Коментари - Миков: Кадиев да е жив и здрав! | dnes.dir.bg
назад

Миков: Кадиев да е жив и здрав!

Политическото номадство е измама към тези, които са дали гласа си, заяви председателят на БСП Михаил Миков.

Обратно в новината

Коментари - Миков: Кадиев да е жив и здрав! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз

След повече от 10 години станишевщина, тоя фъфлещ уруфлек сега ще им затрие партията. Нема таквас простотия, баси... 70% негласуващи са все с леви възгледи, ама не гласуват... Банкянската свиня да се моли комундетата да си избират подобни дебили.

Видяхме Миков какво леке е, организирал сагата с подслушванията. Лъжи, лъжи и далавери. Аз си спомням как Кадиев напусна министерството на финансите, когато министър беше големият крадец Орешарски. После другото леке - Станишев определи Орешарски за министър председател за да може с него и Моника да крадат. Кадиев е честен политик, казва много истини, но няма бъдеще нито в БСП, нито в АБВ, защото ако той е честен, около него са само мръсници - изключение може би е и Калфин.

Комунистът е отчаян комунистът е унил партията се разпада Миков пак се е напил

Кадиев е откровен и почтен човек, който търси справедливостта в човешките отношения. Така че му желая здрави нерви и успех. А ако победи кандидата на БСП да се върне в БСП като новия лидер и да съживи тази стара и закостеняла партия за нов живот

Българските комунисти странен са "народ" нямат майка, татко, нямат даже род. Техен татко е навярно сам другаря Ленин и почитат кат бащица те другаря Сталин. Тачат те за своя майка червеното знаме, готови са да забравят Родина и племе. Вярват сляпо в идеали, божества червени, зарад тях продават лесно и тебе и мене, С Партията си безгрешна гордо те вървят и ако се наложи - майка си ще продадат! Българските комунисти имат вожд суров, казва се Михайлов Георги Димитров. През септември 23-та този смел "герой" хвърли своите другари във безумен бой. След касапницата страшна "смело" той се скри, и далече, от Европа тъй им нареди: "Горе главите славни бойци! Пак ще да мрете щом Кремъл реши." А когато Хитлер прати го в затвора лесно го спасиха много важни хора. Сталин се обади на своя "камарад" и "лъвът"наш кацна в мечтания град. Москва го посрещна като важен гост, а Сталин му даде отговорен пост. Героят от Лайпциг покорно се сгуши и почна другаря Сталин да слуша.

Чудя се на редовите социалисти как за 25г не проумяха, че най-големите крадци, бандити, милионери са свързани с БСП - какво общо може да има с тях беден човек след като същите престъпници са го обрали?

комунизма е една безсмислена утопия като богомилството, но много добре използвана от червената буржоазия.

"жуив" и здуав"?

НаздраУе,другаУю ПредседатеУел!

na 11.09.2015 s parvija polen na lufthansa kazna vav frankfurt vajen masen !

Пожелавам на Кадиев да събере повече гласове от кандидата на БСП Мирчев.

Предателите у нас винаги са били на особена почит , така ,че ...! ГЕРБ са изцяло съставени от бивши членове на Българска Комунистическа Партия ,Комсомолци или деца и внуци на Висши Комунисти +Зайковци прескачащи там където има за Крадене !! Кадиев не е новост ,но поне не Успя да прокара ТВ+Радио канал на Турски преди месец !!

БКП е едно извращение на идеята, защото я подмени и не позволи на работническата класа да бъде истинския собственик на средствата за производство. Диктатурата на пролетариата (ядрото беше една партийна клика от отряд"Чавдар" присвоила си ръководните органи в партията) национализира всички производства и собствености, по този начин тя зароби хората в партийно-монополистичните заводи и фабрики, където те нямаха право да протестират за нищо - нито срещу убийствените условия на труд и ниското заплащане, нито срещу формата на собственост да не говорим да се изкаже някой срещу партията-държава и нейното некомпетентно управление, което няколко пъти доведе до глад а в останалото време поддържаше един постоянен хроничен дефицит. Техният образ и подобие наследницата БСП не можеше да осъзнае колко се е отклонила от позициите на които трябва да бъде една социалистическа (социално ориентирана) партия, а да не говорим за това да е и съвременна. Продължават да развиват кадрите си на принципа да са образ и подобие на партийните босове. Набляга се и се изисква лоялност към личностите от партийното ръководство. Вместо решенията на конгресите в които понякога се промъква и нещо рационално да бъдат водещи в поведението на партията, ние виждаме как линията на поведението и лъкатуши във всички възможни посоки довеждайки до учудващи здравия разум, безпринципни действия, които не могат да бъдат обяснени и от най-закостенелите партийни апологети.

