Майка с 6-месечно бебе падна в улична шахта без капак

Майка с бебе в ръце пропадна в улична шахта в столичния квартал „Гоце Делчев”, предаде bTV.

Обратно в новината

Коментари - Майка с 6-месечно бебе падна в улична шахта без капак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герб-видими резултати

Погалете цигането по главата.

Като си избирате ГЕРБ и Фандъкова, в дупки ще падате прости софианци, още 2 години още ще слушате за видимите резултати

Община, парламент, правителство, Господ - който и да дойде да слага капаци на шахите, пак не може да смогне на скоростта, с която мургавите ни съграждани ги отмъкват! Ама то това си е тяхно право, а ние не може да им нарушаваме правата, нали?! Щото трЕбе да сме толерантни, таковата....

на кой му дреме за майки с деца в днешно време? вие сте слуги, за чорбаджийте... сичките! да гледа къде ходи, майката. патка заспала... аз за тава карам само s класата си и ходя само у парка, ама и там има препядствия...

ех тая S класа.... нали щяхме да ходим да се състезаваме по витоша с колелата... не тренираш само на класата се возиш..

Ами това е - парламент, министри, общинари, дето ни внушават еврог....ки ценности са заети с прокарване на европейския морал. Какви европейци сме в тази нищета, тези дупки, тези боклуци, ... ?

Не съдете жената, не е имала избор, трябвало е да си купи цигарки, кафенце, биричка за по-късно, някое и друго билетче за търкане ... Нямате представа ква скука е с тези 6-месечни ревльовци по цял ден!

Аз имам само един въпрос към тази майка: защо е тръгнала в поледицата с 6-месечно бебе на ръце (не в количка) и то по пътното платно? Ами ако се подхлъзне и бутне бебето под минаваща кола, кой ще е виновен?

Ами точно по пътното платно нямаше вчера поледица. Тротоарите бяха непочистени.

По платното добре, ама да го беше сложила в кенгуру поне. Все някой друг да е виновен бе, аман

3евзек

Това означава ли, че като натрупа 10 см сняг, трябва да се трепем дружно, с цел да спестим малко усилия?

Дарина, ти бутала ли си количка през зимата на тротоара в България ? -'вечно непочистено, заледено, паркирали таралясници.

Ако това беше станало в някоя от белите държави Общината щеше да плаща огромни обезщетения!

Кмете, кмете!

Крайно време е изкупуването на метал и отпадъци да стане единствено държавно!

Имаш плюс, но и държавно да е, с рушвети и др. пак ще е същото, нали знаем какво е държавната работа!

Ами защо не гледат в краката си? Те са си виновни. Сякаш не знаят къде живеят. Като излезеш на улицата си като на минно поле, пресичаш ли улицата трябва да бягаш като заяк. Не са ли научени как се оцелява в България.

Жалка ти е робската психика ! И такава ще си остане ! Прекланяй си главичката - ще оцелееш !

Чугун - 20ст/кг, майки с деца 0 ст/кг.Пазарна икономика, господин батко.

Като родят по едно чаве и се мислят за безсмъртни, смятат и че винаги са с предимство и че тяхното дете е нещо повече от другите! Що не гледа къде ходи?

Звучи грозно и принципно не си прав, обаче пък си прав за феномена БГМАМА, който е направо смъртоносен за околните. Чавето им е вся и всьо и "варда, че идем". Всеки трябва да се отдръпва от пътя и да им търпи невъзпитаните идиотчета.

Аз предлагам: Гражданска отговорност за всяка дупка!!! Така де До кога главните виновници за произшествията с фатален край няма да носят гражданска отговорност?????? Пример: Бул. България, ограничение 70км/ч и през 40метра дупки фантоми по 10см дълбоки и по 1-2кв. метра площ с ОСТРИ ръбове без ГРАМ обозначение!! И това на път със 70км/ч ограничение! Та предложението ми е: 1: Всяка дупка със задължителна гражданска! Като може да се приеме да не е на вноски ами да е ЕДНОгодишна Така де нали има вероятност да се ползва цала година??? Както и автомобилите има вероятност да имаш пари цяла година за бензин 2: Гражданската отговорност да се плаща от личните средства на отговорните лица за тях (от заплата, надбавки, премии...) 3: Родителите на дупката да носят НАКАЗАТЕЛНА отговорност! (за несъобразена дълбочина с пътната обстановка, нещо като несъобразена скорост на движение)!! Някакви такива ми се въртят в главата Щях да забравя До кога ще се прави маркировката с ТЕБЕШИРНА "боя" ???? В САЩ като настъпя маркировката и мога да вдигна колата на две странични гуми! Толкова е дебела и е от ЛАТЕКС или друг материал който не е ТЕБЕШИР!!

