъде обвинена в измяна по законите за военно време, а само в измяна или шпионаж. Дали е измяна или шпионаж трябва да реши съд, а и дали жената е вменяема. Пред съда броят на децата й не е довод за намаляване на отговорността й за действията й - измяна или шпионаж. Той е съществен от несъдебна гледна точка. Според мен, в случай на измяна не се полага снизходителност. В случай на шпионаж и жената е на украинска служба, разузнавала е в полза на тази служба, снизходителността е допустима, но не и оправдание. Тогава е възможна размяна за руски шпионин - пленник и хуманността ще е спазена. Следователно, изходът, който считам за приемлив, зависи от украинското правителство, което да обяви жената за свой разузнавач. От руското правителство ще зависи уреждането на размяната. Още 7 убедени русофоба на Русия не й трябват, нали!

,,давидовата,, щерка от ,,порошенковски,, произход!!! тази е толкова,,рускиня,, , колкото местан е ,,християнин,,!!! след като не ви харесва русия защо не си ходите в родината си!!! за ,,местан,, важи същото!!! да виждате по ,,принцип,, някаква разлика с ,,аллахакбарците,, родени в европата??? и тези като братовчедите си ,,араби,, са готови да откъснат ,,ръката,, която ги храни!!! има в ,,тубата,, едно филмче където на една бариера за паркинг в израел, водачът на млада възраст започна да спори с ,,пазачът,, които е възрастен и е руски евреин!!! в обща сметка така завърши спорът: ,,старият:,,ако не беше съветската армия ти и твоите родители щяхте да станете на сапун!!! какво ми се перчиш ,ние и ние!!! защо не си стоеше в тунис???,,водачът беше евреин от там,, , маимуно с маимуната ти, да си стоиш под палмите и да чакаш за ,,банани,,!!!да си благодарен че бяха те!!! това е в общ аспект!!! ,,храни куче да те лае,,!!!

Разобличен си:)

VIPER

Значи всяка многодетна българска гражданка , може да тичка в турското посолство и да съобщава , къде и какви бази сме опразнили тъй ли ? И понеже е многодетна , законът за държавната измяна не я лови така ли ? И дори движението на българската армия да е обществена тайна , това оправдава ли такова действие ? Пиша всичко това с уточнението , че не знам дали случилото се в Русия е вярно на 100%

Да сме справедливи!!!!Израел бомандираше и срина цели блокове с майки и с деца и всяка майка беше поне с 4 деца колкото с нейните(не 7), интересно тези правозащитници дали ги заболява или когато шпионираме сме решили да се кирем зад майки с деца, когато ги бомбандираме нямаме пробле

как една безработна женица, домакиня ще знае държавни тайни???? И нали официалната версия на масква е, че няма руски войски в Украйна? Значи тя нищо не е издала, а напротив, заблудила е врага...

созе знам че е емодерно да си тъп и затова приемам тъпия ти въпрос, това че н амен не ми е позволено да оглеждам американските бази не означава че американските войски са в русия, но ако аз отида и разпросраня какво има или какво няма в тази база ти ще си първия който ще нахлузи капута на главата и ще скандира че е наказуемо и опасно за нашата сигурност, а ако се водеше война и се струпваха огромни сили по границата срещу уса и някой се осмели да съобщи че базата еди си къде е празна, какво ли ще му се случи, знаем че си тъпо, но не го навирай навсеки това тъпото, верно е че си с нахлузен капут ама пак ни вредиш с тъпотата си.

Как пък са разбрали, че е извършила такова масивно предателство? То в Рашка май във всеки гардероб се крие КГБ агент!

в България предателите стават министри, кой както си го направи

интернирали мъжа й , а децата в макаренковски лагер ?

е да остава Цялата Украйна да влезе в ЕС и НАТО, и след като закъсат да направят референдум за присъединяване към проспериращия веч Евроазиатски Съюз, който ще е станал притегателен център на цел свет.

ми то натам вървят нещата, и само гледай как европейския съюз ще си плаща като поп за много по - скъпа газ от сегашната, само гледай

този съюз, дето основния играч му се срина паричната единица и икономиката е в пълен колапс ли?

Аха пропагандата да загърми как в Русия задържат многодетни майки и те я пуснали в къщи. После съдът ще решава измяна ли е или женска лудост.

Здравейте братя кретени! Какво всъщност коментираме тук и се пенявим? А, някаква петиция от някакви хора до г-н Путин, с която се иска да бъде освободена някаква жена. А някой знае ли за какво точно е задържана тази жена, дали е осъдена и в правомощията на Путин ли е да я "освободи"? Имаме ли достоверна информация по тези въпроси - не. Само някакви изявления, които най-вероятно са поредната пропаганда, нещо от рода на не компютри, а компоти. Тогава какво се лаем.

