Р. Кънев: Местните избори се решават от брокери на гласове

Местната власт е една от големите обществени язви, а местните избори в България са състезание между брокери на гласове, а не дебат на политики.

Обратно в новината

Коментари - Р. Кънев: Местните избори се решават от брокери на гласове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЪЗ, ти си нашето знаме ...........

РАМАДАНЕ, РАМАДАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ............

Костов Маджо. Хотел Адмирал. Сик от сиктир.

Радане, истински съм притеснен, че имате ьели 9% подкрепа. Всеки разумен човек знае, че няма толкова читави хора в страната. Подозирам, че и сред вас са се намърдали нечистоплътни твари.:(

НЕ РАЗБИРАЛ, ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ НЕ ГО ОБИЧАТ :) АМИ ЕТО ЗАТОВА БЕ РАДАЧО, ЕТО ЗАТОВА: Продават се мамо, Бели манастири, белите манастири, мила мамо, с черните калугерки. Всеки се наема в манастир да иде ала никой пари няма, мила мамо манастир да купи. А от где не е наело туй младо еврейче МЛАДОТО ЕВРЕЙЧЕ, мила мамо ЖЪЛТОТО ТЪРГОВЧЕ! Що се е наело манастир да купи белите манастири, мила мамо с черните калугерки. То се е наело манастир да купи манастир да купи, мила мамо чаршия да прави. Калугерки плачат, манастир не дават манастир не дават, мила мамо чаршия да стане.

Ми отменете тая кретения бе Радане, как така в селото или в градчетето дето дедите ни са проливали кръв и пот за да ги има и да са български се пръква неква застартяваща мутра "богаташ с 50-60 хил.лева от банкови кредити". И почва да вилнее като в бащин двор. Бойкот !Кметовете се назначават от министерски съвет, с ясно поставени цели и задачи.

кога пешката на Мавъра,щеше да види власт ,ако не беше ГЕРБ!!!

ако бях на мястото на Cимеон Bтори , от срам щях да си направя харакири !

Същото би казал и неговия чичо със своята "половинка".

Ама добре, това вярно ли е или е фолклор?

гъз ти си нашето знаме

Купи си речник, че направо вонят постовете ти на клоака, от НЕВЕЖЕСТВОТО ТИ!!!

тогава плевнелиев е нащо знаме

СТИГА С ТЕЗИ ПЕНСИИ,ЧЕ КОСТОВ ГИ Е НАМАЛИЛ ДАЖЕ И ТАКА ДА Е БИЛО НУЖНО ПО ТОВА ВРЕМЕ.ЗАЩО ЦАРЯ И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НЕ ПРОМЕНИХА ВЕДНАГА ПЕНСИИТЕ,А ГИ ОСТАВИХА ТАКА.ЗАЩО НЕ РОПТАЕХТЕ ТОГАВА ОТ 2001 ДО СЕГА .ЗАЩОТО ТЕ НЕ СМЕЕХА ДА НАПРАВЯТ ШОКОВИ МЕРКИ ЗА ДА МОГАТ ДА РОПТАЯТ И СЕГА ПО ХОРА С ДЕМОКРАТИЧНИ ВЪЗГЛЕДИ,А НЕ ДА ЖИВЕЕМ В СОБСТЕНАТА СИ ПОМИЯ.ВСЕКИ ЧОВЕК САМ СИ ИЗБИРА КАК ДА ЖИВЕЕ,АКО НЕМОЖЕТЕ ЕСТЕСТВЕННО ДРУГИ СА ВИНОВНИ.НЕДЕЙТЕ ДА ПРИЛИЧАТЕ НА ЦИГАНИТЕ.МАЙЧЕ ВИЕ ЩЕ СЕ ИНТЕГРИРАТЕ КЪМ ТЯХ С ТОВА МИСЛЕНЕ,САМО ДА ХЛЕНЧИТЕ.ХАЙДЕ ВДИГНЕТЕ СИ ГЛАВИТЕ ТА ПОГЛЕДА ДА ВИ БЪДЕ ПО ОБШИРЕН А НЕ САМО ДО ПРЪСТИТЕ НА КРАКАТА СИ.

