Депутати се карат в ефир: Хулиган, простак, идиот, гьонсурат

Бурен скандал се разрази в телевизионно студио между двама депутати - Таско Ерменков от БСП и Методи Андреев от ГЕРБ, заради обвиненията за АЕЦ "Белене".

Обратно в новината

Коментари - Депутати се карат в ефир: Хулиган, простак, идиот, гьонсурат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам на Методи Андреев като на болен човек. Какво правят такива хора в парламента ? Ходещите от партия в партия не заслужават уважение.

Браво бе момчета, едно хубаво нещо да направите за народа - да го повеселите с простащината си. Шоуто на Слави и Комиците ряпа да ядат пред вас. Бъдете спокойни, че безработни няма да останите след като ви изпъдят от парламента - веднага ще ви грабнат в гореспоменатите шоу-програми като топъл хляб.

Да гласуваме за тези които ни откраднаха милиарди за един несъществуващ реактор! Вечна дружба!

А къде е досието на Методи Андреев??? Много ми прилича на разярен комунист!

Хвани единия, удари другия! Тези ги хрантутим и им плащаме всеки месец тлъсти заплати! Простотия страшна, ДОКОГА ще ги търпим!?

Като ги видиш и чуеш дипутатите, къф по - достоен президент от Митъо Пищова!!! Да живей!!!

"Депутати се карат в ефир: Хулиган, простак, идиот, гьонсурат". Има ли нещо невярно в тези твърдения?

бсп и герб са едно котило, както и ес е 100% послушко и зависим от юса така че.........простаци и идиоти дал господ НО защо на нас

Методи Андреев не плюеше ли по ГЕРБ,че не били дясна партия,че ББ хвалел Тодор Живков и искаше да се сезира ЕНП да бъдат изключени?????А сега-депутат от ГЕРБ.

Ми сега манджата е там! Алчни и продажни дупетати!

И НЕ САМО...ТАПИГЬОЗЛЪКЪТ ИМ Е ВТОРА ПРИРОДА!

не посочиш няколко имена?

УБИВАТ БАВНО НО СИГОРНО БЪЛГАРИЯ.СЛУГИТЕ НА СОРОС СА -ПЛЕВНАЛИЕВ И КОФЧЕЖНИКА МУ ПРОКОПИЕВ,МИГЛЕНА КУНЕВА,НЕНЧЕВ,КЪДРЕВАТА СЮ, ДР

КАКВИТО ИЗБИРАТЕЛИТЕ - ТАКИВА И ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ!!!

Как ще ги дразни, като всички пишат каквото кажат началниците. Някой да задава въпроси? Някой да направи дискусия за СЕТА? Всички слушкат и папкат.

Правило: не се слиза на нивото на БСП в рзни диспути и спорове. Те там долу в тинята са по-силни. Не за добро, не за градивно. Просто са по-силни в мръсотията. За това и мърсят. С БСП - само от разсттояние, а когато се засилят да ви блъснат, се отдръпнете. Целта е да влязат с вас в допир и да ви изцапат, след това да ви обвиянт, че сте мръсни, бидейки изцапани именно с тяхното. Мръсно нещо е комунизмът, уродливи са привържениците му. Комунизмът е филтър за уроди. Аз веднъж съм спорил с комунист, скарахме се, въпреки че не съм се карал лично аз. Тогава той ми обясняваше, че комунизмът бил хубаво нещо, но кадрите го унищожили. Аз го питах кое е онова хубаво нещо, което не вземе пред вид качествата на кадрите, а е само по себе си. И може ли такова хубаво нещо, което не вземе пред вид хората и тяханта природа, да е хубаво нещо. Той го изби на скандал и приключихме темата. Комунизмът е уродливо нещо.

Изключително грешен подход, за съжаление, доста популярен в псевдоинтелектуалските среди - "да не слизаш на нивото на простака". Напротив, добрият политик, оратор, лидер, ВИНАГИ трябва да е на нивото на събеседника - било то ниско, средно или високо. Големият майсторлък е да победиш опонента именно на нивото, на което е той. Ако срещу тебе седи простак, който крещи и обижда, няма как ти да си седиш в ъгъла и да шепнеш нещо свръхинтелигентно. Трябва да станеш и решително, със силни, ярки аргументи да го поставиш него в ъгъла, след което да преминеш на обичайното си високо ниво. За съжаление, българските политици това не го умеят.

