Цецка Цачева и Михаил Миков в задочен спор за чистка в НС

Михаил Миков и Цецка Цачева спориха задочно през медиите относно уволнението на 30 служители от администрацията на НС през седмицата.

Обратно в новината

Коментари - Цецка Цачева и Михаил Миков в задочен спор за чистка в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЪРТА, КОРУМПИРАНА, ПОДПУХНАЛА ОТ ГУЛЯИ КРОКОДИЛКА! ЯВНО СУШАТА Й ВРЕДИ - АЙ ПОТАПЯЙ СЕ БЕЗВЪЗВРАТНО!!!

Грозна и проста крариеристка готова да служи на вожда.

Каква била работата им? Само да получават заплата от 2500лева.Много добре зная какви бяха и съветниците на Орешарски и всички назначени. Ами онази некадърница- Нина Гергова ,която само се разпореждаше пред медиите, като част от "контактната група" Да не обсъждам и този Обществен съвет от празноглавци ,които не можаха да изтърпят една умна глава като мен и не ме допуснаха след остра критика за бежанците и статута ,който им предоставяли. Не съм одобрявала Ц.Цачева в миналия парламент ,но сега одобрявам действията ѝ Само да не назначат още по- големи мързеливци и некадърници!

дано има нови избори иначе тоя урод цачева трябва да я гледаме четири години от екрана

ОТЗОВАВАНЕ НА ДЕПУТАТИ", сега нямаше да се нервим на "щурите творения" на неспособни, но алчни и нагли депутати-"уроди", "енергийни вампири", намърдали се в Парламента не според притежавани качества за управление, а по "втория начин"! Те са зловредни за народа и управлението на страната, ама като няма закон за отзоваването им- единственото спасение е , да чакаме и се надяваме на Нови избори! За съжаление!

хахаха, абе все пак става дума за Цецка клецка

Само да ни лапаш миносчетата (:->) Истрития

Дира,махнете най-сетне снимката на тази,не мога да заспивам вечер,плаши ме!

егати ...

ггьь...

Пфуу...

Баби,а сега ме светни-ти комунист ли си,антикомунист ли си или просто си си намерила доходна работа?

бивша"лява"- комунистка, сега "дясна" демократка, е нелицеприятна , излъчва злоба, неудовлетвореност, отмъстителност-реваншизъм, презрение към всичко и всички...Трябва да има "Закон за държавния сужител", за да не може "новите" на власт- да махат "стари", за да си назначават нови - "свои" !

Гледам снимката и си викам....кра со тааааааааааааа!!!Ужас!!!

да,красотаааа, но с обратен знак. андроген, извратеност, противоестествено, лудост, ето какво се твори и по дух и на дело. Зло.

Ако няма чистка, трябва да бъде проведена. Целият БСП/ДПС боклук трябва да отиде на бунището. Става въпрос за нискоинтелигентни и некадърни индивиди назначени по партиен принцип от мафиотите на тройната коалиция за да им слугуват. Изборите показаха, че народът иска тази паплач да бъде изхвърлена.

Народът бил гласувал за ГЕРБ, хаха..ма вие почнахте и да си вярвате май,а :))? Скоро ще сте на дъното, където ви е и мястото национални предатели и не плюйте много ва моля герберчета по бивши коалиции, щото като ви гледам настоящата без ДПС сте за никъде.....колко предателско ...!!!!

Че то,ако има истинска чистка в парламента, я останат 50-60 депутати ,я-не.

...И ТАКА... ДЕПУТАТИТЕ ТРЯБВА ДА СА БЕЗ ЗАПЛАТИ.... ЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ ПО-ДОЛУ.

ТОВА САЙТА НА ДЕПУТАТИТЕ ЛИ Е? ЗАЩОТО КАТО КАЖА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СА БЕЗ ЗАПЛАТИ, МИ ПИШАТ МИНУСИ??????ТАКА И ТАКА ВИ ПИЯТ КРЪВТА - ЗАЩТО ГИ ЗАЩИТАВАТЕ????? НЕЩАСТНИЦИ, ПЛАЩАТЕ С КРЪВТА СИ.