вижте, другарко. не е прието да се обсъждат политически трупове, били те със сметка в ктб и лаборатория. темата е другаря кънев и другарката кунева, която по гърба си има боички от целия политически спектър, ако червената боя на бкп може да се смята за спектър, който роди цялата тая "шарения" на свободния пазар с партиите, брокерите и борсите за гласове. аз пет пари не давам за терзанията на предатели и продатели.

не всички са плоски глупави и изперкали като теб :) някои помнят историята и се учат от нея :) това са умни хора не като теб няма да разбереш :)

Само обединените армади на Генерала и Командира ще натикат на мурджо в ауспуха завинаги нафталините на мая сърбежа и лепиларите на сидераста!

Набора , г-н Нейков ,социалния де..,великия стратег на пенсионната система/но само на думи../ от правителството на Жан ли беше..или ...Костовски експерт...!?Те тоя намали пенсиите с 60 и повече %...,набързо разпродадоха и окрадоха всичко на безценица и ..хоп...-Виденова кризаааа..., е заедно и с Луканката.., де..!!!!?

или сте излъгани деца или сте нагли лъжци! няма как човек с гръбнак и мозък да каже че костов е сринал пенсиите! пенсиите се сринаха до 2 долара при виденов! хазната беше останала с 400 000 марки! костов и МВФ стабилизираха страната пенсиите бяха повишени с пъти БВП се повиши значително! направо сте жалки и гнусни с вашите лъжи!

да но с какви пари "оправи нещата" и кой плаща заемите? сигурно пак костов от сметката си в ктб. м?

Защо бе", ">>>" ни занимаваш с глупавите си тълкования за от преди 20 години? Ние помним. като малки слончета помним "срива" на банковата система, първи дубъл и КТБ, втори дубъл. Помним и Луканов с РАН'ЪТ и "отровната " 26 годишна политическа атмосфера. Сега вече сме напълно колонизирани и се управляваме от "ИПОН". За какъв жизнен стандарт става въпрос? Или ти си на щат при Козяците и затова толкова неадекватно оплюваш всичко. Но иде Видов ден и като ти "пламне" мозъка, ще ти се опече акъла.

Мойто, ела да ти дам пари за цигари, стига си се блъскал като сляп кон да заработваш стотинки

Винаги преди избори е така. Всеки казва, че другите купуват гласове, а той не. Толкова години - нито един хванат, нито един осъден. През това време всички са били на власт, но винаги за следващите избори никакви промени, защото това е удобно. Законът почти всеки път се сменя, но всеки нагласява кокала съобразно захапката си. Всичко това обезсмисля гласуването, но обезсмисленото гласуване е най-силният коз на нашия политически "елит". Колкото по-малко хора виждат смисъл в гласуването толкова по-евтино излиза то. А като гласуваме имаме един огромен избор на идеи и такива интересни дебати преди това, че просто не можем да откъснем очи от телевизора.

