Тръмп: Ако Мексико не плати стената, президентът да не идва

Ако Мексико откаже да плати за стената по границата със САЩ, президентът Нието трябва да отмени предстоящата си визита във Вашингтон, заяви Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Ако Мексико не плати стената, президентът да не идва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се разхождаш из фрума с тая кофа на главата? Кога ще изпълзиш от средновековието?!

Нахлупвай поцинкованата кофа и легай! И си пий хапчетата редовно!

Трьмп е смешник!!!!!!

И аз често, използвам този аргумент, като сороско-фашистки трол-

Ако застанеш до него, познай на кой ще се смеем повече.

Глупост.а въздушни стени и водни стени може ли да построи?ами те ще тръгнат през Канада Хаваи и прочие....безмислица.

Най-сетне американец за президент на Америка

този смешник шут най големия резил за САЩ подготвя ли си съдбата на братя Кенеди Америка не търпи такива като този колкото по бързо по малко излагация

Абе, ние вадим по 20 документа, визи, разрешителни за работа, свидетелства за съдимост, шофьорски книжки, плащаме за легализирани преводи на всички дипломи и класификации... Тия маймунета прескачат огради и се държат като доб*ичета, после пискат, защо така ги третират?! Я, да ми кажете, кой не е в час?! Или законите са само за по-светлите раси, останалите са ''привилигировани''. Обяснете ми, кой е дискриминиран, защо само ние плащаме?! Три милиона орки, без документи за самоличност, се извървиха през Европа, мен ме спират, да ми събуват обувките на летището... И това, ако не е някаква висша форма на лицемерие?!

Извинете: квалификации*

Браво, тия дето претичват през храсталаците по границата, да станат градинари и слугини в САЩ, ще трябва да се научат да пишат сега, за да си вадят визи, като всички останали нормални хора.

На тебе ти е напукан шлема, гънките на мозъка ти излизат отвън! Халюцинираш нон стоп. Не разбра ли, че с вас различните е свършено?!

Току що обявиха, че Мексиканският президент aнулира срещата си с Тръмп.

Не трябва ограда. Да спрат помощите за всяко цигане, дето се изтръска от нелегални - бе може двама нелегални да създадат легален гражданин, само защото се е родил на тази територия! Декларират по 17 лица и получават 50 бона - но иначе са социално слаби и самотни майки... Да им спрат хилядите помощи, безплатни училища, жилища и колежи, и купоните за храна - сами ще се махнат.

Децата на нелегални емигранти НЕ получават помощи, и подлежат на екстрадация заедно с родителите им, ако съда постанови екстрадация.

За пореден път се убеждавам, че тръмп е луд, или популист и лъжец като нашите ДС агенти... По неговата логика ако на ваш съсед колата Ви му пречи/например на изгледа/, то Вие трябва да построите стена м/у вашия дом и съседа, за да не ме пречи Вашата кола. Е, няма как.

Скоро ограда и с Канада! Тия ще се оградят като в концлагер :)

Ти, за КПП-та чул ли си? Там е мястото за преминаване от държава към държава! Преминаването през останалата част е нарушение, което се определя като престъпление, като нашествие. Но като гледам на снимката тази мрежа, едва ли ще спре който и да е.

Абе, кво трябваше да стане на 20ти? Щото е 26ти, пък аз продължавам да ви мразя. Напълно безплатно

Да,вече е безплатно

Туй ли ти е "майсторлъка", да "мразиш мурзилажа"?

Става интересно, слугите на Хамерика от Мексико сега трябва да избират РОБИ или ще се еманципират ! Така е слугите на Хамерика(Сорос клана) по цял свят сега са в паника, само гледай ЕС !

Много рехава ми се вижда оградата.

Вижте статуквото какви сили извади срещу извънсистемния играч Тръмп и дори човек като него с огромни ресурси и възможности едва се пребори. Сега се замислете за името на подобен българин, който не е опетнен с политическа кариера и има желанието, ресурса и възможностите да се пребори с нашето статукво. Май още не се е родил.

айде по-полека... Извън системният играч Тръмп е станал милиардер докато беше вътре в системата :)

Той и Бил Гейтс е станал милиардер, но няма нищо общо с политическата система. Не бъркайте успешните бизнесмени с олигарси. Просто ние нямаме други освен олигарси, но не навсякъде е така.

прочетете малко за Американо -мексиканската война...Ще ви стане интересно...

