ЕС към Лондон: Достъп до пазара само при свободно движение

Ръководителите на страните от ЕС ще се съберат на 16 септември в Братислава, обяви днес председателят на Европейския съвет Доналд Туск, цитиран от АФП.

Обратно в новината

Коментари - ЕС към Лондон: Достъп до пазара само при свободно движение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, сигурно и за това българите и румънците са им виновни.

Самонахендриха си се с тоя brexit. Хайде стига толкова привилегии за англетата! Опитват се да изнудват ЕС, а са само едно малко островче с една изкулала кралица.Да излизат колкото се може по-бързо. А Шотландия да се маха от Великобритания. Да остава в ЕС, че не е толкова тъпа колкото англетата. И Сев. Ирл. също да излизат от Вел. Ще бъде много готино когато това стане.А ЕС ще има. Brexit подобри Европа.

Самонахендриха си се с тоя brexit. Хайде стига толкова привилегии за англетата! Опитват се да изнудват ЕС, а са само едно малко островче с една изкулала кралица.Да излизат колкото се може по-бързо. А Шотландия да се маха от Великобритания. Да остава в ЕС, че не е толкова тъпа колкото англетата. И Сев. Ирл. също да излизат от Вел. Ще бъде много готино когато това стане.А ЕС ще има. Brexit подобри Европа.

А какво се очаква от лидерите на ЕС?! Не могат да вземат решение вместо британците! Ами ако те не внесат заявление за напускане?!

Целта на Великобритания е да ползва само изгодите от ЕС, но не и задълженията и сигурно така ще стане! Но,това ще е края на ЕС! Дори и България ще поиска, макар и последна от членовете на ЕС и за нея да е така!

Т. нар. "европейски лидери" за пореден път доказват слабоумието си и липсана на каквато и да било визия за управлението и бъдещето на ЕС, със своите първосигнални реакции на случващото се!!! До като кралството официално не обяви, че напуска и не се задейства въпросния член 50, великобритания е равноправен член на ЕС. Следователно, има същите права и задължения като останалите 27 страни-членки! Да се правят на ощипани госпожици, просто е смешно и с театралните си изпълнения просто стават за смях и на гаргите! Липсата на смелост, празнословието и демагогията на брюкселските бюрократи доведоха Европа до това дередже - задлъжнялост, слугинаж на САЩ, милионни тълпи чалмосани скитащи навсякъде и правещи, каквото си поискат.... Е това ли е прехвалената им Европа! Просто се оляха, начело с бабишкерата Меркел!

ЦИТАТ"""Дребните предават националния си суверенитет на по-големите и се освобождават от необходимостта да мислят и работят за собствените си държави. Процесът обаче стигна дотам, че и големите предпочетоха лесното. Те започнаха да раздават на парче общоевропейския суверенитет на още по-мощния отвъдокеански властелин. В това покровителство еврокрацията видя спасение за своето благоденствие. Достатъчно беше обаче да удари тревожният звън на лондонския Биг Бен и системата се пропука. Паника обхвана целия европейски елит от мощния Берлин до лоялна и бедна София. Паниката никога не е била добър съветник още повече, когато въпросният елит години наред демонстрира умствена недостатъчност. Той така и не съумя да създаде адекватни правила за съвместното съществуване на 28 нации. Оказа се неспособен да реши нито една от стоварващите се върху общността кризи. На всичко отгоре на фона на това безсилие егоцентризмът и алчността на силните и големите застрашително нарастват. С краха на социализма апетитът на Стара Европа нездравословно се отвори и тя на бърза ръка налапа Централна и Източна Европа. След 1990 г. само за 13 години ЕС присъедини 17 страни. Вместо да изготви разумен план за тяхното постепенно икономическо стабилизиране и изграждане на нови институции. Просперитетът на новите членове не влизаше в сметките. Стара Европа предпочете да ги изяде сурови. Подчини техните икономики, културни традиции, а чрез НАТО и военния им потенциал и реши, че с храносмилането всичко ще бъде наред. Но хапката се оказа голяма и европейският организъм се разхълца. Лакомията на големите обаче не секва. Инициативата на Франция и Германия за създаване на европейска супер държава е гибелна за всички. В момент, когато евроскептицизмът нараства, когато и най-лоялните еврооптимисти признават, че ЕС е изправен пред крах- Тайно скалъпеният френско-германски меморандум днес е абсурден. Той директно призовава към тотален разпад на националните държави. Звучи открито, нагло и цинично.