Да бе, да! Какво разбира свинята от бисери. Най-добре убий простака с презрение! Или по правилото на английските лордове: "Никога не се обяснявай!", когато са те повлекли в просташки капан.

то пък твойто е едно ниво....

Дсъщност, единствената разлика между двамата е, че единият е служил винаги на една партия, а другият ги е сменял като носни кърпички, което реално няма никакво значение. Реално, и двамата са типични представители на кастата на българския политик - хулиган, простак, идиот, гьонсурат.

Бъркайки не веднъж името на опонента, г-н Т. Ерменков явно целеше да го извади от равновесие. Г-н М. Андреев се стараеше да е на ниво, печелеше по точки, но след третата обида "хулиган", простак" и пр. , отвърна със звучното "гьон сурат".

Ако хора от ГЕРБ искат да се различават с нещо от БСП, то трябва да излязат от реториката им. "Не се валяй със свиня в калта. На нея ще й хареса". Простащината не може да бъде победена с още по-голяма доза ответна простащина. Поведението на този депутат е недостойно и обидно за гласоподавателите му.

че си куха е ясно, щом оценяваш поведението на този палячо Андреев като достойно и похвално, забравяйки какви ги редеше по отношение на Боко, а сега е депутатин от ГЕРБ. Да му имам достойнството на този Андреев, то в ГЕРБ са се събрали все едни такива достойни!

Не съм комунист, но истината е, че Таско Ерменков беше прав за простащината на Методи Андреев. Културният човек изслушва опонента си. Простакът Андреев през цялото време говореше едновременно за да заглуши думите на опонента. Това го правеха комунистите преди 1989 година с чуждестранните радиостанции като BBC например. Сами съдете кой е по-голям комунист от двамата. Иначе и двамата са за ....., ама няма кой да свърши тази работа. При тях нещата са от типа "Присмял се хърбел на щърбел".

НОВА ТВ Е САМО ЦИРК, ВСЯКА СУТРИН, ТИЯ ДВАМА МАЛУМНИЦИ ВОДЕЩИТЕ СА КАТО КАТО КАШПИРОВСКИ И МАГ СВЕТЛИНА ОТ БАНКЯ

И бсп-то са затънали в лайна, ама по-долно "псевдо-ченге" от тоя доносник Методи Андреев няма. По-лошо възпитан безскрупулен лицемер не бях виждал скоро. Размахва досиета , ама само тия дето не са ги унищожили, а половината му съпартийци са бивши партийни членове и доносници-агенти. Явно със задовлство ползва думата "гьонсурат" - подлогата му с подлога.

Явно си сляп. Аз пък по долен гьон сурат от арменков не съм виждал, но този път и двамата се окаляха /да не кажа оакаха/ както му е реда.

Вие спорите ли за нещо? Защото за мен е ясно, че и двамата са политически олигофрени.

Тия двамата чапкъни, долни боклуци, с една яка дрянова тояга ще им избия мераците да се джафкат за простотиите си и далаверите си, само бой за такива, нямат друга оправия..

Към ДРУГАРКАТА. Нищо научено в соца не сте забравили, а? И да попитам, понеже тъжите за тогавашния "цвят на нацията" Колко ли човека от сегашния цвят са за разтрел? Колко ли имота и "бизнеси" трябва да се национализират? В същност няма ли да е по-лесно да се отговори на въпроса, Кои не трябва да се разтрелят? . "ева ( нерегистриран ) 25.10.2016 12:40 . ДругарюРеалист,нещо си зле с реалността.Най-големите кражби са след 1944 годКогато комунистите заграбиха на хората земите и ги вкарваха в затворите..За да сме на този хал сега го дължим най-вече на това, както се изрази преди години Ренета Инджова е,че България е обречена на комунизъм.

Само уранът, който за 45 години откраднаха без пари от тук /мините в Бухово и Герзовица/, струва над 80 млрд долара по международни цени. Кога ще ги платят с лихвите?

Не лъжи и не манипулирай Щерев.

