Международен ден за елиминиране на насилието срещу жените

"Феминистки мобилизации" организират протест под надслов "Нито една повече"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази простотия с женското насилие няма да спре, докато мъжете не започнат масово да пребиват жените. Няма как да са равни половете, защото мъжете са много по-съвършени и по-силни поради мъжката си физиология. Гадните феминистки се чудят какъв просташки закон за репресии над мъжете да измислят. Докато не се отнеме правото на глас при жените винаги ще има женски извращения спряво мъжката същност. Истината е, че мъжете малко бият жените и те си позволяват непристойна наглост и женски произвол. Я всеки озлочестен от жена мъж да я пребие, а ако оная пак продължи да го дразни и ако пък се и оплаче, тогава я пребива до припадък и повече няма да смее да се оплаква и да има претенции за равна. В Русия намаля насилието над жени, след като премахнаха простотията "домашно насилие". Навсякъде в страните, където ратифицираха гнусната истанбулска конвенция, насилието над жените се увеличи многократно, а убийствата на жени нараснаха два пъти. Крайно време е жените да престанат с пратанциите си за равенство с мъжете, защото по природа не са им равни и никога няма да бъдат, каквито и отвратителни закони да измислят феминистките.

Това го смятам като чиста форма на дискриминация по полов признак. Какво правим с насилието над мъже? Защото то не е по-малко като количество.

Да отидат да протестират у Катар там обичали жените малко повече от овца са.

Нашите все тъй млади баби са жени и национално богатство да ги пазим..

Мъка е като загиват по нелеп начин млади жени и момичета,ако трябва да съм коректен ,всеки инцидент ,при който загиват младите момичета и жени на България е нелеп и трагичен.Те трябва да бъдат обявени за национално богатство ,защото те са пазителки на българският народ.Налага се мъжете да пазят жените и младите момичета,даже от самите тях

Стига си се изнежвал повечето загинали млафи жени в БъГъ са мургави а в тези общества законите се управляват от Мешерето

само някакви незадоволени крави могат да я измислят - с комплекси за малоценност и мания за величие...

Също и секса с жени трябва да се забрани, не само насилието! Сексът между половете е ретрограден и неестествен, всяка жаба да си знае гьола, всеки пол отделно! Затова, Респект и Поклон за повече такива дни!

По същата логика да се забрани на мъжете да ядът само на жените щото е ретроградно..пълни глупости

само родилата 2 и повече деца жена, с поне средно образование и внасяща данъци в бюджета да има право на глас...

Мойто мнение е право на глас да има само доказалия се истински мъж който има над 300000 евро в собствена банкова сметка и поне 2 жилища.Да може да издържа и задоволява първокласна дама домакиня която да си прави кефа в къщи и да е природозащитник и пазител на животните

докато горното е напълно постижимо, дори средно-статистическо, е.. поне за предишните поколения... Сега - родила едно, че не могла половинка... А напоследък и това им е непосилно...

А срещу мъжете? Направо да ги елиминираме тия мъже и да се приключва!

Насилието може да бъде физически и вербално. А нас МЪЖЕТЕ, кой ще ни защити от вербалното насилие ???

Значи ще честваме международния ден на кеча бокса бум бум а между жените и мъжете ..че кво лошо има.Интетесни резултати при първия двубой две посинени очи за него..и подуто дупе при нея плюс две синкки на краката.оп мъжа вече е с отток от удара с тиган по главата коя глава обаче..

Искат бай Ганьо да спре да спортува???

"Денят е по инициатива на ООН за премахване на насилието..." Само още 2 седмици с маска... обещаваме... до пълното премахване на вируса.

значи оная, за която още вечерта преди брака разбрах, че ми е скроила шапката. трябва да я търпя ли? и да се правя на културен, докато тя простее пред децата и приятелите? и да не обръщам внимание как ме обижда пред приятели на маса? и като ми каже, че ми е изневерила на 2та година от брака при плачещо дете в съседната стая да си трая? и като не може на детето 18 години да му провери кръвната група да се чудя аз ли съм бащата или някой от тия, с които ми е изневерила? и като ми ритна лаптопа, докато аз стоя и гладя с ютията пак ли да мълча? Да я бях удушил още първата година от брака, досега да съм я излежал! Сега мога само да отида на гроба на майка и да се помоля и тя да гори в Ада!

Мъжа бие жената за да се защити от нея ако не я бие тя ще го пребие

Трябва и международен ден срещу насилието на жени над мъже. Представяте ли си какво насилие е нужно да преживее един мъж за да посегне на жена??? Да не говорим че им харесва!

