Австрия депортира жени и деца мигранти в Хърватия

Две сестри афганистанки и трите им малки деца бяха депортирани от Австрия в Хърватия според присъда на Европейския съд.

Обратно в новината

Коментари - Австрия депортира жени и деца мигранти в Хърватия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко са нагли... Не можели да живеят в Загреб. А хората от Загреб как могат да живеят там?

да депортираме австрийците, техните слуги, зомбита, съдии, прокурори, царе и т.н. от балканите и да ги фърлим у океана!

Има една приказка, че за греховете на дядовците плащат внуците. Едно време 50-60-те години, Афганистан е бил кралство унищожено от европейците, руснаците и американците. Днес бежанците от там са тъжна гледка и никой не иска да ги върне обратно, защото ще бъдат убити. Днес внуците плашат за греховете на дядовците си. Никак не е просто да се говори, че като са бежанци не са проблем, но дългът ти се стоварва като секира и не те пита. Ако държавата им не беше унищожена, нямаше да дойдат в Европа.

Учителка от Виена: 21 от 25 деца в клас са мигранти Педагожката Вийзингер е член на социалдемократическия учителски профсъюз и от 10 години насам преподава в средно училище с 300 ученика. Преди е успявала да се справи с учениците и да преподаде учебното съдържание. Днес мюсюлманските ученици изобщо не се интересуват от него. Мисля, че съществува твърде голяма пропаст между живота им вкъщи и този в училище и обществото. Пропаст, която вече не може да бъде преодоляна. За много от моите ученици шариатът е на първо място. Най-важното според тях е да бъдат добри мюсюлмани. Столицата на Австрия Виена е като магнит за мигрантите от цялата страна. Ако в останалата част на страната една четвърт от учениците са с мигрантски произход, то във Виена всеки втори е мигрант. В основните училища във Виена, в които се учи до 9. клас, мигрантските деца са 70%.

Положението във Виено общо взето е лошо. През настоящата учебна година са започнали (приблизително) 36 000 мюсулмани и 32 000 христиански деца (първи клас). Подмяната на населението от престъпните глобалисти е факт. Не разбирам, защо народа не се бунтува. Това е пълна катастрофа. Толкова ли много хора в Европа са загубили воля за борба.

усещате ли крайчето как влиза? от гледна точка на ЕС, ние сме първа държава.

Споко, управниците ни... българите не могат да задържат в България, камо ли мигрантите.

За да я има България и да просъществува още 1000 / Хиляда години, трябва всички араби и негри влезли в България като бежанци, да избягат ОБРАТНО към Турция и Африка, или да ги избием. Тоя, Нестандартен, който е писал по- долу също трябва да бяга към Африка или Турция или да го убият. Може да им прережат гърлата през нощта и да им вземат парите. Арабите завзеха Косово и искат да завземат Македония. В Македония може да убият оня албанец -Джафери, за това че Албанците в Косово убиха някакъв Сърбин, преди 1 месец.

Напълно си прав. Наистина трабва да се спре имиграцията на негри, араби, азиатци и всякакви подобни вариации. България (и не само тя) е минала през толкова премеждия и се е запазила за повече от 1500 години, а някой хора тук ще я разсипат за има, няма 50 години.

Да приемат у нас възможно най-голям брой мигранти, най-добре около 1 млн!!! Колкото повече, толкова по-добре за България, но докъм 1 млн, не повече!!! Това не е никаква шега, а кардинално решаване на проблемите с тях, както и с нашите братчеди! Проблизително на 1 пущун от Горен Инд (мигрант) да се пада по 1 ариец от Долен Инд (спиртно питие от захарна тръстика). Въдворяват племената от Горен Инд в 100липиново, Факултето, Хр. Ботев, Сливен и др. места на ссредоточаване на племенни образувания от Долен Инд! Обграждат ги със стени по подобие на Берлинската, , но също и със заглушаващ ефект.Започват да стимулират продажбата на оръжие в така оградените бантустани. След 2-3 месеца пускат камионите в тях да карат суровина за екарисажите. Проблемът е решен!!!!!!

не е само теория, но и практика - още преди години съобщаваха за ромски банди нападащи преминаващите великия китайски плет край границата за да им взимат джобните и gsm-ите... гори огъня с огън са казали колегите на ББ пожарникаря, бившите строителни войски са все още най-добрата ни подготвена и действаща армия ..

И ние се питаме, като искате да сте в Европа и да се интегрирате, ЗАЩО НЕ ХВЪРЛИХТЕ ТИЯ ОБЛЕКЛА И ЗАБРАДКИ В КОНТЕЙНЕРА ЗА БОКЛУЦИ ?

