Миков: АБВ или не е лява, или пренебрегва принципите си

Лидерът на БСП Михаил Миков атакува остро бившите си съпартийци от АБВ, че са се отказали от лявата си политика на преговорите с ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Миков: АБВ или не е лява, или пренебрегва принципите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Метаморфозите на агент Гоце видяхме - и по отношение на НАТО, ЕС, бунта на тенджерите, избора на станиШЕФ, бащата на тройната ламя и т.н. Той трябва да направи нещо значимо, за да разчита на по-решителна подкрепа и да откъсне колкото се може повече избиратели от БСП, Движение 21 и другите маргинали. Като опозиция е незначим, по-малък е дори от Атака. Шансът му е да се впише като управляващ, а НЕ само като подкрепящ значими политики на правителството. В противен случай ще се разпаднат и ще се превърнат в поредния политически труп.

Няма леви,няма десни има правилни и неправилни политики.И левите и десните полтики правени от вас и другите бяха много зле.Не ви искаме повече...омръзна ни.Не се търпи.

Няма БСП, ГЕРБ, ДПС и други, има бедни и богати.

Първанов ляв?!? Стига бе. Ясно е, че за да влезе отново във Власта, утре ще има принципно съгласие и с ескимосите, ако е необходимо. Въобще, цялата политическа прослойка е като хидра - атсича едно пипало и на негово място растат три други. По същноста си, не е нито лява, нито дясна нито центриска. По скоро - безпринципно договорна. Таргет - участие във власта. Цена - без значение. Всяка цена е допустима, за да бъдеш във власта. Очаквайте слез Първанов и други хамелеони на прехода да стигнат до "принципно" съгласие.

БСП си имат кривини, но поне са последователни, а какво прави десният Герб с левият АБВ? Как ще съберат идеите си в едно? За всички е ясно, че Първанов направи дребна продажба. Явно се е пазарил яко, защото преговарящите от Герб бяха направо нещастни и смазани от нещата, които са загубили! Сега Герб ще прекарат собствени партийци, за да дадат постове на АБВ! Горките гербаджии - Да живей! Ура! Ура! - а накрая ще лапка АБВ дружинката!

Нито ГЕРБ са десни, нито БСП са леви, а АБВ, ББЦ и ПФ са някакви политически хермафродити, според както дойде. Така че всичко е възможно в политическата БГ действителност!

С това си изказване "политика" Миков показа за пореден път че БСП мисли само за джобовете на върхушката си , но НЕ и за БЪЛГАРИЯ!! КРАДЦИТЕ от БСП довели съвмесно с ДПС и Атака страната до поредната криза са за СЪД!!!! Тези хора са СРАМ за обществото!! Нека в 43 НС се приеме решение за нови избори с промени в Избирателния кодекс:- да се въведе образователен ценз за придобиване право на гласуване , -- ЗАДЪРЖИТЕЛНО гласуване , --и мажоритарно избиране на 150 народни представители!! САМО така ще се намали партийното редене на листите!! Избирателите зад граница --да бъдат обособени в ОТДЕЛЕН много мандатен район!!

Първанов може и да не е най-левият и най-добрият политик, но е Политик, за разлика от цялата пасмина, г-н Миков! Вие сте... Не знам. Срам ме е за родителите ми, които бяха редови и вярващи социалисти. Нищо не спечелиха и нищо нямаха, освен вярата си и смисълът на живота си, които убихте.

Хайде наздраве за младоженците!Агент Гоце и агент Боце, пардон Буда скрепиха любовта си с публична целувка......Остана да получат само нанизите с парите от кукловодите, типична българска селска сватба, за съжаление.....

А аз се срамувам ,че съм гласувала за Първанов ...интересува се само от себе си .И БСП дали ще се промени или не ,това е работа на нейните членове.Но Първанов и Калфин няма да се променят ,предателят остава винаги предател...

Миков да спре да се прави на политик. В България останаха много малко истински политици и Първанов е един от тях. Много е лесно да правиш напук и да се конфронтираш. Това не е политика. Политиката се базира на компромиси, да намериш общото в позицията с опонента си и да се опитате да съградите нещо добро за всички. Иначе всеки може да плюе.

АБВ и ГЕРБ са много по леви от БСП г-н Миков

Ти направо изби рибата, ама си забравил най-левия ВДЯНКОВ. Сега кат почне една лява политика, свят да ти се завие. Токът наляво, пенсиите също, ранното пенсиониране още по, заплатите леви, цените и те левеят и те така циганите от Гент шъ съ завърнат за всеобщо облекчение.