Френско-германската инициатива за европейска супер държава премахва всички съмнения: през последните години ЕС се превърна в механизъм за осъществяване на неоколониални амбиции. Оказа се, че старите имперски щения на Париж и неосъществените амбиции на Третия райх са продължили да тлеят в недрата на политическите им елити. Референдумът във Великобритания само разпали опасния огън. Лондон извъртя номера, защото има свои планове в същата посока и няма намерение да дели каквото и да било със старите си исторически противници. Приказките за равнопоставеност на страните членки, за солидарност и други благи намерения са приспивни песни за будали и политически недозрели общества, изпитващи страх от собствената си свобода и независимост. Тези мъничета излъчват продажни правителства, които улесняват процеса на подчинение. Така е удобно за всеки некадърен елит. Дребните предават националния си суверенитет на по-големите и се освобождават от необходимостта да мислят и работят за собствените си държави. Процесът обаче стигна дотам, че и големите предпочетоха лесното. Те започнаха да раздават на парче общоевропейския суверенитет на още по-мощния отвъдокеански властелин. В това покровителство еврокрацията видя спасение за своето благоденствие.

Пуснаха реч на Борис Джонсън в PornHub (ВИДЕО) Глупав британец блондин ee 15 млн. души едновременно, е озаглавено видеото Неизвестен потребител в портала за порно клипове PornHub е публикувал там реч на бившия кмет на Лондон Борис Джонсън на тема Брекзит, пише руският сайт Лента. Заглавието на видеото е в стила на порно клиповете: Глупав британец блондин ee 15 млн. души едновременно (DUMB BRITISH BLONDE F*CKS 15 MILLION PEOPLE AT ONCE).

Само да акцентирам върху един факт и от веригата последствия: Т.н. Брексит е свързан с МИГРАЦИЯТА, а самият съюз, БЪДЕЩЕТО НА ЕС (такъв, какъвто ще бъде) очевидно и единодушно се влияе от този Брексит - тук всички са на едно мнение, независимо кой как го оценява, всички принзават, че има и ще има (важно) влияние и отражение! Простият извод е, че ... ВЛИЯНИЕТО И ОТРАЖЕНИЕТО НА МИГРАЦИЯТА ВЛИЯЕ (МНОГО СИЛНО) НА ЕС (НА БЪДЕЩЕТО МУ). Хайде сега да апликираме и едни други връзки - ей така, за да поупражняваме малко мозъчните си клетки:) Въпросната толкова съществена като влияние миграция в ЕС пък е свързана, следствие, и то пряко от ... ВОЙНАТА В СИРИЯ! А две от важните страни, които учавстват по един или друг начин там са ... Русия и Турция, които може да се определят като "проблемни" в отношенията си с ЕС, меко казано. И които "изненадващо" :) ... ОТНОВО СТОПЛИХА ОТНОШЕНИЯТА СИ И СА В НОВА ЛЮБОВНА ФАЗА (какво ще стане с путиновите тролове и капии и дали няма да им се завие свят от толкова много лупинги и завои - сега пак трябва да обичат Ердоган и да го подкрепт след всичк, което избълваха срещу него, спомняте ли си как "отлъчиха" Местан Доган и сарайско-библиотекарската мафия, с какви доводи и обвинения...) Но стоплянето на отношенията между Русия и Турция идва след стопляне на отношенията между ... Израел и Турция най-напред. Първо Израел се извини на Турция, сега пък Турция се извини на Русия (тоест Ердоган на Путин), А НИКОЙ ОТ ТЕЗИ НЕ Е ПО ИСТИНСКИТЕ ИЗВИНЕНИЯ:) И ТОВА Е ВСЕИЗВЕСТНО - тогава мисля става ясна играта...

