Коментари - Райков покани проф. Константинов в Изборния борд | Днес.dir.bg

Райков покани проф. Константинов в Изборния борд

Служебният премиер Марин Райков покани подалия оставка проф. Михаил Константинов да участва в Изборния борд, "тъй като е убеден, че с професионализма и познанията си той може да допринесе изключително много за неговата успешна работа".

Обратно в новината

Коментари - Райков покани проф. Константинов в Изборния борд | Днес.dir.bg

Коментари

ЦИК, ДС и ОЛИГАРСИТЕ заявяват, че няма да позволят на избирателите да фалшифицират изборите!

"И най-умният си е малко прост", особено когато е и злобен (злобата силно понижава IQ-то). Г-н мишо се опита да ме излъже най-безогледно от TV-екрана, като заяви, че БСП са въвели ползването на ксерокси в избирателните секции за маса народна пара. Не ми е мила бсп, но ИСТИНАТА ДА, а той я преиначи . На България са нужни честни хора!

Основната задача на временното правителство трябва да бъде да не се допуска попадане на България под турско-комунистическо робство!

Много тъпо изказване !Типично за мутра!Задачата им е честни избори тикво!!!

Даа Валнели ,не си разбрал че има стотици поставени писачи от ГЕРБ!Ако ги проследиш водят до МФ , МВР , ДАНС и т.н. държавни институции !Мутренски сценарии брат!

Райков , Райков груба грешка дядовото!Тоя чурук достатъчно се компрометира с голямата си уста и малкото мозък , че си седнал и метани да му правиш !Според мен Райков ти определено вече издаде четата!Замирисаа чадоо!!!

БРАВО!!ДОСТОЙНИ МЪЖЕ!!Не всичко е далавера!СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ,НИЕ НЕ Я ИСКАМЕ ЗА НАС,А ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!!!

Хаха- сенилен старец плаши с ИО;) Ами ако се изискат за проверка и анализ ВСИЧКИ договори с външни изпълнители на ИО за 4 години- какво ще излезе, м;) "Проф. Михаил Константинов: Какво ще стане, ако голямото куче се обърне и види палетата, които му скачат в краката?22 март 2013 15:22 Агенция "Фокус" Ако някои хора продължават да ни дразнят казвам съвсем отговорно Информационно обслужване ще се откаже да участва в конкурса за изборите. Тогава вече ще има такъв проблем, че - мъка ви. Това каза в интервю за Агенция Фокус проф. Михаил Константинов, председател на Съвета на директорите на Информационно обслужване.

Има и НЦИОМ! Те също могат да броят изборите не по-лошо в полза на ГЕРБ! ГЕРБ-аджии бъдете спокойно ще спечелите изборите и ще управлявате и втори мандат! БСП този път няма да иска властта, преди да се осерете докрай! Това ще стане още следващата зима! Нямате полезен ход! Освен позорно бягство отказ да управлявате и пак избори, избори, докато народа се усети, че сте менте!

АМАН ! ДО ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА- НЕ СЪМ ПАРТИЕН ДРАСКАЧ И НЕ ЗАЩИТАВАМ НИКОЯ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ! И ГЕРБ, И БСП, НЕ ПОЗНАВАТ ТЗ - ПО -ТОЧНО ЧЛ.221 АЛ.4 ОТ НЕГО, А ЗА ПОЧТИ 4 ГОДИНИ 41ТО НС Е ПРОМЕНЯЛО ТЪРГОВСКИЯТ ЗАКОН НАД ЕДИНАДЕСЕТ ПЪТИ, КАТО ПОНЕ 9 ОТ ТЕЗИ ПОПРАВКИ ОСИГУРЯВАТ ПРАВНА СИГУРНОСТ И ПРАВНА НЕДОСЕГАЕМОСТ НА ФИРМИ, СВЪРЗАНИ И С 2ТЕ ПАРТИИ И ПЕРЯЩИ ПАРИТЕ ОТ ПАРТИЙНИТЕ ИМ КАСИЧКИ! КАК НЕ РАЗБРАХТЕ, ЧЕ ИМЕННО ТОВА КРИТИКУВАМ!

Въпреки всички невинни оправдания в момента, пътя към властта се разчиства усилено за герб!!!

ЦВЕТАНОВ, ОТГОВОРИ СИ ОЧИТЕ И УШИТЕ И ПРОЧЕТИ ТОВА:"МВР вече няма да преразказва на медиите информацията по висящи досъдебни производства. Това ще става само с разрешение на наблюдаващия прокурор. Такова указание е дал главният прокурор Сотир Цацаров на главния секретар на МВР Калин Георгиев, който от своя страна, е издал заповед до всички структури на министерството." ДА ТИ Е СЛАДКО:)

А защо Цацаров не направи това докато цвъчко беше на власт??????Явно новото "указание" е всичко да минава първо през цвъчко и боко и тогава ако те решат да информират хората...

Цацаров е от твърде скоро главпрок, но одобрявам решението му. Вижте и още една част от материала, касаеща кокинов:"Няма да толерирам подобни прояви като изявленията непосредствено след опита за атентат срещу г-н Ахмед Доган...."Новата медийна политика на МВР е в противовес на утвърдената от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов и някои висши ръководители в МВР, които даваха пълна информация за задържаните лица и влизаха в ролята на съдии, като подсказваха и адекватни, според тях, наказания, които уличените трябва да получат..."