Интересно какво ще рече "превенция срещу насилието", ако става дума за домашно насилие. Ако е за насилието изобщо - какво значение има дали е срещу жени или други хора?

Питай фейсбоклука за насилието. Винаги е разрешено срещу който не е удобен.

Като искат да се бият да се бият като искат да се убиват да се убиват..не са малки деца..до седем години ги учиш възпитаваш...тези големи хора няма как .Сами да си се оправят..никой не е длъжен да ги търпи

Когато българина разбере че хората са полигамни тогава и боят ще настане ама с тва ориенталско мислене едва ли

А защо се мълчи за терора над мъжете ?? Защо се мълчо за едедневния, ежечасен психически тормоз на жените върху мъжете ??

В реалния живот,нещата с:”НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИТЕ”,ГОРЕ-ДОЛУ СЕ ИЗРАЗЯВАТ… КОЙТО НЕ ИЗДЪРЖИ НА: ЕЖЕДНЕВНИ КРЯСЪЦИ! ТРОШЕНЕ НА-ПОКЪЩНИНА! ПРЕСЛЕДВАНЕ С НОЖ! ЗАМЕРЯНЕ С ТЕЖКИ ПРЕДМЕТИ…И ДР.ПОДОБНИ-МАСОВИ ЖЕНСКИ ПРАКТИКИ,УДАРИ-ОТРЕЗВЯВАЩ ШАМАР-СЪД,ЗАТВОР,ЗАГУБА НА ИМУЩЕСТВО,И ПРАВО ДА ВИЖДА ДЕЦАТА СИ!!! ТОВА Е-МАСОВИЯТ СЛУЧАЙ,ЗА КОЙТО,НИКОЙ НЕ ОБЕЛВА ДУМА!!!

Няма кка да елимимираш природна даденост все едно да излезе закон да се елиминират всички камъни на Света

Насилието във всичките му форми е кофти и не трябва да се толерира защото мишена винаги е по-слабия и по-уязвимия, не е само насилието срещу жените.

Забранете браковете и на мъжете понеже са по силни и имат член им го одрежете да п....и :)))) Само да не искат парите и къщата на мъжете с които спът и ако ходят да живеят при любовника да не искат издръжки за деца ами да ги пускат при биологичния им баща когато искат ако знаят кой е баща им

Любовта включва и насилие няма как да е иначе мили дами

Компромисите в една двойка са нещото, което тушира напрежението. И жените, и мъжете все по-често не ги правят, което води до нереалистични изисквания спрямо партньора и от там тръгват бедите.

Начи она като си развява путката и се шиба с щяло и нещяло е наред и мъжа да търпи. Или когато вкъщи е кочина, няма сготвено, но она е в моля на кафенце. Ами мъже, махайте се от такива жени, не се опитвайте да ги вкарате в правия път. Вината ви е, че не сте гледали правилно, когато е трябвало. На жените, които не са такива - извинявайте цветя сред бурени. Знам, че и вас ви има, колкото и рядкост да сте.

Те и свестните мъже са рядкост така че има някакъв баланс, лошото е че няма лесен начин да се свързват свестните хора !

когато започнат да вкарват жените в затвора като съучастници при рецидив ще съм съгласен а не той я бие тя го целува те сами се събрали кой им е виновен

РАЗБИРАТЕ ЛИ-МАНИПУЛАЦИЯТА? НАСИЛИЕТО,СИ Е-НАСИЛИЕ!!! КАК ТАКА ИМА-РАЗЛИЧНИ НАСИЛИЯ,СРЕЩУ: МЪЖЕ,ЖЕНИ,ЦВЕТНОКОЖИ,ГЕЙОВЕ….!!!

Баба ми казваше: “Жена и с цвете не се удря”! Запомнил съм,спазвал съм! Никой обаче,не говори за-ЖЕНСКОТО НАСИЛИЕ НАД-МЪЖЕТЕ! То е в-ПЪТИ ПОВЕЧЕ! Постоянно се налагат подобни клишета(насилие над жените),гласуват се закони от сорта: “ЖЕНА В КЛИМАКТЕРИУМ,СИ СПОМНЯ,ЧЕ ПРЕДИ-ТРИЙСЕТ ГОДИНИ:ПУЯНА,НАДРУСАНА Е ПРАВИЛА СЕКС,НА ДРУГИЯТ ДЕН СЕ Е-ВАЙКАЛА…И ЗАВЕЖДА ДЕЛО ЗА-“ИЗНАСИЛВАНЕ”!!!

ден? То ще трябва цял век.