Коментари - БСП препоръча на депутатите си да гласуват против кабинета | dnes.dir.bg
назад

БСП препоръча на депутатите си да гласуват против кабинета

Лидерът на БСП Михаил Миков заяви, че Изпълнителното бюро на БСП препоръчва на ПГ да гласува против избирането на кабинет. ДПС също обявиха, че ще са опозиция.

Обратно в новината

Коментари - БСП препоръча на депутатите си да гласуват против кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквам от БСП да бъде по-дейна

Какво друго да се очаква от червените лузъри?

----- Още от проникването си в България-- преди 120 години социалистите са врагове на България и продължават---ВИЖДАТЕ ГИ И СЕГА са против България!!! БСП и ДПС трябва да бъдат разтурени като партии, като анти народни ,анти български сатанински организации!!!!

наздраве миков а така подкрепяйте се с долен лидеров , дудука , свинян беевски,

гнойната коалиция в опозиция ... атака+бсп+дпс(и ббц) пак са си дружки ... пак ще целуват местан или делян

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ, МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО!

Навремето 1984 година,когато имаше възможност да взема апартамент ми казваха мръсните комунисти, че съм млад неопитен и не съм ПАРТИЕН ЧЛЕН, за коет и сега им заявявам : МИКОГА НЕ СЪМ БИЛ И НЯМА ДА БЪДА комунист(извинете социалист).

Апартаменти се взимаха с предварителна вноска

Как да ти дадат, то по ника ти личи1 що за стока си!

А тройката се целунете пак Мишо-Лъжан и Болен Коалиция ОПОЗИЦИЯ ЛА ЛА ЛА

Крадецът вика - Дръжте крадеца! Вика това с езика на омразата. Друго не сме и очаквали. Има повече от век опитност в омразата към собствения си народ и държава.

си е конструктивно. И в тоалетна да го затвориш няма да остане гладно.

Михов, умрял кон не рита.

Това действие и думите в които е облечено показват острата нужда от незабавни и дълбоки декомунизация и лустрация. Само така, ще бъде попречено на комунистите и агентите им да пречат на развитието на Родината.

Враговете на българския народ , българските комунисти, не желаят България да има правителство в този труден момент и не желаят това правителство да извади България от кризата в която я вкараха българските комунисти. Това означава, че българските комунисти не желаят и да се приеме бюджет, а това е все едно да се сложи точка на социалните плащания и задълбочаване на кризата. Такова състояние на България е единствено удобно на руския господар на българските комунисти, по чиято воля, те повече от 70 години водят война против собствения си народ.

А ти не желаеш опозиция ли?Аз я считам за необходима,независимо кой представлява властта.

Опозицията е важен коректив на управляващите. Един от корективите и трябва да е готова във всеки един момент да смени управляващите и да продължи да води страна по избрания от народа път. На кое от тези неща отговарят комунистите, милионерите и милиционерите от БСП и и какво от тези неща откривате в това изказване и отказа да се състави правителство, за да се приеме бюджет?

Докато ги търпим да крадат по няколко милиарда, защо да си развалят "рахатлъка", че да подкрепят реформаторско правителство! Да не са "луди" да подкрепят реформи, които ще ги пращат в затвора! Та нали пак ще им връчат мандата "да крадат"!

Поздравявам ви с "АРИЯ НА ОПАРНИЧАВАТА" - чудесно ви пасва. Както винаги пак сте наопак. Кой ви обръща вече внимание на вас.Като ми пееш Пенке ле, кой ли ме те слуша?

Докато не се отървем от всичките "поганци"- догановци, местановци, ментовци, миковци, мержановци и други. които явно са "поданици на султана", няма как да си "подредим" държавата! Те без рушвети и мурафети не могат да живеят и не искат нито реформи, нито реформатори, а за президент и патриоти не искат и да чуват "тези предатели" на България и българския народ! От колко години вече "тече геноцид" и сме обречени на глад и смърт!

Българи да идем пред централите на БСП и ДПС ида ги запалим веднанъжзавинаги да се отървем от крадци и разбойници а не ние да се самозапалваме Ясно е че не мислят доброто на България след като продължават да правят мръсотииА вие хора които гласувахте за тези разбойници се срамувайте от делата си пред вашите деца Тези две партии трябва да се махнат и да не пречат на БългарияСъсипаха ни децата ни прогониха и продължават да мародерстват.

На по-големи мръсотии от това ,което напрвиха ГЕРБ по време на правителството на Орешарски не съм била свидетел .Цяла година Борисов ги действа като пионки в парламента и си играха на влез излез ,този хаос се дължи на тях ...

Миков, не те ли е срам бе! Да сте опозиция, разбирам, ама да продължавате да сте комбина с ДПС и да пречите ЗАЕДНО за създаване на правителство, е ПОЗОР !!!