КАКЪВ БОРД ,КЪДЕ ГО ИМА ТОВА ЕЙ ПРЕМИЕРЧЕ МАЙ СИ ГЕРБ 2 ,ХАЙДЕ СТИГА С ТИЯ

Стана ли ви вече ясно,че комунистът е бясно човекоподобно същество и не трябва да живее сред хората ? КЪДЕТО НАЦИСТИТЕ ТАМ И ТЕХНИТЕ СЪИДЕЙНИЦИ КОМУНИСТИТЕ !!!!

Комунист и фашист е едно и също!

Прав си! Боко, Цвъцко, Цецка и т.н. са все от този сой:)))))

Избори 2013' А електората пак мълчииии, политиците го лъжат, изборната демагогия върви и пак поглеж- дий, воле, дийй...

Няма да гласувам и да участвам в голямата измама на бг. политици, наречена "предсрочни парламентарни избори 2013' ". Само питам- г-н служебен премиер, г-н президент, моля, кажете ми на мен невежата, къде е правната уредба на нещото, наречено "Изборен борд"? В кой закон; кодекс или друг нормативен акт мога да прочета нещо за него?! КАТО ДОПИСВАТЕ КРБ И НЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ РКС 20 ОТ 1992Г., ЗАЩО СЕ ОПИРАТЕ НА НЕЩО, НЕСЪЩЕСТВУВАЩО В ПРАВНОТО ПРОСТРАНСТВО, КОЕТО СТЕ НАРЕКЛИ "ИЗБОРЕН БОРД"? КЪДЕ СА МУ ПРАВИЛАТА , А? А електората пак мълчииии, политиците го лъжат, изборната игра върви и пак поглеж- дий, воле, дийй...

link

Тогава тя си спомни и чу мълчанието на агнетата ,водеха ги в кланицата. "Мълчанието на агнетата"

ГЕРБ оставиха само смърт, нищета и разруха след себе си!

Ако си умрял - не си напъвай да чатиш! Дръж се като умрял

Има разлика между чат и форум, но това не го изучавате на герберските сбирки!:) Простено ти е! Все пак си гербер и интелекта не ти е отличителна черта!

Гербаджийските врътки край нямат. Лицемерието е типична тяхна страна - пред хората се "карат" а зад гърба им се присмиват и продължават да изпълняват заръките дето им се дават от "вожда"...

Не е важно какво обещава ГЕРБ, важното е да няма повече комунисти и турци във властта. Другите са ясни - провалено СДС, евролежанката, архонтът-кръчмар, национално-болният и войводите на маса. Избирайте!

Ти не ни остави избор.

e сега вече червенушковците могат да бъдат спокойни изгониха професора и могат спокойно да си пазаруват гласове чудя се само на костов защо им се води по акъла но вероятно има защо

Българина на 12 май трябва да каже какво в България иска да живей! България като част от европейската общност или България гледаща към "голямата мечка"!

Те ви го казаха,преди месец,какво искате още да ви се казва,малко ли ви беше,че някой и Кръвно вдигнаха.ГЕРБ-ГЕНОЦИД.

Гаргамел

Оди при "Голямата мечка" та ощъстлеви!

Победа на ГЕРБ с мнозинство, ще отвори пътя на България към по - добър живот. Спечели ли ГЕРБ - падат американските визи! Спечели ли ГЕРБ - България е в Шенген. Спечелят ли комунистите - очаквайте Питинизация в България. Запада става с визи...

аз съм за Шенген - тогава може би чугуните и цигойнерите да се изнесат.

Всичко това вече "го получихме" докато гербавите бяха 3.5 години във властта. Сега си измислете други лъжи, тези вече са "изпълнени"

Гаргамел

Еврофондовете който бяха отпуснати всичките - и те бяха част от лъжите

Бездарния поп само вреди на Господ /т.е.на Буда/!!!А ти май си точно такъв -бездарен джвакач - като ти гледам резултатите в чата!!!

Бай Мишо иска да ме конкурира и наляво и на дясно ръси прогнози.Тоз бабаит защо не си гледа уравненията, а се завира в политиката.С аналитичната си мисъл е прозрял, че келепира е в политиката , а не в математиката и на там изду платната. Късно чадо, мандалото лопна. Само не разбрах защо лисугера му прави мили очи ???

Eх, бордове всякакви, на директорите, изборни и др. Бюджетна пара да върви.....

Професора ви казва факт , който дори не сте готови психически да приемете, че може да се случи! Събитията в Кипър са крайно тревожни и действително могат да доведат ''ефекта на доминото'' в целия ЕС. Ако това недай си боже стане....., не ми се мисли просто. Не знаете в какъв свят живеем, първо върху това се замислете.После говрете за Бойко... Последствията от кредитния бум от средата на миналото десетилетие, може да се окажат не само кризисни но и крайно трагични за целия ЕС.

Рядко човек може да прочете интелигентен пост и аз Ви поздравявам, колега, за умните изречения. Все пак не мисля, че нещата са толкова страшни, имам кредитите предвид .Мисля, че банките и тия, дето ги управляват, са проявили далновидност при раздаването им.