Че и веднага си си лепнал плюс...ха ха.Та по темата, нещо нищо не пишеш кой кой направи "арабската пролет" и свали диктаторите пак според тях, и дали целия близък изток сега е по спокойно място или ври и пипи, и кой кой има интерес от войни там ? Зная как ще отвориш дори още преди да си писал - нищо ново !!!

Не един, три люса си "лепнах":) Питай да ти казвам, да те улеснявам в сериозното ти занимание да броиш плюсчета и минусчета, на батко тролчето-лумпенче! Много сериозна фиксация имаш, с тази празна тиква, дето я имаш за да пазиш равновесие! Абе как само глупости са ви в главите бе, ей, когато си прост това наистина е за цял живот!

И между другото знаеш ли, минавало ли ти е през акъла, ако и доколкото го имаш, какво точно означава "плюсчето" тук, какво точно то изразява, замислял ли си се какво то представлява и репрезентира? (да ти подскажа и това - СЪГЛАСИЕ!) Като при гласуване на нечия кандидатура, изказване или предложение на събрание или в парламента, когато се гласува и предложен за даден пост или позиция и кандидатът е сред гласуващите? Или паралелът и пояснението ми е твърде сложно за да го вденеш, да разбереш какво точно искам да ти обясня, понеже съм в насторение и да обяснявам прости неща на прости хора, на кухи лейки:)

Уж щяхте да ги гоните веднага а тя каква стана накрая? Пак до октомври я докарахте т.е. както искаше Камерун. От там нататък следват 2 години преговори с възможност за удължаване при непостигането на споразумение. Хахахаха

Командировъчни, екстри и сътрудници! Кърлежи!

Pesh0

И след като английския народ иска да напусне . Защо английските кърлежи , не напуснат европейския парламент и да си ходят ?

Уважаеми, та нали тъкмо туй иска английския народ - кърлежите му да се махнат от европейския парламент за да не го упраляват срещу интересите на английския народ, него - английския народ! А еврокърлежите - английски и други, искат да останат.

Pesh0

Нещо не разбирам , Англия казва не...а онези строени да гласуват е европейския парламент . ОТ КОЕ ИМЕ ГЛАСУВАТ ?????

факт е,че юнкер и тези около него,крадат,като,че ще живеят 300 години.Вижте им "заплатите",тази администрация на ЕС трябва да се ликвидира.

Pesh0

Съсела , за колко години открадна , преди да се скрие в Европа ?

Голем праз, Великобритания ще се справи и без вас нещастници!

чл.50?

Pesh0

Така си мислиш . Англичаните са алкохолици и безработни . Живеят , на социалната си система и на гърба на САЩ , който им помага да са троянски коне в евросъюза .

Pesh0

Назови ми 3 бринански фирми , на световно ниво . Аз се сещам само за АРМ... процесорите и те тем са .....

h 1

какво ще кажеш за: 1) Rolls-Rois - турбини за самолети 2) AIRBUS - производство на крилата и турбините за Европейския концерн, който сглобява самолетите в Хамбург 3) Aston-Martin - спортни поръчкови автомобили 4) Jaguar - също ... ..... и т.н. погледни в Net-a ARM процесорите са проект-измислен от жена, който се произвежда в различни версии от OEM производители на процесори за Embedde Systems (ARM, Intel, ATMEL, a в комбинация с други ядра[не само RISC, а също и за сигнална обработка] - като CORTECS на Motorola, OMAP на TexasInstruments ... и много други ...) да не говорим, че в мобилните устройства ARM е един от най-силните проекти ....

Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват! Най-гадното е, че някои извличат дивиденти и в това смутно време се опитват да ловят риба в мътна вода за сметка на другите. Със или без англичаните, ЕС ще го има и ще оцелее въпреки трудностите. Все едно да спрат европейското, защото островитяните...отпаднаха безславно! Нали няма да стане? Приемете го, че просто Европа се чисти от съмнителни "защитници" и "членове", които така или иначе винаги са вбивали клин с частните си интереси. Между другото, има и още, затова се очаква скоро и друга страна да излезе на светло по този въпрос.Но пък няма да слушам пророчествата на някаква си врачка, която някога била казала и "познала всичко" за 2016-та. И няма да се запасявам и копая землянки в двора си, както вече шизофренно ни съветват. Все пак трябва на общия фон да остане и някой трезво мислещ!

