Гръцкият парламент одобри нови мерки, искани от кредиторите

Гръцкият парламент одобри снощи нови мерки за икономии, изисквани от кредиторите на страната, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Гръцкият парламент одобри нови мерки, искани от кредиторите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не го знаех, но много добре прецака гърците. Сега ще им приватизира и задниците.

Честито на гърците! Скоро и тях ще ги дерат чужди ЕРП-та и ВиК компании, и ще изнасят печалбите извън страната, както е станало при нас! Вероятно още догодина ще им повишат цените на тока и водата, и ще го правят всяка година, докато търпението на гърците не свърши, и не ги изгонят!

Тия ги таковат по същия учебник по който и нас. А имаха шанс да спрът кислорода на банкстерите но политиците им нямаха смелост. Ципрас се отказа в последния момент.

не се е отказал , тои е краварски въспитаник , от въд големата локва доидоха парите за финансиране на партията му и на него самия , всичко беше игра за да се спекулира с хендж фондовете и евентуално да отскубне некои милиард и от Pусия, с първата задача се справи добре а за втората нямаше как да стане все пак рашата имат добро външно разузнаване и беха наясно .

Не го знаех, но много добре прецака гърците. Сега ще им приватизира и задниците на гърците.

За разлика от нас дето само се каниме , гърците в един хубав ден ще обесят ципурата на площада.

И какво от това, и да не е той друг ще е и пак ще направи това което му наредят от вън.Друг е въпроса че не той е теглил тези огромни кредити.Той и Боко сега ги тегли, но дава ли смисленни обяснения примерно в НС за какво, и къде са изхарджени ?

Ако го хванат. Като дойде момента за плащането и като нямат пари и за водата от чешмата, която ще има добавки да не може да се пие, но успешно ги скопява, та тогава Ципрас ще си пече дупето някъде на Хаваите и ще гледа отвисоко на проблемите на гърците. Изобщо племето на Меркел съди само патриоти от типа Берлускони, дето се опъват да предадат страната си.

Ха така, гъркакис отива по сценария към българакис.Сега ще ги "приватизират" до шушка, а в Гърция има в пъти в повече какво да се "приватизира"от колокото тук.Че имат и богати зарежи по островите на полезни изкопаеми.За едни 360 ли бяха милиарда, ще "приватизират" за трилиони, стой та гледай нищо добро не ги чака гърците. Те няма така да ги отпуснат тези пари ако не знаят какво ще "приватизират" знаят какво правят.