Не знам дали знаете закона, който гласи, че ако нещо лошо може да се случи, то винаги се случва! Правете компоти, вместо компютри, че те поне могат да се ядат!

Защо не гласуваме и по интернет.Как можахме 40% от българите да се преброим по интернет,а да не можем да гласуваме по същия начин.Може ли някой да ми отговори?

Много ми е интересно.ГЕРБ със какви обещания ще излезе пред народа,за да гласуват отново за тях.Те са специалисти и отличници във това да успят народа отново.

Грешиш! Няма по-големи майстори в успиването от БСП! Е, не им се получи на последните избори с тези секири и трамваи...

Пълни глупости!!!Нали УЖ не искахме партии, а сега се джанкате пак на партиина линия!АМАН от чугунени глави!

Народа не ще обещания. Като вярваш на някого - вярваш му без да ти обещава. Гледай само комунистите ко ши сътворят - "Приказките на Шехеризада" ряпа да ядът! Оди гласувай по тва кой ко ти обещава...аман от чугунени глави

васко

А какво иска Народа,щом според теб не трябва да им се дават обещания,какво?

Не е важно какво обещава ГЕРБ, важното е да няма повече комунисти и турци във властта. Другите са ясни - провалено СДС, евролежанката, архонтът-кръчмар, национално-болният и войводите на маса. Избирайте!

Поредното доказателство, че политиката е мръсна работа. И господ да си пак ще ти намерят кусура. Всеки има партийни пристрастия, който и да заеме тази длъжност все ще симпатизира на някого. Контрол трябва тука, защо да не си върши работата човека и да допринесе с професионализма си, а нека наблюдателите го контролират. Кой да хванем да сложим на този пост, някой без образование, дето като събере 1+1 и ще каже че е 4-ри? Тогава повече ли ще вярвате на преброяването? Нека има граждански контрол и това е. Тъпа работа все търсим по вола ,теле.

Че това си е от Край време,защо мислиш ГЕРБ.се кандидатираха отново,след като народа ги изгони със камъни.Кокала трудно се пуска.

Гаргамел

Ти на това гонене от народа ли му казваш - банда платени лумпени...на 12 ши видиш народа какво мисли

ПО ТВОЯТА ЛОГИКА КОМУНИСТИТЕ ОТДАВНА ДА СА НА ЛУНАТА ОТ БЯГАНЕ!

Това ли е най-големият специалист в държавата и най непредубеденият?Или премиера се притеснява,че без Мишо ГЕРБ може и да не спечелят?Не така г-н Райков,едва ви избраха и вече работите в услуга на предишните.

има невдъхваща добро ехидна,злобна физиономия.Много му се иска пак да ръководи изборите като че ли той е единствения които може да се справи с тази много трудна задача

Егати тъпия гербаджийски цирк! Смехория:))))

Циркаджии! Вървете по дяволите всички, защото наистина ще предизвикате хаос в държавата с хамелеонщината си! Единият още не подал оставка, а другия вече го поканил. Е хайде да ни обясните кои сте вие?

Посредственост и простотия залива държавата - президент, министри, прокуратура и какво ли не още. Евала Боко, евала Буда, евала шестапартаментнико Цвъ Цвъ, добра работа свършихте.

Завалията Бойко, отвсякъде му вкарват голове негови хора, а той никога не е играл като вратар.

Когато един професор-математик почне да се "бута" из политиката, то той окончателно се е отблъснал от математиката.

Интересно ще бъде ти и твоите пишещи по-долу другари как ще коментирате изборните резултати на 12.05 вечерта и тогава кой ще бъде виновен.Сигурно пак я Контантинов я Райков.Но със сигурност няма да е Станишев.Защото знае че няма да може да седне на председателския стол и Моника ще му бие шута заради липсата на пари за окепезяването на България.

моника е пак бременна с поредното комунде

Прочетете последните пропити със злоба изказвания на г-н Професора по отношение на изборите и при това положение поканен в борда,това говори много точно и ясно на кого е подчинено служебното правителство.За всеки случай не е на обикновения българин.

Имам усещане, че всички фенове на червените и турците са се набили в дира. Идете в други форуми и вижте, че такава омраза към ГЕРБ няма никъде, оставете го професора. Обърнахте дира в седянка на червени бабички.

Професора е сенилен възрастен всичколог, не познава ТЗ, своите правомощия и задължения по него, а е председател на съвета на директорите на АД с мажоритарен собственик МТИТС, която иска да брои чрез софтуер гласовете на бг. избиратели на избори! Ако беше управител на "Плод- зеленчук" ,изобщо нямаше до го коментират! "Простак, простак, но облечен във власт"- парафраза на известна песен...

Да бе, те щото знаят, че прогнозата на професора е точна, затова злобеят, сън не ги лови и висят в нета, белким прочетат нещо обнадеждаващо :))

ВЯРНО Е, ЧЕ БЯГАМЕ ВЕЧЕ ОТ ДИРА ТУК СЕ ИЗЛИВА ПОМИЯ КЪМ ВСИЧКИ И ВСИЧКО ЗАЩОТО САМО БСП ДПС И ТЕХНИТЕ ПОДЛОГИ КЕСАТ ТУК И ЩОМ СЕ ПРОЯВИ НОВИНА ТЕ СА ТУК С ОТВРАТИТЕЛНИ ИЗКАЗВАНИЯ ЖАЛКО, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ И СЕ НЕНАВИЖДАМЕ ,БОЖЕ ПОМОГНИ НИ ДА ПРИЖИВЕЕМ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ КОЯТО НИ ЗАЛИВА.