МИКОВ, ПРЕДЛАГАМ В СЛЕДВАЩТОТО НС И ОТ ТАМ НАСЕТНЕ ДЕПУТАТИТЕ ДА СА БЕЗ ЗАПЛАТИ. ЗАТОВА НЕ СЕ ПЪНИ ДА СИ ОПОЗИЦИЯ. АКО ДЕПУТАТИТЕ СА БЕЗ ЗАПЛАТИ, ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ КОЙ РАБОТИ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА И КОЙ НЕ.

КАТО СТЕ МНОГО УМНИ И КОМАНДОРИТЕ ДЕПУТАТИТЕ СИ ДА ГЛАСУВАТ ,КАКТО ВИЕ ИСКАТЕ, ЗАЩО ИЗОБЩО СТЕ ТАМ? НИЕ,КОИТО УЖ ГИ ИЗБИРАМЕ НЕ ИСКАМЕ ВИЕ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ПАРТИИТЕ ,ДА КАЗВАТЕ ТЕ КАК ДА ГЛАСУВАТ И КАКВО ДА ПРАВЯТ. ТОВА НЕ Е ЛИ ПОДМЯНА НА ВОТА НА ИЗБИРАТЕЛЯ? ЗАЩО ИЗОБЩО ТРЯБВА ДА СТЕ 240 ТЪРТЕИ В НС. ПО ЕДИН РЪКОВОДИТЕЛ НА ПАРТИЯ Е ДОСТАТЪЧЕН. МАЙНАТА ВИ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ. ОТИВАТЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ЛАПАТЕ НАРОДНИ ПАРИ,ДА КАРАТЕ СКЪПИ КОЛИ,ДА ОПРАВИТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО НА РОДАТА СИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО И НЕ ВИ Е СРАМ ,ДА ЗАЯВЯВАТЕ,ЧЕ ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ ВДИГНЕТЕ ПЕНСИИТЕ С НЯКЯКВИ ДВА-ТРИ ПРОЦЕНТА. ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ СИ НАВРЕТЕ НЯКЪДЕ И ЖИВЕЙТЕ ВИЕ СНЕГО. ТЪРТЕИ БЕЗБОЖНИ. И ГОСПОД ДА ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ ,ЗА ДА СЪСТАВЯ КАБИНЕТ ,ПАК ЩЕ МУ ИЗВИЕТЕ РЪЦЕТЕ. МРЪСНИ ГАДОВЕ,ПАПЛАЧ РАЗБОЙНИЦИ. НИКАКВО ПРАВИТЕЛСТВО, НИКАКВО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. НЯМА НУЖДА ОТ ВАС ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ.

Партията и Фирмата са в Парламента, защото такава е волята или по-точно толкова е акъла на Суверена. Затова, докато не ни се промени мисленето, Парламентът ни ще е като Етажната собственост - всякакви луди, пенсионери и случайно приходящи, дето живеят заедно и се чудят защо входът им е такъв батак.

Партията и фирмата винаги са разчитали на "акъла" на Суверена. А Суверена обикновенно мисли със задните си части.

Забрана ЗА БСП И ДПС - двете партии са предателски спрямо БългариЯ!!!

ей,туй комунягите немогаазберат да си рт грешките!колко пъти трябва да си блеснете главата вта стената и да питате защо ви боли?дерзайте пак с ДПС!!!!

Червените мръсници и турците пак ще работят против страната ни.

ДПС и крадливите им другарчета от БСП трябва да бъдат държани далеч от властта в следващите 25 години, че да видим тогава с какви пари ще возят автобуси от Турция, с какви пари ще черпят с кебапчета братята мангасарян и колко ще ги обича електоратът като знае, че КОЙ от Сарая ВЕЧЕ не разпределя порции, ами пише ченгесарски мемоари.

Лидерът на БСП Михаил Миков заяви, че Изпълнителното бюро на БСП препоръчва на ПГ да гласува против избирането на кабинет. ДПС също обявиха, че ще са опозиция. Тези бяха в коалиция , като управляващи , а сега са коалиция и като опозиция. И БСП и ДПС са едни и същи.

120Г.мръсница БСП изнемощя,топи се и е неспособна повече да пречи на предстоящите реформи и напредъка на България!

Да не забравим да благодарим и на Серж за неоценимата му помощ, че то да загубиш 15 избора подред също си иска талант...

ха-ха.. явно Местан повече го слушат какво говори и по-малко какво върши.

Местане, не се крий зад гърба на НАТО !

значи се радваш че повече от половината българи са дебили?

ами као не са на власt ще са в опозицiя и после пак вав власта и така до края на света.ние сме на всеки километар.дори и по новата магистрала дето ни я построи нашiя саратник бокотиквов.

Местан - Павел е голям идиот! Ако РБ е антинатовска коалиция, то трябва да ви залостим всички в парламента и да ви изгорим както през 97г. То бива, бива лицемерие, но чак толкова не бива.

"Готови сме и на 600 дни толеранс за правителство на евроатлантическата интеграция", допълни той (Местаня). С кого е ДПС?!

С....БОСТАН....

Със себе си! И само със собствените си КОРПОРАТИВНИ интереси!

Опораната точка за съюз БСП-ДПС отиде у ряката....