КОЙ БЯХА ТРУДОВАЦИТЕ И МИНЬОРИТЕ В УРАНОВИТЕ МИНИ??Първият и най-известен е Георги Димитров. Когато Съветската армия окупира България през 1944 г. той праща от Москва паролата "Авгиевите обори да се изметат с желязна метла". Комунистите избиват за три месеца 30 000 българи без съд и присъда. Това са кметове, свещенници, учители, низши полицаи и военни. Практически е избит целият елит в малките градчета и села. След това скалъпват противонародния съд с който вече "официално" избиват още 2793 души - регенти, министри, депутати, висши военни и полицаи, индустриалци, банкери, търговци, писатели, художници и артисти - това е целият национален елит. След това други 100 000 души са вкарани в 12-те затвора и 56-те концлагера, а доста повече са изселени в провинцията. Лично на другаря Димитров е и едно чудовищно изобретение - вкарването на синовете на противниците на комунистическия режим в казармата да отбиват военната си служба в Трудови войски като миньори в урановите рудници. Службата там е 4 години, войниците копаят урановата руда без всякакви предпазни средства и всъщност не знаят какво работят. През 1990 г. служилите в тези поделения през четиридесетте и началото на петдесетте години са преброени. От 55 000 души - "ОТБИВАЛИ ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА" В РУДНИЦИТЕ СА ЖИВИ ЕДВА 3000, ВСИЧКИ ОТ ТЯХ БОЛНИ ОТ РАК ИЛИ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ". Това е първият политически геноцид в България. До момента няма наказани, дори темата е табу. С изкопаната от тях руда е направена първата съветска атомна бомба.

Арменков си го получи този път в пълна порция. До сега се гавреше с по умните от него. Този път се оказа, че с хора с които е от една черга не може да спори и вдига белия байряк.

МА беше като леля Фитме от Столипиново.

Кофти управляващи, кофти мат'риал, просташки реплики. Аман от бивши и настоящи комуно-калинки.

На всички е известно,даже и на децата,че мижитурката Мето Андреев е за 4-ти километър и затова Бойко го прие в лудницата ,,Герб", гъмжаща от ченгета,зелени чорапи и партйци от БКП,БСП,СДС и др.партйки.

;НЕ ЧОВЕК А ЖИЛЯЗО; НЕ не не, тихо гласът от МАВЗОЛЕЯ промълви----СОЦИАЛИСТ; прекръстен КОМУНИСТ; Има ли кой да ме светне, че нещо не съм наясно.ТЕЗИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ НА ЗАПАД ВСЕ ПРЕКРЪСТЕНИ КОМУНИСТИ ЛИ СА.Ако е така, горко ни.Изхода за мен е да се запиша за първата мисия за МАРС с цел оставане там.

ДЕМОКРАТ И КОЗА НАЯЖДАНЕ НЯМАТ !

" България ще достигне нивото на слабата ,комунистимческа 1989 г. едва след около 70 г" Сп.Национал Интерест"-Вашингтон, 26.8.2007 г., издание на Държ. департамент на САЩ

Вярно и язе го желим.Вноска за москвич-след 30 г излиза, вноска за телевизор и то не какъв да е А 38клограмов ,за пиечка МЕЧТЪ с записване и коги стане, за ХОЛАДНЪЙ ---ПИСНА МИ ДА ИЗРЕЖДАМ явно има и по задръстени от мен

Ex, 25 години вече не си на власт, ама не се постара поне правописа да научиш, комунар неграмотен!

Методи Андреев в главата си освен бели мишки друго няма.

А в ръцете си има досиета на гадните простаци от ДС.

Как така? Скучно е само с подхвърляния на "благослови"и. И то само, като ще има избори. Нека шоуто по телевизиите да е постоянно и още по-забавно. И да се дадат саби на опонентите. И да започнат танци със саби! И в Парламента, да има!

Шоуто е пълно. Боли ме само за това, че първо аз плащам за това шоу, заедно с целокупния български народ - данъкоплатец, а после тези ни управляват.

Методи Андреев е един пловдивски тъпанар и нищо повече. Още говори на диалект и не разбира бъкел от нищо. В главата му се мъдрят агенти на ДС, а те вече измряха

Абе,що не се направи еин русофобски и един русофилски сайт, и да спрете да хвърляте помия на всяка новина.Ясно е, че на едните им плащат от Москва, а на другите от Вашингтон.Няма вече политици които да защитават,Българският национален интерес.Доказателство за това е този сайт-платени тролове на русофилите и русофобите.