ГЕРБ е на път да направи нещо уникално за последните 25 години: да обедини всички политици за решаване проблемите на народа! Протестите не са отишли напразно!

Pesh0

Че БСП да не е лява партия ?

На какви се правите? Няма такова деление в БГ. Тук става въпрос за крадци - останали.

Абсолютно! Само ми е трудно да видя тия, които НЕ...

Г-н Миков, Вие като сте "уев" защо надзъртате в чуждото канче, а не гледате в своето? Колко хора Ви казаха, че не желаят "уевия" Вигенин в Благоевград, А Вие тъпо но упорито го пробутвахте? Носете си го сега под ръка и продължавайте докато стигнете 4.1 процента! Някога гласувах за Вашата партия, никога повече. Поздрави и със здраве.

Държавата умира, народът страда, а той /Миков/ взел да ми обяснява "ляво-дясно". Няма време вече, оправяйте се или изчезвайте от "Позитано", че гневът се изостря. Животът ни изтече сред лъжи и обещания, друг няма...

какво група червени боклуци била казала за друга група червени боклуци, много важно

А отцепилите се "червени боклуци",в момента светло сини, начело със сикаджия????

О! Та това е друго нещо!Това е "евроинтграция","евроатлантизъм" и т.н.т. все "ЕВРО"!

От лявата идея се отказа първо "Партията", която Вие, г-н Миков поехте и поведохте, когато вече беше затънала. Имаше останки от само една партия в тая държава и вие я убихте, под ръководството на... знаете кой Ви нареждаше. Даже бабите вече не ви вярват.

БСП пък има едни принципи лелеее.Това е партията на богатите и олигархията.Живее отделена от народа десетилетия.

МИКОООВ ,ТОВА ,ЧЕ СЕ ЗОВЕТЕ ЛЕВИ Е НАЙ ДЪРТАТА ЛЪЖА.ТАКА ПРАВЕШЕ НА ВРЕМЕТО ТИТО,ВСЕ ЛЯВ СИГНАЛ ДАВАШЕ НО ЗАВИВАШЕ ВИНАГИ НА ДЯСНО НЕ СЛУЧАЙНО ГОСПОД НЕ ТИ Е ДАЛ ДА ИЗГОВАРЯШ БУКВИЧКАТА Л-ДА НЕ ЛЪЖЕШ.

Зa товa Бългaрия е нa този хaл,зaрaди принципите нa пaртиите леви, десни.....Изобщо не ги е грижa зa принципите нa хорaтa,мaлпумнa история ....

Мише, къде е идеолога на БСП - Кутьо тракториста да направи един анализ.

Странно как един умен човек, като г-н Миков, като седне на партийния трон и сякаш нещо му изпива мозъка. Явно пагубния болшевишки уклон не е минало за Партията. Сто и кусур години само врагове с партиен билет Другари не си ли давате сметка, защо в една държава от преобладаващи бедняци, гласуват срещу себе си за десни партии. Извода е много прост и вие го знаете. Но как да посегнеш на хора на които еднствения им трудов стаж е като депутат или висш държавен чиновник, а на нас ни се разказа играта от същите тези некадърници.

АБВ е истинската лява партия, не БСП.Ако си мислите , че представлявате някой лъжете се.Вие сте едни комунисти крадливи.

АБВ начело с Първанов и Калфин е най-безпринципната партия...

Миков, БСП не е лява, а левашка партия.Само цигани,лумпении и 80г. старци могат да гласуват за нея.На следващите избори едноцифров процент.А ДАНО.

Точно Миков има право да съди кой ляв, кой десен... "Политика" по български!

Тук някой продължават да си повтарят едно и също ,като зомбирани -БКП ,ДС, Тодор Живков ,комунисти, ченгета и тн . Аз не знам до колко трябва да е зомбиран този овчи народ ,за да разбере че този който го пазеше като стадо овце /Т Живков и още няколко човека / просто бяха предадени и оплюти от върхушката на БКП и целият народ и сега всички "леви и десни" и този на снимката и неговата партия ,служат вярно на новите господари от запада и нищо няма да променят за доброто на народа и България я чака сигурна трета -последна национална катастрофа !

Глупаците не могат да те разберат защото са тъпоумни и с ограничен поглед. Бай Тоше още се обръща в гроба, а бащата на приятелката ми си е сложил негова снимка на огледалото за обратно виждане, та чак понякога вика си говоря с него. Това което направиха от България за 25г. никога повече няма да се възроди.

Така е, прав си. Комунизма в онзи му вид няма как някога пак да се възроди!

Бисер, сега го изплю! АБВ са по качествената лява партия от БСП!