Да бе, те щото знаят, че прогнозата на професора е точна, затова злобеят, сън не ги лови :))

Константинов се изказва неподготвен,макар,че позира като голям "специалист по всичко".Поянието "счекчаващо вината обстоятелество" е институт на наказателното право.Дано в Перник и в тамошния "университет" са заеме с истинска,творческа научна дейност.Може да продължи кариерата си и в "Магнаурсака школа"-Симеоново при неговите нови меценати от милицията.

Какъв борд, какъв борд бил? Изборен ли? В кой закон го пише този борд?

Моля Ви се- какво тук значат някакви си закони?! Всеки политик с власт създава свои закони- едни дописват КРБ, други наемат "върли конституционалисти", които тълкуват РКС 20 от 1992г. , както им изнася; трети назначават двойни граждани за министри и явни "калинки"- Вие сега за едните закони мислите...И аз питам- къде му е правната уредба на това чудо , наречено 'Изборен борд"?! Но отговор няма, уви...

предложи окумуш съпруга си де:)

А бе Райков и ти се оказа поредния герберски боклук!

това вече е връх на наглостта и подигравка с народа

Фашизоидът МишоК си отива.Това значи, че днешният е един хубав ден за българската демокрация.

когато изритаме профашистката и антинародна бсп от власт - а това се вижда че ще е скоро.

Продължава се работата по герберски, или ние или без нас потоп! Сравнението с Кипър е слабо казано некомпетентно, кой е виновен за срива там... европейският съюз с неговите недомислени политики на икономии и мачкане на бедните държави под форма на заглиженост и взаимопомощ!

Пълни глупости. Да не би ЕС да им е изхарчил парите. Точно неправенето на икономии са довели до това положение. А тези византийци дори не посмяха да вземат макар и едно непопулярно решение, но даващо глътка въздух и на държавата и на банките. Сега всички ще изгърмят с много повече, заради малоумщината и демагогията на тамошните ЦОЦИалисти

Много зи далеч от икономиката, точно икономиите водят до недостиг, защото парите остават по банките и, а без стоко и паричен оборот няма движение и ръст на икономиката.

Подава оставка, после марионетката дрАйков го кани в гражданския борд ? Тиквенските циркове продължават, но с други артисти.

Гласуваш за Станишев, получаваш Доган

3 в 1 са: и братята "роми" получаваш! Що я спестяваш тази екстра!

Аааа, що сте нацъкали минусчета бе, що не ви харесва "широката коалиция за България": Ето ги "ромските" партии, с които ще се коалира БСП: - "Евророма" на Цв.Кънчев; - "Рома" на Т.Томов - партията на "принц" Ангел - сина на катунския "цар" Киро; - и още една - на някакъв "ромски лидер" - викали му Месаря!

Е па , нема лошо , кво искаш да получиш , албанци , макета или Силвио Берлускони?Нали не очакваш новите тарикати от "гражданското "движение да ни оправят та да рипнем до Космоса....

Бай МишоK и бай Марин,верни кутрета на АСФАЛТ ПАША И ЦВЪК.Има нещо доста интересно.Тези юнаци от ГЕРБ за четири години заробиха Републиката с 8 милиярда.Сега,като похарчиха резерва,как ще управляват?

Не е луд който яде баницата,а този дето му я дава.Не може човек ясно изразил политическата си позиция да участва в честни избори.Не ме интересува кой ще победи на тия избори,за мен е важно да е честен човек и да не оцапан от досегашните крадци от 23 годишния ни преход.

Толкова ли млади математици няма, та този изкукуригал старец каните, не го ли виждате, че вече е взел - сдал умнствения багаж!!Такива едно време ги държаха до напикаване, като баба ЦОЛА Драгойчева!!!

На кой политик са му нужни млади, кадърни, образовани хора, с реални дипломи и реални знания? Такива хора не са лесни за манипулиране и за принуда.Щом човек няма какво да крие в сивито си, учил е, изучил се е , има реална диплома- не става за служба при политиците- няма как да бъде заставян да мълчи!

А коя беше Цола Длагойчева? И кой я държа на власт.И не беше ли тя която каза, че никога не е спала по-добре от 2 февруари 1945 когато разстреляха т.н "осъдени от т.-н Народен съд". Май че е психопатка. А Мишо Константинов не е. И съвсем не е престарял. Че кого искате на негово място? Фалшивите лидери на протестите от младежките организации на БСП. Народе!!!

А коя беше Цола Длагойчева? И кой я държа на власт.И не беше ли тя която каза, че никога не е спала по-добре от 2 февруари 1945 когато разстреляха т.н "осъдени от т.-н Народен съд". Май че е психопатка. А Мишо Константинов не е. И съвсем не е престарял. Че кого искате на негово място? Фалшивите лидери на протестите от младежките организации на БСП. Народе!!!

Изцапай го с л...а, пък последа се къпе колкото иска.

Тоя "достоен" човек има крайно нагло и глупаво поведение пред камерите. Професор ли е, куку ли е, но поведението му е идиотско.