Цветя. И едните, и другите са бодливи цветя, миришещи ужасно! Има Белене, няма Белене. Има милиарди, няма милиарди. Циркаджии, правещихоратана маймуни! А иначе говорят за лагера Белене, че бил много лош. А като вилнее беззаконие каква ще бъде спирачката срещу престъпниците? Това не се търпи!

Ама ги събраха двамата ненормалници, просто няма начин да не стане скандал.

Ерменков използва универсалната опорна точка - като няма аргументи, споменава пиенето на хапчета. Досущ като троловете на Кутев, пък после нека някой да каже, че опорните точки не идват от едно и също място за всички комундета.

Арменков и той ще отиде при Кутев, в небитието. То щом като спин ти е предадена тази идея, къде другаде да се ходи освен в небитието.

Писна ми от темата за Белене! Който е взел пари за комисионни, да ги връща и случая да се забрави, че е срамота да им гледаме резила!!!

Трудно, комисионните са вложени в СПА хотели.

Мето-мазмантията на менгемето ще си каже как скри досието на жалкото доносниче БУДА.Той за това се присламчи към тиквоидите.

Аз се чудя защо комунягите са още на свобода, а не в затворите за извършените престъпления ?!

Да живее БКП.

Добрев: "По мое време министерството изготви и подписа фактурите, но не съм плащал нищо". Смях в залата. Договорът не е прекратен, а обект няма

И паричките, които се утвърждаат, се делкат между двете страни. Чиста работа. 4.5 милиона на две.

Паричките се делят когато парите по фактурата се приведат . Никоя фирма не вади от джоба си преди да го е напълнил. А Фактури са плащани по време на служебното правителство и при стойнев.

какви са тези престъпници от БСП че се явяват в ефир и искат власт.Ами БСП са наследници на БКП партия съставена от прости неуки хора без образование и оправлявали 45год.с диктаторси методи разтрелвали БЪЛГААРИ без съд и присъда пращали БЪЛГАРИ В лагери /лагери на смърта/.А БКП какви са наследници на престъпници криещи се от влостта по горите и ограбвали БЪЛГАРИТЕ по селата и наричали себе си ПАРТИЗАНИ.Така че мястото ви другари комунисти е в гората или в пустинята да си заровите дълбоко главата в пясъка и повече никога да не си я вадите

Много, ама много ти е изтъркана плочата. От бакелитовите с металните иглички на 78 оборота.

МАХ, а ГЕРБ какви са? По повод разстрелите, защо не попиташ Тиквата колко негови другари от сенчестия бизнес бяха разстреляни, когато той беше главен секретар на МВР! Или попитай го как уби с гранатомет Чакъра! Попитай и Мишо Бирата! А по отношение на лагерите, задавал ли си си въпроса дали днес цяла България (без София и още два-три други големи градове) не е един лагер на смъртта. С циганските и мигрантските набези, с липсата на безплатно здравеопазване и грижи за хората, с липсата на труд и адекватно заплащане!

Ерменков се е вбесил, че са прочели досието му на доносник на ДС в ефир и е почнал да обижда. Ха -ха.

Жалката истина е, че дори тези двамата полуидота са доста по-умни от действащия премиер на държавата - бай X.

Не мога да разбера тук някои хора, които всячески защитават крадците, които ни бъркат в джобовете. Има съд и прокуратура и тогава пишете.А стига са ни крали. Писна ми!

Хаха! Дирааа, що ми скрихте коментара бе? Съдържал бил обиди и накърнявал доброто име, а?! Значи само от телевизионния ефир и САМО НЯКОИ другари имат право да раздават обиди и накърняват доброто име! А? Е, то е ясно, че каквато държавата, такива и полиците, такива и неграмотните дирнишки редактори...

Другарят Георги Първанов (Архар) каза преди 6-7 години: "Ние нека да похарчим 2 милиарда лева в този проект, а пък след това да ви видим как ще го спрете ..."

Методи Андреев ходи по телевизиите само с една цел - някой да го набие!

Гледах го. Големи селтици са и двамата, но герберливия ми се видя по-дразнещ. Ако бях на бесепарчето, щях да му плесна два шамара с крак.