ГЕРБ остави временно БСП с двама депутати по-малко

Новият председател на Народното събрание Михаил Миков обвини ГЕРБ в процедурни хватки заради отложено заседание на Централната избирателна комисия (ЦИК), на което тя трябваше да вземе протоколно решение за замяна на двама отказали се депутати от БСП.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ остави временно БСП с двама депутати по-малко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

уеуееее , аз съм скакауец

От БСП и ДПС са толкова ентусиазирани, че им се отдаде шанс пак да са на власт. Направо са изпаднали в екстаз. ... Е кой нормален човек, би повярвал, че са толкова доброжелателни и са ръководени само от "благородни" цели - да спасят България ?

Искам закон, който забранява на адвокатчета да бъдат в парламента. Те просто имат професионално изкривяване да разтакат локуми докато изкарат че бялото е черно и черното е бяло! Например Манолова?

Дебелата йотова се е разкрачила и върху европарламента и върху БГ парламента - много лакома, явно видно е от визията й!

кажи едно (1) довършено до край проруско действие на ГейШеф. само едно. взет подкуп за централа и умишленото забатачване на проекта не са проруски, а антибългарски и протурски. турците, между другото, строят 2 такива централи, + поне една неруска, но пак 'ядрена'. и не знам да ползват шистов гъз.

кажи едно (1) довършено до край проруско действие на ГейШеф. само едно. взет подкуп за централа и умишленото забатачване на проекта не са проруски, а антибългарски и протурски. турците, между другото, строят 2 такива централи, + поне една неруска, но пак 'ядрена'. и не знам да ползват шистов гъз.

БСП и ДПС са за схгласие само когато те са на власт, другите да са съгласни с тях. Иначе никакво поведение. А М. Манолова само как говори......

Не двама, всичките да им махмат

Хей, KGB, лигльо, защо не кажеш, коя велика сила направи измислената държава Турция сила в региона? И какво общо има въобще Русия, днешна Русия, с комунизма или социализма? Кой спонсорира комунягите в Русия? Защо разни отворени общества и хелзински комитети изреваха на умряло, когато Путин им забрани да получават пари отвън? Хайде, со кротце со благо и въобще махай се обратно в гейклуба.

за това е 'за жалост'. защото Путин е един истински националист и антикомунист. а хора като KGB, под претекст, че са големи борци с 'комунизъма' всъщност правят точно обратното. Колко си приличате с Болен...

къде видя москва, бе, американски тъпунгер. Москва не е комунистическа от поне 10 години, гей-паради нямат, и нямат нищо общо с ПЕС. можеш да кажеш кой налива пари в червени 'активисти' и кой защити ултрачервените курви, които се изгавриха с християнски храм. аре улево с лъжите.

Че бате Бойко не направи ли същото като водач на листа на НДСВ през 2005 година?

Така си начесаха крастата че са с 2-а "повече от другите:)))) Ама какво се чудите сякаш сте живели през последните години извън България..

БСП и другарите им ибрикчии,няколко месеца правиха курвенски номера на ГЕРБ,а сега,като започнаха да им отвръщат-ореваха орталъка!По спокойно,не изпадайте в истерия дргаУю ПредседатеУел-каквото повикало,такова се обадило,нали?!!

говориш абсолютни глупости. Почукало- обадило се? Народното Събрание да не е квартална бирария?

А на теб на какво ти прилича? Честно казано, дори и в кварталната бирария хората показват по-голямо уважение един към друг!

ГЕРБ се държеше доста неизискано с опозицията. Сега ще се понаучи малко на нормално поведение

да се държи нормално с един анадолец, с един гей, и с един луд? (мъдераторите, по-кротко с ножицата)

Аз обаче друго чух. Заседанието на ЦИК било за 15,00 а до 16,20 никой не дошъл. Затова тези на Боко си тръгнали. Не знам кое е вярно ама знам че на народа почва да му писва и ще берат ядове

Чудя им се на БСП ,ДуПеСе и СеНаАкатака. Как можаха да изберат за Преседател на Народното Събрание човек с говорни дефекти. Я да го накарат да каже например "пиле със зеле"или гр.Кула. Няма да може.Те за това и посланиците напуснаха Народното Събрание за да чуват фъфлежите на гения от гр.Кула.

Не е хубаво да се подиграва човек на хората с (говорни) дефекти, дори и да са тип Фидосова и т.н.