Коментари - Райков покани проф. Константинов в Изборния борд | Днес.dir.bg

Райков покани проф. Константинов в Изборния борд

Служебният премиер Марин Райков покани подалия оставка проф. Михаил Константинов да участва в Изборния борд, "тъй като е убеден, че с професионализма и познанията си той може да допринесе изключително много за неговата успешна работа".

Обратно в новината

Коментари - Райков покани проф. Константинов в Изборния борд | Днес.dir.bg

Коментари

ЦИК, ДС и ОЛИГАРСИТЕ заявяват, че няма да позволят на избирателите да фалшифицират изборите!

"И най-умният си е малко прост", особено когато е и злобен (злобата силно понижава IQ-то). Г-н мишо се опита да ме излъже най-безогледно от TV-екрана, като заяви, че БСП са въвели ползването на ксерокси в избирателните секции за маса народна пара. Не ми е мила бсп, но ИСТИНАТА ДА, а той я преиначи . На България са нужни честни хора!

Основната задача на временното правителство трябва да бъде да не се допуска попадане на България под турско-комунистическо робство!

Много тъпо изказване !Типично за мутра!Задачата им е честни избори тикво!!!

Даа Валнели ,не си разбрал че има стотици поставени писачи от ГЕРБ!Ако ги проследиш водят до МФ , МВР , ДАНС и т.н. държавни институции !Мутренски сценарии брат!

Райков , Райков груба грешка дядовото!Тоя чурук достатъчно се компрометира с голямата си уста и малкото мозък , че си седнал и метани да му правиш !Според мен Райков ти определено вече издаде четата!Замирисаа чадоо!!!

БРАВО!!ДОСТОЙНИ МЪЖЕ!!Не всичко е далавера!СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ,НИЕ НЕ Я ИСКАМЕ ЗА НАС,А ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!!!

Хаха- сенилен старец плаши с ИО;) Ами ако се изискат за проверка и анализ ВСИЧКИ договори с външни изпълнители на ИО за 4 години- какво ще излезе, м;) "Проф. Михаил Константинов: Какво ще стане, ако голямото куче се обърне и види палетата, които му скачат в краката?22 март 2013 15:22 Агенция "Фокус" Ако някои хора продължават да ни дразнят казвам съвсем отговорно Информационно обслужване ще се откаже да участва в конкурса за изборите. Тогава вече ще има такъв проблем, че - мъка ви. Това каза в интервю за Агенция Фокус проф. Михаил Константинов, председател на Съвета на директорите на Информационно обслужване.

Има и НЦИОМ! Те също могат да броят изборите не по-лошо в полза на ГЕРБ! ГЕРБ-аджии бъдете спокойно ще спечелите изборите и ще управлявате и втори мандат! БСП този път няма да иска властта, преди да се осерете докрай! Това ще стане още следващата зима! Нямате полезен ход! Освен позорно бягство отказ да управлявате и пак избори, избори, докато народа се усети, че сте менте!

АМАН ! ДО ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА- НЕ СЪМ ПАРТИЕН ДРАСКАЧ И НЕ ЗАЩИТАВАМ НИКОЯ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ! И ГЕРБ, И БСП, НЕ ПОЗНАВАТ ТЗ - ПО -ТОЧНО ЧЛ.221 АЛ.4 ОТ НЕГО, А ЗА ПОЧТИ 4 ГОДИНИ 41ТО НС Е ПРОМЕНЯЛО ТЪРГОВСКИЯТ ЗАКОН НАД ЕДИНАДЕСЕТ ПЪТИ, КАТО ПОНЕ 9 ОТ ТЕЗИ ПОПРАВКИ ОСИГУРЯВАТ ПРАВНА СИГУРНОСТ И ПРАВНА НЕДОСЕГАЕМОСТ НА ФИРМИ, СВЪРЗАНИ И С 2ТЕ ПАРТИИ И ПЕРЯЩИ ПАРИТЕ ОТ ПАРТИЙНИТЕ ИМ КАСИЧКИ! КАК НЕ РАЗБРАХТЕ, ЧЕ ИМЕННО ТОВА КРИТИКУВАМ!

Въпреки всички невинни оправдания в момента, пътя към властта се разчиства усилено за герб!!!

ЦВЕТАНОВ, ОТГОВОРИ СИ ОЧИТЕ И УШИТЕ И ПРОЧЕТИ ТОВА:"МВР вече няма да преразказва на медиите информацията по висящи досъдебни производства. Това ще става само с разрешение на наблюдаващия прокурор. Такова указание е дал главният прокурор Сотир Цацаров на главния секретар на МВР Калин Георгиев, който от своя страна, е издал заповед до всички структури на министерството." ДА ТИ Е СЛАДКО:)

А защо Цацаров не направи това докато цвъчко беше на власт??????Явно новото "указание" е всичко да минава първо през цвъчко и боко и тогава ако те решат да информират хората...

Цацаров е от твърде скоро главпрок, но одобрявам решението му. Вижте и още една част от материала, касаеща кокинов:"Няма да толерирам подобни прояви като изявленията непосредствено след опита за атентат срещу г-н Ахмед Доган...."Новата медийна политика на МВР е в противовес на утвърдената от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов и някои висши ръководители в МВР, които даваха пълна информация за задържаните лица и влизаха в ролята на съдии, като подсказваха и адекватни, според тях, наказания, които уличените трябва да получат..."

