Методи Бачев за боя в Симитли: Кметът хвърли бутилка срещу нас, това е опит за убийство

Според него Апостол Апостолов бил подразнен, че на хорото в центъра на града има само десетина души

Обратно в новината

Коментари - Методи Бачев за боя в Симитли: Кметът хвърли бутилка срещу нас, това е опит за убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бачев, лъже разбира се с тази визиономия на наглец. Кмета също му е отвърнал.

Кръгли идиоти лязоха в управлението на всички равнища. Прости, необразовани, крадливи и безскрупулни. Тикат България към много лош край.

За затворо са и двамата!

И двамата са виновни имат си стара вражда -

Самозабравило чучело си бе селски хитрецо

Абе като ви гледам интелигентния външен вид-долнопробни махленски мутрафони,бих ви оставил и по един пищов да довършите започнатото!!

Добре че не са извикали полицията Че онези какви са леваци или щяха пак да се напръскат с газ или да се изпострелят.....

И защо ти прости Кмета бе Бачев. Що не довърши опита ?

Селски първенци.

Има за затворо!

Никой не е пострадал. Полицията няма работа в тази история. Нормално било нова година било да хвърлят пиратки с хоро и 100 човека пред заведението от балкона ... проблема е че и кмета е безотговорен ... обаче щом пострадали няма значи не са толкова безотговорни. ЧНГ!

Абе какви са тези селски кочове да се занимава цялата държава с пиратки и кой на кого избил зъбите.Селяндури прости и един милиард пара на данъкоплатците ще отидат във фирмата на този смешен бизнесмен селски бабаит.

Отвратително ПАДЕНИЕ на самозабравили се местни феодали! Паплач, на която и личи като мисли! Тежко ни, тия нямат изстъргване...

.георгИ богданоВ беше ЖЪЛТУРА,КОЙТО ПРЕДСТАВЕТЕси НИ "ПРАТИ" в ТРЕТИЯ СВЯТ НА АФРИКАНСКИТЕ "ДЪРЖАВИ",КЪДЕТО ИМАЛО минисТЕр ПО ДЖЕНДаРСКИ ВЪПРОСИ - дори и ТАМ,ТОЕСТ НИЕ СМЕ И "СЛЕД ТеХ" - ако имаме ГОСПОД и ни "ВИЖДА и ЧУВА" НЕКА ДА ДОЙДЕ И СИ ПРИБЕРЕ "вересиите"!!!!А силвиЯ вИлИката(ПРОТЕЖЕТО НА б.б.) ТЪРжЕСТВЕНО го ПОДКРЕПЯШЕ!!! за неЯ:"О СВЕЩЕННА ПРОСТОТА"!!!!

Ако искаш да разбереш колко струва един човек,дай му ВЛАСТ.Ако искаш той да се окъка ,дайму и ПАРИ.Манталитет на българският новобогаташ и политик.

КОЙ ЛЪЖЕ ??????

И двамата. Каквито политиците, такива и бизнесмените - събрани от кол и въже и освен за далавери, с малки изключения, ама не при политиците, за чеп за зеле не стават.

Защо полицията не е била на площада за мен е в резултат на това, че както казах, кмета все пак е селяндур и разсъждава като такъв, а такива хора няма как да предвидят, че това ще се случи. На село хората не разсъждават като в големия град, аз познавам много селяни, които не си заключват къщите на село защото просто всички се познават и си пият ракията заедно и няма да се крадат. Предполагам и поради тази причина кмета не е предвидил да има полиция на площада, по същата причина, поради която и къщата му е сигурно отключена.

..ПРиДВидливиЯ КМЕТ - НЕ ТИПИЧНО УМНО ЗА ГЕРБЕРСКИ "МАТРИ@Л"!!!!

се бяха оплакали в полицията, че ги замерват с пиратки, как ли щеше да се реагира?

Аман от неграмотни селски екс сикаджийски мутри, станали кметове и синчетата им - неграмотни депутати! Превърнаха България в държава от третия свят!

И на тези умрели от злоба комунисти, дето ме обиждат и ми викат, че съм Гербер, не другари, не съм гербер, никога не съм гласувал за ГЕРБ и нямам нищо общо с тях, просто гледам простащината на българина и това как се плюе по човек, само защото бил депутат от ГЕРБ, ами ако беше от БСП, а? Тогава какво щяхте да пишете сега, ей прост народ. Затова е верен вица, че на казана на българите в ада няма дявол да ги пази, щом един тръгме да излиза, другите го хващат и го бутат вътре. Защо вашите деца не бяха на хорото и някоя мутра да мята бомби по тях, да ви видя онлайн хейтъри тогава..........