Да останат само калинки от ГРЕБ!!!

Всички, абсолютно ВСИЧКИ ПАРАЗИТИ, назначени от бившата тройна коалиция на Гея, Бея и Злодея, трябва да бъдат изхвърлени на бунището!!!Независимо дали са назначени в парламента, или някъде другаде, трябва да се напъдят оттам!! Ако можеше и паразитите от БСП да бъдат изхвърлени - ехеее... Ама народът поизхвърли доста от тях на последните избори! ;-)

И да остане само Цоцка Цочева

Но това явно не вълнува избраните (необяснимо как и защо) депутати от ГЕРБ. Те очевидно имат много по-важни лични интереси, във връзка с които започват работа още от първите си дни в НС. Преброяването на уволнените е направено по "специална", може би генерирана от ГЕРБ, система. Говори се за 30-тина души, а те реално са много повече. От друга страна, не е лошо да се говори в цифри. Лошото е, че те се цитират така, както "Дяволът чете Евангелието". Лошо е и това, че не се цитират съпоставителни цифри, свързани с уволненията, направени от миналото 42 НС - може би защото те са равни или клонят към нула и са изобличително показателни за приоритетите на ГЕРБ, които нямат нищо общо с предизборните им обещания. И най-лошото е, че избирателите никога няма да разберат броя на предстоящите политически назначения, които задължително съпровождат първите дни на управлението на ГЕРБ. Такова е действителното положение на кадровата политика на най-висшия орган в държавата ни, когато управлява ГЕРБ. И тази плачевна истина е безспорно доказателство, че не ни чака нищо добро.

Разбира се, че има чистка. Никой не бива да се съмнява в това! Брутална, безотговорна, без оглед на интереса и нуждите на институцията, нецивилизована, недемократична - точно в стила на Герб. Отново остават услужливите, сервилни и подли хора в напреднала възраст, които от години би трябвало да са пенсионирани, но това няма да се случи скоро, защото няма по-манипулируеми служители от нежелаещите да се пенсионират старци, на които и през ум не минава, че трябва да се направи път на младите. Отново уволнените са предимно млади и образовани хора, някои от тях изключително компетентни, а има и такива с по 30-40 години професионален опит, на които остават 2-3 години, за да могат да се пенсионират нормално. Не е ясно защо съществува документ, наречен Етичен кодекс на НС, според който не се допуска дискриминация под каквато и да е форма. Нима съществува по-брутална форма на дискриминация от това човек да бъде лишен от правото си на труд? следва продължение

Всички, абсолютно ВСИЧКИ ПАРАЗИТИ, назначени от бившата тройна коалиция на Гея, Бея и Злодея, трябва да бъдат изхвърлени на бунището!!!Независимо дали са назначени в парламента, или някъде другаде, трябва да се напъдят оттам!! Ако можеше и паразитите от БСП да бъдат изхвърлени - ехеее... Ама народът поизхвърли доста от тях на последните избори! ;-)

В ТОЗИ САЙТ КОГАТО КАЗВАШ ИСТИНАТА ТИ СЛАГАТ МИНУСИ, КОГАТО ПСУВАШ - ТЕ ВЪЗХВАЛЯВАТ И ТИ СЛАГАТ САМО ПЛЮСОВЕ. ТОВА КРАСНОРЕЧИВО ГОВОРИ ЗА НИВОТО НАТЕЗИ, КОИТО ПИШАТ ТУК И НАТЕЗИ, КОИТО МАНИПУЛУРАТ ОТ ДРУГАТА СТРАНА...

не само на тук пишештите, за съжаление и на много, много голям процент от народа. А за най-голямо съжаление и на поне 80% от учениците.....Всички управляващи постигнаха голямата цел-обедняване и опростачване на народа. Така се управлява много по- лесно.....

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА. ПРЕДИ ВРЕМЕ, ПРЕДИ ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЕ ДА СЕ МАХНА, НА ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА НАКАКВА НЕГРАМОТНА ПУТКА МИ БЕШЕ КАЗАЛА, ЧЕ ДИПЛОМАТА МИ НА ФИЛОЛОГ Е "СТАРА"...