Пуснали са няколко ПЛАТЕНИ соросидчета с насрани памперси да блъскат минуси на ВЕЛИКИЯ ТРЪМП.

Още не е изтекъл януари, а цирка върви с пълна сила. Какво ли ще е декември?

Браво на Тръмп - каквото обещаваше, започна да го изпълнява ! Дано успее напук на соросоидните плужеци !

какво каза че е изпълнил ТрАмп. Задния ти двор ли? Щото до сега само думи виждам от него. И разни подписи по декрети които нямат сила за сега докато не са обнародвани от сената.

Я, userкото пак се появи да пръска дрисъка си из форума.

Тръмп е минал 70-те. ПУКА МУ НА ШАПКАТА, ЧЕ ВСИЧКИ ТОЛЕРАСТИ И МИЖИТУРКИ В ЕВРОПА ГО ПЛЮЯТ. ТОЙ ПОКАЗВА, ЧЕ ДЪРЖИ НА ОБЕЩАНИЯТА СИ И РАБОТИ ЗА АМЕРИКА.

Едно е безспорно и то е уникално/безподобно за съвременните политици - изпълнява, това, което е обещал. От първия ден.

Латиносите са поне 40 млн. престъпни въоръжени банди в гета! Разходи се малко и виж с очите си, и ако оцелееш пак пиши тук. Нали си отворен и живееш там. А социални помощи около тази сган? Айде дано оцелее Америка без тях. Все някога трябваше да се почне патакламата.

китай построи стена но монголите превзеха китай ссср построи стена но ссср падна стената не е добра идея а и тръмп не беше

Лъжец си ! Нито Китай е паднал заради монголите - в момента дори е една от трите най-големи световни сили, нито Русия е строила стена и никога не е превземана от който и да било ! Образовай се !

Аман от необразовани мурзилки 1. Китай е завладян от монголите 2. СССР строи стена в Берлин, но се разпадна 3. Като си кух трол, то е ясно че си глупоав и необразован

Пред предателите и стените са безсилни!

Съгласен съм с теб. Разделителните стени не вещаят нищо добро.

тази стена ще удари спонсорите наркодилъри на клана Клинтън ....фондацията им управлява 10 милиарда пари основно на диктатори и наркокартели

вземи гледай в Гугъл за фондацията не бъди кон с капаци

на английски е ако четеш

Бе ти хубаво си го пратил в Гугъл, ма нали не очакваш баш там да намериш истинска информация за която и да била от тези фондации? Доста наивно според мен ...

като Тръмп започнаха да схващат, че мултикултурализма и глобализма са пагубни за цивилизованото (по-добре развитото) човечество!Защото при сблъсъка ще оцелеят по-примитивните!

Тръмп не е политик. Тръмп е наследсвен милионер - въздухар и хвалипръцко

политиците в някое специално училище ли учат? Килъри в кое такова се учи да стане политик? В леглото на Бил ли?

бай Тръмп не е наследствен милиардер а сам е създал 8 милиардна компания като е почнал с 1 милион заем .....работел е дор дърводелец и е бил 5 години военен кадет ....освен това не се е усетил сега а тия работи ги говори от 1980 ...има интервюта

БокоТиквата къде е учил за политик?

Комунистите построиха също стена Берлинската Е И ЕЙ ПАТОК ДОНАЛД ще я построиш и ще я съборят АМЕРИКАНЦИТЕ.

Pesh0

те комунистите и стена по нашата граница бяха постоили и пиле не прехвърчаше и лично съм я пазил ама сега.... НЯМА

Да, отвреме навреме български пилета се опитваха да прехвръкнат навън, но такива като теб ги отстрелваха, нали?

"Тръмп обяви преди дни, че ще започне скоро да предоговаря Североамериканското споразумение за свободна търговия (НАФТА) с Канада и Мексико." Е, па този цирк, не е за изпускане ...

Браво на Тръмп има топки в гащите. Точно и ясно работи за американските интереси. В крайна сметка не може постоянно да се правим на големи хуманисти и да тъпчим собствения си народ заради кирливите ризи на някой, в сллучая - мексиканците. ВСЕКИ ДА СИ ЗНАЕ ДЪРЖАВАТА И ИНТЕРЕСИТЕ

В САЩ за същото работно място ще се получава 10 пъти по голяма заплата и цената на произведения продукт ще е 10 пъти по скъп?