От БСП,вече щеше да е със свален имунитет,но гербаджии Гешев ги пази.

Не може да играеш хоро на площада и да ти хвърлят бомбички наоколо. Особено ако има и деца. Ако иска да си хвърля бомбички, да си ги хвърля в къщи, или в градината.

Не скачайте на депутата, това че е скочил да се бие не се дължи на факта, че е депутат, а че иска да спаси баща си. И аз да бях Папата, щях да скоча да защитя баща си. Какво направи Папата, светия Отец, с ръката на японката или китайката, дето му я хвана, а, дръпна се с всичка сила, замо дето не и удари едно кроше Светия Отец, та какво остава за син към баща. Това, че е от ГЕРБ е чиста случайност, че е депутат - също. И буклукчия да беше, пак щеше да защити баща си, ако го обича и държи на него. За мен букуците са мутрата бизнесмен, който се мисли за недосегаем. Кметът не е имал голям избор, ами ако някой от хорото беше уцелен с бомба и беше умрял, а? Тогва щеше да има кмета беше там и нищо не направи! Държавата е безсилна срещу мутрите, то това си е ясно де....

Държавата е безсилна не само пред мутрите ,но и пред рсзвилняли се герберски кметове и депутати.

Долни

На този самозабравил се депутат ни струва няколко стотин хиляди.А той пие и бие.Кога Гешев ще поиска сваляне на имунитета му?

Не беше ли този Байчев, който видимо под въздействието на алкохол, се хвалеше, че е "е*ал премиера Бойко Борисов"?

Бачев публично обяви любовната връзка между Бойко Борисов и кмета на Симитли Апостол Апостолов ,нещо което се знае в Симитли,но не му е работа на Бачев да говори за това. И премиера на Ирландия е хомосексуалист и живее с мъж .

Само, че премиера на Ирландия го е обявил публично!

И двамата са екшън герои, диви каубои, като от Дивия запад от 19-ти век в САЩ! Явно в мемента България по развитие отговаря на САЩ преди 200 години! "Бизнесменът" се прави на светец, но ако не той, със сигурност хора от обкръжението му са мятали бомби и пиратки по площада, по простата причина, че площадът се предполага, е голямо и широко пространство, на което могат да се хвърлят такива неща, но разбира се, там не трябва да има хора на хоро, за да не пострадат. Така че каквиот и да ги дрънка тоя Бачев, явно са виновни, мислили са си че всичко им е позволено, както си мислят всички мутри в България. Ако пък беше убит или ранен човек от хорото, в следствие на тези бомби и пиратки, сега медиите щяха да пишат, че кмета на Симитли е бил там и нищо не е направил и в каква държава живеем! Така, че кметът все ще е виновен. Аз не вярвам кмет и депутат да си запожат постовете на кръстопът, освен ако не е било нужно, дълбоко се съмнявам, че кмет от хорото ще се вдихне да убива мутра с бутилка, при това без причина! Не че оправдавам кмета, той е действал като истински български селяндур, каквито са всички селски кметове в България, но докато се викне полицията, което може да е приятел на мутрата, по-вероятно да е, е могло някой да умре на хорото от бомба. Така че аз заставам зад кмета, който поне е имал смелостта да се направи на Уайът Ърп или Джон Уейн.

Полицията за нищо я нямаш.Ти го играеш местен феодал.

..най посредствен СИМПАТИЗАНТ,ТИПИЧЕН ГЛ@тКО МОЗ@ЧЕН гербеР@СТ!!!!

Полицията в Симитли, като във всяко друго село в България, се състои от платени и корумпирани мутри с пагони, с които "бизнесменът" по всяка вероятност дели парите от местната проституция и дрога. Кога в България полицията си е свършила работата, освен да регистрира за стаистиката поредното престъпление или за да го прикрие...Когато те смачкват от бой и от теб зависи живота ти за броени секунди, ходи ми викай полицията и 112, хаха

Охранява обществени мероприятия.Защо не е била на площада?

Ето това е истината - всички в ГЕРБ се държат като комунисти и дерибеи !!! Никакви демократи не са тези! Долу комунистите от ГЕРБ! Трябва да има има лустрация за комунистите и агентите на репресивния апарат на БКП - Държавна сигурност, па макар и да е закъсняла!

Неграмотна прост и нагла паплач има навсякъде.... Това е факт... Но на много места тая неграмотна и проста сган са забележете - депутати , кметове и бизнес каймака на държавата.....