КАКЪВ БОРД ,КЪДЕ ГО ИМА ТОВА ЕЙ ПРЕМИЕРЧЕ МАЙ СИ ГЕРБ 2 ,ХАЙДЕ СТИГА С ТИЯ

Стана ли ви вече ясно,че комунистът е бясно човекоподобно същество и не трябва да живее сред хората ? КЪДЕТО НАЦИСТИТЕ ТАМ И ТЕХНИТЕ СЪИДЕЙНИЦИ КОМУНИСТИТЕ !!!!

Комунист и фашист е едно и също!

Прав си! Боко, Цвъцко, Цецка и т.н. са все от този сой:)))))

Избори 2013' А електората пак мълчииии, политиците го лъжат, изборната демагогия върви и пак поглеж- дий, воле, дийй...

Няма да гласувам и да участвам в голямата измама на бг. политици, наречена "предсрочни парламентарни избори 2013' ". Само питам- г-н служебен премиер, г-н президент, моля, кажете ми на мен невежата, къде е правната уредба на нещото, наречено "Изборен борд"? В кой закон; кодекс или друг нормативен акт мога да прочета нещо за него?! КАТО ДОПИСВАТЕ КРБ И НЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ РКС 20 ОТ 1992Г., ЗАЩО СЕ ОПИРАТЕ НА НЕЩО, НЕСЪЩЕСТВУВАЩО В ПРАВНОТО ПРОСТРАНСТВО, КОЕТО СТЕ НАРЕКЛИ "ИЗБОРЕН БОРД"? КЪДЕ СА МУ ПРАВИЛАТА , А? А електората пак мълчииии, политиците го лъжат, изборната игра върви и пак поглеж- дий, воле, дийй...

link

Тогава тя си спомни и чу мълчанието на агнетата ,водеха ги в кланицата. "Мълчанието на агнетата"

ГЕРБ оставиха само смърт, нищета и разруха след себе си!

Ако си умрял - не си напъвай да чатиш! Дръж се като умрял

Има разлика между чат и форум, но това не го изучавате на герберските сбирки!:) Простено ти е! Все пак си гербер и интелекта не ти е отличителна черта!

Гербаджийските врътки край нямат. Лицемерието е типична тяхна страна - пред хората се "карат" а зад гърба им се присмиват и продължават да изпълняват заръките дето им се дават от "вожда"...

Не е важно какво обещава ГЕРБ, важното е да няма повече комунисти и турци във властта. Другите са ясни - провалено СДС, евролежанката, архонтът-кръчмар, национално-болният и войводите на маса. Избирайте!

Ти не ни остави избор.

e сега вече червенушковците могат да бъдат спокойни изгониха професора и могат спокойно да си пазаруват гласове чудя се само на костов защо им се води по акъла но вероятно има защо

Българина на 12 май трябва да каже какво в България иска да живей! България като част от европейската общност или България гледаща към "голямата мечка"!

Те ви го казаха,преди месец,какво искате още да ви се казва,малко ли ви беше,че някой и Кръвно вдигнаха.ГЕРБ-ГЕНОЦИД.

Гаргамел

Оди при "Голямата мечка" та ощъстлеви!

Победа на ГЕРБ с мнозинство, ще отвори пътя на България към по - добър живот. Спечели ли ГЕРБ - падат американските визи! Спечели ли ГЕРБ - България е в Шенген. Спечелят ли комунистите - очаквайте Питинизация в България. Запада става с визи...

аз съм за Шенген - тогава може би чугуните и цигойнерите да се изнесат.

Всичко това вече "го получихме" докато гербавите бяха 3.5 години във властта. Сега си измислете други лъжи, тези вече са "изпълнени"

Гаргамел

Еврофондовете който бяха отпуснати всичките - и те бяха част от лъжите

Бездарния поп само вреди на Господ /т.е.на Буда/!!!А ти май си точно такъв -бездарен джвакач - като ти гледам резултатите в чата!!!

Бай Мишо иска да ме конкурира и наляво и на дясно ръси прогнози.Тоз бабаит защо не си гледа уравненията, а се завира в политиката.С аналитичната си мисъл е прозрял, че келепира е в политиката , а не в математиката и на там изду платната. Късно чадо, мандалото лопна. Само не разбрах защо лисугера му прави мили очи ???

Eх, бордове всякакви, на директорите, изборни и др. Бюджетна пара да върви.....

Професора ви казва факт , който дори не сте готови психически да приемете, че може да се случи! Събитията в Кипър са крайно тревожни и действително могат да доведат ''ефекта на доминото'' в целия ЕС. Ако това недай си боже стане....., не ми се мисли просто. Не знаете в какъв свят живеем, първо върху това се замислете.После говрете за Бойко... Последствията от кредитния бум от средата на миналото десетилетие, може да се окажат не само кризисни но и крайно трагични за целия ЕС.

Рядко човек може да прочете интелигентен пост и аз Ви поздравявам, колега, за умните изречения. Все пак не мисля, че нещата са толкова страшни, имам кредитите предвид .Мисля, че банките и тия, дето ги управляват, са проявили далновидност при раздаването им.