Нека да позная.Дошли едни руси и синеоки хора и са откраднали капака .Зная ,че те много обичат да "берат" "джилязо",а то расте най-често под формата па различни видове капаци , огради , парапети , изстривалки, решетки

Ами, виновни са и тези, които изкупуват и претопяват такива неща!

Предлагам: Гражданска отговорност за всяка дупка!!! Така де До кога главните виновници за произшествията с фатален край няма да носят гражданска отговорност?????? Пример: Бул. България, ограничение 70км/ч и през 40метра дупки фантоми по 10см дълбоки и по 1-2кв. метра площ с ОСТРИ ръбове без ГРАМ обозначение!! И това на път със 70км/ч ограничение! Та предложението ми е: 1: Всяка дупка със задължителна гражданска! Като може да се приеме да не е на вноски ами да е ЕДНОгодишна Така де нали има вероятност да се ползва цала година??? Както и автомобилите има вероятност да имаш пари цяла година за бензин 2: Гражданската отговорност да се плаща от личните средства на отговорните лица за тях (от заплата, надбавки, премии...) 3: Родителите на дупката да носят НАКАЗАТЕЛНА отговорност! (за несъобразена дълбочина с пътната обстановка, нещо като несъобразена скорост на движение)!! Някакви такива ми се въртят в главата Щях да забравя До кога ще се прави маркировката с ТЕБЕШИРНА "боя" ???? В САЩ като настъпя маркировката и мога да вдигна колата на две странични гуми! Толкова е дебела и е от ЛАТЕКС или друг материал който не е ТЕБЕШИР!!

ТАКА ЩЕ БЪДЕ, ДО КАТО НЕ СЕ ПРИЕМЕ ИСТМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЗЕЦАТА И ЖЕНИТЕ. ДИРА, МНОГО НИЗКО ПАДАТЕ ЗАЩО СМЕНИХТЕ НАЙ АКТУАЛНАТА ТЕМА ЗА ДЖЕНДЪРИТЕ, С ТАЗИ БАНАЛНА БИТОВА СЛУЧКА? ИМА НАД 500 КОМЕНТАРА. ТОВА ПОКАЗВА, КОЛКО МНОГО ТАЯ ТЕМА ВЪЛНУВА ХОРАТА.

В америчку съм от 18г.Няма по-добра държава за живеене.Американци, които са ходили в България ме питат оти съм напуснал такава прекресна страна.Викам й,вашиот президент го рече,оти е шитхол кънтри.Лайняна дупка.Човешкия живот не чини и 5 пари от старите.Не мерси това поне мога да си го спестя.Като си аресва идете вие да живеете там.Гуд лак.

Повече ти подхожда японското име Насира Сеяко.

Стой си в Америка, оглеждай се и се ослушвай да не би някой изтрещялник да започне да ви отстрелва, внимавай да не останеш без здравна осигуровка и ама много внимавай да не кажеш нещо неуважително или да погледнеш накриво някой цветнокож - жална ти майка тогава!

това е класика в Абсурдистан от години-да паднеш в шахта без капак! Идиоти!!! Никога няма да се оправи тази циганска страна!!!

Швейцария ама на балканите.

през комунизъма, в софия, кола-таксиметър падна в шахта на парното с вряла вода, шофиорът се свари.

и пираните, живеещи във врялата вода го обезкостиха

няма костов - няма нищо уредено. за каквото гласувахте, това получихте!

Колко дупки ги има такива в СОФИЯ-вървиш си по-улицата и изведнъж падаш в ЧЕРНА ЧЕРНА ПО ЦЪРНА ОТ НИБЕТО НОЩНОТО НАД ТЕБЕ ДУПКА-ДУПКА ДО ДУПКА ДУПКА-и кво ако оцелеееш?:))))))))

Всиччко е на самотек.; Народа да се оправя както може.

да затова вече капаците ги правят от армиран бетон. бетон в пунктовете за скрап не приемат. развалиха им бизнеса на мургавелковците.

Има много, ама много голяма разлика между стоманобетонните капаци, тези от полимербетон и тези от чугун.

Много скапани новини нещо.Не може ли да измислите или копирате от някъде по интересни!

През 96 г. колеги ме оставиха с кола до една трамвайна спирка, слизам и правя крачка без да се оглезам и неочаквано с единия крак потъвам до кръста. Добре, че друтият беше извън канавката. Слава Богу разминах се само с охлузвания.

Чнага интересно ще ми бъде да наблюдавам как мангал задига решетка от канавка, примерно в Германия.