За хората с говорни дефекти си има логопед!

ПИШЕ СЕ СБОГОМ! :)

АБЕ НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ ТОВА Е ПРЕСТАПЛЕНИЕ ВСИЧКИ ПАРТИИ КРАДАТ ТА СЕ ПУКАТ А А З ГЛАДУВАМ У НАС ЯДЕМ ХЛЯБ И СИРЕНЕ ТА НИ ПУКАТ УШИТЕ РАБОТЯ В ЕДНА ЛЕЯРНА ЗА 500 КИНТА ИМИ ПИСНА ДА СЪМ ПОДЛОГА НА ШЕФОВЕТЕ ЗАСТОТО САМ ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧИЛЯК ПИСНА МИ МИСЛЯ ДА ЗАХОДЯ КУМ ТЕРМИНАЛ 2 И ДА НЕ СЕ ЗАВЪРНА НИВГА

Ако, който бълват помия и има опасност да се разболее от злобата, която таят, то Станишев, Местан и тази кюстендилска слива- приятелката и съратничката на братя Галеви, отдавна да са умрели от това. Те от 4 години не са спрели да злобеят и да бълват огън и жупел от яд, че народа избра Бойко тогава. И сега ГЕРБ има повече избиратели и народа повече ги обича. Ще се уверите съвсем скоро комунистически лизачи и дупедавци. Всички сте еднакви точно като водача си СерГей. На следващите протести вече ще излезем ние, и тогава ще видите народа, кого иска. Но комунистите ще имат ли морала тогава да сдадът власта, която завзеха с манипулаации подкрепени от турската мафия в лицето на ДПС и Руската мафия чиито слуги са те самите? Абе, колко съм наивен и аз! Какъв морал в комуниста???!!! Няма такова животно-морален комунист.

абсолютно съм съгласна с вас, тия комунисти не виждат ли че болшинството от хората НЕ ГИ ИСКАТ, какво ще ме оправят Мая Манолова и Миков , недай си боже и тоя предател Бисеров Сивият кардинал ,нали така му казваха преди.....МАХАЙТЕ СЕ

Тези двамата,като не искат да са депутати,защо са се кандидатирали.И те играят някакви игрички.

По същата причина поради която ББ се кандидатира за депутат на две места през 2005 и се отказа и от двете, но се биеше в гърдите че е вкарал двама депутати.

Aми както и Боко при предишните избори където се отказа да бъде депутат???Защо при едни викате "осанна" а при други "разпни го"...Всеки има право на избор, но ПЛАТЕНИТЕ членове на ЦИК НЯМАТ такава опция и трябва да РАБОТЯТ.

Миков,не рИви! Вие с процедурни хватки се каните 4 години да управлявате, сега ще потърпиш някой и друг ден докато ви "върнат" дупедатите...

Бойко с теб сме от 70 години те чакаме предсказанието ни говореше още в 1960

А защо Илияна Йотова се явява на избори за Парламент, след като е евродепутат???? Това не е ли бакалска сметка, г-н Миков??? Ваши са всички видове сметки, вие така стигнахте до властта, чрез недостйно сметкаджийство, за което обаче в скоро време ще бъдете наказани от хората!

По същата причина се явява поради която ББ се кандидатира за депутат на две места през 2005 и се отказа и от двете, но се биеше в гърдите че е вкарал двама депутати. Не може едно и също нещо в един случай да е ОК а в друг за порицаване. А това на Йотова не е проста сметка а стратегия и тактика. Освен това, явно добре е използвала картата дето Цецо и подари.

Ама нали тези били по-свестни и по-морални?!?! Ако са същите, защо ручахме жабетата?

Я сега си гласувайте правителство и после да видим какво ще стане.

А защо тези мюрета са кандидатствали за депутати,като са знаели,че никога няма да са такива?Като искат да се махат-да се махат и комунистите да остават с 2 по-малко.Аман от тънки сметки на гърба на избирателите!