Ти просто си един нещастник, защото в този си вид с старите куеви които го управляват ЕС и година няма да просъществува!

Pesh0

Дали ще просъществува , незнам , но ще се подобри , когато англия спре да е член , съм убеден .

valentor

септември, нинамсикъдеси, евала пичове. ВърхОт сте. С тези темпове петилетките са ваши..

"Мини- копърче" с лява резба! И всяко махленска кучка вдига крака, за да я напикае, а една каракачанка, и Голяма работа* баба Тодорка

Плевенлиев щял да става партизанин. Щял да подпомага партизанското движение на ес-интернационалистите и интербригадистите на юнкер и меркел във Великобритания.

Pesh0

Плевнелиев заминава за източния фронт , ще превзема Русия .

Значи пак ще работи на два фронта.

Най добре е да си вземе памперсите, защото може и да му потрябват!

за холанския и гръцкия референдуми, така трябва да са последователни и към английския. Така е редно и справедливо и англичаните при нужда сигурно ще им го припомнят...ако искат.

Хорца русия и турция се обиденяват ще станат наи силната сила по света. моментален рефирендум в балгаря за излазане от ес... англия може да смотана ама си знай интиреса. тя е фърлила око на саюза между рисия и турция....целия бългърки народ мрази ес грабвайте кирките и тарнокопите да се борим за нашата свобода.... рамо до рамо в единен саюз с русия и турция ше по;лучваме 3000 евра заплата. гарантирано

руско-турската окупация на разделена България след великия сан стефански договор.

Господа, трябва не да се говори, а да се обсъди; и не напускането, а причината му - безотговорността на еврочиновниците. Еврочиновниците се стремят да унищожат националните държави за да могат безотговорно да управляват тълпа еврожители. Това е старият, доказан идиотизъм на Лев Троцкий - да няма държави и нации, да има утопия за масите, изгодна за непроизводителния капитал.. Швейцарските и британските граждани нанесоха на световните паразити с отказа си от еврочленство, ред централноевропейски държави - с неподчинение на вредни за народите им нелепи указания и диктатура. Тези граждани на националните си държави са отдавна против г-жа Меркел - канцлер на Германия и не на евросъюза, да поставя и решава съюзни въпроси без държавите им да са искали ни въпросите, ни решенията им, ни от нея, ни самата нея. И още... Еврочиновниците не отговарят пред нито един народ - и пред този на държавите си дори. Считат се за непогрешими - досега не са признали ни един свой грях, ни една своя грешка, дори и най-дребните си идиотизми. Сравнете! Папата е представител на своя бог и го представлява защото отговаря пред него. Еврочиновниците твърдят, че са представители на европейските народи, но не отговарят пред тях и следователно - не ги представляват.

От мен като социалист имаш един плюс.

Благодаря Ви за плюса Ви, ако е за писана от мен истина. Да, но... Да, но и... Но ... тъй като съм антисоциалист, напомням с пример еднаквото в различията. Наричате се Антифашист, т.е. отричате фашизма и се обявявате за социалист. Хитлер е отричал да е фашист и е наричал себе си социалист. Мусолини се е наричал фашист и се е е обявявал за социалист. И тогава... Като самоопределяне, между различните Хитлер, Мусолини и Вас има общо и то е социализмът. Да има общо не е белег за зло. Да, но и ... Но "Защо ли" е само основен въпрос И един главен е друг - защо търпите себе си в това? В общото зло ли Ви е мястото...

личи си кой е бил победителя във втората светвна война

дали ще има икономически санкции срещу Англия и дали ще има забрана за полети над Лондон и по-голямата част от страната. ха-ха.

Тая работа да не е като оная работа.

гръцкия референдум в ЕС? Та те направо неглижираха гръцкия референдум. Значи пак двойни стандарти...