В края на 20 век бяха открили още ковачниците на кадри - Свободни, Нови и други университети продаващи дипломи на килограм По това време децата на заслужилите другари влизаха с предимство да учат вишУ. Имаше деца, които не можеха и с предимство да влязат и така измислиха т.н. "РабФак". Изпраща те партийния комитет и те готвят 8 месеца за изпити. Влизането ти гарантирано. Тази лелка, само така успя да запише вишУ. Как завърши, нека да замълчим, че започвам да се изчервявам

ЗА СЕТЕН ПЪТ ЩЕ КАЖА: ДЕПУТАТИТЕ В БГ НЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ. САМО ТАКА ЩЕ НАСТЪИ ЛУСТРАЦИЯ И ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ИМА ЛИ ХОРА, КОИТО СА ГОТОВИ ДА РАБОТЯТ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА. ЗА ЦЕЛТА ДЕПУТАТИТЕ ТРЯБВА ДА СА БОГАТИ БИЗНЕСМЕНИ С ПОДХОДЯЩО ОБРАЗОВАНИЕ, КОИТО ДА НЕ ИЗПОЛЗВАТ ДЪРЖАВНАТА СЛУЖБА ЗА ЛИЧНО ОБОГАТЯВАНЕ.

Извинявайте, Скарабей, но май сте чели твърде много научна фантастика. Кои ще са тези 220 видни и кадърни бизнесмени, които ще си зарежат за 4 г. бизнеса, за да депутатстват безплатно в угода на хора, които не знаят какво искат, но знаят, че искат някой друг да свърши работата вместо тях, при това, ако може - безплатно ?

Има САМО по 1 апартамент във Старгъзия Несебар Ловеч Троян Бояна Банкя, САМО за Първия си мандат Прес този, ще купува в Чужбинка

НАВРЕМЕТО, КОГАТО ВЛЯЗОХ В НС - НИКОЙ НЕ МЕ СПРЯ. ОХРАНАТА ИМ Е НУЛА. РАЗГРАДЕН ДВОР. ПОЛИЦИЯТА, ВМЕСТО ДА МЕ СПРЕ, МЕ НАСОЧИ НАПРАВО КЪМ ВРАТИТЕ НА НС. ЕДВА СЛЕД КАТО СЕ РАЗБРА КАКВА ГРЕШКА СА ДОПУСНАЛИ, ЗАПОЧНАХА ДА ПРИЛАГАТ СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕХНИКИ ЗА РАЗПИТ, НО - СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА - ФАКТЪТ СИ ОСТАВА ФАКТ - БЯХ ВЛЯЗЛА И ДОСТИГНАЛА ДО ВЪТРЕШНОСТТА...ПОЧТИ НЕЗАБЕЛЯЗАНО ..И БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО...С ОКУРАЖАВАНЕ ОТ СТРАНА НА ПОЛИЦИЯТА. В ТАЗИ ВРЪЗКА НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ВИНАГИ Е ИМАЛО, ИМА И ЩЕ ИМА ПАРАШУТИСТИ ТАМ, КОИТО ЩЕ ВИ СМУЧАТ КРЪВТА, ДОКАТО НЕ ГИ ИЗМЕТЕТЕ НАПЪЛНО САМО ЧРЕЗ РАДИКАЛНИ МЕТОДИ....

Моеш да гу праиш тъка готено !

А бе то май и 43 НС няма да има, но нали трябва да уредим и нашите хора...

Цигането Ваньо

Герб не се е променил, както го възхваляваха някои. Нищо, че Борисов се държи като препикано мушкато, откакто е "спечелил" изборите.

През увеличителното стъкло на чашата забелязах че има хубави очи ! Значи ша е мно умна , да знaите от мен!

МИШЕ, СИПЕ ЕДНО ДЕ...НЕДЕЙ ВАРДИ ВСИЧКОТО ЗА СЕБЕ СИ СКРЪНДЗООО...

Ама що ма уплете в тези черни жартиери ? Ела ма освободи че не мога да си допия от снощи !

Охранител на ОНС- Плевен

Колкото повече пия толкова по-права и по-хубава ми изглежда тази русата ! Защо ли е така? A?

