Марин льо Пен обвини европейските лидери за миграцията

Ръководителката на крайнодесния френски Национален фронт Марин льо Пен обвини европейските лидери, че са виновни за нелегалната миграция в Средиземно море.

Обратно в новината

Коментари - Марин льо Пен обвини европейските лидери за миграцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неграмотни ДИРаджий! Жената се казва МАРИ ЛьоПен, не Марин. Марин е дядо ви НА СЕЛО. А иначе за (и)миграцията е 100% права.

Точно тая лицемерна кифла се загрижила за горките мигранти. Баси уродите чуек.

Спасението е както направиха в Австралия - патрулира се около границите на северно-африканските страни , а защо не и в териториалните им води. И се връщат корабите симигрантите!

жената си е права и това е мнението на болшинството европейци, чиито държави вече са разграден двор.

Да бе верно що ракети изсипаха в либия не че диктатура им не му беше време даже ние най много искахме да си замине.Но така и така няма там държави вече що не ги направят на мини евро страни или нещо от сорта управление от европа най малкото може да се финансира местната полиция да стане ред

Не знам какъв точно мембърс си / каквото и да значи това : ))) /, обаче ще те светна - има едни елементарни препинателни знаци като точки и запетаи ; ;0000 Дано не си на повече от 10 години : ))))

" Не ме гледай учудено, венецианецо..падишаха не вижда по далеч от носа си, от млад започна с хашиша и маковото семе - а империята умира, може да умира и 200 години, най голямата на света е, но умните хора в империята знаят, сечи глави навън за да не се наложи да сечеш вътре..." Да ви предизвиква това вид дежа вю, дами и господа? И не, това не е писано от атакист, а е цитат по памет: Време разделно- Антон Дончев

Западна Европа наистина гледа на заплахата от друговерците като на хипотеза. Винаги досега са били по-силната страна и много обичат да работят с теоретични конструкции. До степен напълно да игнорират инстинкта си за самосъхранение. Нямат историческия опит на Балканите и Русия да са били подчинени на исляма. Трябва да сме наясно с този проблем на Западна Европа и да им отворим очите по разбираем за тях начин - очите и на обществата, и на правителствата. Преди да са ни завлекли и нас обратно, където сме били.

То на тях им трябват човешки капитал за да са в крачка с другите супер държави като индия,китай,щатите където населението е от милярди до 320милиона в САЩ за туй са всичките тия емигранти включително и ние.

Моля кажете каква е разликата между арийското превъзходство (по Хитлер) и американската изключителност (по Обама)? Пиша дисертация и ме е страх на защитата да не са някакви дърти комуняги...

разликата да е в цвета на претендентите

Прати запитване до Бялата къща.

Каква е разликата между АБПФК и обикновен българин? А между дете от бедно работническо семейство и дете на нахранено селско семействео? А между син на Олег и Наташа и син на Пенка и Стоян? САЩ са жертви на световна комунделоврейска престъпна сган.

махни се от москва и ......

Защо в Европа ги наричат НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ,а у нас БЕЖАНЦИ ??

Какво прозрение. Такъв е случая с Афганистан, с Ирак и други.

АУУУ от глад умирам АУУУ стадо овци в Европата съзирам а овните им пък ми съчувстват и в кошарата ме пущат АУУУ само ако знаят,че вълчо козината си мени,но нрава не!!!

Жената си го е казала точно и ясно (за лидерите на ЕС) - "...вместо да откарат горките мигранти обратно в техните пристанища, намират все нови начини да стават истински помагачи на трафикантите..."!!!... И това, представете си, става с активното участие на Фронтекс - тези, които уж трябва да охраняват европейската граница!?! То бива продажничество, ама пък чак дотам, просто не е истина! Меркел, Оланд и ко - под свирката на чичо Сам, подаряват Европа на исляма?! Кой би могъл да повярва, че политиката на ЕС ще приеме такъв пагубен обрат! Да се чуди човек какво още правим в ЕС и защо сме пак на грешната страна?!?

БРАВО МОЯТ НИК Е ИВАН, ИМЕТО МИ СЪЩО Е ИВАН !!! ЕВАЛЛА ТИ ПРАВЯ

Благодаря :) Дано повече хора осъзнаят какво в действителност се случва и колко то е опасно и за България.

цялата тази смрад идва от хазарите! винаги е било така!

Много е права льо Пен. Този въпрос трябваше да се реши отдавна, но няма желание от страна на европейските лидери. Защото се боят че ще ги изкарат расисти, а нали всеки от тях трепери за местенцето си, голямата заплата и привилегиите. В Брюксел се наблюдава колективна безотговорност. Всичките там ни заливат с лицемерие. Ония ден се консултирали чак с австралийското правителство, като че ли не знаят решението. А то е просто. Блокиране на сухопътни и морски граници, и всеки проникнал да се връща с бой. Типичния политик-лицемер е Сидеров. Нали се прави на националист и че милее за страната си. Досега не е казал дума по въпроса. Може би защото е зает да ни продава на руснаците.