който е длъжник си е длъжник ако ще Путин да му е президент.

Най- голямо впечатление прави употребата на думите миграция е емиграция. Не се уточнява дали миграцията или емиграцията- може и двете са истинския проблем. Ако емиграцията е проблема, то е неуместно да се ползува думата миграция в общността на ЕУ.

мигрират животните ! Хората Имигрират и Емигрират...Като е прието , че бежанци и Е(И)мигранти са различни неща... За жалост в последно време стана пълна каша с термините...

Аз казвах ли ви? Хитрите английски лисици ще шикалкавят колкото могат. Ще преговарят, ще увъртат и протакат само и само да подриват доверието в Четвъртия Райх и накрая пак ще им бият шута, в най-лошия възможен момент. Не мога да повярвам, че еврочиновниците са толкова глупави да се хванат на тази кукичка!

и защо оцтъпвате? a цялата шаика на фараж да бъде изметена от европарламента!

Нали докато Британия не излезе от ЕС си остава пълноправен член с всичките му права и задължения? Как така ще правят среща без Британия тогава? Вчера едно кажат, днес друго. Но най-важното е че си показаха каква мафия са на всички да го видят ясно. Значи ако Британия не иска да взима повече мюсюлмани, то няма да правят търговия с нея - рекет и половина!Веднага трябва да се махнем от тая рекетьорско-мафиотска организация!

Камерън: давайте отстъпките, че иначе ще направя референдум! ЕС: ми, направи! (въпрос: какво е това кафявото на УК отзад?)

Дирчо, в ЮК си имат толкова мюсюлмани, че милион горе, милион долу за тях просто няма значение. Парадоксално, това, което ги тревожи е "нашествието" на източно европейци, високо образовани, трудолюбиви, често със степени, почти всички - християни. Парадоксално, също така, тези хора са няколко стотоин хиляди общо, като вероятно 90% от тях си плащат данъците като пичове. От друга страна, ЮК е НАВОДНЕНА с мюслита от бившите колонии, както и от разни черни елементи, които едва говорят английски. МИЛИОНИ от тези. Това са хора, които разчитат на социалната им система и карат таксита, печат дюнери и чистят улиците. ТОВА са хората, които подяждат социалната им система, не нашенците, или европейците като цяло. Ама клоунът Фараж така ги зомбира, че сега се чудят от къде им дойте това LEAVE. И накрая, ЕС съвсем ясно им казаха - достъп до общият пазар - само при СВОБОДНО движение на хора, стоки и капитали. 26% от икономиката на ЮК се генерира от общия пазар. Познай какво ще се случи на ЮК ако само една трета от този пазар (а то ще е много повече) си замине - отиде при другите членки. Даже и без разни апокалиптични картинки като напускането на Ирландия и Шотландия (което си е СЪВСЕМ РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ), това значи ДЪЛБОКА РЕЦЕСИЯ за островните тарикати. С десетки години.

Парадоксално, това, което ги тревожи е "нашествието" на източно европейци, високо образовани, трудолюбиви, често със степени, почти всички - християни.

За това предупреждавах. Никой не слуша. "B извънpeднo изĸaзвaнe, шeфът нa Цeнтpaлнaтa бaнĸa нa Aнглия Mapĸ Kapни, зaяви гoтoвнocттa й дa ocигypи финaнcoвa пoмoщ, зa дa ce cпpaви c ĸpизaтa нa пaзapитe cлeд peзyлтaтитe oт peфepeндyмa, пpeдaдe Вlооmbеrg. Бaнĸaтa дeĸлapиpa гoтoвнocттa cи дa ocигypи дoпълнитeлни 250 милиapдa пayндa (345 милиapдa дoлapa) зa cпpaвянe cъc cитyaциятa. Πpипoмнямe, чe днec бpитaнcĸaтa вaлyтa дocтигнa иcтopичecĸo дънo cлeд oбявявaнeтo нa пъpвитe peзyлтaти oт peфepeндyмa paнo cyтpинтa. Toй имa зa цeл дa гapaнтиpa лиĸвиднocт нa бaнĸитe в ĸpaтĸocpoчeн плaн. Te ca нa пъpвa линия, ĸaĸтo пo вpeмe нa ĸpизaтa пpeз 2008 г. Haциoнaлнa бaнĸa нa Aнглия нямa дa ce пoĸoлeбae дa взeмe вcичĸи нeoбxoдими дoпълнитeлни мepĸи, зa дa ce пoдĸpeпи иĸoнoмиĸaтa, зaяви oщe Kapни. Caмo пo вpeмeнa peчтa нa Kapни бpитaнcĸитe пaзapи зaгyбиxa oĸoлo 100 милиapдa пayндa oт cвoятa ĸaпитaлизaция, a бpитaнcĸaтa вaлyтa пpoдължи дa ce cpивa cпpямo дoлapa, пишe ВВС."