Цървените тролчета не пикаят, а направо серат газ. А снайпречо вероятно е в месечен газов цикъл.

Пак всичко си е по местата. Другарите и турските другари смениха бета версията на Уиндоса с истинската версия. Щели да са безкомпромисна опозиция. Дерзайте!

Партията на Миков - руско ориентирана. Партията на Доган - турско ориентирана. Атака - пак руско ориентирана. И Местан има очите да казва, че предишното правителство е имало евроатлантическа ориентация? Хахаха даже и за него това е доста долно падение и лъжите му вече са лесни за прихващане и от 1-вокласник.

бойковистите са янки ориентир американски мекерета

Естествено.БСП и ДПС винаги са вървели ръка за ръка.Въпреки , це декларират друго.

"Повече от ясно е, че става въпрос за груб пазарлък между секторни политики, между конкретни имена на министри", каза говорителят на БСП

Герберчета, абе опорната ви точка за съюз между БСП-ДПС много издиша, бре....

ЩЕ СЕ ПАЛИШ ЛИ?

Издиша, издиша - сега няма да са в коалиция, а ще са в опозиция;о)

Затова ли Местаня пи кафенце в Кърджали познай с КОГО? Затова ли теглиха чертата на правителството на Орешарски?

отдавна трябваше да сте опозиция,мам,, ви комтуркоиди,сбъркани.дано да си останете опозиция,еничари нещастни,и дано бойко му стигнат силите да ви размаже турско-червеното мафиотско котило..но и народа да му е оврял главата,най-сетне

леко, ше се затоплиш от заде, много се напиняш

ПРОСТАКА НЕ ОБИЖДАЙ НАРОДА - като ти гледам писанията разбирам че си побъркан от простотия и наивност. Боци е най-големия съсипник и врак на тази държава този Боци е най-коравия комунист защото е бил личен шофьор на лай Тошо. Ти и това ли не знаеш бе елементарно човече родено за роб верен до гроб.....

ДПС, Капута и Фикуса в опозиция. АНТТИБЪЛГАРИ.

Bell

АБЕ МЕСТАН КОГАТО БЯЛАТА ЗЛАТКА ТЕ ПОДКРЕПИ С КАФЯВИЯ СИ ПРЪСТ БЕШЕ ПО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ СЕГА ПФ НЕ СА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ МАЗЕН ПЛУЖЕК! ДПС+АТАКА+БСП = ВЕЧНА ДРУЖБА!

КАРУСЕЛЪТ започва отново - ВСЕКИ СРЕЩУ ВСЕКИ- така беше и при Каравелов преди 110 години

забелязвам активизация на герберските тролове. И на "реформаторите". Това добре, очаквано. Но за анализаторите - обърнете внимание: ДПС дава 600, а не 100 дни. Бъдете сигурни, това е много добре изтъргувано.

Не ви ли стана ясно че България ще тръгне напред когато всички престъпници от ДПС и БСП заминат еднопосочно за Сибир и Анадола.Трябва най-сетне да има и възмездие-Всички крадци и разбойници-Доган,Пеевски,Местан ,Станишев и цялата комунистическа и анадолска сган доживотно там където им е мястото.Дано Бог даде здраве и сила на Бойко Борисов,Бог да пази България,

Затова ли вчера горката женица се самозапали с кибритче на геРЪБ?!

И Ятака също да ходи в Сибир, как може да ги забравите :)

Алооо , запенения ... Спомних си , че др, Бойко Б. не само че е от 'комунистическата сган"- но дори и още не си е върбнал партийния билет .. нещо по темата ..??? и не ми казвай , че съм червен или от ДПС .. НЕ - аз гледам на нещата "отстрани" за разлика от теб - който си вътре "в играта"..иначе би трябвало да си поредния БГ-идиот и дебил...

КАКВО КАЗВАШЕ ДР. МЕСТАН САМО ПРЕДИ 3-4 СЕДМИЦИ????СПОМНЯ ЛИ СИ НЯКОЙ???КАЗВАШЕ, ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПИ ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО, ЗА "БЛАГОТО НА НАРОДА"

Вчера се разболях и днес отидох при личната си лекрка.Очудих се, че я няма обичайната опашка, всъщност нямаше никой.Оказа се, че личната ми лекарка е заминала за Франция вече от няколо месеца и нямала намерение да се връща !!! Изводите, коментарите,музикалните поздрави по социалните мрежи ги оставям на вас !!! Това е тъжната истина, по-кадърната част от населението вече не са тук.

КОМУНИСТИ И ТУРЦИ РАЗСИПАХА БЪЛГАРИЯ.

Така ли? И защо така, милата е избягала от България след благото Правителство на Орешарски? Или я е страх от Тиквата? Нали? Ама да върнем Станишев и тя веднага ще се върне......

БСП И ДПС ВИНАГИ СА БИЛИ ДУПЕ И ГАЩИ.

Така, така, като от време на време се сменят. Дупето става гащи и обратно. И така до края на света.