изнесеното производство там, където е евтината работна ръка, не е икономическо развитие, а КОЛОНИАЛИЗЪМ!То не води до развитие на колонизираната страна!И обогатява няколко супербогаташи! Набийте си го в главите най-после!

Да си соросоид не е професия.Да си соросоид е диагноза.

Има си КПП - та - подаваш си документите на граничния полица,ако всичко ти е наред ти пожелават приятно пътуване.Ако имаш проблем пристигат специалните служби и на бърза ръка ти го решават. А дали ще има или не стена по границата не е наша работа, а на държавния глава на САЩ - точка!Въпросът е решен - забравете.

Да, право на президента на USA е да ПОСТРОИ стена на границата с Мексико. Но, нереално е да изисква тази стена да бъде построена от другата страна, в случая Мексико.

Като не се вслушва в бащинските съвети на Плевнята бай Тръмп ще пати много.

АСЕН

Точно сега беше нужно Уго Чавес да е жив. Мексико щеше да си обърне погледа на юг и нямаше да лижи дупенцата на янките. А сега ще станем свидетели на на интересни латино-американски каламбури.

Границата с Мексико е ,много дълга и би било скъпо да я пази армията, отделно се появяват и корупциони схеми при пазачите, затова старите начини са доста ефективни, китайската стена, и тел с минно поле плюс малко армия. Каква е целта на всички армии ако не могат да си опазват границите в своята държава?

и колко ще е висока една стена, че да не може да се направи толкова висока стълба? А колко ще е здрава, че да устои на оксижен? Хайде стига глупости. Няма ли хора да я гледат - бошлав работа.

Щом Израел и Турска правят,значи има смисъл, разбира се ще има и граничари, ако разпределиш добре караулите,плюс сензори и камери, за десет минути с хамера си при тях да ги вземеш от стълбата и да ги откараш в затвора. Не случайно Сорос квичи, Трамп го удря по болните места.

Абе защо изобщо някой си мисли, че тази стена, платена с нашите данъци (живея в САЩ) ще спре мексиканеца да премине границата.....те не са самоубийци, за да минават над земята. има няколко тунела, през които стават чудесата....та тази прословута стена е толкова ненужна, колкото е нужен Дъмп на САЩ, за да се "оправи"....

най-после г-н Тръмп използва правилната дума "имигранти", а не "мигранти". Мигрират птици, риби.., и след това се завръщат по родните си места. Имигрантите трайно и за постоянно се заселват.

аве Цезаре

По-долу чета невероятно детински и наивни изказвания как Тръмп бил луд с картечница, какви путинофили били тия и ония. Защо не се разбира нещо, което го пише и се говори от години. Но трябват езици, образование, време да се образоваш... е, не всеки има. Първо-Тръмп не е случайно явление, а е нещо което щеше да се случи поради ред проблеми в САЩ, няма да пиша какви, защото до утре ще пиша. Второ-Тръмп не е просто пръкнал се от никъде. Зад него стоят МОГЪЩИ СИЛИ. Той изразява волята на много крупен индустриален капитал, плюс още купища фактори около това свръх лоби. Трето-елита в САЩ, deep state е дълбоко разцепен, по същество там тече гражданска война. Това е само началото на трусове и не е въпрос на Тръмп или друг. Стартирали са земетръсни процеси с огромен мащаб. Четвърто-направил си е сметката с могъщите си щабове от анализатори, че Мексико залива САЩ с мангали и всякаква престъпност. Евтини работни места, които подбиват цените на труда и американците са на улицата. От това мошеничество печелят шепа хора и САЩ загива. ЗАГИВА! Пето-предстоят гигантски промени в света, това не са локални или далечни новини. Четете и мислете! Отзвук ще има и в Европа и то какъв.

Спомням си как един тир с патици го спират на границата и казват, че не може да премине. Тираджията пуска патиците, преминава границата, изважда свирката и всички патици долитат при него на новата територия. Смях ще пада с някой идеи на Тръмп.

Спокойно бе, сега Инджето ще напише някоя статия срещу ДС (на която е бил агент) и срещу БКП (на което е бил член) и Тръмп ще спре строежа на стената.

Каквото и да говорят: Тръмп ще се справи с незаконната имиграция Тръмп ще рестартира американската икономика чрез инфраструктурни проекти Тръмп ще създаде работни места за ниско квалифицираните американци Тръмп и Путин ще се разправят с ИДИЛ

това ми замяза на руски вестник от 1917-та: ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ.... и комунизма някой ден ЩЕ дойде :)))

Няма как към днешна дата да даваме прогнози без да използваме ЩЕ. Но пък от друга страна всички знаем какво НЕ направиха Меркел, Обама и т.н.