Още от 2013 година, от Атака ги наричат нелегални пришалци.В момента оградата еблагодарение на Атака.

Пиша ти + за първата част и - за втората. "Типичния политик-лицемер" Сидеров е ЕДИНСТВЕНИЯ, който говори и действа адекватно по въпросите с ислямското нашествие в България и Европа.

ЕС е виновен за всеки африканец /и арабин/, който е намерил смъртта си в Средиземно море на път за Европа. И пак янките не са виновни в нищо, защото не граничат с това море. Наистина ли е така??? Те няма да са виновни и когато Русия в отговор на агресия започне да ръси ракетите си по американските бази в Европа.

Ти май си руски гъзолизач.

Не е хубаво да си гъзолизец, обаче ако трябва да се избира на коя страна да застанеш в тази тиха война на Америка срещу Русия, трябва да си мнооооого тъп да избереш Америка. Само от историческа гледна точка да го прецениш, изборът трябва да ти е ясен. Колкото и да ближеш гъза на американците, НИКОГА няма да помислят за твоето благополучие. Виж ги сега как използват Европа като щит. Пиле не може да прехвръкне.

Истината е че Европа става все по-малко БЯЛА и все по-малко ХРИСТИЯНСКА...и това го виждат всички но си траят защото така им изнася...Иначе питайте госпожа льо Пен, защо изключи собственият си баща от създадената от него партия...НЕ ВЯРВАМ на партиен лидер, който се финансира от кремълското джуджи...Когато се появи човек с мустачки в Германия тогава може би.....

Ами то има предостатъчно "човеци с мустачки" в Германия. И носят типични германски имена: Али, Хасан, Мохамед, Мурад и др.

"англосаксонският свят е готов да смаже еврото..."

За да се разбере, какво очаква Европа в близко бъдеще, нека прегледаме сайта, за Вавилонското стълпотворение. Това е една сполучлива метафора, когато на едно место се съберат много различни хора, какъв ще бъде резултата.

Проблемът е, че тези мигранти на практика пренасят проблемите си в Европа. След 15-20 години в най-добрия случай Европа ще бъде като ЮАР (висока престъпност, несигурност, икономически упадък) или "черните градове" на САЩ - Детройт, Балтимор, Ню Орлеанс. В лошия ще бъде нещо като Египет или не дай боже Сирия или Либия. Както видяхме с Либия нещата се променят бързо - за една година от най-богатата и развита африканска държава не остана нищо...

И за това трябва да ,,благодарим" на братята американци, които съсипаха тези африкански държави.

очевадно е, че европейските лидери насърчават миграцията в Европа; вместо военните катери да стрелят по тези, които влизат незаконно на територията на съюза, те ги прибират почти от брега на Африка. Мислят си, че си внасят роби, но са в грешка еврофеодалите

Личи си, че си доста "малък" чОВЕК...

ГоЛем ЧОВЕК си вземи в къщата семейство цигани от Сирия

И с какво са виновни, че са създали одно от най-привлекателните места за живот и затова 70% от мигрантите искат да живеят в Европа - негри, араби, турци, индийци, китайци, източноевропейци, руснаци... Много и се иска на тази лелка да блесно, но получи жесток шамар на последните избори!!!

Виновни са, защото чрез войните на САЩ и Франция в Либия и Мали, разрушиха домовете, икономиката и инфраструктората на тези хора и ги обрекоха на глад и мизерия.

казвам ви ,че съвсем скоро в цяла Европа ще дойдат на власт националистите ,вятъра на промяната духа с голяма сила-даже вече е ураганен вятър- старите мазни политици глобалисти ще бъдат издухани

от твоите уста в Божиите уши! Само това е спасението за Европа!

не ни остава нищо друго, освен да хващаме пътя за африка, там вече няма никой... и катастрофите с камилите са практически невъзможни !

Нещо не си в час... На всеки дошъл от Африка там се раждат по 10... И последните 20 години изгониха белите хора от Африка от техните родини - половината бели южноафриканци се изнесоха в посока Европа, САЩ и Австралия, а в Зимбабве - една страна, която изхранваше половината Африка - на белите беше конфискувана земята и бяха принудени да се изселят...

може расизмът да е модерен в българия и в русия, но тои не е модерен в модерния свят

Но идиотизма е модерен в главата ти

Защо имам спомен,че са ме учели птиците мигрират а хората емигрират

Миграция, емиграция и имиграция са свързани нещо, но са различни. Миграцията обхваща емиграцията и имиграцията. Емиграцията и имиграцията се различават по това, че аз съм емигрант за България, но съм имигрант за Германия. Едното е навън (емиграция), другото е навътре (имиграция)

Най-после някой да каже истината в очите! После когато арабите и ислямистите станат повече от европейците, ще се чудим от къде ни е дошло!