ТОВА Е ТО ПРОМИТИ МОЗЪЦИ,КОИТО ПОМНЯТ САМО НАПИСАНОТО ОТ КОМУНИСТИТЕ.НЯМА СМИСЪЛ ДА ИМ СЕ НАЛИВАТ В МОЗЪЦИТЕ ДОКУМЕНТАЛНИ ИСТИНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА СДС С ПРИМИЕР КОСТОВ.ПРИВАТИЗАЦИЯТА ЗАПОЧНАЛА ОЩЕ ПРЕДИ 1989 Г.С ЗАДГРАНИЧНИТЕ МРЪСНИ СДЕЛКИ НА ДС Т.Е.КОМУНИСТИТЕ.А У НАС ЗАПОЧНА ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА БЕРОВ,АКО ГО ПОМНИТЕ ПРОДЪЛЖИ ПРИ ВИДЕНОВ И ПОСЛЕ ПРИ ТОЗИ ВАШ ОМРАЗЕН КОСТОВ.НО СЛЕД ТОВА ИМАШЕ СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ,КЪДЕ БЯХА ПРАВИТЕЛСТВАТА НА БСП НДСВ ДПС А ЗАЩО ТОГАВА НЕ РОПТАЕХТЕ ПО ТЯХ.АЗ ЩЕ ВИ КАЖА,ЗАЩОТО ТЕ ВИ ВТЪЛПИХА ЧЕ ВСИЧКО ЛОШО Е ВИНОВИН КОСТОВ ЗА ДА НЕ ИМ ТЪРСИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ КИРЛИВИТЕ РИЗИ.ЖАЛКО ЗА ТОЗИ НАРОД,КОЙТО НЕ ВИЖДА А САМО СЛУША С ЕДНОТО СИ УХО,НО УСТАТА ИМ Е ОГРОМНА.

всичко помним, не бери грижа, всичко! и не забравяме.

Това, което пишеш е истина, но народа е злобен и опростачен до крайност. И затова всячески ще се стреми да изопачи фактите в съзнанието си, защото не иска да поема отговорност за собствения си живот.

няма никаква аналитичност в написаното. просто поредния костовак с ламиниран мозък. а на вас, които, като костов сте обидени на народа - сменете си го! упс! да, вие вече го правите. сега идва народ, който ще уважава до безумие по-тъмните си събратя.

промита ти е кухината на мозака защото там нямаш нищо. в предаване на кеворк филчев -главен прокурор по времето на костов каза че е ходил при соколов /шеф на мвр/ да арестуват костов за обяснение откаде сапругата му елена има милиони долари в японска банка.

с какво се справяте,с деленето на американските грантове ли??

Понякога "самотни" , но винаги "смотани"!

Баси мамата...22 минуса да ти нахакат:)Смятай, какво глупаво становище си изложил:)!

дечица и олигофрени костов не е намалил пенсиите той ги повиши многократно :) пенсиите ги срина виденов :) не вярвайте на тея долни гнусни лъжи за костов и че той е виновен за срива в икономиката :) виденов причини катастрофата костов и МВФ ни измъкнаха :)

а на тебе върна дюкяна на дядо ти - хахаха

">>> ( нерегистриран ) 05.09.2015 14:43 :) всеки сам си избира нивото" за пореден път доказахте госпожо, какво ниво сте си избрала. а именно най-низкото. да пляска денонощно минусчета, като с това доринася за извисяването на костовизъма и "демокрацията" на диктаторите от ек и ес.

И двамата са видни членове на БКП!

костов не е бил член на бкп :)

ПЕНСИИТЕ ГИ СРИНА ИВАН КОСТОВ,КАКТО И ПРОДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА ОБЕКТИ ЗА МИЛЯРДИ,ЖЕЛЕВ И СДС СЪСИПАХА ЗЕМЕДЕЛИЕТО С ВРЪЩАНЕТО НА ЗЕМЯТА В РЕАЛНИ ГРАНИЦИ,ВИДЕНОВ НИ ПРЕЦАКА С МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ,"ЦАРЯТ" ОШУШКА ДЕ ЩО БЕШЕ ОСТАНАЛО ,ЗАЕДНО С ЮПИТАТА МУ НЕКАДЪРНИ И ИЗСЕЧЕ РИЛА И ПР. И ПР.ЗАТОВА В БОЙКО НИ Е НАДЕЖДАТА ,НО РЕФОРМАТОРИТЕ ЯВНО ИСКАТ ДА ГО ПРОВАЛЯТ! ТОВА Е ИСТИНАТА !!!!!