Затова партията ще се топи, топи докато остане само висшето партийно ръководство. Всеки който не приглася в техния хор и има собствено мнение макар и да е прав бива изгонен - обвинен (облепен с етикети - те така го правят) във всички възможни "грехове". Най-смешни от всички ми бяха - патриотарщина, интелектуалщина (каквото и да значи), което използват за да кажат че някой много се е задълбочил анализирайки даден проблем, изобщо там продължава модата първо да се действа и много да не се мисли а пък каквото стане накрая. Това с мисленето беше "оставено" на тези "горе" - така се втълпява на всички низови организации и се прекратява всякаква инициатива отдолу, а ако не се получи виж по-горе как се процедира, стигна се дотам да се наказват цели низови партийни организации заедно с ръководствата им. Не напрано е казал народа, че рибата се вмирисва откъм главата. Единственото лекарство за това изчадие е да се отърве от върховното си ръководство (всички от последните 20г). Следващата стъпка трябва да е да се даде възможност за истинска демократична изборност в низовите организации - без намеса на по-горните нива с размахване на пръст, сочене на "правилния" избор и други подобни директиви изкривяващи избора и едва след това можем да очакваме конгреси на които да се вземат правилни решения от едни правилни хора-личности, които да отстояват решенията си и ще търсят отговорност на тези които ще ги изпълняват. Всички тези екзистенциални условия трябва да се удовлетворят за да се спре бавната смърт (обезсмисленото съществуване) на партията, която в момента се е превърнала в роднинско-партийно-икономически мафиотски кръг удовлетворяваща собствените си нужди и интереси. Накрая, но на първо място партията трябва да се завърне при хората на наемния труд откъдето е тръгнала и да защитава техните интереси - да бъде една съвременна лява партия. Дай Боже!

Накрая, но на първо място партията трябва да се завърне при хората на наемния труд откъдето е тръгнала и ДА ЗАЩИТАВА техните интереси - да бъде една съвременна лява партия. Дай Боже!

КомунизЪма,винаги е бил извращение-най,голямото!

Нещо си в голЕма грешка - това, което беше преди '89 беше държавно монополен капитализъм. Работниците НЕ бяха собственици на фабриките, в които работеха. И точно затова имаше проблем с ниското качество и недостатъчната продукция. Ако тези хора, които работеха във фабриките, бяха техни собственици (акционери), то щеха да имат пряк финансов интерес да произвеждат по-бързо, по-качествено и в крак с новостите в съответния сектор.

Нещо не си разбрал или на си го дочел - не знам. Държавно монополен капитализъм щеше да има право да се нарича ако я нямаше Партията в тази формула. Понеже Партията беше обсебила държавата и стоеше над нея във всеки един аспект говоря за партийно-монополистични структури (комбинати, заводи, фабрики, АПК и вс. ост.) не напразно на първо място е партийно. Да работниците не бяха собственици на средствата на производство - това ясно съм го казал, а оттам и неангажираността им към крайните резултати. Не виждам грешка, да не говорим за "Голема". "Работниците НЕ бяха собственици на фабриките, в които работеха. И точно затова имаше проблем с ниското качество и недостатъчната продукция. Ако тези хора, които работеха във фабриките, бяха техни собственици (акционери), то щяха да имат пряк финансов интерес да произвеждат по-бързо, по-качествено и в крак с новостите"

На изборите за кмет на София ,Кадиев ще победи БСП И АБВ.

Кариеристите Винаги жертават Общите Интереси , в името на Собствените си Интереси !! Нито Кадиев е изключение в този смисъл, нито Банда Боко Тиквата-ГЕРБ , Продаващи интересите на България и Българите на САЩ ...за да са добре те самите !