ами дай да коментираме някой си сидеров, който има наглоста да обяви, че в България се прави мобилизация!!!

За Сидеров мнението ми не е по-добро отколкото за Плевнелиев. Видяхме го какво правеше, докато крепеше Орешарски. Но досега не съм виждал да се прави проучване на мобилизационните резерви чрез изпращане на повиквателни на 3 000 души. Това какво, представителна извадка ли е, що ли?

А ако заради информацията, която е предала тази тъпа овца бяха загинали ваши деца или роднини, каква песен щяхте да пеете тъпи соросоидни боклуци.

Ако тухла ти падне на главата ... може да има жито!

Абсолютно и ненужно разкрасена статия. Това, че е майка на 7 деца или пацифистка тези глупости въобще може да не се споменават, тъй като става въпрос за престъпление и то доста сериозно. Аман от толерастия.

кагебишката путлерска банда е, че ако Украйна влезе Европа, максимум след 4-5 години стандарта на живот на редовия украинец ще е пъти по-добър от този на чингисханофските роби.

Стига бе, сериозно ли. Ами тогава нашият стандарт защо не е 4-5 пъти по-добър от руския, хем сме от 8 години в ЕС? Поне мисли пред каква аудитория ръсиш глупостите си, американска отривко.

А бе капут , ти на кой свят живееш бе. Ние до сега според теб трябваше да сме 10 пъти по добре от руснаците. А защо е точно обратното.

Ехо на Москва :"Светлана Давыдова отпущена под подписку о невыезде"

ЗАСТАВАШ ЛИ В СТОЙКА МИРНО?

Ся начи Пристига Джеймс Кук във Варна на 8 кей и освен с осрания си екипаж е въоръжен с ракети томахок Ще стои на другия край на Черно море оти къде Крим може пак сюргюнь да ги застигне а тука ай много да скъсат някой и друг презерватив по нашенските курвети

та туй е офиц информация и не е тайна нъли така

Като е толкова лесно,защо не си оправим нашата държава,ами даваме акъл на руснаците? Те ще се оправят и без нас!

Защото освен акъл да даваме, за друго май не ни бива.

к'ва "държавна тайна" може да знае една безработна домакиня със седем деца ? Ако в Украйна се приложат нормалните закони за защита на даржавата, поне 5-6 рашофилистични агентчета требе да са отдавна обесени ???

5-6 хиляди рашистки агентчета требе отдавна да са обесени ???

Фактът, че статията ни представя жената по начин, по който да предизвика съжаление ми е достатъчен, за да си направя изводите ))) "пацифистка", "майка на 7 деца" и т.н. Питам аз: К'во значение има черен ли си бял ли си, майка ли си, баща ли си, когато си национален предател? Казвам ви опомнете се...

освен това официялната теза на масква е, че в Украйна няма русопитеци с пушки. Т.е. те си признават, че някой е издал..., а той даже е помогнал на рашките, че е дезинформирал врага.

" Обвинената не е имал достъп до секретни данни или държавна тайна" До тук спира разговорът.Жената е невинна.Военните, които са толкова малоумни да си разкрият тайните на някаква обикновена жена, трябва да проведат вътрешно разследване и да се наказват помежду си.

Е тогава е само опит за издаване на държавна тайна.

Чудя им се на тия руснаци що живеят в диктаторска, несвободна и недемократична Русия, ами не избягат в демократична и свободна Украйна, която ей сега влиза в ЕС. Вие чудите ли се?

А не си ли сте задавали въпроса, че може да им харесва?

Задавал съм си много въпроси и затова се чудя, щото вместо от Русия в Украйна, сега е на мода да бягат от свободна Украйна в диктаторска Русия.

Не. Като бягат отиват в УСА. Ти в Румъния ще избягаш ли.

Странно, как така лесно се бяга в САЩ и то от държава-терорист. А за най-верните НАТО съюзници - братята българи има визи...

ИЗБЯГАХА В АМЕРИКА И НЕ МИСЛЯТ ДА СЕ ВРЪЩАТ В РУСИЯ. Рускините са се пръснали из цяла Европа!

всяка година по около 1 млн бягат, като мишки от потъващ кораб. И това са най-образованите руснаци... остават само полуприматите в тайгата.

Първо, Путин като предзидент не може да пуска арестувани. Той може да помилва осъдени. Тази още не е осъдена, доколкото знам!

Значи първо тряблва да се произнесат от съда, може да не я осъдят изобщо. После е наред Путин. Съдебната власт е друга власт! Научете най-сетне абв-то на демокрацията, соросоиди.

полза на Русия и във вреда на България, човек трябва да бъде арестуван и изгонен от България.