Местан в съда: АПИ е сред виновните за катастрофата, пътен шеф лъжесвидетелства

Прокуратурата трябва да се самосезира и да му образува дело, ако не, ние ще го направим по частен път, закани се бившият депутат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виновна е АПИ, защото на знака, който не е спазил Местан не е пишело DUR!)))

Ако беще в нормална държава щеше да е в затвора одавна. Но България не е сред тези държави. Лошото е,че никога няма да бъде.

Този е убиец. А, с политиката - отдавна е на ЧАО...

Абе Местан да не би да е разбрал, че ще го жертват и затова да скача? Преди говореше нагло и със самочувствие , а сега със страх и заядливост.

Значи на Местан ага знака стоп не му прави впечатление и затова има претенции за стоп линия. Е, нема такова нагло животно. Дори бащата да го привлекат за виновен, вината на Местан е неоспорима и вече отдавна трябваше да е в затвора. Ама нали у нас има "недосегаеми", затова още плюе отрова по медиите и съда.

Трябвало е да пише DUR!)

Мустан след като му приключи на практика политиката се е фокусирал в това дело и то уплътнява дните му.Ша има да се точи кат локум.

Аз съм българин, но също като Местан смятам, че са го набедили. Според мен не е виновен за инцидента.

Асане трай си разконспирирахмете

Така е.Не стига,че колата му е потрошена в неговото платно,ами той бил виновен,защото другият е блял и се е панирал поради невниманието си.

Ама ограничена видимост та ограничена видимост ама скални скатове, храсти и прочие. И какво иска да каже, че на такива разклони няма разписани правила и всеки с риск за живота си преминава?! Отделно пък този и онзи лъжели и всички лъжесвидетелствали!? Направо всички му виновни, а само той горкият голямата жертва на голяма конспирация!? С тази параноя чудно кога ще побегне към нечие чуждестранно посолство? Ама прокуратурата не искала да се самосезира!? И защо да го прави след като е необходима писмена жалба за това, а не просто да го заявиш пред журналисти и в съдът! Луд умора няма хахаххахах От друга страна като погледна снимката с колата му и къде е спряла .... доста голяма скорост се изисква че да стигне почти края на пътя и все още да бъде в почти перпендикулярно положение на движението при удара. Кой знае колко още ще го влачат това дело и колко още експертизи ще трябва да правят.

Няма как при закон с максимум до 6 години и при съпричиняване да го осъдят ефективно и ще има да им къса нервите,но и те са си виновни след като първоначално обвинението бе само срещу него,а и сега на снимката се вижда,че "файтонът" му е ударен челно,т.е. в неговото платно и е. е очевидно,че и другият водач е действал неадекватно.Винаги ще твърди,че е "поръчан".

Ако видимостта е ограничена, НОРМАЛНИЯТ човек намалява скоростта, а не кара с максималната разрешена скорост. По принцип,правило номер едно е, че водачът трябва във всеки един момент да може да спре превозното средство по безопасен начин до зоната на видимост. Ако има ограничена видимост - трябва да намали скоростта съобразно товара, вида на автомобила, пътната обстановка и т.н. Тоя келеш е карал като мутра - с подобаваща скорост и маниери!

НАГЛИ.... АРОГАНТНИ.... САРАЙСКИТЕ СВИНИ УГОЕНИ ОТ ОТКРАДНАТОТО ОТ НАРОДА ГАДОВЕ, УЖАС...... ЧУСТВОТО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ ГИ ПРАВИ"безсмъртни" и "недосегаеми" НАРОДОУБИЙЦИ.... ДПС-ДВИЖЕНИЕ НА ПАРИЧНИ СРЕДСТВА КЪМ ТУРЦИЯ И ОБРАТНО......

Всички неспазили знак стоп твърдят че другият е карал бързо.Каква иначе да кажат?Аз съм некадърен шофьор...

Е сега е време да се изпозва жокера "Шофиране несъобразено с пътните обстоятелства".

Видимост има, живея там, пътувам редовно по този път, никога не е имало високи храсти. Жалко, лъжливо влечуго, срам ме е че сме от една народност. Уби малко бебе. Животът ти мина в лъжи, лицемерие, парадиране, идваше от банкет, наквасен добре. Справедливост трябва да има, съд за този.

Няма от какво да ви е срам! Народността или религията не отъждествяват един цял народ и една такава извадка като този долен човек. Няма вяра, няма ценостти когато си политик. Самата дума те отрича от всичко в което вярваш и смяташ за правен морален компас.