Това е циганска "работа". Цигани не трябва да се допускат в София, защото София е заприличала на Калкута, циганите мародерствуват абсолютно безнаказано и ГЕРБавото правителство нехае. Парламента трябва да приеме закон, според който всеки циганин хванат в нарушение на законите ( кражби, неплащане на данъци, ток, вода, транспорт, здравеопазване, нежелание да работи, побой..) да бъде принудително изселван далече от София и да се държи рам под контрол от полицията.

Повече от половината брутен продукт на България се прави от София, общината разполага с милиарди, но не прави нищо да благоустрои града. Тротуарите и улиците са разбити от паркирани коли и корените на гигантски дървета, за които никой не се грижи да бъдат изсечени, уличното осветление е слабо и липсващо, улиците не се мият и почистват. Лоша управа от некадърници, начело с учителката по руски Фъндъкова. За кмет трябва да бъде иБран сериозен мъж, инженер или архитект или икономист или правист, не филолог със цици.

Тук се питаме какъв е моралът и възпитанието на групата журналисти отразяващи незначителната случка. В разказа си те пишат маловажни неща, но пропускат да отбележат каква е съдбата на детето, което е безпомощно на тази възраст. Според мен е безспорно да възкликнем: - "Идиоти!"

Бебето, бебето е виновно!

FuckTheEU

Я тихо! Онзи ден ви скастриха, че европа дава пари! Трайте и си яжте гмото!

Това е столицата на бъдещата силиконова долина на Балканите,нищо че улиците и тротоарите й са отврат.

епа кво? българия със своите деца на ръце падна в помийната яма #европата и децата и се оцапаха, а стотици хиляди осакатяха и дори умряха! и кво?

"Според тях става дума за откраднат капак." А пък може и да е преместен само? Баи тъпаците

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С НОВИНИ ОТ ТРЕТИЯТ СВЯТ, ИСТИНАТА Е ДРУГА,,,,,ТОВА Е ЕЖЕДНЕВИЕ И ИСТИНА НА СТОЛИЦАТА НА "ЕВРОПЕЙСКА" ДЪРЖАВА, НО ПЛАТЕНИТЕ КЛАКЬОРИ НЕ СПИРАТ ДА "ПРОТЕСТИРАТ" ЗА СЪБАРЯНЕТО НА ПАМЕТНИКА ИЛИ ВТОРИЯ ЛИФТ, Е ДА, ТОВА Е ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА И ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ

Какво искате след като почти 2 млн.град се управлява от жена. И то от жена самоковска учителка.

Няма нищо лошо да е учителка, но не става за кмет, дори и космонавтка да е била преди това

Искаш да кажеш, че е гола вода, само защото е учителка ли? В дъното на 80% си....

На тези в Турция не им зачитат показанията в съда. Работата с деца уврежда психиката, затова учителите стават само за учители.

децата да бягат от кенефа

Отново се налага въпроса КОЙ? Кой разграби така страната, че принуди половината население да се нарои в София? Кой разреши да се бетонира всяко парченце земя в града? КОй разреши безбройни термитници да никнат като гъби без да има никаква инфраструктура? Кой ограбва парите от ремонтите, така, че всяка дупка е замазана ден-до пладне и всичко изкарва по година, че и по-малко? Кой непрекъснато вдига цените, данъците, оскъпява транспорта и после пищи, че въздуха бил мръсен от старите коли и отоплението на бедните? Пак бедните са им виновни . А кой ги направи бедни и ги набута в това гето? Кой унищожи половината АЕЦ, продаде електро-разпределителната мрежа и вдига цените на тока? КОЙ? Преди известно време съпругата ми с малката ми дъщеря за ръка също се беше утрепала в някакво желязо стърчащо от тротоар и си счупи тогава ръката.

Бандитите то 30 г. насам.

Разходете ги тея европредседатели бе! Стига сте ги возили в колите! Да видят колко е хубаво и за какво си дават европейските парички!

Вие не разбрахте ли, че община няма. Писал съм десетки пъти за отворени шахти и нищо. По цял ден мислят само коя придворнафирма коя поръчка да гепи.

как да ни приемат в шенген бе боце, виж къде си "садим фиданките" в шахтите!?? хората в шенген кривите краставици оправят, пак голяма излагация!! отиде още 20 години без шенген!!;))

Става дума за живота в България без маска и грим.

живот без маска и без грим...озъбено свирепо куче...по Вапцаров де .

Аааа това в България не може да се случи. Дано някой евро-атлантически чиновник да не се шмугне в некоя яма: )

Железни са и сиганите ги крадат, трябва друго решение.

Ко речи...из цяла Европа са метални....просто бийте циганите

"бе-си-пето" кво спите бе, веднага Bот на Hедоверие!!;))