Британската банка готова да налее толкова пари при сътресения от Брекзит. А Българската, ако стане Булекзит?

А то до наесен време много я камилата я камиларя.Само да не стане патаклама някъде покрай нас че да си отидем млади млади бленуващи още за живота.А то дотогава може и ЕС да го няма знае ли човек утре какво ще стане.

Жалко че нема бутон 'среден пръст' ... а го заслужаваш !

Тоя не заслужава среден пръст. Заслужава да му втъкнеш един чадър, да го отвориш и да го извадиш.

.....:) ....

Британците решиха , че може като в Швейцария народа да подкрепи на референдум това което иска правителството. Само не отчетоха , че в Швейцария има електронно гласуване и банкова тайна.

*

простили сме ти,не сме злопаметни.

Щерев ти ли си ей какво нещо е човек да се развива в провилна посока браво ??!!

Какво да говорят - че какво е станало? Нищо особено !!! Защото няма Brexit. Ще се проточат срокове, договаряния, усуквания. Това, което става на политическата сцена е театър, а и в най-реалистичния театър актьорите не се дуелират и убиват наистина.

Браво, британци!

УПРАВЛЯВАЩИТЕ МАФИОТСКИ ГРУПИ В ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ ИСКАТ ДА СА В ЕС ПОНЕЖЕ ТОЙ МОЖЕ ДА ГИ ЗАЩИТАВА ОТ НАРОДА : - ЮНКЕРА СЕ ЦЕЛУВА С МУТРАТА - А СЕРЕГЕЙЧИН ПРЪВ ЕВРОПЕЕЦ ... ДОКАТО ЗА БГ-НАРОДА И ДВАМАТА СА СИ ЗА ТРЕПАНЕ :))

ЕС се разпада!

да се разпада,всяка държва да си знае гиола.

Жалко че нема бутон 'среден пръст' ... а го заслужаваш !

СССР...абе нема такъв Мосфилм.

Колкото падат мъдете на коча, които се клатят непрекъснато и някои главанаци са фиксирани и омагьосани от движението им и непрекъснато ги наблюдават - чакат а-ха да паднат всеки момент, да се случи знаменитото събитие, та белким да се нахранят...

Така половин век Москва и нейните сателити все побеждаваха гадния и мръсен капитализъъм, който все се разпадаше и умираше, все го чакаха, все му бабуваха на смъртта и се надаха и се молеха за смъртта му, и накрая всеки знае кой се разпадна и какво стана набързо:)

Хайде и ние да си вземаме торбичките и да се махаме.

Браво Щерев май запчваш да получаваш прозрения което е много добре браво.

ЗЛАТОТО И СРЕБРОТО ПАК НАГОРЕ С ПО 2% НА БОРСИТЕ :)) .. ДОЛАРА ПЪК ПАДНА - СТРОИТЕЛНАТА ДЕЙНОСТ ПРИ НАС В САЩ СЛАБА ... ТОВА ГОВОРИ ЗА ФУНДАМЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ С ИКОНОМИКИТЕ :)))

Това говори, че работата отива на изуй гащи ...