...КОМЕнТАР:ВМЕСТо БИЗНЕС КАЙМАК ПО ПРАВИЛНО ЩЕШЕ ДА Е:БИЗНЕС ПОМИ@Т@ НА Б-я,АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ,че българскияТ к@пит@лист плаща,жестоко се лъже!!!Работих и за българи и за ЧУЖДЕНЦИ - РАЗЛИКАТА Е КАТО "МЕЖДУ небето и Земята" - бУгарин@т ме "ОСИГоРЯВАШЕ" на МИНИМАЛНА(ЧЕТИРИ ГОДИНИ) по РЕД,докато ЧУЖДЕНЕЦА ме ОСИГУРЯВАШЕ НА ТАВАНА 7(СЕДЕМ) ГОДИНИ поД РЕД!!!

Вътрешнопартийни проблеми на сексуална основа . Така става когато имаме такъв харизматичен премиер ..двамата селски Симитлийски бика не могат да си го поделят и се млатят на мегдана.

Един кмет на ГЕРБ,един депутат на ГЕРБ и един български бизнесмен.Вижте ги хубаво и си помислете добре,може ли така да продължаваме.Тези тримцата са огледало на сегашната ни действителност-прости неграмотни и нагли.Депутата от ГЕРБ май не можеше да си прочете текста с малко по-сложни думи,които му бяха написани.

Модератора тоя да не ти е братчед,та го пазиш

Ха-ха..."дедовия"...ха сега не го обвинявай и в "кръвосмешение" ...де :)))

Изобщо, в държавата Мутроландия се обособява една нова социално политическа прослойка, характеризираща се с изключителна наглост , простащина и бруталност, допълнена със свещена неграмотност и алчност, Накратко казано ПП ГЕРБ.

Ами съвсем нормално е хора от местната власт да са свързани с такива от законодателната. И още по - нормално е същите такива, с оглед на манталитета и роднинската им свързанодт, да вземат дейно участие във всякакви по род, вид и мащаб битови конфлекти.... Празниците нямат нищо общо - татко и синко са готови да фъргат къчове по всяко време и навсякъде оти нема кой да им каже нещо....

Селска забава с 3 букви? - БОЙ

Да сиебе и кметовете и бизнесмените в тая държава, само нагли и прости хора държат парите и властта :) А като гледаме какви са първите родени деца последните години (само джипсита) - България я чака страхотно бъдеще!

Аверите на Боко.

Едни селяндури се сбили с други селяндури. Това е. Ама този бил кмет, а онзи бил кръчмар...без значение. Просто селяндури. Можеш да ги откриеш навсякъде ис страната, но в този край/Симитли, Банско, Сандански и др./ са във всяко заведение вечер...седят и търсят с кого да се сбият..нищо друго.

И единия прлот и другия прост. Не е ясно защо не се разбират.

Какъв опит за убийство е цяла хвърлена бутилка? Това си е чист опит за предизвикване на световна катастрофа. Що ни занимавате с тия селски бекове въобще? Да изкарват гегите, па да се млатят.

С голяма вероятност хвани единият, удари другият. Тези с пиратките никак не са невинни. И тях могат да ги съдят за опит за убийство и терористична дейност.

Кметове и депутати се бият и хвърлят бутилки. Ето какви хора са овластени у нас и задават дневния ред.

Колко дни вече ще дъвчете тая топ новина? Два селски боклука и децата им се сбили пияни на площада. Местните първенци подражават на идолите си от Партията. И двата урода са недосегаеми за закони. В тоя ред на мисли - какво става с каращия пиян Джамбазки? Понесе ли си "цялата строгост на закона"?

Боят е бил част от културно-музикалната програма по случай коледните и новогодишните празници.

В нашата държава простотията е издигната в култ. Новините вече се въртят само около побоища, кражби, гонки и подобни идиотщини които са ежедневие вече.

Всичките замесени елитни боклуци са просто противни! Показват лицето на родния "елит".

да хванеш единия и да удариш другия

Пияния кмет е от Партията на зелените.

Е от ГЕРБ

Бачев, ти отдавна трябва да си в пандиза, а заграбената транспортна база национализирана

Бивши мутри не може да се разберат цивилизовано. Ама такъв "елит" наследихме от прехода на ДС. Ще трябват няколко поколения да се прочистят нещата, защотп правоохранителната система не може да се справи

Нещата с чакане няма да станат, само народен съд ги оправя тези престъпници.

Кметът, бизнесмена, попа, даскала и съдията се млатили в селската кръчма. Защо ли не се учудвам...