Сега изяснявали се защо канцлера на Австрия,г-н Себастиян Курц посети България? Според Борисов - да ни подкрепи за Шенген!!!

Подозрително е. Това, че депортират е хубаво, но не да ги разпределят по Европа.

Ъъъ, няма ли кой да им обясни на тия, че САМО МЕСТНИТЕ РЕШАВАТ кой искат да се дотътри в ДОМА ИМ!!! Арабелите винаги ИЗПОЛЗВАТ децата - също като мангалите!

до амиии и аз това се питам - аиде при тях воина, а защо нашите баш комуняги и те все на запад - в гадната америка - там са децата на корнела,на деса и бившя и съпруг депутата от бсп - свиленски, които ката ден по екраните .ха-ха -а- - чакам минуси.

Тези забулени ханъми чий го дирят на хиляди километри от Афганистан? А къде са мъжете им? Каква работа могат да вършат? Кой ще ги издържа? Я обратно в Афганистан! Хърватия с нищо не им е длъжна. Апропо... ако решат да връщат в България всичката пасмина, която премина през страната ни (на път за страната на танте Меркел и други гостоприемни европейци) и която неразумни и юроди РЕГИСТРИРАХА - тежко ни и горко!

Защо пък искат пак в Австрия децата? Не искат ли в комунистическия рай Русия? Защо никой не иска да отиде там,ами все напират на запад? Нали най-хуманната система е сътворена в Русия? А и родните русофили само на запад ходят,не искат в страната на Ленин!

но в Русия няма да ги пуснат, така като си толкова загрижен по-добре да поискат да дойдат в европейския рай България, нали така? Няма да се учудя, ако на тия с първа скорост ЕС "благи" държави не им хрумне тая идея. Какво правиме тогава? Като гледам, почват да задействат такъв процес.

К'во праим ли? Ще ти кажа: РазБойко ще им се надупи и ще бачкате вече не само за бай Мангау ами и за бай Мемет от Афганистан... и така докато ви дойде акъла и спрете да им работите.

"Хадия казва, че са направили всичко възможно да бъдат интегрирани, като са учили немски и са записали децата в училище." - казаха , казаха и до там.... Аааа, дали се опитахте да започнете работа НЯКЪДЕ?????? Аааа, дали просто социалните не са били единствената причина да сте там в Австрия....??? Аааа, дали наистина искате да работите ВЪОБЩЕ????? Аааа, дали още МНОГО въпроси не трябва да бъдат задавани по темата?????

Тези хора въобще не трябва да се опитват да ги интегрират а да им бият шута. Нямат място в Европа.

Ами вече се видя навсякъде в ЕС, че интеграцията на тези псевдо бежанци върви повече от "УСпешно", ама абсолютно надолу и клони към "О". Австрия започва да се осъзнава какво може да направи таралежа в гащите..... Дано съм прав...

Не в Хърватия, а ДЕПОРТИРАНЕ в Афганистан - това е решението!!!! До КОГА тези икономически мигранти ще ги наричат "бежанци"??????

Децата искат:-Австрия-я-я!!!

Спокойно, скоро и у нас... Нали затова ни държат, задния двор на Европейския съюз... Да има къде да си хвърлят боклука... Гламавите цигани ще трябва да почнат да навлизат в Европа през Северно море директно в Германия, ако не искат да осъмнат един ден обратно в Хасково примерно...

Загреб е разкошен град. Красива европейска столица с катедрали, усмихнати хора и без забрадки по улиците. И за там не са. Да се връщат в наистина първата страна която ги е приела - Турция.

Момко, момко......Турция НЕ Е държава от ЕС..... Така,че ако това се приложи на ББ ще му стане много топло на някой части......

Хърватите от бивша Югославия ще им видят сметката. Те имат опит с нахални мюсюлмани. Не случайно те и словенците първи се усетиха за мълчаливата им инвазия.

А колко ще депортират в България? Госпожа Меркел отново е поела шефството.

Истината е ,че оставят само млади момчета и момичета.Поне в Германия.При нас работят двама афганистанци и три сирийки без (забрадки) за 1,5 са взели В2 по немски. Едната каза че им дават 1год. да вземат В2 и после още 1 год. да си намерят работа.Ако на втората година нямаш и двете те връщат там където си стъпил за пръв път.Това си е егати пресяването.Почти няма успели над 30 годишни.

Да ги депортират директно в Афганистан. Там няма официално война.

Ама децата искат в Австрия...