Защото сме в недоразумението България - тук може и да се кандидатираш в колкото искаш избирателни региона - въобще системата ни е тотално усложнена без да има някакъв смисъл от нея. Може и в един край на БГ депутат да се избере с 400 гласа, а на другия да са необходими 1000... но колко са нужни на народа да изгони депутат ... закона не казва нищо по въпроса

БЪЛГАРИЯ ИСКА НОВИ ИЗБОРИ ДОЛУ БКП/БСП ДСП АТАКА . БСП и формацията ЕВРО РОМА какви БЪЛГАРИ сме НИЕ

Браво на Сидеров - убедих се че съм дал за правилния човек гласа си.А ГЕРБ-трябва вече да разберат мястото си и факта,че няма да става това което те решат.Свърши се с диктатурата.Искрено ще съжалявам,ако не се потърси отговорност за оставеното състояние на държавата ни.

официално, партия "Атака" се казва вече партия "Юруш". да не се объркаш на следващите избори...

Аз гласувах за наш Ваню,прати ги на мен!

А защо Йотова и онзи другия, като са знаели, че не искат да са депутати са включени в кандидатските листи? Много добре са знаели, че играят ролята на примамка.Който се хване , хванал се. Още едно доказателство за непочтеността и отвратителността на БСП.

Дааа, ама сега тези номера са на тяхната глава и надават вой, ама всичко се връща!

не намесвай Москва в тази свинщина... за жалост Москва няма нищо общо.

Подръжници на милиционерската мафия и групировка ГРОБ и ТИМ, Не разбрахте ли, че цялата злоба ви вреди на здравето. Заслужава ли си цялата тая помия дето бълвате, ако един ден се разболеете от това?

атака е солташак с ДПС, отдавна. играят внимателно координирани танци, това се видя ясно при 'сбиването' до джамията в София. Всъщност, без ДПС няма да има Атака, и обратното.

СЛЕД КАТО Г-Н СИДЕРЕВ ЯСНО, ТОЧНО И РАЗБРАНО ЗА ВСИЧКИ ГРАМОТНИ И НЕГРАМОТНИ,ОБЯСНИ ЧЕ "АТАКА" НИКОГА НЯМА ДА ПОДКРЕПИ ГЕРБ, И НЕГОВИТЕ КОЛЕГИ ЩЕ БЪДАТ КОРЕКТИВ И НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА КАБИНЕТ НА ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ "АТАКА" Е НЕКОРЕКТНО ДА СЕ ПРИПИСВА КАТО СЪГЛАШАТЕЛСТВО НА ГЕРБ!

о, те определено не са с ГЕРБ. въпросът е, с БСП ли са или с ДПС :)

Който повече даде

БСП не е за руска централа. Ако беше, централата щеше да е тук. Те са само за руския подкуп, но в нужният момент прецакаха нещата. ПЕС!=БКП, а и си направи справка дали случайно в Русия братските партии не са в опозиция на Путин (и даже не са в Дума-та).

Юдата Сайдеров предаде Бойко за 30 сребърника!

По-скоро Бойко предаде пръв Сидеров след като разцепи Атака в предния парламент

Как предаде Бойко Сайдера? Да не би да му е сложил парабелума зад врата ,за да ходи да се чекне като кифладжия със изгората си пред джамията? След това шоу,не само Бойко ,а и неговата булка Капка му би дузпата!

"Председателката на ЦИК излязла..." Какво значи това???Аз или вие ако просто така си излезем от работа най малко ще ни накажат, а може и да ни уволнят, а те си излизат когато и както им скимне.По голямо нарушение на трудовата дисциплина от това- здраве му кажи.

Ще те накажат, защото си изпълнител /работник/. Когато станеш Председател /Началник, Директор, Ръководител/ ще излизаш и влизаш когато си искаш. Затова и мисленето ти е такова. Чудиш ли се още?

Скоро пак ще ви пометем...

Каква ли е диагнозата на народ, който си избира за управници тези, които му окрадаха парите, създадаха и закрилят престъпност и корупция, лишиха го от здравеопазване, образование и работа, направиха го длъжник за поколения напред.Питам

невежество - това не е диагноза

Да се чуди човек как толкова народ гласува за герб.Диагноза.Отговарям.

Какво правите г-н Президент? Този цирков сценарии никой не Ви го е искал. Или спасявайте България, или Вашата оставка ще е "преди всички".

БСПДПСАТАКА ЗАДРУЖНО В БОРБАТА ЩЕ ДОВЪРШАТ СТРАНАТА !