БСП тръгва напред към изборите с идеята да си осигури нов прочит на причините за загубата.

Харесвах Кадиев, но с тази врътка вече - НЕ! Кадиев няма да спечели!

Другари гербаджии и седесари! Скъпи ренегати от АБВ,РБ ,ДБГ и ДСБ! Да ви е честита новата придобивка-др.Кадиев!Подобно на редица други лапачи,използвайки Партията ,от световно неизвестна личност,благодарение на детската доверчивост на левия електорат,успя да направи име и състояние.Не е нито първият,нито ще е и последният,който се подиграва със тези,които са го избрали.Предателството на ръководни личности в БСП се превърна в нещо нормално.Затова не се чудете къде е отишла членската маса на БСП/БКП/ от 1200 000 души през 89 година до около 200 000 хиляди днес. По-добре всички кадийчета да се изметат от тая партия и да останат истински социалисти , а не паразити!България има нужда от истинско ляво , а не от имитации.Всъщност имитации са и останалите партии!Колкото е по-гръмко наименованието им-толкова са по- голямо менте!

В тая партия никога не е имало истински социалисти. От самото си създаване нейните симпатизанти са били безпросветни тъпаци, мързеливци, декласирани типове и полуидиоти. В добавка на това - слуги на чужда държава. На 9.9.1944 дойдоха на власт с помощта на руския окупатор. Злобните, прости и комплексирани изроди разсипаха България и избиха интелигенцията. Днешните социалисти са техни наследници и са същите, само малко по-лустросани и образовани. В манталитета разлика няма и не може да има.

Казвате, че не се говори за политики, а само за пари, но реално без пари няма политики! Хайде представете какви бюджети ще предложи всеки един от вашите кандидати за дадените общени, това ще бъде най-ясното пледставяне на полетиката ви.

В Англия крайно Ляв човек почти Комунист стана Лидер на Лейбъристката-Социалистическата Партия !!! Джеръми Корбин е Твърдо за Национализация на Електроразпределителните,Водните , Газовите...Дружества , на Транспортни и железопътни услуги , за спиране на Ядренотото Превъоръжаване на Англия , за бързо Премахване на Класовото и Социално Неравенство във Обединеното Кралство !!! Корбин бе избран с 60% от гласовете на съпартиците си , и на избори ще има голяма Подкрепа от Всички партии !! Запада живее в такава корупция и Неравенство ,че на хората им е писнало !! А в България.. ГЕРБ и РБ ...Продължават да Сваряват Жабата-Българите , а те даже нямат сили да се Защитят от убииците си !!!!Парадокс !

Според социолози , Корбин е Най-Вероятният следващ Премиер на Англия ! Лявото е Модерно на Запад ! Олигархията във Великобритания е в Паника !

Олигархия има само в държави, живели под руския ботуш. В нормалните държави такова животно няма.

"Почти комунист" - как се вмества това във скалата за оценка на членовете на БСП? Става ли за член на вашата партия или не?

Като чета какво иска, готов е за съпредседател на Атака. БСП в момента са аматьори.

Бре, и англичаните вече си имат вожд - павиан. А честито.

за този съм почти сигурен че ше надупчи българя за шистов газ

НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ, ПРИМЕСЕНИ С ПРЕДИ БЕШЕ, АКО МИ ДАДЕШ АПАРТ. ДА ЗАКУПЯ ОТ СОФ. ЖИЛ. ФОНД, ЩЕ ВИ БЪДА ВЕРЕН, А СЕГА Е: ЩЕ ЯХНА НЯКОЯ МАФИЯ, БИЛО ЕНЕРГИЙНА, МЕД. ИЛИ КОМУНИКАЦИИТЕ И КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИ, ЩЕ СЕ "РАЗВИХРЯ" ЩЕ ПЛАЩАМ ПО 50ЛВ. НО ЩЕ СИ ИМАМ ПРЕХРАНА /СПОРЕД БГ ЗАКОНИ/ ЗА ПОКОЛЕНИЯ

"Да е жив и здрав" а?? Това прилича на отчаян опит да се намери повод за посягане към чашката...:):)))) Отново...:):)))))