ЗЛАТОТО - ЗА 6 МЕСЕЦА ..+22.87% .................ЗА 16 ГОДИНИ..+356.7% .... СРЕБРОТО- ЗА 6 МЕСЕЦА..+ 28.59% ..................ЗА 16 ГОДИНИ +261.48% .. ГОЛДПРАЙС ОРГ

Великобритания предпочете суверинитета си пред робството! Трудно ще им е в началото, но бързо ще се възстановят и възродят. Не съм никакъв фен на наглосаксонците, ама не може да се отрече, че направиха правилен избор!

Народите рядко грешат. Ако на нас решението на британците ни изглежда грешка, може би причината е в нещата, които британците ЗНАЯТ за бъдещето на ЕС, а ние НЕ. Въпроса е, какво крият от нас?

и го знаят предимно британските пенционери и професионалните безработни на острова.

Нашите са цъфнали и вързали.

Ти изкара над половината британско население, имащо право на глас на социални помощи, бе! Ако ние се издухаме, само ще спечелим.

че ще бъдете заличени с емигрантите.Hе забравяите какво стана в сърбия,същото ще стане и в българия ако не поискаме референдум.

Онзи ден пакистанец живеещ в Кралството от 1999 година, се пънеше пред камерите, че станали прекалено много мигрантите и това трябвало да престане. No comment.

I az gledah edin s sinovete mu i dashterq mu,govoreshe s prezrenie za imigrantite vse edno slusham trump

Защо не пишете за поредния скандал в ЕС? Юнкер иска да пробута на Европа много оспорваното търговско споразумение с Канада, т.н. "CETA"? Без парламентите на страните-членки да го гласуват. Еднолично решение на Юнкер, така да се каже. Да не говорим, че Юнкер не е легитимен. Той не е демократично избран за президент на Европейската комисия, а е назначен от партийните босове в ЕС, подобно на Шулц и на Туск! "СЕТА" е канадския вариант на т.н. "TTIP", търговския договор, който американските концерни искат на наложат на Европа.

Иска ми се да спомена, че 24 юни е международен ден на масонството, а резултатите от проучваниятча до 23 вечерта бяха за оставане на британците. На сутринта бе обявено точно обратното - излизат - или с други думи - каквото кажем ние масоните- това става, не някакви там избиратели ще решават съдбата на Британия.

ДОБРЕ ДЕ , ПРИ НАС ПОЛУАВАМ ПО ТУИТЪРА НОВИНИ ЧЕ ГЕРМАНЦИ И ФРАНЦУЗИ ИСКАТ СУПЕР-ДЪРЖАВА С ТЯХ НАЧЕЛО ... ДЕМЕК ФЕРМАНИЯ (ФРЕНСКО - НМСКИ ХАЛИФАТ ) УПРАВЛЯВАН С ФЕРМАНИ ОТ БРЮКСЕЛ :))

И тия откачиха, Ердоган искаше да прави Османска империя, хеле клекна. Тия пък сега искат да правят 4-райх и пак да тръгват към Русия ...... шантава работа . . . . . . ама поляците скочиха, аааа пак ли ще откриваме лагерите, пак ли ще ни правите на сапун

ще трябва да приемат еврото? Това не добре за нас.

Истината е, че нито ръбовете на острова, нито брюкселските бюрократи, нито някой друг знаят какво ще се случва нататък. Сега ще работят на принципа, проба- грешка.

А тука много грешите. Ето какво ще стане: 1. Великобритания ще напусне по един или друг начин ЕС, защото не могат заедно с Германия да управляват. 2. Шотландия и Ирландия, ще ги кандардисват, ама ако не успеят, Брюксел ще им наложи недостижини условия и те ще се откажат. 3. ЕС ще се опитат да го направят на федерация, или по-точно на една МНОГО ГОЛЯМА корпорация, в която ще управляват ГЕРМАНСКИТЕ ТРАНСНАЦИОНАЛНИ КОМПАНИИ и ще има РЕД. 4. САЩ ще подпишат с новият ЕС договор, с който новият ЕС ще стане колония на САЩ, както сега ние сме колония на Германия ... По-нататък не знам какво ще стане ...

Бабо Вангелио, ти ли си, мари?