Не ни интересува да се прецизира вината на Местан. Важното е , че проислямистката партия Дост отиде в небитието.

Schilo

Тоя наглец що не е в затвора вече? Чиста ситуация, не е спрял на СТОП-а! Какво го бавят?

За смъртта на детето са виновни родителите му, най-вече бащата! При неговия начин на шофиране подобен инцидент е програмиран. Вината на Местан (изключително противна персона!) в случая е минимална, ако изобщо!

Да се издигне паметник на Местан там, че е предотвратил бъдещи инциденти с участието на бащата, и по пътя на логиката детето като порасне. Да се поднасят цветя на датата от ицидента всяка година. Дочивотна пенсия за Местан

Защо другите участници в това ПТП не са пострадали, а детето е загинало?!

Нямаш ли срам от Аллаха бе, Местан ефенди? Остава и вместо STOP да искаш DUR да пише?.. Един порядъчен човек отдавна щеше да е постигнал извънсъдебно споразумение, да наплати кръвнина и да се размине с условна присъда. Не че ги нямаш парите. Още нещо: по някаква необяснима причина не ти взеха проба за алкохол след катастрофата. Защо ли?...

Аверите от Да България ще го пуснат, нали дост ги подкрепя за изборите.

И на вас да ви го турят 10 лигави мангала, че триете коментари, мама ви купена

Добре де ...че ще отърве гнусната си кожа е ясно , но какъв долен червеи трябва да си ,след като в този инцидент загина невинно същество , което нищо не е видяло от живота да излизаш и да си толкова нагъл! няма да се учудя след години и министър да стане...ама вярно няма такава държава! то да се чудиш какво да кажеш вече за тия всичките уроди безподобни!...

доста е спорно на вапроса дали един десет месечна бебе е вече човек.

Един ден, дай Боже, да имаш деца, ще те е срам, че си написал такъв коментар.

мангал..... двама баници и трима швепса... звъни вратата звънеца чука.....

Доста е спорно дали ти си човек! Сигурно е обаче, че си ДОСТА неграмотен човек или поне не знаеш грам български, а си превеждаш през Гугъл!

Нема такава държава

Този е е.б.а.х.т.и. наглеца, вчера го гледах по новините, видимост нямал,имало храсти по 2,90м височина... То зеленника няма на 200м наоколо, той храсталаци видя. А знака СТОП не го видя, няма да се учудя да са го били откраднали на следващото заседание... Ако беше профучал тир обаче вместо лека кола...

А къде потъна информацията, че Местан е бил доста пиян при инцидента!? Празнувал предната вечер и явно не е лягал, такава беше първоначалната информация.

Всички без самия Местан, който е имал пред себе си знак СТОП, са виновни.

Знака СТОП е бил за всички останали, защото той е Местан! Като минава всички трябва да спират!

Значи като нямаш видимост скачаш върху газта? Аз пък си мислех, че се изнасяш на полусъединител докато си сигурен, че можеш да минеш

Прав сте, в закона който сме учили аз, Вие и голям % от населението е написано така. Но за горепоменатият убиец няма закон! Закон за кон!

Ебаси наглия. Каквото и да кажа, малко ще е!

Точно така! На първо място е виновен производителя на колата, след това пътят и хората които са го построили, фирмата която отговаря за поддръжката на пътя, производителят на автомобилните гуми с които е карал и Слънцето, което го е заслепило точно в този момент. Да не забравяме и за бащата и детето. Бащата е виновен, че в този момент е карал точно в този участък от пътя и даже е бил с бебе в колата! Бебето е виновно, че се е родило в България и също е било там в колата по това време. Местан е абсолютно невинен! Той трябва да съди всички до дупка!

Караш си колата по главния път и хоп Местан изскача и прави ляв завой. Разбира се че не е виновен той. Видимостта е лоша има храсти няма стоп линия ... А ако беше си казал един път като минава по същия този път ей тука нещо не ми харесва подръжката на тоя път ... я аз като отговорен политик да видя тези хора защо си гледат през пръсти работата ... ама не си го е казал това. Други работи са му били в главата. Сега се сетил.

Става все по-нагъл. Но дори и апи има вина за неизсечени храсти и 100 други неща, това не променя факта, че ако няма видимост, пълзиш и изчакваш удобен момент, кога да се включиш в движение, а той явно не е съобразил. Знак "стоп" нали имаше?

Но вероятно е прав. Мястото е много коварно и ограничението не е съобразено с този факт.