А, то винаги може да си намери повод - че облачно, или слънчево, че вали, или не... Някои пият от радост, други от мъка, трети от сутринта.

dionisiosd@yahoo.com

Други,за да забравят....... Независимо от повода и бройката на протестиращите,когато един политик ги кани в кабинета си,не може да ги покани,просто за да им каже,че "не му пука от тяхното мнение и от самите тях".... Миков го направи и ще дойде време,да пие само и само за да забрави този момент....:):)))))

Абе Миков, я си виж партията. Вече сте пълен тестис (да не употребявам турски думи) и никой не ви бръсне за слива. Отгоре на всичкото сте един дол дренки и напоследък сте си плюли в устите с партията на павианите. Да не говорим колко пъти се дупихте на ДПС. На доизживяване сте, другарю Миков.

Човешката история не познава по-ужасно зло от комунизма! Господ да пази България от комунисти и русофили!

И от наводнения!!!!

по-унизително нешо от предателството не съшествуа

Изключително тъп коментар! Какви комунисти са Мишо Мастиката и неговата тъпа и назначена от пъплещите наивници към Бузлуджа олигархия (начело с простака свински милионер-крадец Гергов), та и вечно недоволния Кади Гочо? Недоволни от какво? Че не могат да изсмучат кокала (РБ) докрай. Ами ако ги питаш кой е Маркс, Енгелс и т.н., ще мигат като плъшоци (тъпи плъхове) изненадани в брашнен сандък. И не мешай тук русо-фили, фоби, и други тям подобни. Нали всичкото си е мейд ин БГ? Кажи го просто - тази т.нар. партия късно, но добре, че си отива.

Изключително тъп коментар! Разбира се, че са комунисти и русофили, т.е. червени боклуци. А ти за какви ги смяташ? За демократи и българи ли?

Ти си жертва на дефектен презерватив!Втора употреба!

Недей да плачеш недей да страдаш Миков , след саморазпада на лявото крило БСП ви остава дясното крило на БКП - ГЕРБ . Има още да краднете , а и народецът е тъп и безропотен.

"Политическото номадство е измама към тези, които са дали гласа си", заяви председателят на БСП и ренегатът Михаил Миков, който напусна БКП и се присламчи към БСП! Тъпотията на бившите комунисти е по-безгранична от Вселената!

И наглостта им, бих добавил, е безгранична.

Като на ББ!

В БСП останаха само идиоти или ДПС слуги. Сбогом БСП!

Не съм фен на Миков, но в случая е прав - Кадиев е един безочлив кариерист!!!!!

Спонтанният разпад дето ги е обзел не говори ли , че всички там от тая мая - кариеристи , материалисти , айдуци .

А Миков пък не е! Май той е по-голям кариерист, щом седна на мястото на Станишев и чупи тъпомер след тъпомер!!!

Така е-не си му фен,само,дето му крепиш...чашката!...

Bye-bye БСП. ''........не е важен за бъдещето на левицата'' Не е важен , но е символичен и показателен Миков , Миков . Поднеси специална благодарност и признателност по случая на Първанов и Станишев , не че другите сте нещо по-различно , но тия двамцата имат особени заслуги.

Марксистите на Гоце, и, Кумонистите на Боце, ще сес ближат, тия дни за даот гововрат нана патките около бат Мишо Миков! бТТВ "Трътките". Гледайте тая вечер баба Тодорка във ваната.

БСП сами се бият на изборите - с излъганите обещания за строежа на АЕЦ Белене и ЮП ... Със стари муцуни нови избори не се печелят.

На предстоящите избори БСП 3-та политическа сила.Успех с алкохолика(олигофрен) др. Мики Мъков.

На тоя чергар му е все едно къде ще се мести, стига да се "намести"... Предлагам изискване за "партийна уседналост" 5 години. Така подобни амбициозни самолюбци ще отпаднат заедно с мухлясалите си партии...

След като Дончева и Кадиев се отцепиха, БСП вече са просто една ръждясала котва.

ЗАКРИВАЙ БКП-то, много се задържахте

КОГАТО КОМУНО ИДИОТ ПОЖЕЛАЕ НА НЯКОГО, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ТОЙ ИЗЧЕЗВАШЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ!!!