Толкова партии и толкова безсмислени разговори и всичко на гърба на данъкоплатеца... А някои от лидерите на всички тези уж толкова загрижени за народа партии спомена ли нещо за най-важния проблем на българския народ: плащането на измислени сметки, отчетени с развалени уреди, поставени по къщите на хората? Имам пред вид ТОПЛОФИКАЦИЯ, ТЕХЕМ, БРУНАТА и т.н. Все голямата енергетика им е в устата,защото някакси трябва да продължат да си пълнят джобовете. А всъщност проблемът е много по-прост. Някой обеща ли ви, като сме в ЕС сметките за парно, ток и вода да са общо 11% от средния доход за страната? Защото в ЕС е така. Защо никой от вас не протестира за това или не се сещате или не знаете, че и ТОПЛОФИКАЦИЯ е подсъдна и няма право да завежда дела?! Ама политиците си мълчаааааат по този въпрос, нали?

АБВ и ГЕРБ са едно и също: изчадия на Тодор Живков и на БКП. Не мислете, че са нещо различно. ГЕРБ била дясна партия?! Пълни глупости! И сега най-добре е да се откажат от резултатите от тези избори и да дойде външно правителство и без това вече всичко внасяме...

!!!

Тази опорна точка от коя партийна централа идва!

Точно така, АБВ не е лява партия,както и БСП. Обаче и ГЕРБ не е дясна в общоприетия смисъл. Всичките са клонинги на БКП превърнали се в диви капиталисти само че некадърни. Това е.

Много са си кадърни, я кви кинти правят

Към Гоце ще се присламчат и червени депутати. Тепърва червените ще се избиват помежду си.

Не те навиждам (ненавиждам те) в коментарите ти, ама тук си прав, всичките са червени, ама то има ли други, бивши, нови, бъдещи... Турих ти един плюс (+), за първи път, да не си сменил ориентацията? (не дай Боже резбата) Майтап, бе Уили ;-)

Там,където комунистите са на власт,живот си живеят-Северна Корея,Куба,Венецуела.Ех,БСП,БСП,не си отивай,поспри,не ни предавай,къде сте хора от желязо,няма ли да строим комунизма.С тази лъжа младостта ни изгризахте,мамка ви...

такова животно-лява партия, колкото и да се пънат на думи от върхушката на БСП-то. Хората искат такава и гласуват, но уви за една много, много дясна партия....

Другарю Миков, за АБВ може и да имаш някакви съмнения, но в БСП нищо, ама нищо ляво не е останало,... освен леваци в ръководството...

На Първанов желанието му да бъде във властта е толкова голямо ,че е единственият лидер на партия ,който участва в преговорите на това ниво ...Падението му е очебийно.

Това е лична воля...а,да е във властта е смисъла на политика...Като изключа ДПС и ЮРУШ кой не желае да е баш бакан? дори БАРЕКОВ раздава кюфтета

Другарю Миков, двамата с другаря Костов не умеете да водите преговори и оставихте другаря Гоце да ви измъкне баницата изпод носа. Мъка голяма. Да си близо до баницата и да гледкаш как другите си папкат а ти да подсмърчаш и да не можеш да си чупнеш и парченце. Хи,хи,хи.

Много интересна коалиция се заформя за мнозинство. Като знам кои ще са ако изкарат зимата без да се разпаднат ще е луд късмет.

zeddd

Другарю Миков, точно БСП показа най-добре как се пренебрегват принципи в името на властта :)

Просто са поредната продажна партия като всички останали, които влезнаха в парламента. Тук става въпрос за власт и съответно много крадене. Няма място за скрупули и идеали там където има кървава пара.

Какво е продало АБВ? Нормално е да подкрепиш първия...Нали всички са роби на народа и борци за свобода и права

Не,само Вие и Стоичков сте леви! Ние гражданите и лорд Минчев сме десни-с нами ГЕРБ :)

Днес дори комунистически страдания не виждам във форума. Егати скуката. Комунистическите плъхове се изпокриха само един двама безинтересни евнуха на ханъмата Воленка. Май е време да пикая и да си лягам.

тъпанар си ти !

Правилно ли да разбирам ,че повечето от участниците във форума предпочитате комунистите пръкнали се в други партии само и само да са на власт ,а членовете на БСП ги заклеймявате !?!а

Те са попаднали на хора и станали човеци, покаяли се грешници

Аз четох изявлението във ФБ - никъде не се оспорва идеята за смяна на формата на държавно управление. Просто се обръща внимание на Георги Първанов, че бърка двете понятия - държавно управление и държавно устройство.