Не знам дали знаете закона, който гласи, че ако нещо лошо може да се случи, то винаги се случва! Правете компоти, вместо компютри, че те поне могат да се ядат!

Защо не гласуваме и по интернет.Как можахме 40% от българите да се преброим по интернет,а да не можем да гласуваме по същия начин.Може ли някой да ми отговори?

Много ми е интересно.ГЕРБ със какви обещания ще излезе пред народа,за да гласуват отново за тях.Те са специалисти и отличници във това да успят народа отново.

Грешиш! Няма по-големи майстори в успиването от БСП! Е, не им се получи на последните избори с тези секири и трамваи...

Пълни глупости!!!Нали УЖ не искахме партии, а сега се джанкате пак на партиина линия!АМАН от чугунени глави!

Народа не ще обещания. Като вярваш на някого - вярваш му без да ти обещава. Гледай само комунистите ко ши сътворят - "Приказките на Шехеризада" ряпа да ядът! Оди гласувай по тва кой ко ти обещава...аман от чугунени глави

васко

А какво иска Народа,щом според теб не трябва да им се дават обещания,какво?

Не е важно какво обещава ГЕРБ, важното е да няма повече комунисти и турци във властта. Другите са ясни - провалено СДС, евролежанката, архонтът-кръчмар, национално-болният и войводите на маса. Избирайте!

Поредното доказателство, че политиката е мръсна работа. И господ да си пак ще ти намерят кусура. Всеки има партийни пристрастия, който и да заеме тази длъжност все ще симпатизира на някого. Контрол трябва тука, защо да не си върши работата човека и да допринесе с професионализма си, а нека наблюдателите го контролират. Кой да хванем да сложим на този пост, някой без образование, дето като събере 1+1 и ще каже че е 4-ри? Тогава повече ли ще вярвате на преброяването? Нека има граждански контрол и това е. Тъпа работа все търсим по вола ,теле.

Че това си е от Край време,защо мислиш ГЕРБ.се кандидатираха отново,след като народа ги изгони със камъни.Кокала трудно се пуска.

Гаргамел

Ти на това гонене от народа ли му казваш - банда платени лумпени...на 12 ши видиш народа какво мисли

ПО ТВОЯТА ЛОГИКА КОМУНИСТИТЕ ОТДАВНА ДА СА НА ЛУНАТА ОТ БЯГАНЕ!

Това ли е най-големият специалист в държавата и най непредубеденият?Или премиера се притеснява,че без Мишо ГЕРБ може и да не спечелят?Не така г-н Райков,едва ви избраха и вече работите в услуга на предишните.

има невдъхваща добро ехидна,злобна физиономия.Много му се иска пак да ръководи изборите като че ли той е единствения които може да се справи с тази много трудна задача

Егати тъпия гербаджийски цирк! Смехория:))))

Циркаджии! Вървете по дяволите всички, защото наистина ще предизвикате хаос в държавата с хамелеонщината си! Единият още не подал оставка, а другия вече го поканил. Е хайде да ни обясните кои сте вие?

Посредственост и простотия залива държавата - президент, министри, прокуратура и какво ли не още. Евала Боко, евала Буда, евала шестапартаментнико Цвъ Цвъ, добра работа свършихте.

Завалията Бойко, отвсякъде му вкарват голове негови хора, а той никога не е играл като вратар.

Когато един професор-математик почне да се "бута" из политиката, то той окончателно се е отблъснал от математиката.

Интересно ще бъде ти и твоите пишещи по-долу другари как ще коментирате изборните резултати на 12.05 вечерта и тогава кой ще бъде виновен.Сигурно пак я Контантинов я Райков.Но със сигурност няма да е Станишев.Защото знае че няма да може да седне на председателския стол и Моника ще му бие шута заради липсата на пари за окепезяването на България.

моника е пак бременна с поредното комунде

Прочетете последните пропити със злоба изказвания на г-н Професора по отношение на изборите и при това положение поканен в борда,това говори много точно и ясно на кого е подчинено служебното правителство.За всеки случай не е на обикновения българин.

Имам усещане, че всички фенове на червените и турците са се набили в дира. Идете в други форуми и вижте, че такава омраза към ГЕРБ няма никъде, оставете го професора. Обърнахте дира в седянка на червени бабички.

Професора е сенилен възрастен всичколог, не познава ТЗ, своите правомощия и задължения по него, а е председател на съвета на директорите на АД с мажоритарен собственик МТИТС, която иска да брои чрез софтуер гласовете на бг. избиратели на избори! Ако беше управител на "Плод- зеленчук" ,изобщо нямаше до го коментират! "Простак, простак, но облечен във власт"- парафраза на известна песен...

Да бе, те щото знаят, че прогнозата на професора е точна, затова злобеят, сън не ги лови и висят в нета, белким прочетат нещо обнадеждаващо :))

ВЯРНО Е, ЧЕ БЯГАМЕ ВЕЧЕ ОТ ДИРА ТУК СЕ ИЗЛИВА ПОМИЯ КЪМ ВСИЧКИ И ВСИЧКО ЗАЩОТО САМО БСП ДПС И ТЕХНИТЕ ПОДЛОГИ КЕСАТ ТУК И ЩОМ СЕ ПРОЯВИ НОВИНА ТЕ СА ТУК С ОТВРАТИТЕЛНИ ИЗКАЗВАНИЯ ЖАЛКО, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ И СЕ НЕНАВИЖДАМЕ ,БОЖЕ ПОМОГНИ НИ ДА ПРИЖИВЕЕМ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ КОЯТО НИ ЗАЛИВА.