Изобщо няма нужда да са повече. Вече са предостатъчно, имат само претенции и права.

Резултат от пропаднал социален експеримент който никой от ЕС политиците не иска да го нарече това което е, от страх че ще бъде наречен расист. Всеки си пази кариерата и затуй мълчат...инак им е ясно! Но, това мен не ме интересува...мене ме вълнува това че го налагат и на нас!!!

ДО всички, които много желаете чисти нации в Европа и България. КОЙ ЩЕ ВЪРШИ ЧЕРНАТА НИСКОПЛАТЕНА РАБОТА АКО НЯМА ЕМИГРАНТИ. ВИЕ ЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА Я ВЪРШИТЕ? Кой ще събира селскостопанската продукция, кой ще хамалува в строителството, кой ще мие чиниите? Няма как да ес плаща 2000лв. за нискоквалифицирана работа. А някой трябва да я върши - трябва много да мразиш българите за да искаш те да я вършат. Осен това трябва да си и прост за ад се надяваш, че местните ще я вършат

Това е един от най интересни и известни аргументи. Ще я вършат....като се махнат социални, помощи, безработни и прочие, ше плющи на полето и хоро ше играе!! Аз бих го направил ако немаше друг начин. Още повече че нали капитализма така работи..?! Като има много търсене на работници в една сфера а нема много желаещи, тогава цената на този труд се вдига...ше се вдигнат и цените малко но туй е капитализм и свободен пазар...нали така?

паразитиращи цигани които могат да вършат тая работа........но не го правят защото от помощите си докарват повече.

абе тъпан, когато африканците работят в селското стопанство, строителството, индустриите, чии чинии ще мият?! ти с какво ще си платиш да отидеш в ресторант че да ти измият чиниите; в Ервопа и сега има 9 млна безработни; всички европейци да станат корумпирани чиновници, а африканц и азиатци да съм и роби?така ли? и и не виждаш ли, че вече в Америка чернокожите си избраха президент?!колко време мислиш, че европейските чиновници и феодали ще удържат чернилките като роби?!

Призрак броди над Европа. Призрака на национализма. Той е имунната система на всяка отделна нация за оцеляване срещу настъпващият глобализъм. Марин Льо Пен е достойният морален наследник на подвига на Жана Дарк. Гордея се с тях. ВИВ ЛА ФРАНС.

и какъв точно и е подвига на онази жана , на която и името не знаеш как се пише правилно ?

Аз доста добре зная как се пише Жана д,Арк. А ти виждал ли си картината на Дьолакроа "Свободата води народа". Виж я, така ще се запознаеш коя е тая Жана. Нмерил си с кого да си го мериш.

Абсолютно е права! Европейските ни лидери са най-големите лицемери и точно те ще съсипят ЕС и Европа! Да не забравяме и нашите представители там, като Станишев и Бареков, които се изложиха в България! ЕС няма бъдеще с такива лидери!

Станишев и Бареков са европейски лидери само за пред българските им последователи. ;)

ами да се бори с голи гърди срещу френските граждани от африка ! и не само срещу тях !

Хвала, че има смелостта да назове с истинските им имена нещата. Огромният миграционен натиск към ЕС е в резултат на золумите на САЩ, Франция и Великобритания в Африка и Близкия изток!

Май забравяш, че предишния режим в Либия искаше да убие наши медицински сестри.

А ти - че май работата на тези сестри не беше съвсем чиста

Добро утро и от мен...тогава:)))!!!

Браво Марин. Успех.

, но дали евроолигарсите ще я чуят...

Марин, напред за истинска Франция и Европа на нациите!

Европа на нациите... Тази дето направи две световни войни, защото нашите са по-готини от вашите ли?? Ти вярно ли си го мислиш това?? :))

Нищо не разбираш, няма и да разбереш. Европа на отделните нации в тяхното специфично разнообразие. Нищо общо с расизъм, фашизъм и цветни компрадорски революции. Но това е сложна материя за дилетанти, цървули и всякакви недоучени тъпаци, които си мислят с малкото мозъче, че разбират от всичко.

Права е.

Съмнявам се, че дори и когато е изречена в прав текст, тази отдавна известна истина, ща достигне до кухите глави в европаламента и еврокомисията - много отдавна те не виждат по-далеч от собствения си портфейл и заповедите, идващи отвъд океана. И това, естествено, няма да донесе нищо добро на стария континент...

На кухите глави е удобно и престижно да се правят на толерантни и човеколюбиви.

правете каквото искате с кухите си глави

Вече е късно!

каза бай Марин Льо Сидеров Идиотосион.

Ха-ха - два плюса за двайсе минути и после 30 минуса за 5 минути! Алоо, дира и Вие ли сте в схемата?