АХ, ТАЯ ЦАЧЕВА, ДЕТО ИСКА ДА МАХНЕ ОТ СЛАДКИТЕ МЕСТЕНЦА МЛАДИТЕ СОЦИАЛИСТКИ, УТРЕШНАТА СМЯНА НА ПАРТИЯТА КЪРМИЛНИЦА.

ТОЯ ПИАНДУРНИК ЗАБРАВИ, ЧЕ БЕШЕ ШЕФ НА НАЙ - МРАКОБЕСНИЯ, АГРЕСИВНИЯ, КОНФРОНТАЦИОНЕН ПАРЛАМЕНТ. ПРИ НЕГО СИДЕУРУГЛУ ХОДЕШЕ С ПИСТОЛЕТ НА РАБОТА И НЯМАШЕ КОЙ ДА ГО СПРЕ... ПИЯНКАТА ТРЯБВА СИ ОТИДЕ ОТ ПОЛИТИКАТА КАТО НАЙ-МРЪСНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА

А ти виждал ли си "Оръжието" в кюлотите на Новата стара ? Пиранята ще ти се види като котенце мило, за сравнение !

АБЕ ГАРГО, УСТАНОВИ ЛИ СЕ НАКРАЯ КАКА ЦЕЦКА КАКЪВ ТОЧНО ПОЛ Е?

МИШЕ, ВАНКАТА ЛАСКИН ТЕ ТЪРСИ ДА ТИ КАЖЕ "НАЗДРАВЕ"!

На Кръста: И Тая ли, Плевенската чайка Креслива, нахална, граблива Боже мой, защо ме изостави Каза Той, и , ... издъхна тихо От един гербер се чу крякане Гръмотевица разцепи небето И Буда, с черен пояс на бял кон Застана зад Плевенската чайка

Кой назначи говньора и Цацаров. " Не се смей, ти си го избра..."

Да махат всички корумпирани шефове на държавни фирми, които са сложили БСП и ДПС, а също и тия лаина, които са докарали техните корумпирани директори- Шатката, Подметката и др.

Кои ГРОБАРИ точно имаш предвид? Понеже списъка със бивши БКП членове при тях е най-обемист! ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЗАТОВА МЕ ИЗБИРАТЕ!

Абе къде са парите за здраве?Дянков цункай Джиджи!

Сватбата на Николайчо в Евксиноград кой я плати? КОЙ? кОЙ? КОЙ?

Айдеее отидоха още между 60 и 100 бона за обзавеждане личното жилище на Цола от държавния бюджет! Миналогодишното станало демоде!

" Да не съм жена, че да ми гледат миналото."

Това от снимката и онзи от видинско ли са цвета на нацията, за да спорят за нещо в НС? Стържеме дъното и задълбаваме все по надолу. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

С официална униформа - кафтан с кожи, змийските чепици шпицари пръстени плоча на всички пръсти на ръцете и на палеца на крака! Ще утепаме света и галактиката. Ше строиме магистрали до Млечния път! Аз, аз, аз!

" Ако нямам 120 депутата, връщам мандата."

засрами се бе!!! единствените са,дето се мъчат да напарвят нещо за страната ти бе!!! видяхме ги псевдочервенобашибозушките експерти колко могат(за пореден път)! кат не ти оттърва,влакът софия-кавказ и сбогом!...или и ти си от тез социалните плъхове,дето все на държавната каса чакат!? работата му е майката(без значение каква е) от сутрин до мрак,ама щот сте свикнали все от някъде да сучите,е затуй все бедни ще си останете!!! свърши се майка авантата,от тук нататък гърч за мързеливците!!!

За Масква отива Шопара: "Ако спечеля изборите, отивам при Путин". 20.09.2014г. Колкото до мен, никога не съм бил на държавна служба, нито на бюджетна издръжка, за разлика от милион ГРОБАРИ. Така че ти го турам в кривите устенца, мекере ционистко!

Миков, ти върна ли на Шопар болен за власт в тикви кафеварката?

Б.Борисов:"Ако спечеля изборите, ще ида при Путин." 20.09.2014г.