Да благодарим на Бог и високите треви, за Вашето спасение!

Наздраве!

Вотът се превръща в обикновено състезание на пари, на манипулиране на избирателите. Това е големият проблем, който искаме да променим, каза той." Защо ще го променяте - нали вие с ДПС управлявахте неколкократно заедно именно с такива манипулации! Или вече не ви се връзваме на игричките! А за Кадиев - Както е казал Народът "или добро или нищо"...

Stiga zloba.Bokova cyal svyat priznava,che raboti dobre ,a vie i neya pluete

"... измама към тези, които са дали гласа си", казано от БСП, звучи като мото, което е единственият смисъл на тяхното съществуване. И не касае в чатност Кадиев, а цялата БСП, откакто тя излезе като нова глава от откъснатата опашка на БКП.

В душевните проблеми на Миков и Кадиев няма идеологически спор. Това са боричкания в дъното на таблицата при изпадащите отбори.

От крайно лява партия, притежаваща 100% от средствата за производство, БСП се трансформира в партия не притежаваща никакви средства за производство. БСП разчита само на социални помощи и на спонсори. Започвам да изпитвам съчувствие. Готов съм да забравя всички злини, които е причинила на народа си и да и позволя да преживее своя катарзис далече от властта и за много дълго време. Хора, не бъдете злопаметни, позволете и да го направи!

Че тя и сега притежава над 60% от средствата за производство?! Като ЧАСТНА, собственост.

Явно можеше да четеш и между редовете, но тогава би трябвало да заменим катарзиса със затвор.:)

бе то с каквото и да се кади това образувание/БСП/ няма бъдеще!

Да е жив и здрав,ами!Другарю Миков, това си е повод за почерпка, откъдето и да го погледнеш....Тази партия се състои почти изцяло от кръгли идиоти...Оня,Куюмджиев го хващат с 50 километра над разрешените и той вика : ''ами, трябва да се спазват законите''?!?!А ся де....Пълни дебили

Мише, най-вече ти да си жив и здрав и дълги години да държат тебе начело на БСП(к).

Уважаеми Кико, к в скобите, КРАДЦИ ли означава?

Миков ще ти бъде трудно да навиваш софиянци със станалата селска партия БСП.Селска е защото манталитета на работещите в нея е такъв,а промяна в действия и мисли е доста далече.Жалко за верния електорат и мнозината обезверени и обидени от БСП хора в последните няколко години

Не съжалявай за "обезверените", те постепенно отиват "На гости у дявола" и остават само мислещите...

Защо да е номадство? Когато не харесваш една партия, отиваш в друга. Кадиев един ден може да се премести и при реформаторите - не се знае.

На тоя му е все едно къде ще се мести, стига да се "намести"...

Кадиев да е жив и здрав! И Мая Манолова да е жива и здрава! И Сергей Станишев да е жив и здрав! И другаря Димитър Дъбов да е жив и здрав ... дано! И Антон Кутев да е жив и здрав! И Татяна Дончева да е жива и здрава! И другаря Първанов да е жив и здрав! И другаря Петков да е жив и здрав! ... Ох, уморих се от пожелания, ще спра за малко за една сУивова, че имам още много.

И майките, и бащите им да са живи и здрави!

И Бойко Борисов и Ц. Цачев и цялата плеяда гербери да са живи и здрави!!!

Долу бсп и нейните производни като абв, герб и дпс. Имаха шанса след 89г да изпозлват знанията си, ресурсите си и опита си да поведат България по правилния път, но те избраха да крадат и унищожават като си създаваха под портии които после се обърнаха срещу тях.

Кое твърдение е по - вярно? 1.Без БСП България нямаше да е същата. 2.Въпреки, че я има БСП, България не е същата.

Със САЩ България не е същата. А скоро - и хич ...

И преди 25г си я имаше САЩ, имаше ги и четирите годишни времена.:))) Познаваш ли комунде, което да има глава на раменете си?

всички вие заедно "приключихте" единствената възможна опозиция на ГЕРБ. Честити избори другия месец. За колко процента ще се борите, умници ? :((((

Питам и АЗ,НЕуважаеми "ПАРТИЙЦИ" от БСП !!!