АБЕ НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ ТОВА Е ПРЕСТАПЛЕНИЕ ВСИЧКИ ПАРТИИ КРАДАТ ТА СЕ ПУКАТ А А З ГЛАДУВАМ У НАС ЯДЕМ ХЛЯБ И СИРЕНЕ ТА НИ ПУКАТ УШИТЕ РАБОТЯ В ЕДНА ЛЕЯРНА ЗА 500 КИНТА ИМИ ПИСНА ДА СЪМ ПОДЛОГА НА ШЕФОВЕТЕ ЗАСТОТО САМ ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧИЛЯК ПИСНА МИ МИСЛЯ ДА ЗАХОДЯ КУМ ТЕРМИНАЛ 2 И ДА НЕ СЕ ЗАВЪРНА НИВГА

Много интелигентен!

Всъщност българско в ГЕРБ е само името. Тя е финансирана с американски пари, в замяна на АЕЦ на Уестингхаус и шистов газ на Шеврон. А решение ще чака от КС, не от ВСС. Впрочем, и ВСС, и КС, и Главният Прокурор са техни креатури ("Не се подсмихвай, ти си го избра").

ВЕЧЕ МИ ПИСНА ОТ ВСИЧКИ ИНТРИГИ И ПЛЮЕНЕ. АБЕ СЕДНЕТЕ И РАБОТЕТЕ ЗА ДЪРЖАВАТА, И НАРОДА, ВМЕСТО ДА СИ ПРАВИТЕ НОМЕРА. АКО ИМА НОВИ ИЗБОРИ, НЯМА ДА ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ. ТАКАВА ГАДОСТ Е ВСИЧКО!

да гласуваш, то заради такива малоумници като теб в парламента има само измет.

А ВИЕ ПОНЕЖЕ НЕ СТЕ МАЛОУМЕН...., А СТЕ И НЕГРАМОТЕН. АМИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА 240 ЛУМПЕНИ, ЗАЩОТО НЯМАТЕ МНЕНИЕ, А КАТО ОВЦЕТЕ, ПОД ОСТЕНА НА ОВЧАРЯ. :)

се случва, заради 50% глупаци, които не отидоха да гласуват и сега сигурно немалка част храчат по форумите. Точно тези 50% позволиха да се запази статуквото. Докато има глупаци, които не гласуват все така ще бъде, защото при един висок вот щяхме да имаме поне още 3 партии в парламента, а сега много ви здраве и се стягайте за нови избори!

е голяма работа болният сидеров ще им осигури 24 гласа така че няма да имат проблем с гласуванията. новата тройка се заформи. скоро време ще започнат пак "нормалните европейски практики". само шестаци в този парламент как пък един да не мога да харесам

Е хубаво, и какво ? Докога ще се крият гербаджиите в ЦИК ? Не могат вечно. Да не би да си мислят че Атаката ще гласува единодушно за правителство на ГЕРБ. Волен може и да е луд, но не е глупав.

така е който дразни лъва

дърдорене,трябва да се сезира гл прокурор от председателя на парламента за действия саботиращи функционирането на парламента,където в момента всеки глас е решаващ.Направо да ги прибират в затвора и така ще се разпеят че монтанската свиня и банкенския нерез заедно с подлайващия помияр Цвъцко-Пръцко ще хванат ревматизъм в кауша.Радвам се че такива действия вбесяват все повече Волен и Тройната коалиция става бетон за 4 години.

Кога ще започнат общонационални протести за сваляне на правителството на Орешарски. Този няма да го търпим дори месец. Този говори само за това как ще вдигне доходите на циганите, как ще плати тока на циганите, как ще подпомага живота на циганите. България не иска Орешасрска диктатура. България не иска да пада отново в Орешарника.

то вече веднъж са го гонили той е свикнал човека :)))

Направо да определяме датата!

Йотова заема целия телевизионен екран как си представят БСП -рите ,че тя ще се откаже от този кокал ще вземе да отслабне тук с МРЗ 310 лв няма връщане до дупка да се измучат всички сокове на тази малка България

А Монтанската свиня Фидосова и младата свинка -Лилито,как ти се виждат?.Не се вторачвай в сламката в чуждото око,а извади гредата от собственото си.Как ти изглежда и тоя угоен кастриран нерез бочката-не прилича ли на бригадир на хамалска бригада?Задник.

Стефан Данаилов даде висока оценка на всички артисти от театър "Народно събрание", които 23 години играят в постановката на ДС "Преходът". Възторжени аплодисменти периодично се вихрят из улиците.

Стефан Данаилов преди години каза - тази партия ме е направила професор, ще правя каквото каже партията...