Тръмп обеща,и от първите дни действа. При нас сега ще има идбори и ще се наслушаме от глупости,а някой да обещае нещо полезно,и да го изпълни е химера за нас.

Браво на Тръмп!!! И ние имаме нужда от такъв държавник!

Като гледам почти цяла Европа има нужда от такъв.

Ако имаше мозък щеше да проумееш че България играе ролята на Мексико.а Ес представлява САЩ.тоест стена между нас и тях.пиша ти бавно щото не можеш да четеш добре.

От къде ще се вземе мозък в Мурзилка ?

И аз така виждам нещата. Мексико е задния двор на САЩ, а бГ на ЕС.

За разлика от България Мексико е четвъртата страна в света по брой на монтирани коли.заводи имат бмв,Тойота,крайслер,Форд,фолксваген.имат и други но тия се сещам от раз.

Това със стената е супер. Полезно е за мнозинството избиратели на Тръмп. Но да кара Мексико да плати стената е нагло. Да си поделят парите.

що да ги делят? Я иди кажи на Ердоган да плати половината от стената която вдигаме по границата с Турция... сещаш ли се коя комбинация от пръсти ще ти покаже? Хората се опитват да събарят граници, той ми тръгнал да строи стени все едно е в 5 век преди новата ера.

Сороси,не разбрахте,че вие събаряхте стени,и докарахте нещата до там,че хората да искат да ги върнат. Още не сте влезли в реалността.

300 доларов радиохеликоптер пренасящ 10 кг дрога не може да бъде хванат на радара. А доста лесно прескача стена. Така че това извинение с дрогата е пълен абсурд. Просто сигурно му е малък п*шока и иска да остане с нещо в историята.

Една позната отиде в Мексико, ожени се за мексиканец и роди три американчета! :))))))))))))))))))))))))))))))))

Тръмп щял да прави стена за да не влизат нелегални миграти-уууу, колко подло, нацист, фашист, боклук, оставка!!!Всички администрации на САЩ до момента държат визови ограничения за българи с цел да ограничат миграцията на българи-е, прави са, все пак в САЩ не може да влиза който и да е, разни български престъпници и терористи, да, много добре прави САЩ.Ю Ес Ей, Ю Ес Ей!!!

Браво на Тръмп, ще затрудни американските гангстери и мафиьоти да се укриват в Мексико.

Задава се Ацтекско-Навахо-Чероки-Сиукска война!!!! Въпросът е - ще мачкат ли Ацтеките - Северноамериканския континент като преди 500 години?? Ще се издигнат ли пак кървавите, жертвени олтари в Теночтитлан отново!!!

Тази стена, която Тръмп планира освен да ограничи миграцията на животни от двете страни на границата нищо друго няма да постигне. Това е толкова смешно в съвременния свят да строиш стени като в средновековието, но разликата е, че тогава е имало смисъл. Защо не пресече бизнеса на наркобароните като потърси сметка на банките, които им оперират с парите, или на каналджийте, които вкарват милиони мексикански емигранти в САЩ или пък да вземе да закрие офшорните зони поне на територията на неговата държава ?

Има ли е? Друсаха ли монголите 300 години Китай? Друсаха го! Друсаха ли манджурците 500 години Китай? Друсаха го!

Случващото се е признак, че Тръмп набира и търси подкрепа от американците. Той им казва: "Даваме 80 милиарда годишно на мексиканци за работа, която може да свършат и американци. Наши компании правят заводи в чужбина, а тук нямате работа. Водим войни за трилиони по света, а тук нямате добро здравеопазване. Подкрепете ме и ще променя това". Да, има популизъм, но това послание работи. А за какво точно трупа подкрепа, тепърва ще видим.

Сладура не е харесван от 60% от американците... Нищо де, сега нали премахва Обама кеър. Ще видим колко популярен ще стане с това. :))) Иначе, късмет с това реднеците от юга да издържат държавата. :)))

Всяка държава винаги е била издържана единствено и само от реднеци.

Щом го избраха е достатъчно харесван. Е, изключвам разни знаменитости. Но като знам, че взимат по 10 милиона за реклама, не вярвам и против Тръмп да протестират безплатно.