...Доброо.. утроо..Раданчоооо...!Хубаво си разкрил Истината -ха кажи и чии ..са тия брокери..,брееее..!?..На някоя от Вашите алчни , страхливи и корумпирани Партии ..е бре Раданчооо,тия дето най-много ограбиха бедния Народец и натрупаха милярди в касичките си и ..ги пазят ,когато дойдат състезанията за ВЛАААСТ...!Така, като са във властта-хем ще си крадат.., хем ..ще са Недосегаеми от съд и прокурори...!!!Бравоос на ваасс..,не Ви е сраааммм...!? ..!

Преди избори нахранете журналистите!

а след избори - (до)окрадете народа и нахранете себе си! но и не забравяйте да ударите нож в гърба на местните.

да им дават информация :) кои журналисти да хранят с пари след като всичките бяха ДС :))) кой нахраниха дългия ли?? кеворкян ли?? тошо тошев ли?? всичките ДС агентчета които плюеха по СДС непрекъснато :))) наглост!

сдс нямаше нужда от плюене. то само се самозакопа. и както е казал 292 по-надоле - разочарова Истинските си привърженици до смърт! остана само изметта да гравитира около останките на "синята идея", чието лице помните ли коя беше?

той какво е направил по въпроса?

Джудженце Раданчо, ква политика имаш ти бе? Блюдолизец нещастен. Кой не ти е дал нещо, той не те е .... във всяка дупка.

само местните избори ? всъщност избирателите от много години се купуват по един или друг начин. отдавна не става дума за избор на нещо различно, даже и зурлите на избранниците са едни и същи.

След СДС-Костов и НДСВ с царя който беше докаран от Костов, България беше унищожена. Хората се надяваха БСП да поправи грешката чрез връщане на методите на бай Тоше, но вече беше късно-всичко съсипано от костовиците и сега нагло преяждат с власт с 10 депутата и дори четат лекции.

много тъпо как костов ще докарва царя за да го измести от властта????? докараха го комунистите за да измести костов!

При извършване на голямо, планирано престъпление, след физическите извършители, идват "чистачите". Целта им е да заличат следите. Та ето как.

Мъка, мъка. Кой ви ражда толкова глупави?!?! Просто недоумявам!

ами кънев казва истината който иска да го критикува заради това сдс навремето щеше да има много по-висок резултат ако големи маси от народа не бяха толкова лесни за манипулация! то не бяха капачки за буркани от бсп... жалки истории абе блато радвайте се на борисов и янев и бареков щото сдс бяха лоши... народа сам си прави 80% от глупостите и простотиите

Ти имащ ли още капачки от тогава или ти останаха само бирата и кебапчета?

:) всеки сам си избира нивото

За кое СДС говориш? За онова, дето го оглавиха БКП ренегати, ДС отрепки, ДКМС натегачи и културтрегери алкохолици ли? Което прецака надеждите на милиони българи да живеят в нормална държава, разрушавайки всичко, което можеше да се надгради и продавайки на безценица активите на държавата? Щото ако е някое друго, кажи кое е, че не се сещам.

ха! та то не бяха кръгли маси, шведски маси, турски софри... и всичкото усилие, за да може после да се каже: "нали искахте демокрация - на ви сега "демокрация".. хахахааа. но разочарованието е пълно и продължава да се пълни докато кипне така, че ще ги питам накъде ще стават бежанци.

Абе малкия костовак - кой щеше да гласува за твойто Костов след като той намали пенсиите наполовина и приватизаторите изгониха маса хора след неговата приватизация

Борбата за местните нямаше да е толкова епично, ако местните боляри не бяха в основата на партийната пирамида. Те - на партията, партията - на тях...

Този смешко започна отдалеч да се оправдава за 'бляскавите' си изборни резултати

значи, след 25 годишни усилия, от комунизъма направо отиваме в брокерския строй. браво! поне борси за гласове ще има ли? или още няма спуснато "нещо "отгоре"". имам предвид нпо-тата, щазите, оланд или комсомолката меркел?