Да бе, те щото знаят, че прогнозата на професора е точна, затова злобеят, сън не ги лови :))

Константинов се изказва неподготвен,макар,че позира като голям "специалист по всичко".Поянието "счекчаващо вината обстоятелество" е институт на наказателното право.Дано в Перник и в тамошния "университет" са заеме с истинска,творческа научна дейност.Може да продължи кариерата си и в "Магнаурсака школа"-Симеоново при неговите нови меценати от милицията.

Какъв борд, какъв борд бил? Изборен ли? В кой закон го пише този борд?

Моля Ви се- какво тук значат някакви си закони?! Всеки политик с власт създава свои закони- едни дописват КРБ, други наемат "върли конституционалисти", които тълкуват РКС 20 от 1992г. , както им изнася; трети назначават двойни граждани за министри и явни "калинки"- Вие сега за едните закони мислите...И аз питам- къде му е правната уредба на това чудо , наречено 'Изборен борд"?! Но отговор няма, уви...

предложи окумуш съпруга си де:)

А бе Райков и ти се оказа поредния герберски боклук!

това вече е връх на наглостта и подигравка с народа

Фашизоидът МишоК си отива.Това значи, че днешният е един хубав ден за българската демокрация.

когато изритаме профашистката и антинародна бсп от власт - а това се вижда че ще е скоро.

Продължава се работата по герберски, или ние или без нас потоп! Сравнението с Кипър е слабо казано некомпетентно, кой е виновен за срива там... европейският съюз с неговите недомислени политики на икономии и мачкане на бедните държави под форма на заглиженост и взаимопомощ!

Пълни глупости. Да не би ЕС да им е изхарчил парите. Точно неправенето на икономии са довели до това положение. А тези византийци дори не посмяха да вземат макар и едно непопулярно решение, но даващо глътка въздух и на държавата и на банките. Сега всички ще изгърмят с много повече, заради малоумщината и демагогията на тамошните ЦОЦИалисти

Много зи далеч от икономиката, точно икономиите водят до недостиг, защото парите остават по банките и, а без стоко и паричен оборот няма движение и ръст на икономиката.

Подава оставка, после марионетката дрАйков го кани в гражданския борд ? Тиквенските циркове продължават, но с други артисти.

Гласуваш за Станишев, получаваш Доган

3 в 1 са: и братята "роми" получаваш! Що я спестяваш тази екстра!

Аааа, що сте нацъкали минусчета бе, що не ви харесва "широката коалиция за България": Ето ги "ромските" партии, с които ще се коалира БСП: - "Евророма" на Цв.Кънчев; - "Рома" на Т.Томов - партията на "принц" Ангел - сина на катунския "цар" Киро; - и още една - на някакъв "ромски лидер" - викали му Месаря!

Е па , нема лошо , кво искаш да получиш , албанци , макета или Силвио Берлускони?Нали не очакваш новите тарикати от "гражданското "движение да ни оправят та да рипнем до Космоса....

Бай МишоK и бай Марин,верни кутрета на АСФАЛТ ПАША И ЦВЪК.Има нещо доста интересно.Тези юнаци от ГЕРБ за четири години заробиха Републиката с 8 милиярда.Сега,като похарчиха резерва,как ще управляват?

Не е луд който яде баницата,а този дето му я дава.Не може човек ясно изразил политическата си позиция да участва в честни избори.Не ме интересува кой ще победи на тия избори,за мен е важно да е честен човек и да не оцапан от досегашните крадци от 23 годишния ни преход.

Толкова ли млади математици няма, та този изкукуригал старец каните, не го ли виждате, че вече е взел - сдал умнствения багаж!!Такива едно време ги държаха до напикаване, като баба ЦОЛА Драгойчева!!!

На кой политик са му нужни млади, кадърни, образовани хора, с реални дипломи и реални знания? Такива хора не са лесни за манипулиране и за принуда.Щом човек няма какво да крие в сивито си, учил е, изучил се е , има реална диплома- не става за служба при политиците- няма как да бъде заставян да мълчи!

А коя беше Цола Длагойчева? И кой я държа на власт.И не беше ли тя която каза, че никога не е спала по-добре от 2 февруари 1945 когато разстреляха т.н "осъдени от т.-н Народен съд". Май че е психопатка. А Мишо Константинов не е. И съвсем не е престарял. Че кого искате на негово място? Фалшивите лидери на протестите от младежките организации на БСП. Народе!!!

А коя беше Цола Длагойчева? И кой я държа на власт.И не беше ли тя която каза, че никога не е спала по-добре от 2 февруари 1945 когато разстреляха т.н "осъдени от т.-н Народен съд". Май че е психопатка. А Мишо Константинов не е. И съвсем не е престарял. Че кого искате на негово място? Фалшивите лидери на протестите от младежките организации на БСП. Народе!!!

Изцапай го с л...а, пък последа се къпе колкото иска.

Тоя "достоен" човек има крайно нагло и глупаво поведение пред камерите. Професор ли е, куку ли е, но поведението му е идиотско.